Полтъргайст?! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121010)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14343)
 Тинейджърски (21872)
 Семейство (6460)
 Здраве (9584)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3165)
 Образование (7293)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18475)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Полтъргайст?!
преди: 12 години, 5 месеца, прочетена 7178 пъти
Здравейте!

Започвам с това, че НЕ вярвам в духове, никога не съм вярвала и все още не вярвам въпреки случилото се... а какво се случи, сега ще ви разкажа. Прибирам се от работа онзи ден и седнах за малко пред компютъра да си прегледам фейса, пощата и т.н. Нямаше никой на линия и си легнах. Много добре си спомням, че изключих компютъра, тоест от менюто и от копчето за монитора.

Легнах аз и съм заспала, по едно време обаче се събуждам от шум и гледам компютъра включен, ама на само той ами и монитора... е обърнах се и викам си пффф как пък се е включил сам. Не ми се ставаше и го изключих от контакта, който е много близко до спалнята ми и само се протегнах и го измъкнах кабела.

Хубаво изключих го, обърнах се на другата страна и тръгвам да заспивам, да ама ми се причу нещо, обръщам се аз... нищо след малко ми се вижда нещо хипер мъгливо не мога да го обясня, прозрачно и бяло едновременно. Причува ми се и глас, в смисъл сякаш това "нещо" ми говореше, обаче в главата ми... не можех да го разбера, сякаш от далеч.

Събуждам се сутринта и си викам ега си странния сън, аз принципно имам супер реални сънища, но това не го чувствах като сън, просто защото съм сигурна, че не съм го сънувала, нито бях уморена, нито пък имам някакви чак такива проблеми, че да сънувам такива неща. Ама си казах трябва да има логично обяснение, пак казвам, че не вярвам в съществуването на НЛО, духове, вампири и бля бла приказки от 1001 нощ.

Искам просто да знам може ли компютър да се включи сам? И какво го причинява това?
Аз разказах на една приятелка, тя пък като се шашна, олеее имаш дух викай свещенник, признавам, че се шашнах малко и на другата вечер си ме беше страх да спя в стаята, ама какво да се прави спах, само дето вече изключих компа от контакта и си ползвах лаптопа.

Разказах това на още няколко човека и всички дух, полтъргайст, само един приятел си помисли, че се бъзгам с него, като видя че съм сериозна вика... еми честито...

Та хора искам сега ако може някой да ми даде логично обяснение, без духове и т.н. може ли компютър да се включи сам и как монитора светна, заработи, като беше изключен?
Без свещенници и свети води, моля. Благодаря и весели празници.

П.П. До модераторите - историята не е измислена, искам да получа съвет и отговор от хората, моля не я местете в този раздел искам отговори, а не читатели на измислена история. Благодаря! Весела Коледа и на вас.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 5 месеца
hash: f176a2f9a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами момиче, полтъргайси както ги наричаш съществуват. Аз лично съм виждала нещо като черна сянка преди години, чувала съм стъпки... Тези неща съществуват - но какво точно е, нямам идея.

Принципно компютъра може да се е влючил ако без да искаш си натисканала на рестарт, но пък и монитора да се включи ако си убедена, че е бил изключен...

Светът не е само това, което мислим, че е и което виждаме - всеки го знае. Но какво точно е "там" - това не мога да ти кажа..
Тони

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 5d7388c25a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Нормално е компютър да се включи сам, нещо по настройките е и на мен ми се е случвало и се уплаших, но се оправи, поразрови се в нета по въпроса. Даже сега съм на гости и телевизорът е със сменени настройки и от време на време се изключва сам или смени канал, но не знаем как да го оправим, иначе в къщата има още поне 3 телевизора, които си работят нормално:)

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 37143b7467
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

3.   Най-вероятно някой дух, който те закриля, е искал да видиш нещо на компютъра. Трябвало е. Може би е щяло да ти помогне за нещо. Може би е трябвало да станеш и да видиш нещо в нета, което да ти даде някакъв важен за теб отговор.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: d2103ea5db
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз вярвам въпреки че съм само на 14 съм виждала също така съм чувала и чуствала, но от 1, 2 години това спря само понякога имам чуството че някой ме следи. Не си измислям само един път бях видяла и то беше някаква черна жена с бели усни червени очи къдрева коса и седеше пред леглото ми на прозореца, но не просто седеше ами беше крастосала крака някак си в въздоха сеино че прави йога казваше нещо, но не го чувах сеино шепнеше ръцете и бяха така сеино се моли, но да не навлизаме в подробности така и така няма да повярвате първо защото съм малка и второ не всеки е виждал. И за това вярвам, света не е само това което виждаме света е много по различен има магически неща. ;]]

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: da503e15d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

7.   смешно дете ;))))) спяло ти се е, натиснало си рестарт в умората си и като за капак натискането на бутона на монитора не е било докрай и той си е останал просто вкл.... чудеса хехехеее

 
  ...


...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 3ed9f45251
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

8.   Благодаря номер две, аз питах и доста се поразрових, всички казват, че не е възможно, но явно е, щом е станало. Никога преди не е правил такива истории, имам го от 2007 година и си мисля, че май вече издиша за да прави такива работи, пък уж си работи добре. Може наистина да е от настройките, това за тв-то го знам, нашия се изклюва всяка вечер е 00:00, тоест цифровата се изключва, превключва си редовно от канал на канал без да доближаваме дистанционното, просто трябва да оправя настройките явно!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: c924d452e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

9.   При мене е нямало случаи със самовключващи се компютри, ами чупене на чаши от нищото, или пък непрестанно думкане по стените, а някои пъти ми се причуват и стъпки-все пак и аз не вярвам много в полтъргайсти и духове, но се случва да се уплаша

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 1d3293ff27
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   И аз така съм се будила и знам че съм изкючила компа, он като се събудя е вкючен много се стреснах, но сега вече си е супер всичко!

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: c351814226
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

12.   И на мене тази нощ ми се случи за първи път, през нощта лаптопа ми се включи сам, събуди ме а спях дълбоко и след като го погледнах отново сам се изключи, още не мога да повярвам, но може би някой наш починал близък иска да се свърже с нас.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 087552295e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Ето ти един нормален отговор. Токов удар. Сигурно е имало секундно спиране на тока и компютърът се е включил след това. А за мъглата... лоши духове не съществуват, има само добри ;) Не се притеснявай, зрението ти е било замъглено и не си виждала ясно. Късмет и не се притеснявай.

 
  ...

...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: f43e28db8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   Здравейте, аз много често имам чувството че някой ме следи например когато вървя и имам чуството че ме следят, а всъщност като се обърна на зад няма никой зад мене! Много ми е странно. Можели някой да ми обясни защо? благодаря!
:)

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 7339f70b87
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

15.   до 14:

Най-вероятно имаш повишена чувствителност и усещаш, когато някой си мисли за теб. Ако разбираш английски потърси "The Feeling of Being Stared At" - това е когато човек усеща, когато някой го гледа отдалеч, без да го забелязва съзнателно. Ефектът се наблюдава дори и само с мисъл при по-чувствителни хора.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 1 месец
hash: fe280d7b20
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

17.   На мен много пъти лаптопа ми се включва сам

 
  ...
преди: 9 години, 1 месец
hash: cd698de21c
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

18.   Здравей,
Проблема наистина може да е технически, но това не обяснява другите неща, които си преживяла. Приятелката ти правилно те е посъветвала, обърни се към православен свещенник, той ще те посъветва да се кръстиш, изповядаш и причестиш, като и да осветиш дома си. Не знам дали си вярваща, но молитвата към исус Христос ще те пази. Намесата на духове в живота ни може да провокирана от много неща, най-често това е досега ни с окултни практики, спиритизъм (говорене с "мъртвите" чрез оуижа (както е във филма Полтъргайст) или врачки, смърните грехове. Наличие на окултни предмети в дома или извършването на такива практики в дома (не задължително от теб). Не се плаши, но подходи сериозно към проблема и говори с православен свещенник.

 
  ...
преди: 9 години, 1 месец
hash: c531fffc20
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

19.   Не искам да обидя вярващите, но това е безмислено.... свещенници, сериозно ли? Ако някой човек преди 2000 не се беше сещал да създаде религиите, "свещенниците" и тем подобни, сега дори нямаше да й давате такива съвети. Всяко нещо си има логично обяснение. Пак казвам, ако някой човек преди 2000 години не се беше сетил за идеята с религиите, сега щяхте да гледате от друга гледна точка... всичко е в главите на хората ;)

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 1 месец
hash: ca8cd8c929
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

20.   Просто е спрял за момент Интернет -а и сигурно е настроен през Bios да се включва, когато се появи мрежа /USB. Случвало ми се е много пъти преди да оправя тая настройка.

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 77d3a70485
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

22.   Има много невидими неща които ние не можем да видим не ние дадено е поне не на всички. Повечето хора не могат и да го разберат пък и не вярват. Извънземните съществуват както и демони и духове. Духове има добри и лоши. Същото важи и за извънземните. Не мисля че се е случило просто така ако е извънземно се свързва чрез телепатия и затова си имала чувството че ти говори и отдалече.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker