Болка и самота - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121147)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18510)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Болка и самота
преди: 12 години, 6 месеца, прочетена 2525 пъти
В момента се чувствам отвратително. Боли ме сърцето. Съкратиха ме днес от работа. Знам, че нашите няма да ме оставят и ще ми помагат, но аз не искам да съм им в тежест. На квартира съм в Пловдив с 2 приятелки. В нищо не ми върви. От работа ме освободиха, в любовта е същото. Не знам дали някога ще съм щастлива в това отношение. Или ще ме обичат и аз няма да отвръщам със същото или обратното.

Една колежка днес се радва какво ще прави после с приятеля и че ще са заедно. А мен ме чака тъпата котка в нас. Приятелката ми е в болницата с бъбречна криза. И с нея не знам какво да правя. Много ме боли. Поне да имах някой, с когото да съм и да ме обича, а то и това няма.

Само някакви пияници идват в къщи и си заминават и аз пак съм сама. Аз исках някой с когото да съм си, а не тоя и оня. А уви не мога да го намеря. Бих дала всичко да нямах чувства към никой и да си гледам интереса. Да не ми пука за никой и нищо.

Има тука едно момче искаше да живеем заедно. Какво да направя, че не мога нито да го обикна, нито нищо. Чувствам се толкова празна и самотна. Идва ми да скоча със засилка от последния етаж.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 6 месеца
hash: 369c3dd973
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   "А мен ме чака тъпата котка в нас" ххахахаххахххаххаахха мн ме разсмя конкретно това изречение, а не самотата ти. Приканвам те и теб в фейсбук-Самотници.

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 9666f20fc8
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   това е само началото за съжаление... скоро ако не намериш работа съвсем ще ти потънат гемиите. Материалната стабилност и независимост е най-важна ще се убедиш с времето, ако се оставиш без работа и майка ти и баща ти да ти дават пари ще загубиш увереност и самочувствие хептен. А любовта идва, когато вече не я чакаш и ти е все едно дали ще си сама или не. Не обиждай котката, тя е верен приятел, ако я нямаше нея щеше да ти е още по-зле, гушни я, погали я ще получиш някакво успокоение и надежда.

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 7f3abfc846
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   здравей номер 2 съм пак ти досаждам извинявай, прочетох че си от Пловдив и понеже в момента си безработна на път към работа тази сутрин видях една обява. Знаеш ли църквата "Иван Рилски" къде се намира? близо до нея има новооткрити магазини за дрехи, на единият от тях, който се явява и нещо като склад за продажба на едро и дребно имаше обява че търсят продавачка, ако те устройва защо да не се пробваш да питаш

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: c2d97bf04c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Здравй и аз съм от Пловдив момиче на 16 сиг си по голяма от мене, но ако искаш си остави имейл ако си търсиш приятелче за излизане, разходки т. н няма да сгрешиш с мен :)

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 08c1e7b905
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Не обиждай котката тя няма вина на мене като ми стане тъжно или като се нервирам и разочаровам като погаля само 5-6 минути котката много ми олеква :)

 
  ...


...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 09e38d022d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Моята котка е много лицемерна, само като е гладна или и е студено идва да се гушка в мен, иначе не мога да я и видя очичките..

Иначе по темата - тук не виждам никаква драма, много си слаба, как може. Я се дръж малко.
И имай малко уважение към котката си.

Лоша

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 22a9186704
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Извинявай не се притеснявай. Първо излез от средата на алкохолиците. За ботата не са притесвявай навсякъде има съкръщения.. Но който търси намира. Недеи изпада в депресивни ситуации. Знаеш ли колко маже се ме мачкали не един не два. С тези думи не искам да се правя на лека жена ама....
Второ скоро е бъдни вечер за целта ти трябва следното от хляба питката си чупиш едно пърче за ядене, след което чупиш едно по малко и го слагаш под възглавницата. Който мъж ссънуваш това е човека до теб. Аз направих същото и вече съм щастливо женена. но от време на вребме кръшкам защтното и той не е стока... Послушай ме не се отчайваи има и пного по тежки нещта от това че в момент някакъв не ти върви... Ще дойде по щастлива звезда. Радвай се когатно слънцето изгрее... И не съжалявай.... за ништо продължавай напред от Любов от пръв поглед рубликата

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker