Смятате ли, че е възможно да започне Трета световна война? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (124187)
 Любов и изневяра (30574)
 Секс и интимност (14660)
 Тинейджърски (22061)
 Семейство (6732)
 Здраве (9764)
 Спорт и красота (4771)
 На работното място (3345)
 Образование (7434)
 В чужбина (1705)
 Наркотици и алкохол (1130)
 Измислени истории (802)
 Проза, литература (1770)
 Други (19283)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Смятате ли, че е възможно да започне Трета световна война?
преди: 1 месец, 10 дни, прочетена 713 пъти
Следя активно новините, свързани с по-големите военни конфликти (Украйна и Палестина), и съвсем сериозно започнах да се притеснявам в последните седмици, че нещата могат да излязат от контрол, придобивайки по-големи мащаби. Особено в Украйна, която ни е на 2 крачки. Защо всички политици форсират педала към по-голям конфликт и никой не прави даже мижав опит за дипломатическо решение на нещата? Вчера слушам, че Украйна само чака благословията на Байдън да започне да нанася удари по вътрешността на Русия с НАТО-ско оръжие. Айде, да речем, че на Щатите не им дреме за последствията, защото са на майната си, ама тия нашите умници в Европа дават ли си въобще сметка, че ако се скъса ластикът на търпението на Путин, Европа ще опере пешкира??? Някаква министърка пък на една от Прибалтийските страни обяснява, как нам си какъв % от БВП на страната ще отиде като помощ на Украйна. Както казват възрастните хора - видяла жабата, че подковават вола, и тя вдигнала крак. Тук нашитв либерални подлоги са ясни, няма изненади. Трябва да се намажат на господарите. Каква е тая жажда за кръв в световен мащаб, какво е това чудо?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 месец, 10 дни
hash: ab6277e355
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

1.   Тя вече е почнала, но в момента сме в началото на партията, когато фигурите още заемат позициите си, преди да почнат да се превземат една-друга. Решавай от коя страна на дъската ще си.

 
  ...
преди: 1 месец, 10 дни
hash: b130a5731d
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

2.   Да започне? Извинявай, ти на коя планета живееш?
Ние сме в 3-таа световна война!
Аз се надявам да приключи без да се налага някой да натисне червеното копче.

 
  ...
преди: 1 месец, 10 дни
hash: 472dae044c
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

3.   Ти сериозно ли мислиш: "ако се скъса ластикът на търпението на Путин"? :-)) Дори той не е толкова луд, за да започне война с Европа. Много добре знае, че натисне ли прословутото копче, Москва и Петербург са чао, той също.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 10 дни
hash: 18f05155bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

4.   Да си дойдем на думата - става дума за пари, както обикновено. САЩ са си направили сметка колко и докога ще наливат пари в украинския си проект за война срещу Русия. След провала на Курската авантюра, явно реалностите стават болезнени и е ясно, че ще трябва засега да се замрази позицино конфликта, поне докато западът намери пари и нова марионетка за продължаване на войната срещу Русия. На практика ЕС замина.
Подписа си присъдата. И това не стана сега, а преди 10-тина години.
В момента в който дебилната върхушка на ЕС реши да се разширява и да става империя за сметка на Русия.
Сега само доглеждаме последната част на филма.

 
  ...
преди: 1 месец, 10 дни
hash: c595d87f15
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

5.   Русия отдавна не е вече такава сила, че да започне война с цяла Европа. Тя една Украйна още я влачи две години, ка моли Европа. Единствената сериозни последствия за Европа е спирането на доставяне на важни суровини от Русия, което доведе до инфлация, а е възможно и хиперинфлация. Русия, може и вече да не е голяма военна сила, но е един от големите доставчици на суровини. То по-голяма война от гладът няма, ако ме питаш мен.

 
  ...


...
преди: 1 месец, 10 дни
hash: db9a0d363b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Нищо ново няма под слънцето! Винаги, когато продължително време е имало мир, хората забравят какво е война и после докато не стане белята нищо не им идва в акъла да си седнат на зад*ниците.

Както и обратното - след тежка война мирът е по-дълго траен, защото хората са си изпатили, наситили са се на нещастия и разбират, че така не може.

Точно тия, които никога не са воювали почват войните - политици, бизнесмени, банкери, олигарси. Аз също мисля, че сме в Трета световна война.

Просто все още Западът иска да води войната "преди" да е дошла при него, искат да водят войната с украински ръце.

Също така се сформират коалиции и военни блокове, повечето западни страни са членки на НАТО и де факти пудели на САЩ, докато БРИКС и разните азиатски държави под формата уж на търговско сътрудничество реално са си и военни партньори.

Това, че САЩ са далеч от конфликта въобще не ги прави неуязвими, защото руските подводници щъкат навсякъде и реално няма как да бъдат засечени(безшумни са и плават прекалено на дълбоко

Мен лично ме дразнят нашите продажни кученца, защото всички знаем, че получават пари, за да изпълняват поръчките на американското посолство.

Пращат оръжия на Украйна, заводите в Казанлък и Сопот работят 24/7 и бълват военна продукция. Също са раздали сумати разрешителни за добив на злато и проучвания на концесия, реално са разпродали всичко тия боклуци, за да вземат по някой долар.

Наскоро даже имаше проучване в чат джипиди където питаха изкуствения интелект за опасностите от война в България, - отговори, че едва ли България ще е цел номер едно, но все пак е възможно да се издънката да се издумкат военните заводи и дори София и други големи градове

П. С. войната не носи само директни жертви, а има и много други последици.

Една евентуална голяма война освен всичко друго ще доведе до огромна инфлация, може да се стигне до глад, болести (заради замърсяването и мизерията), както и ще има огромно увеличение на престъпността

Т. Т.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 10 дни
hash: ddff9d771a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

7.   Разбира се че всички трябва да подвият опашка пред монголоидния завоевател и да се оставят да ги освободи ако пожелае.

 
  ...
преди: 1 месец, 9 дни
hash: ee332771d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Абсолютно никаква 3 световна няма да има. Глупаците по долу не се сещат какви глупости пишат.

 
  ...
преди: 1 месец, 9 дни
hash: ee332771d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

9.   Централата на КГБ в България умира от злоба и от яд, че предстои на България да се измъкне от постсъветското робство и от хватката на Масква. Няма такава злоба и гадост като говорим за Русия!

Америка е велика и човешкия живот там се цени.

Безумията горе за Брикс направо не знам как да ги коментирам. Той е икономически съюз на хартия... Някакво посмешище и подобие на съюз и събитие веднъж в годината. Брикс не е военен съюз. И никога няма да бъде. С разпадащи се държави като Южна Африка, където вече имат режим на тока, въпреки че и там имат някакъв АЕЦ. С цялата сган и мръсотия в Индия и ядене на храна от кофите, мизерия, глад... Китай с огромните си демографски проблеми... Бразилия с гигантските си бараки една върху друга като в Столипиново... За какъв Брикс бе.. откачалници такива.

Индия и Китай от много време спорят за територии, както и имат конфликти от години. Не е било слабо ако кажем че е било възможно да се хванат за гушите.

Русия в близките години ще стане една китайска сатрапия. С евтини ресурси и никакви перспективи за хората. Пълна е със СПИН, глад и мизерия.

Европа и Америка имат гета и мизерия заради държавите хората от Брикс, които населиха Европа. Обикновения образован, живеещ на чисти улици и израснал в изобилие европеец не е мърляч. Но африканци и азиатците са.

Прмиха ви и без това ограничените мозъци ей...

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 9 дни
hash: a4034cc8fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

10.   5, тя Русия няма да започне война с цяла Европа току-така, но със сигурност ако се получат провокациите на киевския наркоман и Запада, няма да остави нещата без отговор. И си мисля, че ако провокацията е по-голяма, в някакъв момент няма да остане и без отговор, различен от конвенционалните оръжия. И какво значи за теб - "Русия не е голяма военна сила"? Говорим за държава с най-голям брой ядрени бойни глави. Ти да не мислиш, че при реална заплаха за териториалната си цялост няма да ги използват?

 
  ...

...
преди: 1 месец, 9 дни
hash: b130a5731d
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

11.   Н 5, Русия е по-силна от Европа и Америка заедно в момента. А с Украйна те на са във война, а разчистване и денационализиране- различно е. Ако искаха война с Украйна, досега щяха да я сринат до основи.

 
  ...
преди: 1 месец, 9 дни
hash: 77df4d81b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

12.   Руснаците в момента печелят и нямат интерес от допълнителна ескалация. Ако случайно нещата на бойното поле тръгнат в обратна посока и Харис победи тогава може и да се стигне до ядрени удари по Полша и изперкалите брибалтийски държави.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 9 дни
hash: 9f2ee6ec04
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

13.   Въпросът е - има ли шанс да не започне Трета световна война... Ако хората имаха капка акъл (а те нямат... ), щяха да целуват ръка на Путин. Какъвто и да е, не е олигофрен като тези от НАТО и единствено той удря спирачка нещата да не ескалират...

Има една камара анализи на ситуацията. Проблемът е, че никой от тези НАТО-вски генерали не е участвал в истинска война, не знае какво е, камо ли политически марионетки като Маркон, Байдън, Камала, Трюдо... Т. н. "про-западни" нещо не разбират, че не географскиото положени те прави "западен", а идеологията. Ако изповядваш комунистическа идеология, това че живееш на запад, не те прави нещо по-различно от комунистите които живеят на изток. Но за съжаление, в такъв свят живеем - на идиоти... докато още сме живи естествено...

 
  ...
преди: 1 месец, 9 дни
hash: 9380229a54
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   11 и 12 само един въпрос - някога стъпвали ли сте в Русия и работили ли сте с руснаци, та имате такова добро мнение за Русия? Защото ако отговорите на тези въпрос са НЕ вашата любов е напълно глупава.

 
  ...
преди: 1 месец, 9 дни
hash: 6085f04b2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

15.   А ти какво искаш украинците да си подарят дуржавата на гадното джудже ли? Естествено че ще търсят начин да отговорят. Рассиа срещу Европа = талибани срещу цивилозования свят. Рассия тепърва ще губи много. В следващите 100 години никоя цивилизована държава няма да има никакви отношения с нея. Очаква я пълен игнор, сякаш не съществува. Да си дружат там с Авганистан, Иран, Палестина, Бразилия, Мексико и подобни държави от третия свят.

 
  ... горе^

...
преди: 1 месец, 8 дни
hash: 25857c6d01
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   14, да и да. И?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker