Сън/предсказание - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (124187)
 Любов и изневяра (30574)
 Секс и интимност (14660)
 Тинейджърски (22061)
 Семейство (6732)
 Здраве (9764)
 Спорт и красота (4771)
 На работното място (3345)
 Образование (7434)
 В чужбина (1705)
 Наркотици и алкохол (1130)
 Измислени истории (802)
 Проза, литература (1770)
 Други (19283)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Сън/предсказание
преди: 10 дни, 12 часа, прочетена 258 пъти
Няма да влизам в подробности и разтягам локуми.
Най-общо: понякога си "подскачам" неволно из времеви линии т. н и виждам неща, които предстои да се случат. Понякога са в съвсем будно състояние, понякога на сън. Понякога ясни и конкретни, друг път символични, които обикновено са лесни за разгадаване/разпознаване на значение за мозъка ми.
Когато е в сън, различавам без съмнение обикновеният, нормален сън.

Снощи, от онези в които "надничам" в предстоящи събития:
Наводнения, но изглеждаше като цели морета да са се "преместили" / заляли населени места. Чува се глас като през високоговорител, но приглушен някак, като да излиза дълбоко изпод земята, звучеше си в заповедна форма и казваше:
" Спасете кравите, оставете хората"!

Не пиша такива неща из публични пространства, но този път-да, за тези на които би послужило ако се случи (дано НЕ) да са в такава ситуация и решат да изчакват помощ...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 дни, 3 часа
hash: 79d3d8a38c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Действието се развива в Индия. Там кравите са свещени, а хората твърде много...

 
  ...
преди: 10 дни, 16 мин.
hash: 54d2947e5d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Вземаш се много насериозно май.

 
  ...
преди: 9 дни, 10 часа
hash: f9de0f89d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Н 1, възможно е, но не мога да потвърдя със сигурност.
Виждах много тела, но някак отдалеч и отвисоко. Но да, има логика да е точно там. Няма да бъдат спасявания хората, това е.

Н 2, никак даже, иначе щях да се включвам да помагам с някои неща, които аз си мога по рождение, но не, нямам ни най-малко намерение.
Ако на някой му помогне да си спомни това в такава ситуация... Ок, ако никога не е в тази ситуация--още по-добре.
Но със сигурност изобщо не вземам на сериозно да се бутам насила сред слепци и откровени глупаци, за да им обяснявам как изглеждат цветовете.

Нямам какво повече да добавя по темата!

 
  ... горе^
преди: 9 дни, 9 мин.
hash: 2c680cc42c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   До автора- и аз имам подобни преживявания с времевите линии, т. нар. Ефект Мандела, имала съм и огромно количество - пророчески сънища -и директни и такива с повече символизъм, метафори, затова те разбирам.

Имам въпрос - ти конкретно как се справяш, с предчувствието, че нещо лошо или напрегнато ще се случи? Давам пример със себе си -МНОГО често ми се е случвало -да имам определени, силни предупреждения-ако е болка в гърлената чакра-винаги се случва някой да ме обвини несправедливо за нещо, да бъда провокирана и замесена в конфликт, в който да съм принудена да се защитавам, заради брутални, ненормални, неадекватни и несправедливи обвинения срещу мен. Ако ме стяга и боли -Слънчевият сплит -винаги предстои нещо свързано с нападки на емоционална основа... и ВЪПРЕКИ предупрежденията и Интуицията ми, въпреки старанието ми, да НЕ позволявам да бъда провокирана или разстроена.. и въпреки, че знам от кого ще дойде нападката.. , защото мислейки за даден човек, получавам съответното моментално предупреждение... но въпреки всички предложения и усилия от моя страна, да НЕ се поддавам и да избегна това да ставам уязвима, то НИКОГА не се разминава или смекчава по сила. Разочароващо е, че предупрежденията ги има... нагласата да съм внимателна -е налице, но в крайна сметка всичко се случва.. подобно на пророчески сън и не може да бъде избегнато.

Затова и напоследък основната ми грижа и интерес е КАК да смекча и дори да - неутрализирам силното, алармиращо предчувствие, което подчертавам НЕ става въпрос да направя или не нещо, да отида някъде или не, а става въпрос за интуитивно силно усещане в някоя чакра... и събитието се случва след дни, седмици или дори до 2 месеца по-късно и то съвсем НЕОЧАКВАНО и НЕНАДЕЙНО, без никаква логика... като например някой от нищото решава да се заяде с мен или да почне да сипе купища ненормални и неоснователни обвинения по мой адрес, без преди това да съм го конфронтирала... този шок ми идва в повече. И така и не разбрах за толкова години... ЗАЩО е нужно да съм подложена на тези силни предупредя чисто интуитивно щом по никакъв начин не мога да променя случващото се в съответния бъдещ момент?

 
  ...
преди: 8 дни, 11 часа
hash: 5ec1a7e66e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Н 4, звучи банално, но кислорода е енергията, която прочиства, обменя, лекува т. н. А слънцето за мен поне ми е най-добрата батерия.
Дълбоко, насочено дишане, с настояване до почистване и изкарване на негативното в афектираните в момента зони, може дори малко да боли ако е запушен повече канала. Съответно всеки изсипан после отгоре "боклук" не може да премине свободно, а остава и се натрупва в задръстването. Аз най-бързо се свързвам и обменям с "всичкото" сред природата и ми е много по-лесно, а ако не мога в момента, не знам как точно да го обясня, но е като "изключване" и автоматична проекция на друго място, където за 1-2 мин. изкарвам и си продължавам с каквото правя в момента. Примерно преди си помагах за бърза проекция в течаща вода (река, море) като си слагах ръцете под чешмата, затворя си очите и "заминавам". Случвало ми се и буквално в движение, за секунди.
Друг бърз вариант е да си заровя крайчетата на пръстите на ръцете, а понякога и на краката в пръст/земя за няколко минути.
При директен конфликт, пазя само най-близките си и пак не приемам, а трансформирам каквото е насочено. При всички останали или съм си с моите си защитни щитове, или им връщам тяхното си ако ме хванат неподготвена. "Смъкването" на енергия обикновено се чувства като бързо падане на кръвното. Самоконтрол и дълбоко вдишване, бавно издишване в такива ситуации, това е трудното. Паметта и вътрешната лаборатория веднага се включват и си вършат работата. Ако се контролираш ти, никой няма да има достъп и контрол над теб. А това, което ти "пращат" можеш да им го върнеш, трансформираш или ако си добре защитена при всички положения ще рикушира от теб обратно от където е тръгнало. Забалежи как когато си най-чиста и заредена, тогава най-много са около теб, без да забравяш, че светлината привлича и разни странни, неприятни насекоми...
Проблема при теб е явно, че си и емпат, това е, което най-смачква, когато чуждите емоции вземат контрола над теб. Научи се да връщаш "подаръците" без жал!!! "Слепите" потребители на чужди неща никога няма да го разберат и винаги ще атакуват защото имат нужда... Но техен си проблем! Пробвай да си научиш физическите очи да виждат през "матрицата" щом си имаш активни неща, ще ти е лесно.
То е като да се опитваш да видиш аура, но с предмети.
Примерно с чаша, на масата, без разсейващи те други предмети наоколо. Разфокусираш зрение и я гледаш без насоченост, без мисъл, ще се научиш да "изключваш" или намалиш мозъчна активност в тези моменти. Най-лесно е сутрин преди закуска, когато телесната ти температура е най-ниска, има много общо. Ще започнеш да виждаш енергийното поле около чашата, после самата чаша като холограма... а после и атомите в движение/трептене Тогава ще разбереш как действа, а физическите ти очи ще имат "разрешението" на мозъка да виждат извън наложените бариери/матрица. Чувала си предполагам израза "Очите виждат това, което мозъка може да разбере". Тогава и ще бъдат придружени предчувствията понякога с "картина" без значение дали през физическите очи или друго зрение и ще си много по-добре подготвена. Нали знаеш, че има и хора с черна аура? ! С такива най-малко трябва да се хабиш, черна дупка, която само поглъща, никога нищо добро не излиза оттам.
Това е, което мога да ти кажа в момента като съвет през моят опит, а веднъж ако смъкнеш менталните бариери (мисли за тях като IA кодировка, която можеш да пренапишеш) всичко друго сама ще си разбереш.
И последно, но важно: когато те превземат интрузивни мисли, винаги си задавай въпроса "това мое ли е". Веднага намаля интензивност, а после по-лесно изкарваш или поне контролира, докъдето можеш и с времето все по-лесно. Щом си със силна интуиция, знаеш за какво говоря.

 
  ...


...
преди: 8 дни, 1 час
hash: acb4ca6194
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   От н. 4 до н. 5- много благодаря, за коментара. Има логика наистина -това за водата и пръстта, земята. Иначе, за трептенията-да, виждам такива често.. преди време само при загасяне на лампата виждах трептенията на моята аура, но след това осъзнах, че и през деня се случва, докато гледам напред в пространството, дори и в слънчев ден.
За видения -тип картина.. от 5-6 години насам.. доста често ми се случва спонтанно -с подробности, както се казва-с точките и запетаите... даден предстоящ момент..

Преди време и особено, като дете-имах Астрални пътувания нощем, докато тялото ми спи, и ги помнех при събуждане, но за съжаление последните години нямам абсолютно никакви съзнателни спомени, за астрални пътувания. Даже напротив -сънувам много тъпи кошмари свързани с разни битовизми и подсъзнателни тревоги и страхове, които постоянно се разиграват с подобен сюжет, всеки път щом затворя очи за да спя.

 
  ... горе^
преди: 8 дни, 54 мин.
hash: acb4ca6194
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   От н. 4 преди малко написах един коментар, но пропуснах да попитам нещо -н. 5 а ти каква точно визуализация за енергийна защита използваш?

 
  ...
преди: 7 дни, 12 часа
hash: 5ec1a7e66e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Н 7, те се появяваха спонтанно (3 са) не съм си ги визуализирала аз в търсене на защита. Като се появи първият се уплаших, не знаех какво се случва.
1. преди доста вече години, някъде из астралите, неволно "изскачане" в съвсем будно състояние и съзнание. В миг на силен страх, изведнъж бях обвита в млечно бяла сфера и като "изстреляна" от където бях на друго място, а после и обратно в себе си.
2. После се появи втори, който винаги е след бялата сфера- огнен обръч, върти се като торнадо извън и около сферата.
3. Появи се пак спонтанно, при много странна случайна среща с напълно непознат, в голямо, но затворено пространство/помещение. Въпросният човек е коренната противоположност на това, което съм аз, .. но "маестро" в неговото си. Успя да ме "смъкне" без да усетя дори, но доколкото да не съм прекалено "ярка" за неговите сетива. Подсъзнанието ми или моето по-висше аз предполагам е засякло опасността и се включиха първите 2, а след тях и новият (ще премълча какъв точно е) който е по-скоро "атакуващ" след първите 2, ясно очертава граници в кръг, които не допуска да се преминават.
Сега мога да ги включвам съзнателно, по желание.
А за краткотраен престой или преминаване около голяма маса хора, за да не приемам и не давам, си слагам дланта или двете върху и малко над пъпа (най-големият енергиен център). Някои си лепят там лепенки със/без някой защитаващ минерал, но аз съм против да спирам потока извън наложителните моменти.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker