Равносметка след Нова година - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121050)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Равносметка след Нова година
преди: 12 години, 5 месеца, прочетена 2328 пъти
Здравейте и да ни е честита новата 2012та!
Днес цял ден ми е едно такова... криво. Вчера с приятели, ядене, пиене... Условия - добри, усещане за приятно прекарване - липсва. И най - лошото е, че знам какъв ми е проблемът. Няма тръпка, когато си сам, ходенията по купони и дискотеките вече станаха прекалено много на брой, не носят вече същата доза забавление, дори вече не се "забивам" с някакви мъже като излизам.

Приятелите вече са от много години същите, все така готини, но когато човек потъне в рутината има нужда от нови хора... Но вече е по - трудно да попаднеш в нова среда.

Най - лошото е, че ако имах човек до себе си нямаше да чувствам този дискомфорт на такива събирания. От тази липса идва всичко, както вече споменах ми е кофти, че го осъзнавам. Имаше много двойки, всички се обвързаха изведнъж... Нищо.

Не знам защо го пиша това... всъщност и това знам - защото не би го споделила с никой, а тук мога да го напиша анонимно и да видя, че има хора, които макар и непознати и с по едно изречение ще ме подкрепят. Много е лесно да си честен зад монитора и когато си анонимен. Но пък да се държиш сякаш нямаш никакви проблеми и терзания е удобна житейска роля. Все пак не ви я препоръчвам.

Няма да редактирам "историята", че ще взема да не я пусна (въпреки че все си мисля, че когато наречеш един текст "история", може би трябва да се случва нещо в него - май проявявам самоирония, граничеща с трагикомизма).
Приятна почивка след вчерашното посрещане. :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 5 месеца
hash: 09dd1029ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Като толкова ти е криво другата година не прави купони за много пари увас ами отидете в приятелите - нали те ще плащат сметката :D Ще ти мине, не спирай да мислиш че новата година ти носи ново щастие и нов късмет и че има и хубава страна :)

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 50685217bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ами пробвай нещо различно - организирай нещо, което на теб ти харесва. Хижа в планината, един чувал пиротехника и яко ракатаване, знам ли?

Изворчето на щастие, добро настроение и опора е вътре в теб - не го търси в компании, забавления, приятели или в човека до себе си. Точно обратното - открий го в себе си и започни да раздаваш неговите блага и на останалите. И тогава няма да те интересува с кой си, къде си, какво става около тебе - ще си почти винаги на 6, а другите хора ще ти се лепят като мухи на мед. Няма да ти се налага да играеш и роли.

Целувки и горе главата!

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 6a8c11b402
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Ами да ти кажа не се чувстваш само ти така. Аз посрещнах новата година в компанията на 5 двойки, един с мека китка и аз. Ужас! На следващия ден ми звъннаха да отидем да си доядем и доизпием купеното. Компанията беше същата, но този път се бяха сетили да викнат сестрата на едното момиче вместо гейчето. Значително по-добре беше, но пък уморота си каза думата.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 4c3fb56c20
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ха и аз така като теб преди няколко всъщност 10-тина години, ми липсваше половинка, сега обаче си я имам и ми липсва лудешкия живот.

Ние жените вечно сме едни недоволни мрънкащи същества. Не те обвинявам, но всички сме си такива, колкото и да не си го признаваме.

Не чакай хубавото да те навести, сама търси своя път и намери златната среда за теб.
Успех, ~Рамона~

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: f79d146276
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Благодаря на всички за коментарите, много сте мили! :)
Рамона (4), вярно е, че сме вечено мрънкащи, но аз просто се наживях. Вече искам да си променя малко живота, но като си свикнал по един начин е много трудно после да търсиш златната среда. Не, че не искам.
Иначе вече ми мина гадното настроение, по принцип не ми влияят добре празниците май. :)
Хубав ден!
Авторката

 
  ...


...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 41617097d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Не си само ти... От няколко години и аз не се чувствам добре на 31-ви декември. Сигурно е така, защото тогава си правя равносметка за изминалата година и установявам, че не съм помръднал нито сантиметър напред и още ме мъчат същите проблеми, които ме тероризираха на 31-ви миналата година. В същото време са се добавили и нови. Наличието на приятелка щеше да ми повлияе добре, но за съжаление аз съм от тези, които трябва да чакат жените да осъзнаят с какви кретени са излизали досега, за да обърнат внимание на такива като мен.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 92083df25f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   И да ти говоря празни приказки, няма смисъл. То е ясно, че веднъж попаднеш ли в тази ситуация, решаваш, че си белязан и ще умреш сам. Момичето ще дойде, няма смисъл да го търсиш. С търсене нищо не става. Щом приятелите ти са се обвързали, защо да не се случи и с теб?
И аз бях доста време в такава ситуация, все страдах и си мислех, че ще остана сама, но какво, животът е пред теб :) Не си мисли, че с гаджетата се оправя всичко. Проблеми преди тях, проблеми и след тях. Щастието и радостта, че най-накрая и ти си имаш някого, отминават малко по малко с обичайните караници. Все пак готино е да си имаш някого, успех!

Мег*

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 69add829f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Сега е 2016-та, бе! :-)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker