Една грозна - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121151)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Една грозна
преди: 12 години, 5 месеца, прочетена 7237 пъти
Здравейте! Пише ви едно момиче на 22. Може би ще ви се стори смешно това, за което ще пиша, защото в този период би трябвало да съм го надживяла това за което става дума и е вярно, че това са тиин тревоги дето се вика... но при мен така стоят нещата.

Та по същество. От малка никога не съм се харесвала нито в лице нито в тяло, а и доста хора са ми казвали неща, от които още повече съм добивала неувереност и комплекси относно външността си.

Аз съм от семейство, как да кажа точно-баща ми има много братя и сестри голямо семейство са и сме рядкост може би, в онези времена е било така явно семействата са имали по мнoгo деца. Казвам го това защото едните са по-мургави, с тъмни очи и коси, а другите са пък пълна противоположност руси и светли.

Аз спадам от мургавите. Сигурно сега сте си помислили, че сме роми... но не е така, казвам го защото както се казва днес е рядкост да се срещне такава голяма рода и хората на пръв поглед си правят тези изводи.

Като малка на шега са ми казвали явно заради леко мургавият ми цвят (не съм прекалено, но не съм и светла) циганче, но това го казват на повечето малки деца. Е добре от познати и роднини това не е обида, но по късно започнаха да ме наричат така и в училище мислеха ме за циганка някои и не ми ставаше приятно. Сега ще кажете е щом не си няма за какво да се обиждаш. Да така е, не ми ставаше гадно за това, че съм леко мургава, а за това че явно щом ме оприличават на такава значи съм ГРОЗНА.

После след основното ми образование смених училището, там пък имаше турци и когато се движех с тякава от класа и тя срещнеше някоя позната много често тези нейни познати ме мислеха за туркиня и започава да ми приказват на турски... Малко е смешно, но от друга страна пак ми ставаше някак си гадно.

Самите ми черти ли са такива не знам. И аз самата не се харесвам просто не виждам нищо хубаво в мен. Моите братовчеди са много красиви с хубави черти, а аз сякаш съм като черната овца, взела съм най-грозното. Дори смея да твърдя, че майка ми е много красива жена и винаги съм се чудела, защо от всички аз съм се пръкнала най-грозното пате.

Не си харсвам носа, имам гриви грозни зъби, много са нещата просто едно правилно нещо нямам. Тена на лицето ми никога не е бил еднакъв една жълтеникава стоя и на петна, малко чело, лицето ми е малко, лявата и дясната ми страна се различават, то верно никoй не е симетричен, но имам чувството, че моето пък е прекалено видимо.

Ниска съм с нормално телосложение, даже и в тяло нямам природни дадености дето се вика. Всеки ще каже, абе внушаваш си глупости. Да не всички са перфектни, но все по едно хубаво нещо виждам в другите поне 1, а в мен си няма нито 1 такова.

Гледам познати, които с години не съм виждала, всички се разкрасили, а аз все така си стоя грозна и невзрачна. Няма как да оправиш нещата с грим, прическа и дрешки, в моя случаи, просто и да се наконтя, пак не се харесвам, то чертите човек няма как да си ги измени.

Никой не ми е правил комплименти и не съм била харесвана много от притивоположния пол, разбирам ги. А и приятелки са ми го казвали, че съм си грозна... Какво да ме лъжат хората, прави са си. Няма нужда от самозалъгване.

Когато излизам било то до магазина винаги се гримирвам, е не някакво фрапиращо, лек ежедневен грим, но просто, ако не се гримирам съм много неуверена, защото нямам натурална красота. Като гледам другите и без грим пак са си добре, аз даже с грим съм зле, какво да кажа, а имам умения в гримирането, но и това не помага много много.

Знам, че е тъпо, това което мисля и говоря, но ми тежи и ми създава комплекси. И кожата ми за капак на всичко не е идеална. Като чуя момичета да се оплакват, че били дебели, искали да свалят колиграми, ме хваща яд на тях, защото повечето са си хубави, аз съм имала хубаво тяло, била съм слаба-е, и? !!! Това какво ми помага, че съм слаба. Не ме прави красива.
И не казвайте -Каквато се приемаш ти-такава си за другите, защото колкото и да съм опитвала да се почувствам хубава, просто не ми се получава, не се чувствам удобно в собствената си кожа да не говорим пък, че никога, ама никога няма да се почувствам секси...

Спирам до тук, защото предполагам стана много досадно, някаква разхленчила се, знам, че има къде къде по-сериозни неща от моите, но само не ми казвайте, че външността нямала значение, много добре знаем всички истината, всеки гледа нея. Това, че си красив от вътре вече е рядко някой да го оцени и в много случаи, шанса да попаднеш на човек, които няма да гледа как изглеждаш е минимален. Това ми тежи, защото няма как да се промени.

Благодаря ви, ако сте имали търпение да го изчетете цялото, знам, че беше много досадно и не знам защо всъщност го написах, всъщност, знам в момент на депресия, ще ми отмине, после пак ще се обади...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 5 месеца
hash: 7410dfc1f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Аз го изчетох и... млъкнах си на място без никаква реакция. Какво мога да ти кажа, хората те мачкат, а ти се примиряваш, хората са изкуствени, а ти себе си смяташ за чудовище. Положението ти въобще не е цветно. Обаче проблема идва от теб и от самочувствието ти. Да не мислиш, че всички имат равномерен тен, няма как едва 10% от жените са с такъв, другите или използват гримове или ходят по козметици.

Всеки има някакъв бъг, аз като малка съм се потрошила, имам белези и по лицето и по тялото, разбила съм си носа и устните, а съм се родила с проблеми в нервите на очите.(не, не, ми трябват очила и не, очите ми не са криви). И все пак не се признавам за грозна, винаги може и по-зле, а комплименти съм получавала достатъчно.

Представи си има млади жени с белези от изгаряне по цялото лице, със счупени зъби и изтощени коси. Нищо в човека не е идеално и красавиците се мислят за супер грозни, ама НА- мъжка аудитория и приятели.

А колкото до коментарите по твой адрес, че си грозна и т.н. - Защо им се връзваш!? Никой човек не може да ти каже грозна или хубава си, никой човек не бива да има властта над това как ти се възприемаш. Да, ама ти им вярваш. А знаеш ли, че на популярните звезди им викат грозници, курви, без грим не стрували, били боклуци... Анджелина Джули грозна ли е? А Дженифър Анистън?

Хора сме и сме различни, имаме различни вкусове и различни виждания за нещата. Няма как всички да те харесват, но няма и как всички да не те харесват, а какви приятелки са тези, ако коментират колко си грозна и подобни. За мен е нормално а има някакви коментари между жени като стане въпрос за външност, но не чак така директно, приемливо е
-Бе, да, носа ти е малко крив, ама айде ся, голяма работа...
Хубаво, ако ще на бъзик да ти каже, че наистина си зле, ама все пак... не се влияй толкова.

Съвет: Отиди пред огледалото и погледни отново онова лице, което години наред псуваш и обиждаш, мамка му, ТО не заслужава това. Имаш хубави черти, всеки има- очите ти, устните, ако ще и в тялото. Често срещани комбинации- грозно лице, секси тяло ИЛИ Сладко лице, ужасно тяло...

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 6ab9333a6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Мисля, че още от първите изречения си личи къде се корени проблема. Човек, израстне ли неуверен в себе си, остават му комплекси, които се изкореняват изключително трудно. Може би дори остават за цял живот, но това не значи, че не можеш да се бориш с тях. Според мен можеш да живееш нормално ако успееш да харесаш себе си до някаква степен. Със сигурност няма да придобиеш огромно самочувствие, но поне НЯКАКВО трябва да имаш! Иначе става много зле... И тея "приятелки", които ти казват, че не си хубава, разкарай ги! Постарай се да се обградиш с хора, които те ценят, подкрепят те и те харесват с всичките ти недостатъци. Сигурна съм, че имаш много положителни черти(физически и душевни). Ако не можеш сама да ги видиш, приятели и роднини трябва да ти ги покажат! Приемай комплименти, не се дърпай, и изграждай самочувствие. Само така ще се почувстваш по-добре според мен.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: d086a41c07
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Много жалко, че страдаш от комплекси, а не е нужно. Дори да беше туркиня или циганка, ти сама си видяла при приятелката си (туркиня), това не ? е пречило.
Аз самата бях грозното патенце до 16-тата си годишнина. Тогава взех и отслабнах, почнах да се обличам секси - с дрехи по тялото, пуснах си дълга почти до кръста коса и я боядисах в натурално русо. Имах очила, сложих лещи. Имах криви зъби - изправих ги с шини. Сама си ги купих и лещите, и шините, и дрехите (всичко от най-евтиното). И сама се подстригвам, сама се правя. Имах акне, научих се така да се гримирам, че да не се забелязва.

Превърнах се в лебед. Забеляза ме доста заможен господин и днес нося обувки от 1000 лв., карам скъпа кола, имам много добре платена работа и пътувам много.
А бях най-грозната и тромавата в класа.
И днес хора ми казват, че съм имала била крив нос. Няма да го оперирам, както и не съм оперирала нищо по себе си. Недостатаците точно ме правят интересна. Ходя вече и без грим, защото акнето ми се оправи.
Преди всичко инвестирах обаче в образование, книги, образоване, връзки, приятелства.
Не робувай на комплексите си, а мисли, как да се разкрасиш. Защо не почнеш от косата и зъбите, от дрехите? Казвам ти, никакви пари почти не са нужни. Дрехи втора ръка си взимам и днес, защото са западни, а такива у нас почти няма другъде (не и от най-скъпите марки). Ако си и слаба - е, сори, но си с крачка пред мен, защото аз и днес се боря всеки ден със склонността си да напълнявам.
Успех!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 6a3478545d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Защо толкова си зациклила върху външността си? Човек има и много други аспекти - не е само външност. Кожата й била такава, носът й бил онакъв... Ако си готин човек, ако раздаваш радост и усмивки на другите, ако мъркаш като котенце в леглото или се хвърляш като тигрица, ако помагаш и утешаваш - кой ще ти гледа челото ти колко е високо и физиономията ти дали е асиметрична!? ... Виж например Луис Армстронг какъв покъртителен глас вади и как омагьосва хората с тромпета, пък иначе в лице прилича на гръмнала нафтова печка...
Пожелавам ти скоро да се влюбиш споделено, тогава за нула време всичките глупости, които си си насъбрала в главата ще изфирясат от там яко-дим!

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 3ebb5738e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Здравей мило непознато момиче!

Ти си малко по-голяма от дъщеря ми и твоето усещане за себе си много прилича на моето, когато бях на твоите години. Голяма грешка е това и, ако не осъзнаеш някои неща навреме, може много да прецакаш живота си. Смятах се за грозница. Приятелките ми смятаха същото и много от тях споделяха с мен това си наблюдение. Не осъзнавах, че това е жестокост, мислех, че е откровеност. Повярвай ми, това не са добри приятелки. Хората, които те нараняват без причина, намират в твоята болка утеха за някаква своя. Извратено е, но мисля че много често се случва да принизиш някой, за да се почустваш по висок. Научи се да откриваш това и в другите и в себе си и се спасявай навреме, преди да повярваш в някоя глупост и да я направиш мото на живота си. Не мога да ти опиша колко болка изпих и колко много грешки извърших заради това, че се смятах за грозна. Казваха ми баба яга, питаха грозната в къщи ли е и много други екстри. Не смеех да погледна момче, защото смятах, че ще го обидя с вниманието си. Та така си пропилявах живота в жалби по невъзможната хубост. По късно разбрах, че проблемът ми е бил по скоро с акъла, отколкото с красотата. Знаеш ли, че наистина всеки носи някакъв кръст и този да не си първа хубавица е един от най - леките. Може да си сляпа, неподвижна, изоставена. Може да си красива робиня на извратеняци или тежко болна. Обикнах изпитанието си. Най странното е, че обикнах и себе си и сега съм щастлива, а отгоре на всичко, въпреки, че годините ми са два пъти и отгоре на твоите, хората ми казват, че ставам все по хубава. Разбери, че когато се обикнеш и бъдеш благодарна, че имаш тяло и живот, ще се появи у теб чар, който много хора ще предпочитат пред красотата. Когато интересите ти излязат извън кръга на цвета на кожата, дължината на носа, обиколката на талията и други такива забавни неща, светът ще се заинтересува от теб. С цялата си душа ти пожелавам да прогледнеш. Ще се видиш по нов начин и ще накараш и света да те види така. Ще оцелееш, ще намериш любовта и себе си и ще си щастлива. Всичко зависи от теб. Повярвай на човек който го е преживял. Целувки!

 
  ...


...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: dc03df2175
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Колкото и да си мургава, по-черна от мен няма как да си хаха.
Цялото ми детство мина в подмятания, че съм циганка. И 10 години след това дойде БУМА на солариумите. И момичетата, които като се карахме ме обиждаха на циганка, сега пълнят джобовете на някой за 10-дневен тен, който се превръща в люспи и кир. До ден днешен, когато се запозная с някого, след това пита общи познати дали съм българка. Е, какво да направя? Да легна да умра ли? Ако бях прекалено бяла, може би щяха да питат дали съм албинос. Но аз не съм ти и едва ли толкова много комплекси могат да се изкоренят и променят в плюсове за два дни, каквото и да прочетеш тук или каквото и да ти кажат.
Аз дори съм убедена, че изобщо не си грозна, просто не се възприемаш правилно. Имам такава позната, много красиво момиче, но отиди да и го обясниш.

И все пак защо не се опиташ да промениш нещата, които не ти харесват - например кожата, зъбите? Не е невъзможно.
Преди физическата промяна се нуждаеш от душевна - там са ти проблемите, не в очите, челото или дупето.
Успех

Лоша

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 276dd912ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Леле имам толкова познати грознички с кофти черти, но ходят наконтени и със самочувствие. Ако сам се харесваш ти го излъчваш отвътре някак си.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 113f0513af
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   коментар 3 - да бе, да...

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 519354307a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Веднага мога да ти кажа от къде идва проблема. Проблемът ти идва от ниското самочувствие и най-вече от това, че не се харесваш и не се приемаш такава каквато си. Аз съм като теб от както се помня(на 19 съм) слагам си много грим, но дори по-този начин все нещо ми липсва да бъда такава каквато искам да бъда. Мисля си, че и при теб куца точно това.... че не си намерила стил, нещо, което да си е само твое, да се харесваш, да си различна... Ах колко болезнено познато ми е това. Знаеш ли, единствения начин да се измъкнеш от този неприятен период в животът ти е, да отидеш на шопинг, да си купиш това, което ти харесва, и което на ТЕБ ти стои добре. Много е важно да не копираш някой, който е твърде далеч от твоя стайлинг, защото няма да ти се получи. За това ти казвам... бъди себе си! Каза, че умееш да гримираш... ами експериментирай! Хубавият грим винаги е приятен за гледане! Мога да ти кажа, че и аз без грим съм грозна и с грим не съм кой знае каква красавица, но определено със грим могат да се постигнат добри резултати, дори само за няколко часа за да се почувстваш добре в кожата си. Знам, че не искаш да ти кажа да се приемеш такава каквато си, защото не се харесваш, но ако действително нямаш кой знае какви дефекти по лицето, що да не се харесваш? Опитай се да 'разкрасяваш' чертите на лицето, които най-много си харесваш, и дефектите няма да ти правят толкова впечатление... :)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 85ec0e3e17
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ще говоря от опит:
Твоята диагноза е ниско самочувствие.
Имах проблем подобен на твоят, мислех си, че съм мургава. Ползвах дълго време разни избелващи продукти и в един момент ефектът дойде, мислиш си, че тогава всичко вече е било наред? Не, вече бях прекалено светла, пак не ставаше. Пак се мразех. Пак бях грозна.
Косата ми също беше проблем. Не си харесвах цветът. Намирах го за отвратителен, направо ми се повръщаше. Смених го... Много пъти. С всеки цвят сякаш ставах по-грозна.
Не харесвах тялото си. Мислех, че съм дебела. Отслабнах. Вече бях торба с кости -пак не ставах.
Бях изпробвала всички възможни начини на гримиране и всички прически.
Четох много литература на всякаква тема свързана с външният вид, подобряването му и това да приемеш себе си.
Опитвах се да се обличам в различни стилове, докато намеря своя.
Имаше и още много трансформации и опити спрямо външният ми вид, докато един ден не се събудих и не видях в огледалото момичето, което винаги бях търсила и което смятах, че никога няма да се появи.
След всичките опити, които бях направила бях успяла да изградя един уникален външен вид и ако не ги бях направила нямаше да стигна до тук- да се приемам, даже да се харесвам. Разбираш какъв пример искам да ти дам, нали?
Не бих ти препоръчала да правиш някакви фрапиращи промени, ако не искаш, но защо например не оправиш зъбите си? Твърдиш, че са криви, а това е нещо съвсем поправимо и би ти вдъхнало много самочувствие. Можеш и да ги избелиш.
И аз преди казвах, че само един грим или нови парцалки няма да ме направят красива и всъщност това е истина. Това какво самочувствие ще ти вдъхнат те ще те направи красива.
Експериментирай с грима, прическите и дрехите, докато не намериш това, което ти харесва и подхожда най-много.
Инвестирай в (разумно) скъпа козметика, продукти за коса и дрехи, качествените продукти често могат да те накарат да се чувстваш по-самоуверена.
И нямам предвид да подхранваш егото си със скъпи неща, не ме разбирай погрешно.
Просто един качествен фон дьо тен (например) би стоял много по-различно и хубаво, би прикрил хубаво кожата ти и пак би стоял естествено.
Казваш, че си слаба - това е голям плюс стига да знаеш как да го подчертаеш.
Забелязвала ли си, че манекенките, които дефилират по ревюта почти никога не са хубави в лице? И все пак те са едни от най-желаните и обожавани жени в света.
Хубавото тяло е невероятен плюс.
Всеки би предпочел невзрачното слабо момиче пред дебелото момиче с хубаво лице (не целя да обидя никого, просто констатирам от лични наблюдения).
Всичко зависи от това какви дрехи ще облечеш и по какъв начин ще подчертаеш тялото си.
Носът ти лесно може да се прикрие с грим (виж уроците по гримиране в ютуб и ще видиш каква фрапираща промяна може да настъпи).
И гледай много уроци по гримиране и за прически в интернет, все ще намериш нещо, което ще те накара да се почувстваш красива.
Има много красиви, разкошни мургави жени, които най-малко са циганки или туркини.
И всичко е до нагласата ти в крайна сметка, колкото и клиширано да звучи.
Ще ми се наистина да те вдъхновя по някакъв начин, но от опит си мисля, че сигурно ще се заинатиш, каквото и да те посъветвам...
И все пак ще опитам:
Имаше едно момиче, туркиня. Живееше на горният етаж. Беше възможно най-грозното момиче, което някога съм виждала! С несъразмерни форми, пъпки, ужасна гарваново черна коса, която въобще не пасваше на жълтеникавият й тен. Всичко в нея беше много гнусно, приличаше на желе.
Тогава беше на около шестнадесет и се премести в друг град. Сега е на двадесет и няколко години, намерих я случайно във фейсбук. И какво да видя? Онова "желе" се беше превърнало в най-разкошната и екзотична жена, която някога съм виждала! Формите й бяха станали толкова апетитни, кожата й беше придобила съвършен бронзов загар и въобще всичко се беше обърнало. Направо, ако бях мъж щях да се оженя за нея!
Така че и годините имат значение, все по-красива ще ставаш.
Виж снимки на известни личности, като деца и сега. Едни от най-красивите мъже и жени на света някога са били най-грозните младежи, представяш ли си?
Това не те ли кара поне малко да.... Вярваш?
Няма абсолютно нищо непоправимо във външният ти вид. Майкъл Джексън от чернокож стана бял, пък ти за едни зъби се притесняваш, които са възможно най-поправимото нещо!
Относно момчетата... Когато нямаш увереност и само си втълпяваш, че младежът с който общуваш си мисли, че си грозна и няма никакви намерения към теб е нормално съзнателно или не да ги отблъскваш.
Прекарвай време с по-грозновати приятелки, за да набавиш допълнително самочувствие.
Не може да виждаш всички красиви, а само себе си грозна.
Но е хубаво, че имаш високи стандарти към себе си, можеш обаче да ги приложиш по доста по-полезен начин.
Не към външният си вид, а към образованието си, например.
Така ще има полза, поне.
И не забравяй най-важното: Вътрешната красота абсолютно винаги и при всякакви обстоятелства е по-важна от външната.
Всеки е красив и може да изглежда още по-красив с няколко елементарни покупки, но вътрешната красота не може да се купи... А в крайна сметка вътрешната красота е най-значима.

 
  ...

...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 1514d5273f
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

11.   Мило момиче, живеем в 21-ви век, пластичната хирургия, козметичната и модната индустрия са достатъчно развити.

1)Сложи си брекети. 1 или 1 и 1/2 година и ще имаш идеални зъби. Избели си ги след това. И разбира се не спирай да се усмихваш. Използай хубави червила, превърни усмивката в най-големия си плюс.

2) Слаба си, това е чудесно. Но все пак гледай и да тренираш, за да бъде тялото ти и стегнато.

3) Относно кожните проблеми-иди на дерматолог. На мен най-много ми помага да ходя на солариум или серията от 3 стъпки на Clinique. Прави си редовно маски.

4) Използвай качествена козметика за коса. От тези, които зареждат хубавите салони. И не се ограничавай до шампоан и балсам-нека имаш и маска, серуми за краища, за блясък и всякакви други неща. Подстригвай се редовно веднъж месечно. Изправяй си косата с преса, за да е идеално права и гладка.

5) Поддържай перфектна хигиена, ходи с чисти изгладени дрехи и използвай приятен, не много силен парфюм.

6)Ходи редовно на маникюр и педикюр.

7) Пий по 2л вода на ден и се храни здравословно, за да имаш по-хубава кожа.

8) Продължавай с гримовете, щом го умееш. Аз хич не се справям ахах...

9) Ако се чувстваш готова, направи си ринопластика.

Това е. И искам да ти кажа, че около мен е пълно с грозни момичета (не просто грозни, а дори отблъскващи, дето смърдят на пот и ходят като клошари). Но не им дреме и са със самочувствие. И някви гаджета са излъгали даже. Сигурна съм, че както и да изглеждаш е 100 пъти по-добре от тях. Така че айде горе главата!

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 368b0194f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ох, момиче, момиче... във всеки има нещо красиво, просто трябва да го откриеш защото е заровено дълбоко в теб.

Аз от 10 годишна до 15 годишна бях доста грозничка. Така да кажа пухкава, ниска, с мазна, рядка и грозна коса, никакъв вкус и стил за обличане, не ползвах грим, ходех си с ужасните рошави вежди, и криви зъби, да спомена, че имам и леки проблеми с окосмяването, едната ми гърда-малко по голяма от другата... ДА, обаче един ден на пук на подигравките и отблъскването от страна на момчетата реших да тегля чертата и да обърна една нова страница, може би точно тогава мога да кажа, че станах тийнейджър. Сложих шини, от тези които се махат когато поискаш, зъбите ми се оправиха за има няма 9 месеца. Почнах фотоепилации, записах се на фитнес, свалих 12кг за 2 месеца и половина, почнах да си скубя веждите, да нося поли и рокли, високи обувки, косата ми се оправи, защото почнах да и обръщам внимание-е не е гъста така както ми се иска, но сега поне знам как да я направя, че да изглежда добре. От фитнеса се здобих с доста задоволяващо погледа тяло, което и до ден днешен потдържам така осърдно, гърдите ми се оправиха, че даже се и оформиха страхотно, открих как гримът ми придава самочуствие, но не да се намацаш на 2 на 3, може да отделиш 1 час да се гримираш, но да го направиш добре и красиво. Момчетата, започнаха да ми обръщат, бих казала, прекалено много внимание. Виж ме сега, на 18г. съм, от грозното пате-в красивия лебед, хора които не съм виждала от давна не могат да ме познаят по улицата като ме видят, уча мода, обръщам си повече внимание... а за тена ти незнам защо се притесняваш, момичетата пръскат пари да ходят на солариум да се здобият с тен който на тебе ти е даден безплатно =) та дори аз самата, мисля преди лятото да посетя солариум, не помня от кога не съм имала хубав загар. Всеки може да се промени коренно, стига да иска, да знае как, да се интересува, днес в интернет може да намериш толкова много информация. Започни от някъде и знай, че всичко изисква търпение, няма как да щракнеш с пръст и да се превърнеш в новата Адриана Лима. За лицето ти препоръчвам кремчета за изравняване на тена, някъде бях чела, че всекидневно мазане на лицето с прясно мляко също помага. Не се комплексирай, не помага!

cheRRy*

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 28f8d75621
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Наистина трябва сама да се харесаш. Аз също преди като малка се мислех за нещо неприятно за окото, после дойде момент на първи любовни трепети и.. никой не ме харесваше, не ми пречеше докато 1 ден не се влюбих в едно момче. то хареса най-добратат ми приятелка ( сички я мислеха за хубава) мен ми стана гадно много.

През лятото реших да придобия самочувствие, другата учебна година.. ми имах си 1во гадже и 100 момчета кадето ме харесваха. и до ден днешен е така. Трябва сама да се видиш красива, тогава ще започнеш да се движиш дори с друг маниер, хората ще видат промяната и ще ти подейства още по положително това

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker