Аз съм слабака в класа на живота - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120675)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Аз съм слабака в класа на живота
преди: 12 години, 5 месеца, прочетена 2400 пъти
Винаги съм бил слабак. Самотен, задръстен и с една дума слаб. Не ми пука. Живуркам си и това е. Да става каквото ще. Знам че ще няма да имам нищо. Нито приятели, нито хубава работа, а за семейство и деца да не говориме. Така стоят нещата просто, съдбата реши така за мен. На 28 години съм вече, а съм нямал нито гаджета, нито приятели и въобще каквото и да било.

Имам образование да, но то нищо не ми донесе. Пет и петдесе по история в Софийския искарах, след това завърших история, но нищо не направих, нямам нерви да съм даскал и сега съм просто помощник кухня. Единствения кеф за мен са проститутките и компютърните игри. Семейството ми, мама и тати живеят в Белгия, виждам ги 2 пъти в годината.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 5 месеца
hash: 81e1eb7b2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Защо не отидеш при вашите в Белгия?

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: a9a344a7b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Това, че ходиш на проститутки показва нивото ти. Да си стойностен човек, не означава една диплома в Софийския. Значи, да не си продаваш з*дника за пари и да не купуваш нечии други. Вместо да си играше на тъпите компютърни игри и да ходиш при к*рви, по-добре да беше търсив ако ще и в сайт за запознанства. Поне имаше малко по-голям шанс да намериш жена и по-малък да си навлечеш някоя венерическа..
Тони

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: f6910e9836
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Имаш много шибана нагласа за живота. Така нищо, освен живуркане не се постига... ако чакаш образованието ти да ти носи нещо, грешка... То е само ценз, не може да си вдигне задника и да стори нещо от живота ти.

... 1 - ами ти не знаеш неговите родители как живеят, може да живеят и по-мизерно от всеки българин у нас. Като са в чужбина, златни яйца снасят..

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: bd3823fd2d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   ... избери си друг клас, в който да положиш повече усилия за да вървиш напред... каквото и да означава това... ЗАРА 3658

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 9e0e99e4ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Е, ти пък какво се отписа така на 28 години, на тази възраст човек е още в началото. :) Не знаеш какво ще стане утре, нали? Може да не е станало на 20, 23 или 26, но защо да не стане на 29 например. Това за личния живот обаче.
За професионалиния ще трябва да се бъхтиш. Дипломата от ИФ на СУ не е нищо, повярвай ми. Наистина не дава особени перспективи, но е доказателство, че си човек с обща култура. Нещо, което хора като писалия под номер 2 няма как да разберат. А, ако си полагал и повече усилия през следването значи си и с БОГАТА обща култура. Просто познавам много хора с такава диплома и ми е ясно. Така че се вземи в ръце и започвай да търсиш работа, която би ти харесала, това е единственият начин. А дали ще стане не знам, но във всеки случай на 28 да се чувстваш все едно нищо повече не може да ти се случи е много грешен ход, повярвай ми.

 
  ...


...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: cb895f186f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   "слабакът на живота"... и най-лошото е, че го осъзнаваш и въпреки това ни демонстрираш само апатия и самосъжаление. От разказа не долавям желание за промяна, нито намерение за нещо такова.
Сам си се докарал дотук, но още не е късно за обрат. на 28 години си още доста млад, доста хубави неща може би ти предстоят. Но те няма да дойдат на готово. Трябва да си ги вземеш сам. С характер, момче. С характер и желание да влизаш в битки. Иначе няма да стане. И на мен не ми е било лесно всеки път... и на много други. Обаче силата на духа и волята на човек са нещо голямо. Щеш - не щеш, играеш в дивизията "Живот" и друга група няма. Ако искаш да не си в зоната на изпадащите, а да се катериш нагоре в класирането - казахме ти - здрава битка и воля за победа. Инак - животът не обича хората с манталитет на губещи и просто ги смазва.
успех!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker