Животът ми е АД! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29696)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21892)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Животът ми е АД!
преди: 12 години, 6 месеца, прочетена 3453 пъти
Не се разбирам с майка ми - тя никога не ме е разбирала. Не мисла, че мога да я обичам вече... Постоянно ми казва какво да правя и как да живея, постоянно ме критикува, писна ми от неодобрението и. Да съм хлапачка, човек да каже ОК, но аз съм на 20 г...

Нямам приятели - всички се оказаха използвачи. Едната дори сваляше гаджето ми, преди да се разделим. Имала съм 2 връзки - краткотрайни. Единия път бях влюбена, той ме изостави въпреки любовта ми, унижаваше ме, крещеше ми, съсипа ме... съсипа здравето и живота ми.
Втория ме заеба без никаква причина, просто изчезна. Не издържам повече, живея в АД...

Майка ми колкото и да е направила за мен, още толкова ми и взе с тези постоянни нейни нападки и упреци, все не одобрява какво правя и каква съм... омръзна ми.

Баща ми е боклук, още откакто бях нва 5 са се развели, изобщо не ме търси, само ме ядосва и ми надяква, как трябва само него да слушам, на него да вярвам. ТОЙ не е направил НИЩО за мен, нищо... Втора поредна година забравя рожденния ми ден... Не издържам вече... НЕ ИЗДЪРЖАМ! НА постоянните упреци от всички, на самотата и липсата на приятели, от липсата на мъж до себе си. ОМРЪЗНА МИ ЦЯЛ ЖИВОТА ДА СЪМ САМА...

НЕ казвам, че съм перфектна - далеч не. Не се имам и за толкова добър човек, но чак пък такова нещастие ли заслужавам? КАК ЕДИН ЧОВЕК ПРЕЗ ЦЕЛИЯ МИ ЖИВОТ НЕ МОЖА ДА МЕ РАЗБЕРЕ, ДА МИ КАЖЕ, ЧЕ АЗ НАИСТИНА ЗАСЛУЖАВАМ ДА СЪМ ЩАСТЛИВА... Щом собствената ми майка не ме понася, какво остава за другите. АЗ самата се мразя, ненавиждам се, задето съм толкова... нещастна съм, една нещастница...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 6 месеца
hash: a7125c5a10
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

1.   Когато прочетох историята ти и се почудих да не би аз да съм я писала и да съм забравила. 1:1 са животите ни.
Разбирам те толкова добре, колкото неможеш да си представиш.
Незнам точно какво да ти кажа и да те посъветвам.
Може би да не губиш вяра. Да ти кажа, че и за теб слънцето ще изгрее някой ден. Аз вярвам, че всичко се променя. Днес си на върха, утре по-ниско от земята и обратното. Само не се отчайвай и не се предавай. Смело напред! Игнорирай другите. Фокусирай се върху себе си, върху мечтите си, върху постигането на целите си. Всичко ще се оправи, ще видиш:)

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: bd1b87f251
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Наистина трябва да поговориш със някой готов да те изслуша и да те разбере. Ако модернаторите позволят ще оставя тази поща за връзка с мен ******* Бих се радвал да те изслушам и да помогна със каквото мога. :)

Модератор: Нека все пак не забравяме, че сайта е анонимен.

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 1db929794e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Не обръщай внимание на майка си. А и вече като си на 20, можеш да се изнесеш от вас. Просто й се опълчи и й кажи, , Така не може да продължава". А истински приятели се намират трудно в тия времена, защото всеки гледа да ти направи мръсно и на аванта.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 174ea5fe2d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   От авторката: Да направя едно уточнение, което съм пропуснала. " Не мисля че мога да я обичам вече... " - колкото преди, трябва да е допълнението. И то не защото не е направила много за мен, а защото не иска и не се опитва да ме разбере изобщо...

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 6f08bbc858
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Щом е така, научи се да не очакваш нищо от никого. Бъди в компания с хора и си знай, че нищо не искаш и нищо не очакваш от никого. Ще мине и тази вълна.

 
  ...


...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 0a65bcca5e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Много ми стана мъчно от това, което прочетох. Съжалявам, че си толкова тъжна и гневна. Това ще се промени, повярвай ми!
Майка ти, като много самотни родители, се е справяла сама с трудностите и е развила властност на характера, но ти не вземай това много навътре. Приемай я, каквато е. Не се вживявай в упреците й. Ти имаш право да избираш за себе си и да правиш грешки като всеки нормален човек.
Не се шашкай, че нямаш човек до себе си. По-добре сама, отколкото зле придружена - нали знаеш :)). Ще срещнеш и то не един. Много си млада - факт. Много хора се чувстват нещастни и самотни на два пъти повече години от твоите. Не се оставяй на мрачното настроение. Вземи си книга, послушай музика и помечтай - след време ще ти олекне.
Аз също имах един от най-кошмарните си периоди на около 20-21 години. Бях млада, много красива и... много нещастна. Сега се чудя на себе си, но тогава със сигурност съм имала своите основания да се чувствам така. С гаджето ми нещата не вървяха, не се разбирах с нашите, които искаха да съм прилежна във всичко, не ми харесваше специалността в университета, приятелите от училище набързо се разпръснаха. Веднъж толкова много ревах, че после заспах в един автобус :))). Бях изтощена от отчаяние.
Нооо... постепенно всичко си дойде на мястото. Започнах да уча старателно, с гаджето се разделихме, но оживях :). Излязох на квартира. Беше трудно, но и тогава оживях. Мина време и животът ми се промени.
Но трябва да вярваш в себе си и във времето. Помни - всеки има някаква болка в живота.
Не си нещастница - само в момента така се чувстваш. Наистина ти желая смелост и добър късмет! Прегръщам те!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 5b6f5c2dee
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Прочетох историята ти и виж сега аз съм на принципът че никой в този живот не иэбира сам родителите си всеки иска да има добри родители но понякога те не ни раэбират. Аэ също съм се чувствала доста пренебрегвана от тях но родителите са си родители те са эа цял живот. Не мога да ти дам съвет как да подобриш утношенията си с тях но виж що се отнася эа мъжете не си го слагай много на сърце и мен са ме эаряэвали два пъти и то връэки от по 3 г. Сега имам трета връэка на която много държа надявам се да я эапаэя и ти ще срещнеш някой ден мъжат эа теб някой който те раэбира просто е въпрос на време. А эа това че нямаш приятели в дешно време е трудно да намериш истински приятели. Горе главата эапомни има хора които наистина живеят в много по голям ад от твоя така че се радвай че си жива и эдрава и си живей живота.

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: b567c4691c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Кофти е ситуацията в която си изпаднала, мила, но не й позволявай да те срине! Всеки човек си има тежки периоди. Явно сега ти си в такъв период, но спокойно, и това ще мине. Постави си някакви цели и започни да ги преследваш здраво. Това ще заеме цялото ти време и мислене и няма да има кога да страдаш и да се отчайваш. Погледни и от другата страна - колкото повече трудности и болки срещаш, толкова по-слина ставаш занапред! Каляваш се един вид. Не съжалявай за нищо, което е станало, а се поучи максимално от всичко.
Но запомни - каквото и да става, никога не се предавай!
Желая ти успех! :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker