Дами, "падате" ли си по мъже с оформено тяло? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121185)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18520)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Дами, "падате" ли си по мъже с оформено тяло?
преди: 12 години, 7 месеца, прочетена 4628 пъти
Здравейте въпросът ми е към жените. Значи аз съм момче на 19г., започнах да тренирам фитнес, но не след дълго се вманиачих към коремни мускули (плочки). Разказаха ми, че много трудно се оформяли коремните мускули, но реших да се пробвам. Първо почнах хранителен режим - без мазнини, сладко и тестени изделия, после 4 пъти във седмицата бягах 30 минути кардио и здраво тренировка за корем.

След 8 месеца големи и изтощителни усилия аз постигнах целта си чуствах се много горд и щастлив, защото наистина ми отне много труд и време. Веднага си направих няколко снимки на тялото и ги качих във социалната мрежа. На следващия ден, когато се видях със приятелите те почнаха да ми обясняват, че съм си изхабил времето напразно, че на момичетата не им пукало дали си със плочи или не, че те все гледали парите в джоба на един мъж и така нататък.

Да знам, че парите са от голямо значение във България.
И така дами въпросат ми е падате ли си по мъже със оформено тяло или както казват другарите ми всичко е било на вятъра?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 7 месеца
hash: 4bd88f4c4b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

1.   Аз лично не си падам. Предпочитам естествени мъже, поддържани, но не и вманячени във фитнеса.

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: e0c8a0a96b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Авторе по какво си падат си си дал отговор в пред пред последното изречение на историята ти.

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 11d68c6848
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Разбира се, че няма да си хванем някой мазен чичка 200 кила само заради парите. Най-важен е характера разбира се, а това, че си с изваяно тяло са само в ползи, ако разбираш. Това е мое мнение, но се случват и жени-кръвопийки... Лично аз не бих избрала някой само заради парите, та да - супер е, не е било напразно оформянето на тялото ти (:

 
  ... горе^
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 96a6471a4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Падам си по интелигентни и добри мъже, които не се фукат с тялото си и не са толкова суетни....

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 47082c695d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Не, разбираш ли, ние си падаме по увиснали и дебели, неподдържани чичковци -.- Егати тъпата тема.

 
  ...


...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 540c6e2e81
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Тялото си го правиш за себе си, не за другите...
Много грешно мислене, че сега като си направил плочки, и момичетата ще почнат да ти се лепят. За едно момиче тялото на момчето (стига да не е в някви крайности разбира се) не е толкова важно, колкото характера, поведението, хумора. И в това се влюбваме. В този смисъл не разчитай плочките ти да привлекат голямо внимание. От друга страна не мисли, че парите са основното - това, както и фактът, че си побързал да си изтипосаш плочките във фейсбук, доказва, че си мъкнеш някакви комплекси, които трябва да преодолееш. Чалгарките ще искат богаташче, да. Ако търсиш свястно момиче обаче, насочи се към развитие на личностните си качества и амбициите си (а това обикновено впрочем води и до добра работа => пари), а тялото си го поддържай за здраве и лично удоволствие.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 354d792032
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не, не е било на вятъра, най-малкото понеже си направил нещо за здравето си, самочувствието си, а това е важно. Колкто до жените, съмнявам се, че някоя ще хареса наистина мъж тип плондер, който се е запуснал до неузнаваемост. Не може да искаш мацката до теб да изглежда тип топ, а ти да приличаш на нищо.
Лола
П. П. Не се влияй толкова от мнението на другите, това е воят живот и твоето тяло, ти трябва сам да взимаш решениея и да си ги отстояваш.

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 0e1568e146
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Красивото и добре оформено тяло е до време. Аз лично не гледам само външния вид. За външния вид единственото, което искам е да бъде приличен. Аз лично не бих се загледала по някой богаташ, защото материално съм добре обезпечена. Но някое по-бедно момиче, ще се интересува от портвейла ти, повече отколкото от тялото. Аз гледам душата на човек и дали той ще ме обича винаги. Но всяка жена е различна. А това с парите-богаташките няма да ги интересува кой знае колко много. Но останалите жени... нали и сам се досещаш, че всяка ще иска хубаво палто и т. н.
~~~Приказната кралица~~~

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 25172ddfcf
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Човек, много ясно че си падаме!!! За мен това е най-важното. Не казвам, че си падам по културисти, но определено плочки и оформено тяло са ми първият критерий за едно момче. Браво, че си се стегнал и си решил да направиш хубаво тяло! Де да можеше всички момчета да са като теб! ... И това за парите не е вярно... Има и някой по-комерсиални момичета, но те вече си търсят чичко-паричко. Като цяло тялото е много много важно.

Едно момиче на 20

 
  ... горе^
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 53e7c468d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Определено си падам
22г. ж

 
  ...

...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: d5295edf69
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Като мъж на леко повече от 19 мога да кажа, че единственият смислен коментар тука е от номер 6. Която също гаранция е на доста повече от 19.

Според мен дали ще заложиш на тяло или на пари е долу-горе все тая - и двете ще ти донесат бърз и (евентуално) качествен секс с (евентуално) яки момичета. Но това е всичко. Може би на 19 е най-важното. Но ще е до време.

Ако искаш да си намериш свестна жена, както и ако искаш на 25-30 да продължаваш да се "котираш", послушай номер 6 и се замисли над това, което е написала.

Кубрат

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 540c6e2e81
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   от номер 6 до номер 11 Кубрат: на точно 19 съм :)

Впрочем, понеже съм забелязала, че винаги даваш адекватни коментари по темите, ще те питам за зрялата мъжка гледна точка по въпроса, който задава автора. Доколко един мъж може да се влюби в една жена само заради характера, успявайки да пренебрегне външността? Покрай минималния си житейски опит, някак все пак съм останала с впечатлението, че чисто психологически мъжете въпреки всичко не могат да пропуснат тялото, докато за една жена физическите данни на партньора винаги са второстепенни ( по никакъв начин не обвинявам мъжете в първосигналносъ, нито изтъквам жените като нещо по-висше, просто наблюдение ). А може би впечатлението ми се дължи на факта, че все още познатите ми от мъжки пол са главно на възрастта на автора и с проблемите на автора? :)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 53e7c468d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Аз съм 10.
Според мен, поне в тази тема можеше да се въздържите от философстване. Ама защо автора си мисли това? Ама онова?
Въпросът на автора е точен и ясен "Дами, "падате" ли си по мъже с оформено тяло? "
Той не казва, че само на това разчита и за нищо друго не става.
Освен това е предназначен за женската аудитория в сайта. Ако Кубрат се счита за дама това е негов проблем:)

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 12f07b027d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Много харесвам мъже с плочки. Като разбера, че някой е с плочки, самият той ми изглежда по-хубав. :П Толкова често все това ми е било любопитно :Д. Разбира се, други неща са по-важни, но по-горе правилно са писали, че ти грозни чичета с увиснали шкембета ли мислиш, че харесваме?
Не съм съгласна с номер 6, че не гледаме външността на мъжете. Гледаме я и това не означава, че сме повърхностни, просто тя е част от мъжа и специално аз, ако не го харесам външно, няма как да разбера за прекрасната му "вътрешност", просто защото няма да изляза с него. Ако все пак разбера какъв е, нали трябва и привличане да има. По същия начин и мъжете забелязват по-хубавите, но това не означава, че само това харесват в тях. Да разбираш, че за теб външността има значение не е проява на незрялост, а е разбиране на реалността, а не вкарване в някаква розова приказка.

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: d5295edf69
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   6/12, ако си на 19 значи само мога да те поздравя за зрелия начин на мислене, защото разликата с мисленето на автора е очевадна.

Относно псевдонима ми, ползвам го едва от 1-2 дни, когато с една мадама се сджафкахме и тя се подписа като "Аспарух", та оттам тръгна :-) Освен това далеч не под всичките си коментари си слагам името. Тези отпреди оня ден 100% нямат подпис.

На въпроса ти, и при мъжете както и при жените, има типажи. Някои са цицомани, други си падат по крака, трети по задници. За някои външността е единственото, което има значение (повечето такива са от типа "ебеш и фъргаш"), други са романтици и витаят в облаците. Изобщо разпределението на характерите не зависи от пола и е по равно между мъже и жени (за щастие), само проявленията са различни.

Моите лични наблюдения са, че за повечето "нормални" мъже на възраст > 25, или поне с такава степен на зрялост, външността има значение дотолкова, доколкото е желателно да не е супер зле :-) Никой не очаква да си хване манекенка, но и никой не иска да драйфа в леглото. Важно е жената да държи на себе си, да се поддържа, да се облича секси и според повода, ако е по-закръглена поне да прави опити се държи в граници (да, това дали се опитва или не ИМА значение, дори да няма ефект).

Много по-важно от това как изглежда жената е това как е в леглото. Някъде из другите теми имаше коментар, че при мъжа което не става със секс, става с много и много качествен секс. Коментарът беше от жена, и е уцелила джакпота. Аз лично бих предпочел да съм с не чак толкова привлекателна жена (нямам предвид крокодил! ) която да ме сцепва в леглото, отколкото с манекенка дърво. С манекенката може да се фукаш пред приятели, ама това е до време, а тва че кат се прибереш ще си на порно и чекии си остава...

Също така убийствено за един мъж е жена, която мрънка, цупи се за глупости, държи се лигаво или още по-зле просташки, непрекъснато иска да я глезят, следи мъжа си къде ходи и какво прави, ревнува го и т. н. Иначе казано жена, която иска само да взема, а не дава. Нямам предвид пари, парите най-лесно се дават, стига да ги имаш, много по-натоварващо е, когато ти "изпиват енергията" и нямаш време за себе си... Жената трябва да действа разтоварващо на мъжа си, а не да го натоварва допълнително с ненужни проблеми, иначе на него ще му е по-добре сам и ще ходи при нея само за секс, от където се почва пак мрънкотенето на жената и всичко отива в кереча...

Това са критериите на мъже, които искат сериозна връзка. За тези, които искат нещо необвъзващо е ясно - да изглежда поносимо и да се чука яко.

Кубрат

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: d5295edf69
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   10/13: Ами ако си прочела и самата история, а не само заглавието, щеше да видиш, че автора е дал и малко бекграунд защо точно задава този въпрос. И там се съдържа и друг "подвъпрос" дали според нас той си е изгубил времето с тия плочки.

Аз понеже не съм жена и абсолютно не си падам по плочки, затова не съм отговорил на въпроса от заглавието, а коментирах само съдържанието.

Хайде със здраве.

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 6d8f6ed076
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   Не знам другите в хумор или характер се влюбват, но аз се влюбвам в плочки, широки рамене, широк гръб, големи, оформени ръце - ох, спирам се.

Приятелите ти завиждат това е.
Не ги слушай.
И да, сега момичетата ще ти обръщат повече внимание - сам ще се убедиш в това.

Едно голямо БРАВО за постигнатите резултати, ако не беше толкова малък - направо си те взимах :)))

Лоша

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: d5295edf69
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   Колегата хан не мога да го разбера и тва е. Кога беше роматиката, кога станаха плочките... Явно съм тъп.

Кубрат

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 88f4970e28
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Според мен при всички "дами" е различно. Едната харесва джоба, друга гледа външен вид, трета оценява по секса. Аз лично много харесвам добре оформени тела.. даже са ми слабост.
Момиче на 16

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 6d8f6ed076
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Точно пък от теб не очаквах да не ме разбереш.
Ами много просто. За да опозная някого и да създам някакви отношения нали някъде го виждам и харесвам. Дали ще е в дискотека, във фитнеса или на работа. Такива мъже ми харесват. Привличат ме чисто физически голееми мъже и това не е от година, две ( откакто е модата всеки втори да е ВОЛТРОН ), а от много малка. Дори на 3, 4 годинки, като ме гушнеше някой от по-големите приятели на баща мии ии с часове си стоях кротичка и спокойна. Още повече, че по ред причини имам специално отношение към хората, които не се грижат за фигурата си ( не ми се обяснява защо ).
А относно романтиката - ами, за да се стигне до нея човека трябва много да ми харесва физически и да ми пали страстта.
Всеки си има различни предпочитания, фетиши. Моята голяма страст и любов е спорта, а оттам и такива мъже.
Била съм 2 години с човек, който чисто физически беше пълна противоположност на това, което харесвам - много го обичах и уважавах. Не казвам, че за мен това е най-важното, в никакъв случай. :)

И в други теми ме подкрепяй, ако обичаш. Виж благодарение на мен каква известност печелиш тука, привърженици, фенки хаха :))))

Лоша

 
  ...

...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: f8eec2f89b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   20, подкрепям те бре, нали в крайна сметка си ми син, хах :-)

То и ти ме подкрепяш някой път без да искаш, щот съм забрайл да си сложа ника отдолу (даже по-често забравям).

По темата, не можах да те разбера, щото обикновено такива дето се помпат е за да свалят мацки и да бройкат, което съгласи се не ми се връзва с романтика. Май-май и автора клони към тая категория. Има и напомпани типове дето са романтични, ама ако по такива си падаш верно доста ще трябва да потърсиш...

Във всеки случай, успех!

Кубрат

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 6d8f6ed076
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Да, но се опитвам да не робувам на подобни предразсъдъци и стереотипи. Всеки има сърце и душа. И проститутките, и травестите, и мутрите. Първо сме хора, след това вече ку*ви, плейбои и прочие.
И конкретно по темата - познавам доста такива мъже и повечето го правят за себе си, не за да свалят мацки. Тук разбира се има голямо значение и възрастта и кой в какви среди се движи. Може би 18, 19 годишните го правят за това.
Никога не знаеш под маската, която всеки е сложил какъв човек може да се окаже. А аз имах щастието да опозная и да бъда с такъв човек. И повярвай ми не го заобичах заради пресата или големите мускули, а защото наистина беше истински мъж.
Така, че всичко е относително.
За мен хората, които казват, че за тях външния вид няма значение са едни големи лъжци. Всеки си има някакви вкусове и предпочитания. :)
Имам един приятел, който харесва само къдрави момичета. Никога не би обърнал внимание на някоя с права коса..

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: f8eec2f89b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   22, да и аз на работа имам един колега, дето е буквално квадратен. А не е нисък :-) Обаче е супер душица, дори имам чувството, че понякога малко някой да му каже на въпреки и се сдухва. Но не са много тия, дето се осмеляват :)

Но поне по мои наблюдения такива са единици. Иначе много ясно, че всеки човек е отделен свят, и аз съм противник да се слагат хората в "чекмеджета" и "категории". Но много честно е неизбежно, за съжаление.

Има и такива, дето наистина не гледат външността, но те не са за завиждане. И обикновено това е следствие от съвсем други проблеми...
А тва с къдравите коси и на мене ми е слабост, само че наобратно: супер се дразня на къдрави, даже някой път ми става гадно. Но и аз имам един френд дето все караше неговата да се къдри... за мой голям яд...

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 010bd1908c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   5, недей казвай голяма дума щото тоя чичко ако има пари много бързо ще си промениш мнението за него.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: ea55952c39
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   За мен човек, прекарал 8 месеца в оформяне на мускули е сериозен сигнал, че може би е повърхностен. Но за 19 г. това е нормално. Просто се наслаждавай на живота. Струва ми се, че не си го направил за себе си, а заради мацките, което вече е тъпо.

 
  ...

...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: d7b15f9c7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   Да, разбира се, че предпочитам мъж с оформено тяло, отколкото някой запуснал се, но до там : ) Тялото не може да е единствената причина, поради, която си с някой. Е, има и изключения, но за тях не си струва да се говори. За сериозна връзка тялото не е достатъчно. И дори е от значение само за първите впечатления. След това - общо взето няма голямо значение как изглежда човекът.

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 20ebb11de8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

27.   Определено си падам! Страшно възбуждащо ми действакогато съм в дискотека и отивайки до тоалетна, поопипвам добре оформени тела в тарпаната... ;р

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 20ebb11de8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

28.   27 съм:: и сега ще си помислите, че съм на 17-20. Ами не! Много по-голяма съм и пак се кефя на добре поддържано мъжко тяло!

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 79d8fd479c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

29.   Няма момиче, което да не харесва добре оформеното мъжко тяло :D. Друг е въпросът, че то не е всичко - трябва да имаш и поне малко акъл в главата и добри обноски към момичетата. А по отношение на парите - те са важни, но подобно на тялото не са всичко, от което се нуждае едно момиче.

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 735bcf281a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

30.   Падам си да :)

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: a652c46bf7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

31.   странна порода сме жените.... поддържани, секси, готини и в същото време сме склонни да си харесаме някой не толкова идеален и не на 19 примерно... мъжете оказва се са по взискателни от нас спрямо визията на другия, което на мен лично ми допада... та на 19 или повече добре оформеното тяло винаги е предимство, но не съществено та до автора.... трудът ти не е бил на вятъра, все пак"здрав дух в здраво тяло"ЗAPA36

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 4b00c6af16
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

32.   Така, гледам, чета и мисля! Като изключим комплексите, демотивацията и злобата искам да Ви попитам, а замисляли ли сте се, че може да има примерно-момчето, които да са супер мотивирани, да знаят как да оформят тялото си и т. н, но да има редица спирки-ЗДРАВОСЛОВНИ ПРОБЛЕМИ! Бях на 16, когато почнах да тренирам АДСКАТА отслабнах, оформих се, спечелих доста внимание, и аз се мислех за най-добрият и гледах грубо казано безлично към хората които не тренираха! Но впоследсвтвие разбрах че имам заболяване на опорно-двигателната система, започнаха проблемите, болките, и ми забраниха да тренирам, А И АЗ НАИСТИНА НЕМОЖЕ, и това е, сега се обезформих, вече не съм красавецът и т. н, а се опитвам да разрешя здр си проблеми, които са адски много! Уча в университет, и ОТКРОВЕНО казвам че ми става мъчно когато колежките ми споделят ТОЧНО НА МЕН, "Оххх този ме изгаря, ох коремът му, охх и т. н... просто ми е адски тъжно, защото аз съм много мотивиран човек, уча фармация, постигнах ГО, но просто съдбата ми прекъсна едно от малкото ми УДОВОЛСТВИЯ на този живот ;)! Не смея да кажа че съм грозен, симпатичен съм, не съм дебел нито слаб, но просто не е като да се съблечеш с кеф по плажа :)))) По-здрави на всички, успех! НО НАЙ-ВАЖНОТО ЗДРАВЕТО, АЗ НЕ ГО ОЦЕНЯВАХ, загубих го, сега усещата колко безценно е ТО!!!

SLEART

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: c38fc2db5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

33.   Към 32: съгласен съм напълно с теб, личи си че страдаш, за което ти съчувствам...

PP

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: c38fc2db5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

34.   От Автора:Благодаря ти много!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker