Добре ли съм или нещо става? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121127)
 Любов и изневяра (29689)
 Секс и интимност (14355)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6467)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4697)
 На работното място (3175)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18506)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Добре ли съм или нещо става?
преди: 15 години, 7 месеца, прочетена 3439 пъти
Искам да споделя със вас и ако може и има начин някой да ми даде съвет. Аз съм на 23 години момиче съм и проблема ми е следния, прекалено много ревнувам за щяло и нещяло, не само гаджета изобщо и приятели.

Все имам чувството че съдбата ми е такава все да съм сама, не мога да имам приятели и гадже по този начин, все съм предпазлива от страх да не ме зарежат и да ме боли. Искам много да знам, че има хора на които мога да разчитам. Мисля си дори че имам психически проблеми. Възможно ли е това и какво трябва да направя освен да говоря с психолог, сама мога ли да се справя със тези проблеми.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 7 месеца
hash: 7b0d80055f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей от мен. Пиша ти защото и аз имам същият проблем и съм на твоята възраст не знам какво ми става и защо съм такава. Другият проблем които имам е че се срамувам много и се притеснявам на моменти от хората. Не знам как да те посъветвам защото и аз съм така. Но съм едно сигурна че трябва да се промениме, но незнам как.....

 
  ...
преди: 15 години, 7 месеца
hash: bee41452f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Мисля, че проблемите ти не са психически. Просто такъв е животът. Може да се разчита само на истинските приятели. Най-вече на самия себе си. Появява се един порочен кръг - имаш нужда от приятели, но се оказва, че тези приятели не са ти истински. Забелязала съм, че има някаква зависимост на интересите. Когато живота те сблъсква с много контакти, както от лично, така и от професионално естество, имаш възможност да направиш подбор и от 100 човека може да се каже, че имаш поне 1, който да определиш като приятел. Отзивчиви са хората, които имат интерес от теб или с други думи можеш да им бъдеш от полза. Но обратното не е в сила - т.е не дай Боже ти да си зависимият. Тогава започва отпращането по тъч линията. Никой не желае работа и за 5 стотинки да ти свърши ако няма интереси.

Приятелите се събират в моментите за добро или за лошо. Но ако не поддържаш контакти с тях просто нали се сещаш - нищо не ви свързва, т.е. другият фактор са съвместните изживявания и емоциите.

А по принцип човек в повечето случаи е сам - дори и да е сред хората.

Не би следвало да се страхуваш, че ще те зарежат. Ако има нещо, което да ти пречи - това е страхът. Приеми хората такива, каквито са и не очаквай нищо от тях. Опитай се да разчиташ на себе си и бъди себе си. Не се затваряй - бъди открита, но предпазлива и не се предоверявай на другите.

Щастливи са тези, които имат повече близки хора около себе си и добри приятели. Но тези щастливци са малко. И това е магията на общуването- изкуство, което малцина умеят.....

 
  ...
преди: 15 години, 7 месеца
hash: f139f99fc8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Миличка аз съм така имам приятел от 3 год но скоро мисля че може и да му дотегна... постоянно су, така винаги мнима и невярваща... сама си го постави за цел да ввярваш повече няма кой да ти помогне.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 9 месеца
hash: 1c288ca100
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Явно страдаш от някакъв комплекс, че си грозна или дебела и че не заслужаваш никой. Стегни се малко, усмихни се и гледай напред, живота е прекрасен.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker