В 90 процента от случаите плаща тя - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14308)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

В 90 процента от случаите плаща тя
преди: 12 години, 5 месеца, прочетена 2936 пъти
Здравейте... искам да ви помоля за мнение, защото честно казано аз не знам какво да мисля. Случката е такава - имам една приятелка, която ходи с едно момче от 1-2 месеца някъде. Той обаче, по мои наблюдения, няма да тръгне да сваля някое момиче и да се опитва да стане нещо. По непукист си пада. Ако го харесва някое момиче - да му го покаже. И така и стана, де.

В началото тая моята приятелка по всякакъв начин се опитваше да стигне до него, ходеше където ходи той. Той й звънкаше от време на време и тя прекосяваше половин София, защото знае, че няма шанс той да дойде при нея или пък да й звънне пак, ако не отиде.
И все едно - накрая постигна целта си. Сега вече официално са заедно. Радвам се за нея. И не че ми влиза в работата особено, ама все пак ми е приятелка и не искам да я използват.

Когато някъде излезем по двойки или много хора, когато и да е, винаги плаща тя, 90 пр. от случаите. Това е от самото начало, когато не ходеха още. И то не става въпрос за едно кафе или една кола, ами за неща по 10-15-20 лева. И айде са 1-2 пъти да е нямал пари, да му купи. Примерно каза й веднъж - дай ми 20 лева, че трябва еди-кво си да купя. И аз викам нали един път. Ама от тогава това го забелязвам всеки път.

Онзи ден бяхме в едно кафе и тя отива на бара (без него) и казва 1 бира, 1 кафе и една вода примерно. Както влеземе и отива, купува му и си му ги носи. Тя му плати една татуировка от порядъка на 80-90 лева. Абе не знам. Имам чувството, че я използва, ама не искам да й го кажа и да се скараме. А пък и не съм сигурна. Ако ходеха от няколко месеца-година както аз и мойто гадже, добре. В началото обаче не беше така. Всеки път като отидехме някъде, щом почна да си вадя парите, той ми ги прибира. Всеки път му предлагах и всеки път той плащаше. И сега той плаща повечето, ноо вече всъщност няма значение.

Даже наскоро ми каза - е, не знам дали ще може да отидем на...... И като го питах защо - еми защото по-късно ще ми дадат заплатата. Казах, че аз ще платя няма проблем, ама пак не му беше удобно.

Абе не знам въобще. Какво мислите вие?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 4 месеца
hash: 78ed5000ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Определено я използва аз имах такъв приятел, на който аз плащах постоянно сметките и понеже знаеше, че имам пари постоянно ми искаше на заем по 10-20 лева обещаваше, че ще ги върне, докато 1 негов приятел ми каза, че ме бил използвал и нямал намерение да ми върне парите и тогава се скарах с него и той си призна, че ме е използвал.

И сега си имам нов приятел, с когото много се обичаме и той не позволява никога аз да плащам сметката. Случвало се е да няма пари понякога и аз съм предлагала да платя, но той не иска да плащам аз незнам някак си му е неудобно. Така, че кажи на приятелка та си да се пази от него, и че я използва. Знам че ще и стане гадно но по добре навреме да се отарве защото после ще и е тежко.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 13d85b4b51
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Мдаа и аз имах подобен случай.. Само че на мене ми се замазваха очите.. апък на нея не.. при мене въпросния сам идваше не му бягах аз зад г.. а ама пак нищо. Ами да ти кажа по добре и кажи ако ти е истинска приятелка я спаси от това нещо но преди самия разговор гледай да се сетиш за достатъчно много примери с които да се подкрепиш за да те разбере правилно! Честно казано след време още докато бяхме заедно аз си мислих че си купувам вниманието му и беше ужасно плащах му сметките за телефон дори и за домакинството му макар че живее с родителите си а аз бях на 16 той на 23.. сега имам връзка от 1 година с момче което никога не би ми позволило такова нещо :) успех!

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 6e6ef7f898
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Пълен мухльо е "приятеля" на твоята приятелка. И как не го разбира ми е чудно? ! Той нямало да дойде при нея или да и звънне ПАК? !! - ами като е така, ТЯ какво изобщо прави с него! Че и ще му купува, и ще му носи... отстрани е смешно и жалко това, което описваш. Утре ако вземе и да я удари, пак ще му "прощава"... отврат, направо съм възмутена, нямат си достойнство и самоуважение за 5 стотинки тия жени, заслужават си съдбата.
Наистина няма какво да и казваш, тя сама ако не го вижда, не може никой нищо да и каже.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 0db4a150c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Да ясно, че я използва.... трудно е обаче да и го кажеш....

Ама защо е нормално един мъж да плаща 90% от сметките на една двойка, но когато това го прави една жена е ненормално?
Бих казал, че е ТИПИЧНО но не го смятам за нормално... както и когато е обратното.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: da542a5faa
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Тази твоя приятелка толкова ли е сляпа? Или пък просто чувствата й са по-силни от разума и й пречат да види, че я използват за пари?

 
  ...


...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: da053a8b51
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Какво се месиш в техните взаимоотношения? Ако са на високо ниво на връзката си се подкрепят, а и ти не можеш да знаеш какво прави той за нея.. отстрани е лесно да съдим...

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 2fdbe3f266
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Покажи и тази тема без да казваш че си я писала ти.
Просто"а виж какво намерих, не ти ли е интересно?"
Принципно от опит знам, че подобни случаи свършват зле за приятелката-т.е. теб, изкарват я завистлива и и се сърдят. Така че намери по-деликатен начин, да не прозвучи че се месиш.
~Рамона~

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 689a128f59
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Ако приятелката ти се чувства добре с него, ако той за нея е най-милия, най-добрия(в живота, в леглото, в споделянето), какъв е проблема, наистина? Може момчето да е много добро, но по-бедно? Може двамата да им е писано да са заедно? Може един ден, той да има, а тя да няма? В този живот, всичко тече и всичко се променя.
Остави ги да си живеят живота. Явно така им харесва и на двамата. Нищо чудно утре да са семейство.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: e18760d404
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Значи е нормално момиче да използва момче за пари, а е абсолютно ненормално момче да използва момиче за пари? Как така, нали ревем за равнопоставеност? Ами ето ви равнопоставеността, цяла целеничка, защо тогава ревете неистово?

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 948e05f993
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Номер 8, не си прав/а. Тук става въпрос за сметки от порядъка на 15-20 лева от негова страна, не за едно кафе примерно.
За мен този човек е мухльо. Разбирам да няма пари и да е от бедно семейство - окей, няма да ходят непрекъснато по кафетата, тя със сигурност би разбрала проблема му (все пак от разказа ми става ясно, че момичето далеч не гледа материалното състояние, след като винаги плаща сметката и даже му дава пари ей така). Но някакъв безхарактерен тип, който чака всичко на готово - я, някаква си ме е харесала, няма да се занимавам, ако толкова иска да е с мен, да направи всичко възможно... е, явно много иска да е с мен, я да видя какво мога да измъкна от нея...
Авторке, кажи на приятелката ти нещата, които си написала тук, точно както ги мислиш. И да се скарате, познай при кого ще се върне тя, след като осъзнае, че онзи я използва.

 
  ...

...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: e5f795dabe
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   А пък ти какво и се месиш?

Защо не ни разкажеш и за вуйчото на братовчеда на приятелят на чичото на баща ти?

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 32eed21dea
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Момиче, струва ми се, че това се касае за самата теб. Разкарай го - не заслужаваш такъв търтей до себе си.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker