Милионер търси съпруга - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121112)
 Любов и изневяра (29686)
 Секс и интимност (14353)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3173)
 Образование (7298)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18502)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Милионер търси съпруга
преди: 12 години, 6 месеца, прочетена 3828 пъти
Провокирана съм от реалитата, които напоследък се вихрят по различните телевизии и сякаш неминуемо приковават вниманието на големи маси зрители. Със сигурност отразяват моментни настроения и са попадения за приоритетите на съвременните хора. Като се вземе предвид, че са дошли от други страни, спокойно може да се каже, че отразяват всеобщите процеси на акомулиране на медиен инетерес на световно ниво.

Когато попаднах на "Милионер търси съпруга" бях направо ошашавена! Първо и милионерът е човек, който зает с печеленото на поредния милион не намира време да опознае и разпознае в поредната красавица своята половинка. Дотук добре, но подборът на кандидатките от самия него по нищо не показва сериозно отношение, а май само подхранване на интереса на зрителя с възможно най-красиви млади момичета, готови на всичко за да си уредят осигурен и охолен живот... За един 55 годишен мъж е съвсем естествено да намери интелектуална своя половинка в средите на 40-50 годишни жени.

Бъдете сигурни, че биха намерили поне един смислен въпрос, който да му зададат, а и измежду тях има красиви и чаровни. Но такава изобщо не се появи, освен една на 31 години, която не му допадна. Не знам дали такива изобщо са му писали, добре запознати с репурацията му на плейбой. Задавате ли си въпроса защо?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 6 месеца
hash: 9367da0368
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Всичко е само и единствено заради парите. :)

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 3379df5f34
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не си ли се задомил до 55 години, значи като човек не струваш пукната пара, въпреки милионите си. Това обаче 20-годишните няма откъде да го знаят и се подлъгат. Или може би се надяват, че дъртакът скоро ще пукяса и ще им остави милионите...
Никоя сериозна 40-годишна жена не би тръгнала с плейбой и развей-прах, бил той и милионер.. На тази възраст жените знаят какво търсят (ако отдавна не са го намерили вече).

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 2bf6596651
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Наистина отразяват и всеобщи процеси такъв тип предавания, но при нас, в България, ми се струва, че тези процеси са се навлезли с пълна сила и се развиват много по - сериозно, отколкото в други държави.
Една от причините, които мога да изтъкна по зададения ти въпрос е, че е напълно ясна рамката, в която биха влезли желаните от въпросния човек кандидатки. Другото е, че наистина се търси зрителски интерес, подозирам, че едно 90 (ако не и повече) процента от случващото се в това предаване е режисирано. Лошото в цялата работа е това, което внушават такъв тип предавания в и без това не особено духовно въздигнатото ни общество. Да, не ме касае пряко и да, мога свободно да не общувам с такива хора, но мисля, че никой не може да отрече, че когато си част от това общество, случващото се в него най - малкото не може да не те дразни. Да не говорим, че винаги ще ти се отрази макар и в минимална степен. Но това е положението.
Между другото не съм гледала въпросното предаване, но и без да бях прочела написаното от авторката, някак щеше да ми е ясно какво точно представлява.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 4131eed2c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   ами красивото и чаровното е по-вървежно от умното и не чак до там красивото. Защо да избере жената с богата култура и да си говорят на различни теми, докато може да си хване красивото девойче под ръка и да се перчи, че и на 50 все още става и не е за изхвърляне и красивите мадами му се лепят. Кво да мислим-колкото повече остаряват толкова повече се вдетеняват тия мъже. Направете си едно сравнение м/у тинейджър и застаряващ мъж и ще видите, че и двата индивида не ценят тия работи-интелект, доброта и т. н., а само външната красота

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: e1cd0f626d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Много харесвам риалитита-обожавам ги. Всеки мъж на годините на Ицо и с неговите финансови възможности, би искал млада, красива и що годе интелигентна жена от него, с която да създаде семейство. Може да си го позволи да го има, тогава защо да го няма? !

 
  ...


...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 744305bbf8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Хора, защо си губите времето с подобни формати?

Има си сценарии и всичко е изпипано, за да привлича вниманието на простия народ.

“За един 55 годишен мъж е съвсем естествено да намери интелектуална своя половинка в средите на 40-50 годишни жени. “

Няма нищо естествено и нормално, когато става дума за любов. Аз съм точно 22 години по-млада от съпруга си, от единадесет години сме заедно, чувстваме се създадени един за друг във всяко едно отношение. Това, че аз съм родена по-късно не може да ни раздели... не гледайте реалити и не робувайте на стериотипи

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 3dbbcc7b1a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Нормална жена не би участвала там, всички са маст*и и к*рви...
с извинение... една нормална няма и са кухи лейки

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 3379df5f34
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   №7, за другото може и да грешиш малко, но си прав за това че са кухи лейки... Една нормална жена е творец на живота си, а не приставка на някакъв чичка.
Дали милионите ще му купят и една минутка повече живот, а?

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 3379df5f34
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   "Милиционер търси прислуга! "

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 04103aa051
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Признавам случайно попаднах на епизод на това предаване някъде към края беше, вече и чух въпросният милионер да се оплаква как вече искал стойностна жена, такава която не е с него заради парите бла бла как му писнало от еди си какви си... добре като е така, защо е избрал примадони и млади момичета, защо няма поне една 40 50 годишна която да замаже поне погледа на зрителя и да го подлъже, че няма нищо изсценирано... просто защото ни мислят за по тъпи.... Номер 6 не годините са от значение и аз съм на този принцип, но поне от това което видях и това което го разпитваха жените беше толкова повърхностно и малоумно, че никой не би тръгнал с тях освен заради външния им вид. Признавам някои са наистина красиви.... но пък и не много умни. А как ще се обясни факта, че има 18 годишно момиче там, я стига казва че била там защото приятелка я е предизвикала... е ами какво да си помисли човек освен златотърсачки само! Формата е милионер търси СЪПРУГА, за бога как родителите и са и позволили да участва, та тя всее още ходи на училище, да има 18 и какво аз малко по - голяма от нея, но не бих си и помислила за толкова възрастен мъж, особенно пък когото не познавам.... това шоу дори за развлечение не е направено.... пълна простотия, просто шанс да видим колко алчен е станал народа ни, после защо имаме такава лоша репутация жените.... еми то човек като прочете името на предаването и му става ясно какви жени ще се включат....

 
  ...

...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 29ad7a9398
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Нормалните хора бягат от подобни предавания. Аз пък нямам търпение да видя риалити шоуто "Бедняк търси поръчителка за кредит". Стига с тези милионери, видяхме ги много отдавна! Време е телевизиите да се посветят на останалата част от народа ни, която е по-голяма. :)
А пък фермерските търсения на жени - какви фермери, какви пет лева? След Биг Брадър мислех, че няма как да измислят нещо по-долно и дебилско, но напоследък постоянно ме опровергават.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 1e734e6348
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Както казва господин Сираков, това което върши човек винаги дава отражение в някоя част от живота му!
Нека оставим на времето да свърши своята работа, а и никой от нас не е назначен свише да съди или критикува...
Всеки има право на избор, да проявим взаимно уважение!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 2f8164c432
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Некадърник търси супруга!
ТВ7- РЕКЛАМНА АГЕНЦИЯ ЛИ СТАНАХТЕ?

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 88a8a96f8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   №2, право в целта, точно за парите се натискат младите ку***та! Преди години(когато се искаше софийско жителство), за да вземат такова и да живеят в столицата, много млади момичета сключваха брак със старчоци от София. Нарочно търсеха да бъдат болни и колкото може по възрастни, че скоро да ги пратят при Св. Петър. Аз познавам такава, която по този начин стана софиянка, и сега сигурно плюе по провинциалистите в столицата. Не всички са такива, но все пак основната цел са парите. Продават себе си за много пари. Дано са щастливи! №6, как ще се чувствате на 50години(все още в силите си), а мъжът Ви е вече на 72(грохнал старец)? Умуваме хипотетично, никой не може да предвиди какво ще се случи утре, а камо ли след години. Всеки живее така както му харесва.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: e1cd0f626d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Познавам една от участничките, която е модел. Тя каза, че от агенцията съобщили за предаването на момичетата, за да ходят да си равят ПР и те за това се записаха повечето. Освен парите разбира се.

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: fa5d4b77ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Мисля си за бившата г-жа Сиракова. Първата, не Ирен Онтева. Как ли се чувства? Млади мъже, много искам да ви чуя/прочета... секс ли е всичко? И какво ви пречи да се грижете за жени и деца, а останалото... тайно. Но не можете да се контролирате, това е! (Една "бивша")о

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 37907c6ac8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Номер 16, ако правилно те разбирам искаш бившия ти да беше останал с тебе и да се грижи за тебе и децата, а пък ако иска да си изневерява помежду другото - няма проблем. Така ли? Ми тва да ти е проблема бе, такъв мъж много лесно ще си намериш :-) Явно си имала късмета да попаднеш на един от малкото "моногамни" и принципни мъже, обаче нещо не сте се разбрали?

Не искам да те критикувам, обратно и аз съм на мнение, грубо подобно на твоето, но ми стана леко смешно, защото повечето жени се оплакват от точно обратния вариант.

По темата мога да кажа само да не се връзвате на режисури, абсолютно всички т. нар. "риалитита" са по сценарий и няма нищо риалити в тях. От репликите на участниците до последния грим всичко е измислено отнапред.

На номер 2 мога да кажа, че всеки сам избира дали и иска да се задоми или не, и това няма нищо общо с това дали струва пукната или цяла пара. Аз също искам, но приемам избора на хора, които не искат. Не ги разбирам, не бих могъл да живея като тях, но не ги оценявам като хора според начина, по който си водят личния живот.

Кубрат

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: cebb6f2954
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Е и това чудо свърши. Но ми стана смешно как изведнъж решиха да дисквалифицират порнозвездата. като са знаели преди това, както каза водещата, защо я оставиха толкова време... ами ясно колоритна красива нахалница с надменна осанка раздвижва духовете, събужда дискусии. Не можем да се сърдим на медията, а да се усмихнем на откровената манипулация...

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 8543c9b0b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Случайно гледах няколко минути от предаването. И без да го гледа човек е пределно ясно за ква яка тъпня става въпрос. Не бих казал че е 'риалити' формат... нещо друго е, на което не мога да дам точно опредение :)))

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 4a907f0445
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   До №17 от №16. Кубрат, не ми се иска да си спомня нещо отпреди доста години. Напротив, не беше моногамен. И то много не беше. Но имам теория: раздялата е факт, когато е преминат прага на издръжливост. Последният е различен за всеки един от нас. Но иначе си безкрайно обсебен, безкрайно слаб, безкрайно тъп, безкрайно сам... ако издържаш финансово домакинство и се грижеш за деца.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker