Как да започна разговор с непознати? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120658)
 Любов и изневяра (29582)
 Секс и интимност (14306)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3137)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Как да започна разговор с непознати?
преди: 12 години, 6 месеца, прочетена 9832 пъти
Моля да ми дадете идеи как да завържа разговор с хора в места като кафенета или бързо хранене. Например ако отида при някого, който ми изглежда приятен и му кажа "Търся си компания. Мога ли при вас да седна?" звучи ли ви нормално? Благодаря ви предварително. Мъж, 30.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 6 месеца
hash: 4f3338c947
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Да, звучи много нормално за нормалните. Но в днешно време хората са луди, много луди. Възможно е да те помислят за педофил, крадец, наркоман. Мислят си, че фразата: "Здравей, може ли да седна до теб или да те почерпя" е взета от филмите, за да извършваме някакви мега конспирации. :))

Иначе използвай различни фрази и подходи, но бъди себе си и не се натрапвай. Аз бих ти дръпнала стола до мен, за другите не мога да кажа.
Успех

Лоша

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 166709431a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

2.   Еми в нашето извратено, криворазбрано общество, не би звучало нормално.
Иначе аз не бих имала нищо против.

Ако го кажеш на мъже, ще те помислят за педераст. Ако го кажеш на жена, трябва да прецениш ситуацията и самата жена. Може да те разкара брутално, или възпитано, може и да не те разкара.
По-добре недей така директно, ами се направи на луд и я попитай нещо. И ако тя ти отговори с охота и се усмихва, или нещо в очите и излъчва топлина, или интерес, попитай дали може да седнеш за малко.
Ако погледът е пренебрежителен и студен-не продължавай нататък.

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 4ca2808d03
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

3.   Има опасност повечето наистина да си помислят, че си с някакви не особено чисти намерения... Преценявай ситуацията, намирай нещо конкретно, за което да завържеш разговор. Аз самата не съм сигурна как бих реагирала - зависи какво излъчваш, как си облечен, как точно си ме заговорил.

Впрочем, я да питам останалите читатели - ако момиче на 20 (т. е. аз) заговори непознат в кафе/автобус/спирка твърде странно ли ще бъде? Изглеждам нормално, хаха, не баш красавица, но точно нормално.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 14d59700ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Разбира се че е нормално само дето много рядко може да попаднеш на такива любезни каквито ти искаш:) пълно е с глупави хора, които ще те изгледат мълчаливо или ще се заядат и най вероятно ще те помислят за добрия човек с лошите намерения. Какво да се прави в България манталитета на някои хора не е за коментиране. Къде отиде добрия тон?

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 056469cddc
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   А ти защо искаш да се заговаряш по този начин?

 
  ...


...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: ede397ac82
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Аз лично, като момиче на 19 години, много ще се кефя някой готин и весел човек да ме заговори! Без значение дали ще е момче или момиче, дали ще е на 13 или на 53. Все пак няма да се женя за този човек, а просто ще си поговорим!!!
Кофтито е, че много малко хора разбират нещата така. И до някъде имат право - сами виждате в какви трудни времена живеем, постоянно слушаме за изнасилвания и убийства и какво ли още не. Хората се стресират.
Но ако човекът ми вдъхва доверие и ми изглежда печен, защо не? Много е приятно даже, и разтоварващо, да проведеш неангажиращ разговор с непознат!
Но както казаха и по-горе - преценявай хората, авторе. Някои само като ги погледнеш и е ясно, че никога не биха те и погледнали.
Успех! :)))

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: d5f90637d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

7.   5, а как да ги заговаря? Във фейса или в някой глупав сайт за запознанства?
Браво, миличък! Заговаряй ги наред.. но сто дръпнати, все ще попаднеш на един добронамерен и отворен човек.

Защо всички изразяват съмнение, но в същото време биха се радвали на подобно запознанство? Нищо нередно не виждам и дори, ще се радваш на голям успех... хората са жадни за контакти.

Много съм усмихната и често ме заговарят, дори в България започна да ми се случва постоянно. Скоро ме заговори един господин в задръстването. И предложи да пием кафе, ако не бързах - щях да сляза. Но му дадох телефона си. Разни хора по улицата ме спират за телефон, но такъв тип запознанства не предпочитам. Трябва много да ми хареса човекът, за да се пристраша. преди време на опашка в Мтел един мъж ме предопреди да си закопчая чантата и продължи разговора и.. накрая пихме кафе.

Ако си позитивен и не излъчваш лудост, нямаш психопатски поглед и си чист и спретнат - няма значение репликата. И "добър ден" стига "ще ви преча ли? ".. нещо стандартно. Желая ти успех!

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: db04830472
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Заставаш пред дамската тоалетна в заведението и питаш излизащите от нея дами
- Сра! А!
Може някоя да ти обърне внимание.

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 20881de670
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Ако си наумил да заговаряш жени 100% ще те отреже. Е зависи и как ще подходиш де, ако започнеш с досадни комплименти и изтъркани свалки ще се притесни и ще те резне иначе при мъжете е лесно все си намирате за какво да си плямпате дори без да се познавате

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: de62a18939
гласове:
1 2 3 4 5
  (27 гласа)

10.   Не е странно, но има тънкости. Примерно отиваш до човека за теб и питаш най-нормално "Извинете, може ли да ми кажете колко е часа? " като се усмихваш и гледаш да не си заел поза мачо. ( За по-малките може да питате по-различен начин "Извинявай, колко е часа? " ). Разбира се, ако момичето/момчето се усмихне, погледне телефона си и ви каже отвърнете с нещо от сорта на, "Мерси, още веднъж се извинявам че губя и вашето време станало е чак 14:00 часа". Би последвало любезното "Няма проблем" тук ако се заинтересува или пък просто така може да завърши така "... вие бързате ли някъде", ако не може ти да го кажеш :D. Така се завързва някакъв нормален разговор, по-добре е от това да се извикаш зад нея - ЕЙ мацеее...

 
  ...

...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: ba18ee186a
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

11.   От автора: Благодаря ти номер 7! По думите ти мога да съдя, че си човек с положителна енергия и ентусиазъм. Благодаря много и на останалите.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker