Аз съм безделник и не ми пука - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120658)
 Любов и изневяра (29582)
 Секс и интимност (14306)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3137)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Аз съм безделник и не ми пука
преди: 12 години, 4 месеца, прочетена 3338 пъти
Проблемите ми смятам че започнаха когато бях на околко 11 години. Преместих се в ново училище честно казано много ме тормозеха и физически и психически, тоя тормоз продължи с години. Преместих се в друг квартал и отново в друго училище, но нищо не се промени, постоянни подигравки, обиди и какво ли още не. С времето толкова се затворих че даже и с родителите си спрях да споделям каквото и да било.

Бях на 13 когато за пръв път посегнах към алкохола, след училище си купувах биричка, криех си я в чантата и когато наще си легнеха аз я изпивах. Това с бирата продължи две години след това започнах на твърд алкохол, водка, ракия, уиски и какво ли още не. Беше си спасение за мене, цял ден в училище подигравки и обиди, а след това една прекрасна, сладка бира, патронче уиски и цигара, кво по-хубаво от това. Е имаше и период в който исках да имам приятелка, даже братовчет ми ме запозна със една негова позната и един месец по най-глупашкият начин си вярвах че може да се получи нещо между нас, даже като по чудо бях спрял да пия, предложих и да станеме нещо повече от приятели, но тя каза че искала да си бъдем само приятели, казах си майната му и отидох да си наваксвам за целия пропилян месц в глупости, вместо в пиене. И така като по чудо завърших даскало, е трябваше септември да си взема втората матура защото май се бях напил от сутринта и не можах да отида, но както и да е взех диплома за средно образование. Сестра ми и братовчет ми влезнаха в университет, а аз си намерих работа в един скалд взимам достатъчно пари за да имам за пиячка, цигари, интернет и ток.

Наложи се да се преместя да живея в мазето защото според роднините ми съм пречел и досаждал на сестра ми, братовчет ми и техните ши*ани приятели, гаджета и всякакви техни познати, но в мазето си е много добре, не се налага да се опитвам в пияно състояние да кчвам два етажа, няма роднини който да ми казват на кво съм приличал, няма ги златните деца на родата да се оплакват като скапаняци, че съм им пречел, мога да си пуша спокойно направо в мазето е рай за мене. Якото е че съм като трън в задника на всички живеещи в тая къща, те ме мразят, но и аз ги мразя, а най-якото е че не могат да ме изгонят, колкото и да съм им противен, колкото и да ме ненавиждат не могат да ме изхвърлят. Преди време майка ми намекна да се разкарам и да си търся квартира, но аз и казах че ако по някакъв начин се опитат да ме разкарат, ще подпаля къщата докато спят, чудното ми е обаче защо не разкарат сестара ми или братовчет ми тия двамата не допринасят с нищо, не дават пари за ток, не дават пари за вода, не дават пари за интернет, храната не си копуват сами дори и не работят, а мене искат да ме изхвърлят, е ма нали златните дечица учат в университет.

Направо ми се гади от тях, а най-вече от сестра ми такава е лицемерка наще си мислят че е добро момиче, но истината е друга сестра ми забременя на 17 години, е от това имаше полза дълго време я изнудвах за пари, взех и висичките спестявания, телефона, обеци, пъстени общо взето каквото можеше да се продаде за пиене. Не мога да я понасям тая к*рва дето наричам сестра, изпитвам чиста омраза към нея ако някъде се дави няма да и помогна, а ще отида да я натисна на долу винаги се е държала с мене гадно и братовчет ми и той... ама майната им да вървят по дяволите постоянно ме съдят къв съм бил аз.

Вчера се прибирам пиян и от вратата сестра ми ме почна "не те ли е срам, боклук, пияница, алкохолик, нищо няма да стане от тебе" като и казах да не ми се меша и че е мръсна к*рва веднега тоя боклук братовчет ми се намеси да я защитава тая гнусна пачавра и да ме заплашва. Падна ми пердето налетях му на бой, а тоя женчо понеже един път в живота си не се е сбил ме напръска със някаква гадост в очите и ме нарита на земята, а днеска като се прибирах от работа още по-к*рвенска работа. С трима негови приятели ме чака пред външната врата, започна да ми се отваря, да ме блъска в крайна сметка му ударих една глава, счупих му носа докато той се гърчеше приятелчетата му ме спукаха от бой и за капак на всичко тъпата ми майка ме нарече социопат и ненормалник. Аз съм безделник и не ми пука за нищо честно казано, обичам да пия, да се забърквам в неприятности които повечето пъти не свършват добре за мен, но това истинската свобода да не ти пука за нищо.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 4 месеца
hash: f872db8fc5
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Честно д ти кажа, изкефи ме. За какво да ти пука? светът е шибано място не си струва да се хабиш за каквото и да било. Живей както си искаш и както прецениш. Останалите - да си гледат работата. Благодарност и справедливост няма в тоя свят, така че... да не ти пука!
Ж25

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: aa7c894edb
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Едно голямо БРАВО и от мен!!!

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 3c9764d3f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Готин си, завиждам ти за свободата. И аз искам така, но не мога по куп причини. Живей и го прави и заради мен!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: a9a2b4f5d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Не може всички да сме "just another brick in the wall", трябва да има и бунтари, ако щеш и дегенерати.
Обаче защо не използваш този свой свободен дух и и непукизъм за нещо готино? Сиреч - намери си кауза и се бори.
Околна среда, буржоазия, образователна система, полиция, правителство, политика и т. н. и т. н. - толкова неща не са наред, че чак дразнят, нали? Не бъди проблем, а търси решение на проблемите.

Защо не намалиш пиенето и цигарите за начало? Не казвам да спреш, а да намалиш. Мъчително, но пък ще ти изиграе добра роля. С парите, които ти остават ще можеш да си позволиш прилична квартира, после можеш да си намериш и по-хубава работа. Така няма да ги има "златните деца"; а по-хубава квартира и по-хубава работа = повече свобода и пари (ако щеш и за пиене).

А дано и да решиш да си продължиш образованието - ще можеш да разбиеш системата отвътре, не е ли яко?
Пък и по-високо образование => по-високоплатена работа => повече пари за пиене.

Не бъди безделник, а бъди тарикат. Ама от добрите тарикати. Прецакай хората и живота по хубав начин. Можеш да имаш по-хубави условия и по-смислен живот и пак да си се бунтуваш и да си пиеш - от опит ти казвам.

"Аз съм безделник и не ми пука за нищо честно казано, обичам да пия, да се забърквам в неприятности които повечето пъти не свършват добре за мен, но това истинската свобода да не ти пука за нищо. "

Това не е свобода, нито анархия, а свободия. Истинската свобода е да си достатъчно умен, отговорен и добър, че да правиш това, което искаш по начин, който не включва "забъркване в неприятности". Трябва да знаеш къде са границите и дори да искаш да ги прекрачиш не трябва да го правиш заради самото "прескачане", а заради нещо смислено и трябва да го правиш по деликатен и хитър начин, а не просташки, глупаво и неразумно.
Нямаш такт и не се възползваш от свободата си, а я възприемаш, като предпоставка да се държиш просташки, пропадняшки и малоумно, но е поправимо, ако се стегнеш.

Точно заради тази представа на хората за свобода никога няма да сме истински свободни.
Свободата преди всичко е отговорност (и то не само пред околните, но и пред самият теб).

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 0db70a5dae
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   Супер си!
Хич да не ти пука :]

Съвета ми е : Онези тримата ги хвани един, по един.. и ги счупи от бой, ама сух бой с бухалка ;)

 
  ...


...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 41be8bf24d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Щом ти е добре, живей си в мазето. Нека те попитам нещо-няма ли мишки в мазето? В този студ как търпиш, или може би го отопляваш с нещо? Аз обичам миризмата на мазе по принцип. Но да живееш там-въздухът не е ли гаден и влажен-проветрявай по често. И компа ли ти е в мазето? Къде ходиш по нужда?
Иначе в твоя случай в мазето ще ти е много по-добре отколкото във вас.
А няма ли да ти е по-добре действително да отидеш на квартира? Да учиш, да направиш нещо полезно за себе си?
Да насочиш енергията си в положителна посока, да работиш повече.
Няма ли да ти е кеф след време да спреш с една лъскава кола пред вас, вътре с едно готино гадже и да питаш вашите как я карат?
Не си ли струва само, за да видиш погледите им?

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 962ea4baa9
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Винаги съм се питала защо се раждат такива хора като теб... Какъв е смисълът на твоя живот? Да тормозиш другите? ! Как се понасяш?
Жал ми е за теб...

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: b9c81e2188
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Хаха пич кефиш ме! Макар, че не съм фен на тея неща..

До 10. коментарът ти е идиотски! Ти да не би да си по-добра от него от мен или от кой да е било? Като живеете без да близвате алкохол цигари, наркотици или каквото и да е било забранено от обществото или системата сте нещо повече ли? Мен ми е жал за сивите хора като теб! Хубавото на живота е в това да намериш баланса във всичко.

fennaneq

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: f83dd2a322
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Як си пич, хич да не ти пука. Една всекидневна история. Изкефи ме.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 962ea4baa9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Скъпи номер 11, аз съм идиотския номер 10.
Това, че не се освинвам и не живея за да правя адски живота на другите, не ме прави идиот, разбра ли, миличък? ! Аз близвам алкохол, когато ми се иска, запалвам по цигара, когато ми се пуши, никога не ми е хрумвало да пробвам наркотици, защото не го намирам забавно. Освен това имам неблагоразумието да ходя на работа, която сама съм си намерила. Не виждам нищо яко и мъжкарско в поведението на автора. Явно ви друса хормонеца и има доста време да пораснете всички, които направо се размазахте и потекохте от кеф, хвалейки автора.

 
  ...

...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 910a89da54
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   до 13.. Нищо общо с темата, но.. 13 ми е любимото число.


Извинения за грубото ми изказване нямах това за цел, просто съм доста краен и директен понякога.. исках друго да кажа. Просто отдавна е почнало да ми прави впечатление, че доста хора които не разбират даденото нещо го критикуват по доста глупав и вулгартен начин много им е лесно да коментират и да ги осъждат без да са запознати с някои неща. Много хора като теб, които нямат освновни знания за наркотиците говорят често за тях, за наркоманите и въобще.. Мисля че нещата са, къде-къде по дълбоки и различни от начина по, който ги виждат хората! И аз донякъде трябва да се съглася, че това е неправилно но.. нима ние сме по- добри c нещо повече? И ако кажеш"да", кажи с какво :)

Прекалено много сте се самозабравили в системата, че не осъзнавате нещата.. действате по навик, а не от желание, че често се вълнувате повече от това какво ще кажат или как ще гледат другите, а не самите вие.. Никак не съм бил "ЗА" прекаляването с каквото и да е било.. алкохол, наркотици, почивка, работа, храна и каквото и да е. Но хора, като него ме кефят не защото като се напият стават"терминатори"или идиоти, или за това че почти не могат да вървят и т. н. , а за това че са различни! Кефя им се защото могат да бъдат "цветни" (незнам дали ще разбереш метафората, но.. ), кефя им се защото могат да бъдат повече себе си, кефя им се защото могат по- лесно да са естествени. Нямам за цел да хваля автора както си предоложила.. никак не съм ЗА това прекаляване с алкохола! Лично съм преживял доста лоши неща, като прекаля.. Вярвай ми хора, като неговата сестра и братовчед му са по- голямото зло в картината :) Предпочитам да си имам работа с човек, който от време на време попийва отколкото лицемерни, незъвпитани, ограничени душевно и невъзпитани- трезви хора! 91ви набор съм тоест на 21 скоро живот и здраве.. просто за инфо горе-долу да сдобиеш представа, колко годишен ги казва тея неща.

Лека вечер! Бъдете щастливи и здрави..

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: d9bc5e1ce1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Много ме изкефи наистина продължавай и да не ти пука щом така ти е добре :)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker