Започвам да се притеснявам за себе си... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121008)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14343)
 Тинейджърски (21872)
 Семейство (6460)
 Здраве (9585)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3165)
 Образование (7294)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18477)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Започвам да се притеснявам за себе си...
преди: 12 години, 6 месеца, прочетена 4884 пъти
Често сънувам странни сънища. Абсолютни небивалици или понякога смислени неща, които имат начало и край - като истории са. Разбирам, че съм по - емоционална и може би ми се отразява и най - малкото вълнение.

Понякога си мисля, че не съм с всичкия си, мъжа ми също се шегува. Вече около 3 - 4 пъти ми се сбъдват сънища. Той се шегува да стана врачка, но аз не ставам за това, понеже нямам такава дарба, а и не вярвам в тези неща, а в простите съвпадения или това, че съм сънувала нещо, което се е случило е защото съм имала много силна духовна връзка с дадените хора и дела.

Когато бях по - малка, на около 18г. ме срещна една стара жена и ме хвана за ръката и ми каза: "Ти си избраната... "
Погледнах я и си помислих, що за глупост каза тази жена, дали няма проблем.

Сега, след години, сънувам странен сън, който няма да разкрия целия, но в него идваше краят на света и изведнъж проблясна една бяла светлина сред уплашаха и плачът... в средата на тази светлина стоеше Господ и пишеше нещо, погледна ме и ми каза "Ти си избрана... " или нещо от сорта, събудих се и осъзнах какво съм сънувала... след няколко часа почти го бях забравила...

Не знам какво се случва в главата ми, не знам как да спра тази емоционалност от случващото се около мен...
Доста често си мисля, че съм полудяла...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 6 месеца
hash: 491b999ef6
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Дъно сънищата с края на света се сбъднат. Природата трябва да изчисти малко земята. Кофите се препълниха.

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: e6c38329df
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Много интересно. Незнам какво да те посъветвам. Моите сънища бяха много странни преди и аз имах някакви видения, обаче аз спрях да им обръщам внимание. Знаеш ли защо? Аз много вярвам в Бог. А тези видения, ясновидски способности и дарби не идват от него. Бог си е казал "Не си прави кумир и никакви изображения що е горе на небето, под водата, под земята... ". Човек, когато започне да се занимава със свръхестествени неща, той върви против Бог, но това е само мое мнение и в никакъв случай не искам да го натрапвам.

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 3bd472043f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Гледаш ли серияла Свръхестествено? :)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 4c6958f975
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Здравей, спомни си песента на "Прокър Хамъл, -, Въздухът, който дишаме! "

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 54b8adfb0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Много интересна история. Не зная какво да те посъветвам, но понеже много се интересувам от ‘края на света’ чета разни неща из интернет и скоро попаднах на мнение, че има избрани, които ще продължат 6-тата раса. Дори бяха изредени някакви отличителни белези, като например твоето – да сънуваш неща, които се сбъдват и т. н.
Може би този сън ти е подсказал, че ти си една от избраните да продължат в 6-тата раса…
Жена, 43г.

 
  ...


...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: e6c38329df
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Здравей, номер 5. Аз съм 2. Според мен хората, които ще продължат се знаят кои са. Аз съм сигурна, че ще продължа. Просто го знам. Може би съм от въпросната 6 раса. И съм спокойна и не се страхувам каквото и да става. Авторката явно е от "моят отбор"
Краят на 2012 започва нова епоха, преместваме се в по горно енергийно ниво. Незнам дали краят на света трябва да се тълкува в буквален смисъл. Всичко лошо, което става е за добро.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 56b93ebe33
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   И на мен ми се е случвало да сънувам неща, които се сбъдват или да ги предусещам. Оценки, докато бях в училище, това, че една от приятелките ми ще срещне скоро подходящо за нея момче и т. н.... Обаче ми се струва някак естествено - повече като интуиция или логически изводи, които подсъзнанието ми си прави на базата на реални факти, които съзнанието ми не е отчело. В последно време успявам да намеря повода дори за най-шантавите си сънища - примерно нещо ме притеснява в ежедневието или даден филм ми е направил впечатление, двете се съчетават в подсъзнанието ми по най-идиотския начин, но пак мога да проследя по желание първоосновите.

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: f11e5f185c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Здравей мила! И аз сънувам доста странни сънища ама наистина СТРАННИ... все едни такива гадни и объркани. Възможно е сънищата ни да са плод на дълбоката ни фантазия и емоционалност! Относно това, което си сънувала... знам, че е на добро да сънуваш Господ. Това, което ти е казала тази жена, си мисля, че се е запечатало дълбоко в съзнанието ти, и за това да си сънувала, че не кой да е а Бог ти казва, че ти си избраната. НО също така не отхвърлям и мисълта, наистина да имаш някаква "сила" която те първа може би ще развиваш. Не можем да гадаем, времето ще покаже какво ще се случи.

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: fae2a13162
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Какво значи "не вярвам" - то ти е дадено, всичко е факт и се случва! Започни да четеш езотерика и окултизъм и ще научиш много! Прочети непременно книгите, написани за Ванга!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 75b3c9b0bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   www. indigota. com
Приятно четене, Сара

 
  ...

...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 7161bf2e26
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Мдааа и аз сънувам сънища, които се сбъдват, но това няма нищо общо с края на света. Аз не вярвам, че ще бъде през 2012 година, просто не вярвам, но ми се иска да е така, прекалено лоши станаха хората и е редно да се поизчистим мхм, но това просто няма да стане 2012, най - малкото защото съм религиозна и не вярвам в пророчества на езичници, каквито са били маите.

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 64d763a4b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   До 3 -> Откъде-накъде реши, че сънищата на авторката, която очевидно има прекалено много свободно време и не знае с какво по-смислено занимание да си го губи, имат каквото и да било общо със Свръхестествено!?

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 9ac682807d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Три пъти съм сънувала края на света. Последния беше скоро. Аз съм на мнение, че има определени хора, на който им се случват странни неща и сънуват пророчески сънища. Аз съм от тях. Ще дам няколко примера. Преди месец сънувах, че ме гази мечка и след няколко дена се разболях, сънувах как на един приятел му одрязаха главата и преди няколко дена го блъсна кола и беше приет в болница с комоцио и гадна рана на главата. Когато сънувам майка ми и и се обадя се оказва, че тя или сестра ми са болни. Имам един детски спомен как се будя от ослепяваща светлина и най-интересното:когато доведох бебето си в къщи, първата вечер се сабудих от болки, сякаш някой отлепваше кожата ми и пред мен стоеше дух. Вярвате или не всичко е истина!

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 67085a459f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   "Аз много вярвам в Бог. А тези видения, ясновидски способности и дарби не идват от него. Бог си е казал "Не си прави кумир и никакви изображения що е горе на небето, под водата, под земята... ". Човек, когато започне да се занимава със свръхестествени неща, той върви против Бог, но това е само мое мнение и в никакъв случай не искам да го натрапвам. "

Няма проблем! може ли аз да не ти натрапя моята критика към мнението ти? Бог е свръхестествено същество, но ти казваш, че не одобрява свръхестественото? Или за теб той е естествен - т. е. вървиш си по улицата: дървета, тротоар, човек, кола, куче, Бог - Здравей, как си? , още дървета, още хора и т. н. Можеш да кажеш, че Дяволът праща пророческите сънища. Но за какво му е това? За да развали плановете на Господ, който държи да бъдем в неведение за това какво ще се случи с нашия живот и с този на близките ни? Или ги праща Господ, за да ни помогне да предотвратим нещо или да научим неща, които ще са ни полезни. Т. е. това да е част от плановете му за Вселената и за нас? Кой здравомислещ човек може да каже, че знае какво прави Господ и защо го прави? Можем само да предполагаме, да се надяваме, да вярваме.

И какви кумири си правим? Сънищата сами по себе си са съобщения, но е важен подателя им. Ако вярваме на такива сънища и дълбоко в себе си сме убедени, че ги праща Господ, значи вярваме на него. Друго щеше да е, ако мислехме, че са от Дявола и си умирахме от радост. :(
Още нещо - според теб Господ праща сънища само тогава, когато някой трябва да построи плавателно средство, за да спаси животните от потоп или не е нужно обстоятелствата да са толкова екстремни, за да се намеси?

Авторке, предлагам ти да се чувстваш добре, защото е много вероятно да имаш мисия тук на Земята, която да не включва единствено да налагаш мнението си по български или да попарваш чуждите надежди. Хората като теб според мен са специални и не бива да пренебрегват дарбата си, защото тя не им е дадена без причина.

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 17327acbb9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   :) интересна история.... ама нещо замря

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 1 месец
hash: e3bb178bb2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   И аз много често сънувам неща, които се сбъдват. Не по абсолютно същия начин, естествено, но смисъла и последиците са еднакви. Много пъти съм сънувала оценките си в училище, които накрая излиза, че съм познала. Например в 6ти клас сънувах, че имам 5 по математика, което ми се стори напълно невъзможно, тъй като съм изключително добра математичка. Но ето, че на следващия тест мозъкът ми просто изключи и изкарах 5.
Миналата година майка ми беше бременна, но загуби детето (бях страшно много разстроена). 2-3 дни преди да разбере, че го е загубила, сънувах, че сме в нас и тя решава да скочи от прозореца. Аз я молех да не го прави, тя ми се усмихна, мисля, че ми каза нещо, но не помня какво, и скочи. Като погледнах през прозореца, тя беше цялата в кръв. Събудих се и бях много разстроена и притеснена. Принципно не се стряскам от такива сънища, сънувала съм какви ли не неща, в пъти по-ужасяващи и страшни от това, но този път беше различно. Сякаш наистина го бях преживяла. След като разбрахме, че бебето е спряло да се развива, мама дойде при мен и ми каза: "Ти може би си го разбрала преди всички нас. " Дотогава майка ми не ми вярваше, като ? казвах, че сънищата ми се сбъдват, мислеше, че си въобразявам, но оттогава започна да вярва поне малко. Наистина започвам да се плаша, защото всеки 3-4 мой сън се сбъдва. ;s Не знам нормално ли е, не е ли, но се стряскам. Може би ще ме помислите, че си измислям, въобразявам или че всичко това е някаква случайност (трябва да е огромна случайност всичките тези сънища да са се сбъднали), но просто исках да споделя.
Също и като малка (до 10-11-годишна) знаех какво ще се случи в следващи момент. Сега пак е така, но доста по-рядко. Много, ама изключително много пъти, преди да падна от колелото или просто като тичаме с приятели, съм усещала, че ще падна и винаги се е случвало. Просто случаите, които помня, са толкова много, че ще ми отнеме доста време, докато разкажа всичките.
А понякога, просто както си седя и си мисля за разни неща, чувам, че някой ме вика. Смисъл както онзи глас в главите ни, но някой друг все едно говори.
Специална ли съм, различна ли съм, каква съм, не знам. ;s

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 5bc78d9ff7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   до Авторката,

аз също съм така, от години. И много ме измъчва това... и аз искам да спра това, което виждам, усещам и сънувам за хората. Когато вървя по улицата и погледна някой човек, и знам всичко за живота му, минава ми като мисъл. За това почнах да излизам навън само със слушалки, слушам си музика. Също така преди години ходих на психиатър, и ми лепнаха диагнозата синдром с дефицит на вниманието, от тогава пия риталин. С него подтискам част от усещанията и виденията си. Но само докато действа, след това пак съм така чувствителна. Даже в последно време още по-лошо, и с риталин не подтискам много, но поне през това време правя и други неща, уча и работя. Най-много ми тежат сънищата ми, защото винаги се случват някога във времето напред. Някой по-рано, други след години.
Под виждане, аз съм си го обяснила до някъде от научна гледна точка - е свързано по някакъв начин с интелекта на човека и концентрацията.. и след това идват мислите в главата ти.
В семейството ми вярват всички, освен мъжа ми. Всичките ми близки приятели само ме питат, кажи сега това, кажи онова. Помагам с каквот омога. Въпреки че се въздържам да кажа на 100%, и винаги казвам, абе на 98% и не съм сигурна. После ми казват, верно е позна. Да, познах, обаче това много ми тежи. Чувствам се различна, а не съм малка, на 31 съм. Имам си детенце, грижа се за семейство. Но въпреки това, съм тъжна с тези неща, които виждам и усещам или мисля. Много е тежко всичко това, и толкова си внушавам, че с риталин ще ги подтисна, но не успявам.
Иначе слава на бога, имам малко, но пък близки приятели.
Имам си едно приятелче, което явно много тормозя, защото спря да си общува с мен, съвсем ме взе за луда. Иначе за него имах послелдния месец много сънища.. и не му ги казвам всички, защото ептен ще избяга от мен. Явно не всички виждат полезно в това да общуват с такива хора като мен. Други пък са ми близки от години и не се страхуват от това, което им казвам и сякаш разбират... мъжа ми не, но той е повече от науката, а аз някой неща не мога да ги обясня по строго научен път. Или това, което се опитвам да обясня, не звучи твърде научно.
Авторке, ние сме различни, поне за това съм сто процента сигурна. Но си е тегло да се живее така..

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: 46d0e2663b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   аз също сънувах краят, но моят сън беше доста реален и го помня абсолютно целият, освен това не ми е за първи път, от отдавна сънувам разни неща, преди бяха пратени от демони, но тези спряха, след тах започнаха други по-ясни и по-нестрашни(от Бог), така разбрах последният си сън.... той разказва истината за края на света и, че трябва да се обърна към Бога, така ми го разтълкуваха, краят не нарани мен, нито една група от хора, дори не бях уплашен, не бе кошмар, беше просто... истината. :)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker