Търся себе си - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Търся себе си
преди: 12 години, 6 месеца, прочетена 2106 пъти
Здравейте
Аз съм момиче на 22 години... и искам просто да споделя как се чуствам!

Имам приятел който много обичам той е всичко за мен, заедно сме повече от 2 години, но стигнахме само до това да живеем заедно, той не е готов за повече.... и не смятам да го притискам.

Имам приятели много но как да им споделя че се чуствам като в яма. Имам чуството че ставам отивам на лекции, работа, вкъщи и пак отначало. Постоянно се карам със себе си и незнам как се чуствам. Объркана съм! По някой път имам чуството че не съм на правилното място!
Знам че има много объркани хора на моята възраст особено тук в България... и искам да ги посъветвам да вземат живота си в ръце, което смятам аз да направя не се поддавайте на сивото ежедневие да ви смачка!!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 6 месеца
hash: 2ca724ebd4
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Еййй все недоволни сте.. На 22 години си, имаш си гадже с което живееш - какво по-хубаво? Обичаш го и той те обича.. Имаш МНОГО приятели.. А какво да кажа аз като си нямам и един истински приятел? Нямам гадже? Никой не ме харесва и всички ме отблъскват а съм вече на 20 години? КАКВО ПОВЕЧЕ ИСКАШ ОТ ЖИВОТА???

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 87186d8475
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Еййй дай пък за да не е недоволна да роди едно-две деца и после да е нещастна. Любовта невинаги стига, за брак е нужно много повече.
Мило момиче, щом нещо куца от сега, не опитвай да задълбаваш, защото после няма измъкване.
Търси човека чиито недостатъци ще обожаваш.
Успех в живота.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 31411b0d9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Или четете през редовете, или на мен ми се струва.
Не мисля, че думите на авторката се отнасяха за връзката й. Поне не главно.

Към номер 1. - За възрастта си, разсъждаваш доста елементарно. Това, че на теб все още не ти е дошло времето, да имаш приятелка не означава, че трябва да изкарваш другите криви. Няма нищо лошо в това, човек да продължава да иска, взема и има. Ако има възможността и желанието, защо не? Говориш така, само защото ти нямаш това, което другите имат. В противен случей се съмнявам, че щеше да тъпчеш само на едно място цял живот, задоволявайки се само с гадже и най - добър приятел. Пълни глупости. Всеки има други мечти и цели, които силно желае да осъществи. И колкото повече получава, и напредва, толкова повече продължава да иска, и да върви напред. Човек трябва да се развива, иначе няма особено голям смисъл.

Сега към авторката.
Аз се намирам в подобно положение. След доста промени, падания, ставания, стари и нови неща, загубих смисъла на много от нещата, а не искам да е така. Преди имах мечти, цели, желания, планове, а сега не знам какво искам и тъпча на едно място объркана. Това ме изнервя до краен предел, защото попринцип не съм такъв човек. Винаги съм знаела какво искам и правя, а сега - нищо. Седя пред една голяма, неясна и тъмна картина. Мисля си, че може би всичко се дължи на това, че май пораснах малко по - бързо за възрастта си. Може и да греша, не знам. Опитвам се да си връна предишния ритам и енергия, но това сиво ежедневие, за което ти говориш наистина ме е погълнало и не мога да намеря нищо, за което да се хвана и изправя.

Както казах, вече дори не знам какво искам и какво правя.
Осъзнавам, че единственият начин е просто да се преборя с това, но не е особено лесно. Предполагам и ти го знаеш, но правилата и миналото не се заобикалят толкова леко Предлагам ти, просто да си кажеш '' край '' и да си поставяш за цел, във всеки един ден, да променяш по нещо, независимо какво, както смятам да направя и аз. Да разнообразяваш колкото се може повече, да не мислиш толкова за заобикалящите те негативи и разбира се, да не се отказваш. Успех!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 24579bdeeb
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Мило дете. Много хора се чувстват така... Това е защото обществото, вкоето сме живяли до сега сеп променя. Духовното става повече от необходимост. То е нашето бъдеще. Това което мога да ти препоръчам е да проетеш книгата (само книгата- не филма) Селестинското пророчество. Всяко нещо което ни се случва си има цел. Всяко препятствие е нова възможност. Ти си готова, защото осъзнатостта ти вече е реалност. Не те задоволява настоящето, въпреки че може би е това което си желала. Постигнато то е намаро на следващото, което те очаква. за това просто продължи да вървиш и търсиш.

Имам син на 12 год. Винаги е бил преди връстниците си, в мисленето и разбирането на живота. Той както и много от децата около мен се интересуват все по-живо от въпросите които те интересуват теб. Възрастовата граница се измества доста бързо по-надолу. За това не се страхувай, това което изпитваш и объркавенто ти са те довели тук или другаде за да получиш информацията която ти е нужна за да продължиш напред.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker