Събудете се, Хора! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120674)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Събудете се, Хора!
преди: 12 години, 4 месеца, прочетена 2210 пъти
Както може би знаете случая за Мирослава от Перник която бе зверски и по най-нехуманният начин убита (всъщност има ли хуманен начан за убиване на 17-годишно прекрасно дете?).

НАЙ-ВЕРОЯТНО в сряда от 17 часа в Перник ще има протест.

От цялото си сърце Ви моля тези които са наблизо или по-надалече и имате възможност да дойдете! Вчера имаше протест, но бяхме много малко хора!

Нека не оставяме този случай да се потули и забрави!
Нека изразим съпричастност и споделим мъката на семейството, приятелите и роднините на Мирослава!

актуална информация за това кога ще има протест може да намерите в този сайт - http://zapernik.com/

Дайте да не го правим и този път по български - на мен не се е случили и за това не ме интересува.
Аз не ги познавам - и за това няма да ходя!

Защото може да се случи и на вас или на вашето дете! В такива времена живеем, че сигурност няма и трябва да се подкрепяме щом властта работи срещу нас - обикновенните българи без милиони в банкова сметка.

Искренно благодаря ако сте прочели всички и решите да дойдете!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 4 месеца
hash: fa149ca849
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   И срещу какво точно протестирате! Единия убиец се самоуби, или го самоубиха, а другия е арестуван и при събраните доказателства дори и с нашата съдебна система няма как да не гние в затвора. Не, че съм против протестите, но има много по смислени поводи за протест. Това е един от малкото случай в които полицията си свърши работата!

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 6be5942646
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Да ние българите не сме съпричастни към себе си както другите, винаги пасивни, а тези малкото, които правят нещо другите ги гледат на присмех. Според мен тоя трябва да получи най-тежката присъда. Жалко, че я няма смъртната. Но ако се събудим пак ( така както стана в Катуница) продажните съдии ще бъдат изплашени. Не бива да допускаме тези със власт да ни мачкат, както едно прокурорско синче от Дупница, което пребил приятеля на едно момиче, защото това момиче не искало да ходи с него. Това нормално ли е? Освен това тоя е заплашвал това момиче, затова ние сме тези, които не бива да допускаме това. Разни прокурори, съдии и полицаи ние им плащаме парите и не бива да има пренебрежение към нас.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: c2518e36d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Разбира се че няма да дойдем!
Какъв протест, бе? Ето това целят управниците и ти падаш директно в капана. Това е целта им- да отвличат вниманието с подобни случаи.
Защо не организираш протест за пенсиите, заплатите, или нещо съществено? !
Мисли повече, дечко.
Ето такива коне с капаци като теб, без собствено мнение и разсъдък най-много мразя.
Само Бог знае какво се е случило в действителност и така ще си остане.
Ти не си никой, за да съдиш дали е убита тя "зверски" кой и как и защо го е направил.
Толкова е тъпо и смешно като чуя "зверски убит", или "жестоко убийство". Сякаш убийството може да бъде не жестоко и защо "зверско". Кое го прави зверско? Има ли незверско убийство? Защо повтъряш тъпите писаници на журналистите?

Замисли как да подобриш живота си и с какво ще допринесеш ти за подобрението на държавата. Не гледай прашинката в окото на ближния, виж гредата в собственото си око!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 6be5942646
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Чета ви коментарите 1 и 3 и направо се чудя как може да имам такива сънародници. Номер 1 има срещу кого да се протестира- срещу съдебната система и те ще продължат да се гаврят с нас, докато ние си седим и не протестираме. Колкото до полицията - не знам дали си е свършила работата, но в голям процент случаи те не си вършат работа. Но сега проблема е съдебната система, не може такива убийци да са на свобода. И как така полицията си е свършила работата според теб, като не си сигурен дали се е самоубил или са го самоубили? И номер 3 ако искаш идвай, някой може да не може, но да умаловажаваш това жалко за вас, по този начин няма да се оправим никога. Някои си крадат за сметка на нас, и ние трябва това ли да търпим? Колкото до заплатите и пенсиите, днес е трудно да се качат, кой - държавата ни е грабена десетелетия наред. И не бива да се поглежда толкова пренебрежително към протестта към съдебната система, утре и вас ще ви ощетят. И номер три напада автора, но в същото време е толкова повърноствен.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 3666e7d163
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Коментар №2 и коментар №4 са писани от един и същи човек. Вижте хаша и ще видите, че съм права. А дали този човек не е самият автор? Само гледайте да не арестуват пак някой от протестиращите, както стана на палежите на къщите на рода Рашкови. Или онова 23-годишното момче, което е в затвора, заради една група във фейсбук "Клане на цигани". За кокошка няма прошка - за милиони няма закони, така че се пазете!
~Кървава победа~

 
  ...


...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 6be5942646
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   От номер 2 и 4: Това с хаша го знам и не се крия. За твое любопитство не съм автора. Номер 5, по вашите разсъждения трябва да мълчим ли? Ако мълчим никога България няма да се оправи, с пасивно население нищо добро не ни чака. И не бива хората да живеят в страх, такива като цар Киро живеят на гърба на хората. Нещата зависят от нас.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 8667fe5dfa
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   аз съм автора на тема:
до коментар номер 3 : Кои сте Вие? Ти и роднините ти които сте се заврели у вас и не ви интересува, че едно невинно дете е убито?
всички ние сме виновни за това, че сред нас се разхождат убийци!
Ако и твоето дете убият - как ще се чувстваш? Ако няма кой да те подкрепи?

този случай не трябва да се забравя защото така ще го пуснат и ще сме застрашени всички!
А като има постоянен натиск - вероятността е по-малка.

А това за пенсиите - за разлика от моралната подкрепа за увеличаване на заплатите и пенсиите са необходими солидни срества.

Я помисли - ако можеше - Дянков нямаше ли да увеличи заплатите и пенсиите на всичко двойно -така недоволен дали ще има?
всички ще го харесват... но сигурно не го прави защото не трябва, А?

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 35fb32af61
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   №2, 4, 6 Да "Нещата зависят от нас. " Но мислиш в грешната посока. Не трябва да викаме с цяло гърло събрани на един площад. Трябва Всеки от нас всеки удобен момент да подобрява живота на ближния, да възпитаваме поколението си да не пие алкохол, да не взема дрога, да не използва насилие да има уважение към по възрастни и длъжностни лица (родители, учители, депутати, президенти /който и да са те народът ги е избрал/) Да не позволяваме телевизионните журналисти да възпитават децата ни с за момента "интересни" теми.
"такива като цар Киро живеят на гърба на хората" на гърба на кой хора тези който купуват алкохола му тези който плащат за услугите/стоките който предлага т. е. тези хора който нашето общество е отгледало да бъдат подвластни на алкохол и...
Какво ще постигнеш дори да събереш 1000 души на протест? Работа за полицаите и новини за новинарите да има какво да обсъждат следващите седмица две по всички канали и край. Ако това същото време отделиш да поговориш с своето или друго дете за вредата от цигарите, алкохола и дрогата, за доброто държание, за морала, за неписаните закони на възпитаният човек ще постигнеш много повече, ако кажеш на тези 1000 души да направят същото да отделят време за нормален разговор с дете. Ако всички тези 1000 души седнат в сряда и отделят 2 часа внимание на децата си след 10 години тези същите деца ще са нашите млади човеци строящи бъдещето на БГ и дори само 200-300 от тях да са чули и разбрали нещо си постигнал много посял си новото семе на новото време.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 456e2f56a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   номер 3, така като ти чета написаното и ми се плаче направо. Не знам за какви заплати и пенсии става дума ама, ако погледнеш оплакващите се хора, не забелязваш ли, че няма от какво да се оплачат? Мисля, че ти живееш добре и не ти трябва висока заплата. Почти всяко семейство има 2 автомобила, има и за децата на 15 години лична кола вече. Само не говори за протести, защото който не живее добре иска промяна, а който живее Не търси промяната. Виждаш ли някой да търси промяна? Аз не, но виждам, че автора го е грижа.
Родителите да си възпитават децата.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 96f3f68d81
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Браво на хората, писали тук. Няма какво да добавя. Няма причина за протест и не е редно да се използва тази трагедия за популистките цели на някакви червени бабички. Съдебната система си върши работата, поне в такива случаи. Ние сме правова държава, не е ли редно първо да дадете шанс на НЕЗАВИСИМИЯ съд да се произнесе?
Какво искате - да ви дадат убиеца, за да го линчувате ли? Не сме в Средновековието, ще ви разочаровам.
По-добре гледайте, с какви хора се събират децата ви. Оставете хората да си вършат работата.

Иначе, ако бяхте организирали злоупокойна молитва, щях да дойда.

 
  ...

...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 225b68c7c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   протестите в Бг са безсмислени, иначе народа е буден и съпричастен, но всичко е безсмислено...

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 6be5942646
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   От 2, 4, 6. Чета и се чудя вие ли сте толкова наивни или не знам. Защо протестите в БГ да са безмислени? Въобще в час ли сте? Така ако мислиха всички щеше да сме по зле и от Северна Корея, не че нещата са розови. И номер 10 как реши, че съда е независим? Трагедията си е трагедия( но това което искам да кажа, няма нищо политическо, искам действия и резултати срещу престъпниците, защото утре може да се случи пак), жалко за загубения живот на това хубаво момиче, но за това сме виновни ние, че допускаме такива хора около нас, че този "Независимия" Съд (според теб) дава леки присъди на тежки престъпление и условни присъди за убийства. И тези леки присъди радикализират хората, и за това е желанието на много от нас, ако има как тоя престъпник да ни го дадат на нас, защото съда няма да даде резултат. Аз не искам оставки, а промена, червените бабички нямат нищо общо, но сегашното правителство да направи нещо пък, за да го харесат хората, а не същите неща и като червените правителства. Леле колко заспал народ има, леле :(

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: ebd4e02667
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   "Само Бог знае какво се е случило в действителност и така ще си остане. "

По-голяма глупост не бях чела тук. Само Бог знаел...

Относно протестите, според мен имат смисъл, когато не са от типа "всяко чудо за 3 дни", а такива каквито създават родителите на загиналите деца при катастрофи, пример случая на Валя. Прочетете и вижте малко дали борбата им е безсмислена, струва ми се, че има макар и малки промени и съм убедена, че ще предстоят и големите.
Но те няма да дойдат като стоим по сайтовете и пишем: то няаа смисъл. Смисъл винаги има.

Лоша

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 233988f6e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   От 2: Много ясно, че има смисъл от протести. В страната стават много абсурди и това е, защото ние мълчим. Протест с добър резултат беше този в Катуница и последвалите такива и в страната. Ако си бяхме замълчали и ако нямаше такива протести след този случай, 100 % бях сигурен, че нямаше да има никакво действия срещу Цар Киро, а той ще беше сега в някой петзвезден хотел, не че сега управляващите не го криеха в такъв, но явно размислиха, защото това ще беше гавра от тяхна страна.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker