Сама - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Сама
преди: 12 години, 6 месеца, прочетена 2650 пъти
Много съм самотна, никой не ме разбора... Господи защо? Защо не може да открия на този свят човек, който да ме разбере... Самотна съм! Много ми е мъчно...
Моята история е дълга и нямам намерение да я разказвам, но ми се иска някой да ме прегърне и да ме излъже, че всичко ще се оправи, че един ден, когато се събудя и всичко ще бъде наред. Толкова много ли искам в този живот?

Моля ви, умолявам ви не ме съдете, искам да ми пишат само добронамерени хора. Просто искам утеха, писнало ми е от злобни коментари на хора, които не разбират как се чувстват хората. Различните хора. Объркана съм, не знам на къде да поема и какво ще стане с мен. Разбирам, че никога няма да се впиша в обществото, но Господи искам поне някой да ми каже, че живота не е толкова гаден и всичко рано или късно ще се оправи само това искам!!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 6 месеца
hash: c4293a4390
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не си сама. Ти винаги имаш себе си. Защо не си кажеш ти сама на себе си горните неща, но не с нагласата, че са лъжа. Ще те разочаровам, мила - човек се ражда сам и умира сам. Утехата, от която се нуждаеш можеш да дадеш само сама на себе си. Всеки би искал да има друг човек до себе си, който да му решава проблемите, да му дава сили и самочувствие, но истината е, че всички сме сами, дори да не изглежда така на пръв поглед. На изпита, по време на тежка болест, по време на катастрофа, на последния ти миг - ти пак си сам. Свиквай

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 5576540302
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Номер1 направо ми прочете мислите.
Какво очакваш, някой да ходи след теб, да е до теб в добро и зло, ами няма да се получи. Дори по време на пожар една огромна част от хората гледат да спасят себе си, а не жена си.

Това е, свиквай! Няма да те лъжа, въобще не е лесно, живота нищо не дава на тепсия. Не, утре няма да е по-лесно и няма да се събудиш с решени проблеми, но можеш да се събудиш с хъс да се справиш. И може би на теб това ще ти стигне. Всъщност то е напълно достатъчно за да се справиш. Желанието, хъса, самоувереността, силата... това е, ако имаш поне 1 от всичките гарантирам успех. Ако нямаш- стегни се!

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 28c1432cf6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   На пълно те разбирам! Аз също се чувствам по този начин и много ми тежи, много боли. Особено, когато винаги съм бил добронамерен към всички и т. н. идва един момент в, който преставаш да им бъдеш "удобен" и всички ти обръщат гръб. Много често напоследък ме мъчи мисълта как може да има такива хора в този свят, чудовища на които не им пука за хора правили всичко по силите си за тях. Не благодарни, хора без никакви чувства, като камъни... иска ми се и аз да можех да съм като тях, но не мога.. прекалено добър съм към всички, а сега си нямам никой, никой който да ме прегърне и да ми каже тези неща, които искаш да чуеш и ти. Скапан свят! Не слушай N1 и N2, хора които никога не са били на твоето място е много лесно да кажат "Стегни се, вдигни глава и всичко ще е наред" но ти знаеш, че е много трудно ако не и невъзможно докато се чувстваш най - самотният човек на земята без да има кой да ти каже 2-3 хубави думи, без да има кой да ти подаде ръка, без да има човек който да те разбира и мислиш, че всичко е против теб. Не знам измъкване от тази ситуация, ако успееш да се справиш сподели как.
И една ето ще те излъжа щом искаш. Живота не е толкова гаден, всичко ще бъде наред. Всичко ще се нареди с времето така, че по - спокойно. Ако искаш остави някакви координати за връзка.. аз съм в същото положение като теб може да се утешаваме един друг :(

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 0300005e31
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ела тук,ако искаш:
http://spodeli.net/3/story-17751.html

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 6646fd4afc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Абе вярно че всеки сам за себе си, но момичето просто желае да има някой до себе си, а е много важно човек да има някой до себе си в живота, който да му помага в трудни моменти, да му дава сила, кураж и най вече смисъл в живота, но май номер 1 и номер 2, не сте разбрали какво иска да каже момичето.
Аз съм в същото положение като нея- момичетата не ми обръщат внимание, игнорират ме (а не съм олигофрен) и за това съм си сам и отегчен. Но вярвам че всеки си има половинка и рано или късно съдбата го среща с нея. Тъй че недей да губиш надежда авторке, горе главата, всичко ще се оправи. Просто всеки изпада в такива моменти по някой път, и аз бях като теб, спокойно, ще ти мине. Разсей вниманието си с нещо, като някой хубав филм или някоя хубава песен :) и за повече кураж гледай това клипче на Nick Vujicic, и останалите му също са много хубави.

http://vbox7.com/play:70decf34

http://vbox7.com/play:9335eade

и песента му също е много хубава

http://www.youtube.com/watch?v=GrV_ZvwZRvw

Хайде, всичко хубаво и недей да се предаваш. Стегни се :)

 
  ...


...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 6f232e6955
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   от аворката. влезте във фейсбук има страница "аз съм странен". посещавам я редовно. може да си пишем там номер 3, 4 и5

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker