Тя превърна празниците ми в ад! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121047)
 Любов и изневяра (29671)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Тя превърна празниците ми в ад!
преди: 12 години, 6 месеца, прочетена 2281 пъти
Ей, тва жените създадени, за да мърморят. Значи правя аз тиквеник и баба постоянно: "това не така, ще ме слушаш като ти говоря". Аз пък си го направих по моята рецепта, а не по нейната. Постоянно ми мърмори, че и е "терсене" за тиквеника. Не знам защо, но и двете ми баби се страхуват най-много да не се изложат като домакини и като жени. И сега така съм и се ядосала, че като отиде да се къпе ще сложа сол в боба, така че да е леко, но не много леко пресолен. Така ще се изложи като домакиня и най-големият и страх ще се превърне в реалност. Като дабавим, че баба разбира само от готвене и от бебета, ще е съсипана. Ама си го заслужава. Не стига, че съм диабетичка, ами ще ми вдига и кръвното заради нейните простотии.

Имам чувсвото, че жените са мили само към мъжете, а се държат гадно и завиждат на останалите жени. Искам да съм мъж, за да не се занимавам с домакинствмо, ама няма как. Всеки ден проклинам женския ми пол.
Както и да, сега на баба малко ще и падне самочувствието. По принцип не ми е неприятно да готвя, понякога дори ми харесва, когато съм в настроение, но се отвръщавам от готвенето, когато някой постоянно ми мрънка "това не така".
Винаги съм правела тиквеника по тази рецепта и всички са го харесвали. Сега на Бъдни вечер ще видим кой ще се изложи с гозбите-аз или тя. Няма да постъпя хубаво, но тя превърна празниците ми в ад.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 6 месеца
hash: e5a6baa321
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Хей, миличка, ако ми паднеш в ръчичките, много бързо ще престанеш да проклинаш женскоя си пол, ще цъфнеш като цвете и ще грейнеш като слънце!
Остави бабетките - те са си такива. Все пак удряй по едно ухо (без да се нервиш) на това, което ти казват - понякога между мърморениците споделят много ценен опит!
Мъж съм и обичам да готвя - възприемам го като вид творчество, себеизразяване и начин да зарадвам другите, а не като досадно задължение.
Свиркай си и го раздавай малко по-весело по празниците!
Целувам те, и... няма ли все пак да споделиш твоята рецепта с нас?

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 0a0f7c325f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз обичам да ми готвят. Готвя рядко и само, ако има яйца за да си ги направя на очи.:d

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 647cfbc47a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Това ли е за теб ад? ! Хммм не знам дали ще са съгласни с теб хората, които няма да могат да са заедно с близките си, хората които няма какво да сложат на масата си, хората които са загубили близките си на празника и всички останали които няма дори къде да изкарат празника, освен на студа на някоя пейка.

Моята баба също ми мрънка на главата, но никога не съм го възприемала като мрънкане, а като ценен съвет, благодарение на нея станах професионален готвач, благодарение на нейното "дразнещо мрънкане", ако наистина си пресолила боба, ти няма да съсипеш баба си, а празника на семейството, що за човек би направил това? !

На колко си на 13... другият път когато кажеш че някой ти е съсипал празника помисли за хилядите, да не кажа милионите хора, които нямат твоя късмет, защото трябва да мислим и за тях, тъй или иначе само по празници я се сетим, я не... Весела Коледа на всички!!!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 494c9d8f6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Бабите ни са от едно друго поколение - жените тогава са нямали образование и са си стояли у дома. Домакинстването е било и е тяхното поприще, начин да се докажат. Престави си на теб някоя колежка нарочно да ти изтрие файла, над който работиш, или ти напише грешки... това ти в момента си направила за СОБСТВЕНАТА СИ БАБА.
Ние като по-млади трябва да се напасваме, да правим компромис. Не може една 70+ годишна жена да се промени. Празници са. /а и ти с твоя диабет, какъв тиквеник? /

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker