Истината за Мирослава! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Истината за Мирослава!
преди: 12 години, 5 месеца, прочетена 3210 пъти
1) Във фабриката на Мишо Бирата нелегалната биричка е била най-малкия проблем. Там са се произвеждали АМФЕТАМИНИ!

2) Покойния Мишо Бирата е работил в тясно сътрудничество с две Пернишки нарколаборатории, тихомълком разбити точно когато е изчезнала Мирослава!

3) Стойчо Стоев и Марио-Заека, са се занимавали ОСНОВНО с търговия и пласмент на наркотици, и това отлично е описано в досиетата им.

4) Богаташчето от Перник – приятеля на сестричката на Мирослава – Елеонора, Е ИМАЛ вземане – даване с Мишо Бирата, като сумите които са засичани като обмен между тях са КОЛОСАЛНО ГОЛЕМИ!

5) Причината ТОЧНО МИРОСЛАВА да стане жертвеното агне е, че момичето Е ЧУЛО нещо във фитнеса! Нещо което изобщо НЕ Е трябвало да чува, къде и с кого го е споделила, засега не е съвсем ясно!

6) Отвличането с абсурдния откуп от лице което даже НЕ Е неин роднина, е било само за парлама! Убили са я почти веднага след “ отвличането! Убийството е станало почти веднага, след като момичето е докопало отнякъде телефон, и е звъннало на сестра си!

7) Трупът е престоял незнайно къде в продължение на близо два месеца, НО НЕ Е БИЛ ВЕДНАГА ЗАРОВЕН! Вероятно е престоял някъде на закрито, щото е бил в доста напреднал стадий на разложение! Нещо което е ПЪЛЕН АБСУРД да стане през зимно време!

8) Стойчо Стоев и Марио - Заека нямат НИЩО ОБЩО с това убийство! Освен това Чочо НЕ Е правил НИКАКВИ самопризнания пред Полицията, Последната е отишла да изрови трупа, отлично знаейки къде се намира той, щото малко преди това НАРОЧНО е бил заровен там! Със знанието на някои ченгета разбира се! Трупът на Чочо изцяло замита следите, че всъщност НИКАКВИ самопризнания не е имало!

9) Стойчо Стоев и Марио –Заека, всъщност са били “ връзката “ със горните етажи на тази престъпна мутро – полицейска наркобанда, ВЪВ която НЯМА КАК ДА НЕ Е замесен и висш политически елит! Кои са “ големците “ от политическия елит – със сигурност никога няма да научим! Тези имена обаче отлично се знаят от вътрешния министър – Цветан Цветанов!

10) Факта, че Марио-Заека скоротечно беше натъпкан в лудница не трябва да учудва никого! Щото, ако го самоубият веднага, нещата вече хептен ще завонят! За момента диагнозата “ Шизофреник “ урежда изцяло престъпниците! Щото каквото и да каже – той е луд и толкоз! Неговият живот обаче със сигурност ще приключи, ДО момента в който приключи властта на това правителство! Това поне е гарантирано, както беше гарантирана и смъртта на Иван Тодоров – Доктора, чиито живот приключи с края на един друг мандат!

11) На фона на изнесеното, глупостите които дърдореше Флоров, вече си имат своето обяснение! Голямата цел на това престъпление е била всъщност да бъдат ликвидирани Чочо Стоев и Марио – Заека, чиито познания явно са били ПАГУБНИ за сегашната власт! С Убийството на Мирослава, всъщност мафията с Държавно участие си е решила И ДВАТА ПРОБЛЕМА : Хем са унищожили момичето, което е чуло нещо във фитнеса хем са използвали трупа, за да унищожат “ връзката “ с високите етажи на мафията.
С Убийството на Мирослава, всъщност мафията с Държавно участие си е решила И ДВАТА ПРОБЛЕМА : Хем са унищожили момичето, което е чуло нещо във фитнеса хем са използвали трупа, за да унищожат “ връзката “ с високите етажи на мафията! За момента практически постигаха целите си! Единствената жива надежда, чрез която може да разберем всичко, се нарича Марио Заека! Не случайно Родната полиция го пази с цял гарнизон, от връзка с външния свят...

12) Историята с кучето и пържолите, говорят достатъчно сами за себе си! Борисов или е тотално неосведомен, или е в доста здрава комбина с главните задкулисни действащи лица!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 5 месеца
hash: 6f0288fa8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Кога българинът ще осъзнае, че не ни е виновен нито Цецо водката нито Пешо ряпата за тегобите? Виновни сме си ние самите с нашия отказ да възпитаваме децата си им създаваме клиентела бизнесът върви и при заплаха от загуба на големи суми пари те посягат на живота на децата ни.
Ако българите от цяла България си възпитавахме сравнително добре децата и те не посягаха към амфетамините, хора като водката и ряпата нямаше да съществуват.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: ebb8854291
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Я, някой се опитва да шантажира народа :Д
Да, да, верваме ти

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: b16b0ee874
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Ти ставаш за сценарист в Холивуд.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 4e790885d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Където и да вляза в Интернет -Мирослава. Които и Новини да гледам- Мирослава. Оставете момичето да почива в мир. Вече няма грам уважение и почит към мъртвите.
Освен това за малкото, които още не са разбрали, всички новини са фалшиви и нагласени, за да отвличат вниманието на простия народ от съществените проблеми в държавата ни.
Всичко е една долна манипулация!
И най-важното НЕ ВЯРВАЙТЕ НА ДОЛНОПРОБНИТЕ ЖУРНАЛИСТИ!!! ВСИЧКО, КОЕТО ПИШАТ И КАЗВАТ СА СВОБОДНИ СЪЧИНЕНИЯ!
НЕ ВЯРВАЙТЕ НА ПОЛИЦАИ-ВСИЧКИ СА КОРУМПИРАНИ! НЕ ВЯРВАЙТЕ НА УПРАВНИЦИТЕ-ТЕ СТОЯТ ЗАД ВСИЧКО! НЕ СЕ ОСТАВЯЙТЕ ДА БЪДЕТЕ МАНИПУЛИРАНИ!

от една бивша журналистка, която по същият начин преди години публикуваше долни лъжи и измислици и хората и вярваха

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 83dea7f415
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Ми какво да кажа... тука е някаква анархия.

 
  ...


...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 98d86ba0fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Това, което се е случило с Мирослава е ужасно и е голяма трагедя. Наистина е жалко за хубавото момиче.
Преди малко четов във вестника доста неща за Мирослава и излиза че полицайте са пълни некадърници. Но кой си ти? Ченге или... От къде знаеш всичко това и истина ли е?

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 98d86ba0fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ауу... Браво! Направо ти повярвaхме. Освен номер 6, той май... :D

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 05c659fdb1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   4
Това че журналистите се занимават със свободни (или не чак толкова) съчинения е ясно. Лошото е че май и полицията това прави.
А иначе не мога да те разбера искаш тя да почива в мир а някой друг да почива на Бахамите или Аруба???
BV

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 781927004d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   4, добре че си осъзнала какво правиш и ОСТАВЕТЕ ДЕТЕТО ДА ПОЧИВА В МИР!!! Стига статий стига вестници стига новинарски измишльотини

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker