Променям се... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121190)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Променям се...
преди: 12 години, 6 месеца, прочетена 2820 пъти
Здравейте, аз съм момче на 20-студент в МУ! Това беше мечтата ми. Още от малък бях страхлив, стеснителен, свръхчувствителен, раним и твърде много загрижен за хората! Всичко това беше до 12 клас! След като започнах да излизам с колегите си, нещо в мен се промени!

Преди аз не чувствах завист, злоба и не бях груб! Сега започна да се трансформирам в човек, който изпитва нещастие, болка и копнеж когато вижда как хората, от които иска да бъде обичан, "обичат" хората с повърхностни качества, като материални блага, САМО< външа красота и др!

Опитвам се да бъда добър, помагам, никому зло не правя! Но това е! Давам пример за момиче, което е свястно, добро, с добро семейство и добри качества, но постоянно я привличат типичните момчета от кориците и т. н!

СРАМУВАМ СЕ от себе си, защото осъзнавам, че вървя на лошо, според мен това, че се натъжавам, измъчвам когато точно тези момичета, които уж съм им приятен, смеят се, ми изръсват ако не пред мен, то на приятелки те им при мое присъствие: Как се казваше този, ще се разтопя, не мога повече... оооо, сладур!

Адски кофти ми е да се чувствам друга класа момче, което е само един колега, от който се извлича някаква материална и временна полза, или приспособление за запълване на времето! Виждам, наистина какво най-вече привличат една ОГРОМНА част от жените, това са "мръсните" намеци, арогантното поведение от красивите изваяни момчета, които ОБИЧАТ ДА ДЕЙСТВАТ БЪРЗО!

Променям се, в лош път, започвам да желая щастието на другите и усещам злоба към хората... Помогнете ми да преодолея това, докато не е станало късно! Защото започвам да наранявам хора, които не мога да спечеля, а те нямат никаква вина, че аз съм неспособен да ги СПЕЧЕЛЯ! Ще ги загубя, заради глупостта си, и злобата си!

Не ме нападайте, прости иска помощ! Аз осъзнавам грешката си, изпитвам завист, злоба и желание за мъст... защото немога да имам красивото, сладкото желаното...! Никога през живота си, не съм печелил нещо което САМО АЗ съм желаел...

Sleart

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 6 месеца
hash: d5d1e8b761
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   въобразяваш си, не си озлобен спрямо тях, озлобен си спрямо себе си. Ти сам казваш"наранявам хора, които не мога да спечеля, а те нямат никаква вина, че аз съм неспособен да ги СПЕЧЕЛЯ! "ако беше толкова озлобен и завистлив колкото се опитваш да се изкараш щеше да твърдиш обратното, че те не те оценяват, че те са ти виновни. Гледай философски на нещата, не всички могат да ни харесват и да ни се възхищават. А и те не са трофеи за да ги "печелиш"има ли желание и симпатия от двете отстрани общуването се получава, колкото и да се "надупваш"липсват ли тия неща просто забрави. Преценил си, че не се вписваш в това обкръжение и е време просто да се отдалечиш от тях. Не унивай, сигурна съм че си имал своите победи, но просто те не те удовлетворяват и не им отдаваш голямо значение, ще дойде и твоят "върховен"момент на лично задоволство бъди сигурен:-)

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 753bf7eb30
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей! Аз в никакъв случай не бих те нападала! Има огромен шанс да станеш отново човека, който си бил, най-малкото защото осъзнаваш, че придобитото ти държание е малко нередно. Аз бих искала да ти кажа, че хората, които притежават подобни на твоите качества, са изключителни. Те са като диаманти сред обикновени камъчета. И на мен ми се е случвало да усетя, че малко, или много се променям! Но, ако навреме човек се опита да спре това, ще му е много по-лесно. Знам го от личен опит. Надявам се коментарът ми да ти е помогнал по някакъв начин. И още нещо! Едно огромно"Браво! "за това, че си влезнал в МУ! Дано и аз успея!

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: d5d1e8b761
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Наистина казват, че такива хора са по- добри от другите, но факт е, че не са никак вървежни в живота! Съдя по себе си! Казваш, че момичетата харесват лъскави момчета- вярно е! Но да знаеш, че и мъжете търсят такива момичета! Когато решиш да заложиш на естественото и непринуденото поведение, отнасяш доста критики. Аз например съм решила да не слагам във Фейсбук снимки с два тона грим и в дискотека, но обикновените ми снимки нямат никакъв шанс пред такива! И сега или ще трябва да ги сменя или да стоя и да чакам евентуално на някой да направят впечатление! Това само за пример го дадох! Иначе успех в МУ!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 50a4162fe2
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   От автора:Благодаря Ви за мненията... дано и още хора се отзоват...

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 8e580da6bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Ами виж, трябва просто да се насочиш към момичета от твоята категория, а не да се хвърляш на лъскавото, щото си мислиш, че е по-добро. А и взаимоотношенията не са игра на спечелване и губене, а по-скоро на взаимно допадане и известна доза късмет. Донякъде разбирам какво ти е - в последно време се хващам, че се заглеждам по момчета, които въпреки че като характер приличат на мен (специфичните интереси, общата култура и т. н. ) по една или друга причина не са моята лига - по-отворени, по-готино изглеждащи или нещо такова. И се отказвам, не губя време в напразни терзания. Наясно съм, че докато съм притеснителното, по-мълчаливо момиче, ще съм малко или много незабележима - и опитвам да намеря човек, който да е на моето ниво и психически, и физически. Пробвай го.
Мисленето, че трябва да забиеш еди-кое си момиче/момче, щото е от "яките", е прекалено като за шестокласник. Големи хора сме вече, тия разделения са смешни, търси себеподобни, с които опознаването няма да е игра на надцакване, а постепенно и истинско сприятеляване на база общи неща.

Звучиш като свястно, но прекалено несигурно в себе си момче (несигурността много добре знам какво е - и аз си я нося). Ще се наредят нещата, просто имай реална преценка за себе си и започни да се оглеждаш момичета, които са на твоята душевна вълна. От личен опит мога да ти кажа, че е много кофти за едно по-стеснително момиче, когато е пренебрегвано както от типичните яки пичове (които всъщност не поглеждам въобще), така и от нормалните момчета с подобен на нейния характер, просто защото и двата типа се заглеждат по лъскавата, отворена посестрима.

Успех :)
(от твоя връстничка в СУ :D)

 
  ...


...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 50a4162fe2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Благодаря за мненията, явно си имам комплекси за външността, ама ми се струва че малко нетрезво разсъждавам! ... Автора...

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker