Депресия около празниците - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121152)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Депресия около празниците
преди: 15 години, 7 месеца, прочетена 3223 пъти
Здравейте изпадам в дълбока депресия и не знам как да се справа с нея. Причината е че идват празници, а аз се чуствам страшно самотна нямам приятел, нашите са разведени майка ми е в чужбина, а с баща ми хич не се разбираме! Офертите които имам за нова година хич не ме устройват защото са все с непознати компании в които имам само 1,2 по близки хора и те ще бъдат там с гаджетата си! Направо ми се доплаква като си представя че няма да има към кого да се обърна като одари 12! Дайте ми някакъв съвет хора как да се справя не искам да изпадам в депресия! Никога досега не съм се чуствала толкова зле.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 7 месеца
hash: 02d1d9b579
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей, напълно те разбирам, аз самата съм изпитала това чувство на самота и знам как се чувстваш. Аз дълго, няколко години бях сама без приятел, идваха празници а всички се радваха бяха по двойки, влюбени и доволни, мислеха къде и как да празнуват, аз ходех с моя приятелка и нейното гадже, естествено всички там бяха по двойки, това допринасяше още повече за моето страдание и болка. Но това което ми помогна е вярата, вяра, че ще дойдат по-добри моменти и за мен, колкото и да не ми се вярваше, колкото и да бях се отчаяла и да нямаше никакви признаци, че ще бъда щастлива отново, някъде дълбоко в мен живееше една искрица на надежда и имаше защо. Аз вярвам и знам, че и при теб ще се оправят нещата, но за да получиш нещо хубаво, трябва да го изстрадаш може би, опитай се да превъзмогнеш депресията, просто си кажи че за момента е такава ситуацията, а и празниците са няколко дни ще минат, трудно ми е тук да говоря ако искаш пиши ми тук някакъв скайп, ще се свържа с теб, но бъди сигурна, ще бъдеш щастлива. Аз вярвам, вярвай и ти.

 
  ...
преди: 15 години, 7 месеца
hash: 93ce763ef4
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей, чувствата ти са ми до болка познати. И нашите са разведени и не се разбирам с никоя страна, а дълги години нямах с кой да споделя празниците: коледа, нова година, св. валентин, рожденни дни. Само преди няколко седмици приятелката ми ме заряза и сега пак ще бъда сам пред празниците. Истината е, че депресията е незбижна и за някои неща времето е единствения лек. Недей да се опитваш да я подтискаш, повярвай ми рано или късно пак ще избие, но ще е много по-лошо. Съвета ми е да бъдеш в компанията на приятелите си, но имам предвид на истинските си приятели. Гледай да бъдеш по-малко време сама, а ако си сама се занимавай с нещо: учи, гледай филми, чети книги, почни да спортуваш, каквото ще ти е интересно. Колкото до депресията, тя ще избледнее. Помни че рано или късно ще намериш някой точно за теб.

Не знам дали ще ти помогне, но можеш да си избереш един ден от седмицата, наспи се, изпий си кафето на спокойствие и ако не искаш да виждаш никой, просто излез и се разходи на някое спокойно място, събери си мислите.

 
  ...
преди: 15 години, 6 месеца
hash: 74e86ff675
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Отивай да празнуваш, нищо че не познаваш повечето хора, може там да срещнеш ЛЮБОВТА. :)

 
  ... горе^
преди: 15 години, 6 месеца
hash: 03ef6b929a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз се чувствам така винаги около празниците. Не ми харесват купоните, защото винаги има много непознати лица и малко познати а всички обичат да има много непознати пред, които да се показват. Не съм сигурен дали мога да го нарека депрсия.

Ако имаше приятел, с който да отидеш нямаше да ти е кофти така ли? Празниците са си кофти нещо :). Аз лично съм приел, че ще си ми е гадно около празниците и прост очакам да отминат. Ако отидеш може да срещнеш човекът. Ако пък не го срещнеш ще налееш малко масло в огъня, но пък и ако си останеш у дома може да ти е още по-зле. Нямаш ли приятелки, които са сами в момента и които няма да те оставят на купона заради някой? Потърси за такива приятели.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker