Приятелката ми няма чувство за хумор - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29696)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21892)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Приятелката ми няма чувство за хумор
преди: 12 години, 5 месеца, прочетена 4670 пъти
Здравейте,
Имам приятелка от година и половина. Напоследък доста спорим и се дразним. Не знам от къде тръгна всичко. Аз все се опитвам да се пошегувам с нея, а тя не разбира от майтап и започва да се сърди.

Например вчера тя ми вика да разкажа нещо интересно по телефона и аз започнах: "Вчера с каква хубава жена се срещнах на интервюто за работа, много хубава беше, цял час си говорихме." И тя вместо да започне да се майтапи на тази тема, започна да се сърди и да говори: "а значи вече не харесваш жени с моята професия", демек имаше предвид себе си, и аз и казах "да не харесвам", но имах предвид други жени с тази професия и тя започна: "ами тогава затварям телефона щом не ме харесваш вече" и такива работи.

И аз за пореден път и казах, че няма чувство за хумор, че съм се шегувал с това. И тя започва "и ти нямаш, и ти не разбираш моето чувство за хумор, което често е да се правя на обидена". И пак се започна един спор до небесата. Казах и че с моите приятели като спомена нещо такова те започват да коментират, да се смеят, не се цупят, а тя вика: "защото са мъже нормално, кажи на гадже нещо такова и ще видиш че реакциите ще са като моите."

Не знам с приятелите така свободно си говоря и се майтапим, а с нея все трябва да внимавам да не я обидя. Така се чувствам потиснат.
Кажете има ли и при вас подобни неща и как процедирате като гаджето ви няма чувство за хумор?

М 30

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 5 месеца
hash: 4c279236e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   шегите ти са груби, жената има нужда понякога от ласкателство, мили думи не да и обесняваш чуждите жени колко били красиви

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 5189c65763
гласове:
1 2 3 4 5
  (68 гласа)

2.   Може би ти нямаш, знам ли...

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 98af08dea1
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

3.   На това чувство за хумор ли му викаш? :D

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: cfd95a2104
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Първо - това твоето не е дори плосък хумор, защото какво смешно има в това да се изцепваш простотии като бай Ганьо и да се ослушваш за поощрителни реакции.
Под плосък хумор, който е едно ниво над твоя визирам - в детската градина, където някой каже "пишка" и всички се спукат да се смеят.

Говорейки тези тъпотии на приятелката ти я поставяш в неловко положение, ето защо - Ако се покаже "широко скроена" и се разсмее уж доволна, ти вече няма да се спреш в изцепките с прословутите жени, бре човек :) а тя трябва прилежно да се смее ли смее, за да мине за истински мъж като приятелите ти.
Реши ли обаче честно да покаже, че няма да мине гаврата и реагира както сега - директно минава в графа задръстена, без хумор и прочие.
Разбираш ли сега, че поведението ти е ненормално, защото и в двата случая провокираш тъпи реакции.
НОРМАЛНА реакция на ненормално поведение НЯМА.

Тактиката ти много се доближава до тази на трол и емоционален вампир - това е човек, който настъпва по мазолите хора, за да им гледа сеира. Не дай боже да го прави под формата на майтап - тогава нещата се усложняват и загрубяват. "Хуморът" винаги е насочен към деликатни теми, където няма място за смях. Всъщност е агресия.

Между другото познавам двама-трима като теб - плещят каквото им дойде на ум, минават всякакви граници, обиждат и мачкат без задръжки околните, а скарат ли им се или тръгнат да ги бият - веднага обръщат плочата: МАЙТАП, БЕ, УИЛИ, ти хумор нямаш ли???

Жалка работа ;)

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 59fcbe2a2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Бившия ме е бъзикал много пъти по същия начин и дори съм го подкокоросвала, за да видя до къде ще стигне... Е резултата беше, че аз излезнах абсолютен непокист.. За вас мъжете има ли изобщо угодия? !

 
  ...


...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: aedc0e8a1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Не се притеснявай не си само ти. По принцип говоренето с жените е като ходене по минно поле, наистина е много уморително, не знаеш в кой момент за какво може да гръмнеш. И винаги търсят някакъв скрит подтекст и умисъл който във всички случаи има за цел единствено и само да ги обиди и унизи. Понякога имам чувството че имам нужда от речник. За жената това което казваш не е това което изричаш, понякога направо съм се изумявал какви неща "всъщност съм искал да кажа" без дори да подозирам. Не знам може би не всички жени са такива нека и други мъже да кажат, но това е моят опит.
BV

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: cfd95a2104
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Да, за хумор не може да става дума, ето защо - никъде не видях в скеча ти самоирония и елемент на изненада :)
Например ако беше казал на приятелката си: "вчера цял час си приказвах с една прекрасна жена, но така и не ми стана впреки усилията, ох слава богу, щото се оказа мъж" - тогавам гарантирам ти, не само приятелката ти, ами и ние щяхме да ти се посмеем от сърце.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 789f02d07e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Приятелката ти е права. Как може да и говориш за други жени и колко били красиви .... ;(

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 7eed6a2335
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Това ли е твоят така наречен ''изтънчен хумор'', според мен не приятелката ти, я те нямаш чувство за хумор

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: ddf56d9301
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Гаджето ти е права, кажи това на жена и си убит. Всъщност... нейната реакция си беше лека. Аз сигурно щях да ти се усмихна и да ти кажа да си вървиш на майната при жената от интервюто и тя да ти търпи хумора. Впрочем за нея ще е обидно и да я изкарваш пред цял сайт с непознати откачалка, която не те разбира и е лигава, че се връзва на леки бъзици.

Момичето изпитва нещо към теб, коя влюбена (или обичаща) жена ще и е приятно да слуша как партньора и се е занимавал с други (било то и само шега). Ако мене питаш тя си е много добре и с акъла и с чувството за хумор.
И от чисто женско любопитство- Кога си бъзикал приятелите ти, че няма да спиш с тях и да ги харесваш повече заради някаква жена???

 
  ...

...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: e46e7ade1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Скучен си бе, приятел! ,

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: c2f36b636a
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Не ти е виновно момичето, твоето трудно би се нарекло чувство за хумор. Нейното повече прилича на такова. Стегни се малко.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: cfd95a2104
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

13.   Искам да ти видя хумора, когато приятелката ти се върне от купон и ти каже, че един час е танцувала с някакъв, който я е и понатиснал на по-бавна музика. Така е усетила члена му - доста голям и хубав и направо й е харесало.
А като попиташ жално - "какво, нима не харесваш вече малки пишки?? ", тя да отговори великодушно - "неее, само другите малки пишки не харесвам, твоята е изключение"

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: f6d8f8bcee
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Аз не бих допуснала до себе си човек, който няма чувство за хумор и не носи на майтап. Обичам да съм заобиколена от весели хора, които умеят да се забавляват. Приятелката ти е чук. А шегата ти е тъпа и не е шега всъщност.
Двама души трябва да могат да си казват всичко, дори кой им харесва или възбужда. А тя се цупи и сърди за тотална глупост.
Вчера един приятел ми разказва как по празниците е подарил рокля на гаджето си, тя разбира се с роклята, гримирана, с прическа. Той и е направил комплимент колко е красива, а тя му се разкрещяла и разсърдила, демек само като се наконтя ли съм хубава. Не знам що за простотия и лигня е това.

Лоша

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: cfd95a2104
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Лоша,
ако твоят приятел ти сервира редовно откровения, които определено не внасят свеж въздух в отношенията ви, а ти ги приемаш нормално - значи си гьон сурат, с извинение.
Чукът си ти, разбираш ли?

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: bdeb83c20f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   15,
няма АКО. Аз не бих допуснала да имам приятел, който не внася свеж въздух в отношенията ни.
Между другото какво означава гьон сурат?

Лоша

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: e850c9a109
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Тук май само феминистки са писали... Какво му е на хумора на човека.? ! Точната дума е закачка! Няма нужда от кискане и смях, целта е да се провокира партньорката му от нещо което е елементарно и не носи истински смисъл... да стане по - интересно един вид! Проблема е в нея, че е прекалено ограничена и няма достатъчно самочувствие, а това е дало наклона за реакцията и' и е подсилило ефекта в нея! Човече, няма да ти е лесно с нея....!

М29

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: cfd95a2104
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Номер 17, ти сигурно си от ведрите засмяни младежи, които обожават да ги правят на маймуни :))
Всяка би искала да има приятел като теб, с който да се закача на щекотливи теми безнаказано :) Евала

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 63e665ab2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   явно хората имат различни разбирания за хумор. авторе, няма значение какво мислим ние, проблемът е, че с момичето сте на различни вълни. кой какво казал, ама всъщност какво искал да каже, накрая конят е у ряката. ако така се дърлите за всяка дума, не ви виждам дълго заедно.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 3c5fac6eb6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Аз само не можах да разбера 17, и защо трябва да провокира приятелката си и кое му е интересното на "Вчера с каква хубава жена се срещнах на интервюто за работа, много хубава беше, цял час си говорихме. " Това си е заяждане, с цел ревност! Напротив, изобщо не е ограничено момичето, просто държи на себе си и на уважението което трябва да получава!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker