Аз съм най-мързеливото същество на света - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121134)
 Любов и изневяра (29692)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Аз съм най-мързеливото същество на света
преди: 12 години, 4 месеца, прочетена 4268 пъти
Верно е. Ако ви кажа как ми протичат дните няма да повярвате чак.

Значи първото, което е жена съм на 24 години. Не ходя на работа и не съм студентка. Завършила съм средно с клизма. Казваха ми в училище, че съм много интелигентна, тоест не съм тъпа, обаче дойдеше ли време да ме изпитат казвах" Незнам нищо, пишете ми 2ка". Незнам дали защото се правих на интересна, но това е друг въпрос. Беше ми неприятно да ме подпитват и да се вживяват. Бях едно от най-известните момичета в училище, от готините. Бях бунтар, винаги правех всичко наопаки. С хубав външен вид, но както казваше класната "се държах като гамен". Крадях, буйствах, бих се, абе всичко дето се сетите... Завърших даскалото и се отдадох на лентяйство.

Майка ми е богата и си ме издържа и мен и сестра ми, която е 4 години по-голяма. И двете не бачкаме. Не учим. Сестра ми поне все още излиза с приятели, аз и от тях се отказах, защото не ми се занимава да излизам и се изморявам от най-малкото.

Та дните ми протичат така: Събуждам се към 11ч. сутринта и взимам лаптопа в леглото. Пускам музика, пиша си с разни хорица, чета, ям, гледам филми и така докато не заспя. Обикновено заспивам след полунощ. Като е лято си излизам да ви кажа, обаче в тоя студ не си показвам носа. Майка ми пазарува, плаща сметки, хвърля боклука, чисти, готви, пуска пералня и т. н. Като е вкъщи ми носи в леглото да пия и ям. А като не е, ми приготвя за целия ден в стаята.

Къпя се веднъж на ден, или през ден, защото никъде не ходя и не помръдвам съответно няма как да се изпотя. Преди си миех зъбите по 2-3 пъти на ден. Сега ги мия по 1 път ден, просто не виждам особено голям смисъл, а и ме мързи. Спрях да се обезкосмявам по същите причини.
Не е за вярване какъв живот живея. Обаче майка ми е виновна за всичко, защото ни е разглезила до безбожие и често и казвам да спре да ни слугува, че като видим зора сами ще се обслужваме. Обаче тя не разбира от дума. И ще и покажа това, което пиша сега барабар с коментарчетата да видим кой крив и кой прав. Аз може да не съм права, ама и тя не е права. Ако ви кажа какви груби грешки във възпитанието ни е направила. Но това е много дълга тема.

Тая жена си мислеше, че парите купуват щастие и ни затрупваше с всякакви материални лай*а. Ако исках кола, тя ми купуваше 2(просто пример).
И така, ако си мислите, че този живот ме удовлетворява-грешите.
Искам и аз да работя, да уча, да имам проблеми като нормалните хора, ама уви майка ми казва "Няма хора, няма проблеми". Тоест, че по-добрият вариант е да си стоя в златната клетка. Ще кажете "като не те удовлетворява хвани работи, учи, прави нещо по дяволите".
Ами аз уча в момента език вкъщи, колко го уча е друг въпрос. Абе колкото мога не си давам зор. От скоро имам малко положителна промяна-помагам в готвенето и подреждането, оправям си леглото. Даже като се постопли ще излизам на разходки, иначе не съм излизала от 20 дена, но къде и да отида. Омръзнало ми е от тоя град, като изляза нямам търпение да се прибера. Вънка ми е скучно. Записах се на TOEFL другият месец, но знам че няма да се справя.

Иначе, ако се справя искам да уча нещо, което ме интересува в Англия. Ако това се случи ще ми се наредят нещата. Там ще си намеря работа. Ще уча, ще работя, ще си домакинствам сама. Мисля, че ще се оправя.
Този начин на живота не ми харесва. Знам, че ще се разболея скоро от нещо. Без чист въздух, без слънчева светлина, без движение. Но нямам стимул.
Занемарих си външният вид. Откъм килограми не съм мръднала, но се отпуснах, бях стегната преди. И маникюра вече не си правя, нямам желание. Не съм ходила на фризьор от септември.
Иначе поне не пия и не пуша. Само като ме нервира сестра ми паля, но това е рядко. Майка ни ни запасява с цигари, а и двете не пушим. Явно иска и да пропушим, кво да ви кажа.

Майка ми пийва от време на време и всеки път и казвам да и взема трева малко, че тоя алкохол и вреди на черните дробове, а тя имаше хепатит C преди и не е на добре. Ама е старомодна в това отношение. То и аз не пуша, ама нямам против тези неща, защото съм чела доста за тях. А и като тийн пуших, тогава и пих много и цигари пуших, ама явно ми е минал мерака за тез неща и не са ми интересни вече.
И кво стана аз щях да ви разказвам само за мързела, ама се отплеснах, ама така и така съм почнала поне да завърша с това, че баща ми е гадно копеле. И не ми е давал лев, само ме биеше и тормозеше, ама аз му го върнах тъпкано. Беше в САЩ, аз бях малка и като се върна ми донесе познайте какво, какви ли подаръци. Чакайте да ви кажа ще паднете от смях, донесе ми вестници и найлонови торбички. Е***ти гротескното семейство. Най-големите нещастници на света. Мързела сигурно го лепнах от бащата смешника. Той е същото л***о.

Няма да си напиша псевдонима нарочно.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 4 месеца
hash: f077dae74a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   ха ха хааххххх разсмя ме. Ами женицата не ти е виновна. Нали знаеш не става само с искане, трябва и действие. Действай де поне си родена със златна лъжица в устата и имаш възможност

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 4cc4d6a29c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Стига си се чудила кой да обвиниш. Майка ти и баща ти с нищо не са виновни. Като те глези така ми ти вземи си ханата от стаята и отиди в кухнята да ядеш бе толкова ли е трудно, започни да учиш да не искаш майка ти и това да ти направи. Не си мисли, че някой ти е виновен майка ти горката жена го прави всичко това, за да не пишеш в сайта с заглавие "Майка ми е ужасна кара ме да правя всичко сама".
Синкас

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: f8a4b4f69c
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Това не е мързел, а депресия!

Нели

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: bcee3c0719
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Хахахахаха. Здравей колежке. :)
Все едно аз съм написала историята. :D Готино пресъздадена.

Ами какво да ти кажа? Поне започни да печелиш от мързела си, измисляй разни нещица.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 466f130394
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   Как не те домързя да напишеш всичко това? ^^^^лУдКаРкАтА^^^^

 
  ...


...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: d387142774
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

6.   ... И вместо да поспиш се мориш да пишеш... а сега сериозно;колкото по-дълго си в това положение, толкова по-трудно ще се измъкнеш от него.... , а иначе животът спокойно може и да си го пропиляваш и надали ще впечатлиш някого, та затова... изненадай себе си и напук на самата теб се промени, започвайки да живееш... ама всъщност ти не търсиш съвети... знаеш ли, мисля че ежедневието, което водиш не ти отива... поздрави.... ЗАРА 36

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 17d6b42a4a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Мен пък ме изкефи. И аз напоследък съм така, само дето ходя на работа, а преди това завърших висше. Никъде не ходя, само в нас си стоя. От работа - вкъщи. Само готвя и ям, тегля филми, чета книги... През почивните дни си донасям храната до леглото и ям и гледам филми. Никой не ми е виновен. Причината е в мен.
Ж25

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 26d832ca55
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Ти си ужасна, знаеш ли?

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 5c8a985307
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Парите, вместо да ги харчиш за глупости, ги спестявай. А ако имаш предостатъчно ги използвай! Парите са възможност. Без пари нито можеш да учиш, нито можеш да направиш нещо, нито да се нахраниш, нито нищо. Вземи няколко хиледарки и направи бизнес. НО Е МНОГО ВАЖНО ДА ПРАВИШ НЕЩО.

Иначе после като минава живота ти и се сещаш какво си правила ще е едно нищо. Просто едно неправене на нищо. Постигни нещо и животът ти ще придобие смисъл. Нямаш представа колко много хора искат да имат твоите възможности. Отиди на екскурзия, малко разнообразие. С пари много неща могат да се направят.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 06eb7ac04c
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Аз бях като тебе преди година.. сега съм на 14. Но аз споделях със психолог всичко. Всичко го казах на психолога и много ми улекна... вместо да го пишеш тука отиди и си излей душата на някого.. след психолог ходих и на психиатър.. дадоха ми някакви лекарства.. не исках да се тровя със такива неща и не ги пих.. напук на това сутринта започнах да ставам в 08:00ч. отивах до банята вземах си душ всяка сутрин и закусвах.. сядах 1-2ч. на лаптопа след това излизах 1ч. навън да спортувам.. на обед се прибирах към 12:00 сама си правих сандвичи и такива (понеже баща ми е в чужбина, а майка ми на работа). След това на обед гледах сериал.. към 15:00 чака идваха приятелки да ме викат да излизаме.. ходихме по парковете.. близо до нас имаше мол.. ходихме там.. и така ми се оправи всичко.. за сега всичко ми е наред :)

 
  ...

...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: b87b6ff499
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Мъчно ми е за майка ти, която един ден ще е безпомощна пенсионерка и ще разчита на "Глезеното Мими", умножено по две, да се грижат за нея.
Иначе те разбирам. Мързелът и мене ме гони. Мързи ме да ходя на работа и едва се насилвам да ходя, университетът съм заеб*л отдавна и въобще отлагам абсолютно всичко, което не ми изнася, до последния момент, когато вече няма накъде. Като наркотик е.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: ba9ff82a72
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Извинявай, но мисля, че единственият виновник в тази история е само един - ТИ! Да, може и те да са допуснали някакви грешки при възпитанието ти, но все пак познаваш ли безгрешни хора. Родителите искат най-доброто за децата си и се стараят да го дават, макар че понякога толкова разглезват децата си до краен предел...

В училище бях издънката, защото имах голяма уста - не премълчавах нищо пред никого. Казвах каквото мисля и за това съм имал доста проблеми. Но бях горе-долу добър ученик, макар и непопуляен

И на мен не ми даваха да работя (работя от 15 годишен). На първата си работа, която започнах избягах от къщи, за да започна. Защото те не ми позволяваха Казваха ми "Защо ще работиш, ако искаш нещо само кажи" (Не са някакви супер богати). Сега пиша от работното си място, дано шефът да не ме хване :)

Виждаш ли, че ако искаш нещо трябва да се стараеш да го постигнеш, а не да чакаш на мама и тате... По сладка е победата, ако я спечелиш сам със собствени сили, без връзки на мама и тате.

P. S. Всеки сам определя как да живее и как да умре! А ти така ли искаш да живееш?

УСПЕХ!

Един от всички. 20 год.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 1469963759
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Ти се еб*ваш с потребителите във форума, нали? ! Гледаш им сеира за да видиш как ще реагират и какво ще напишат...
Щото ако е вярно това, което "споделяш", значи извинявай, не си добре.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: c34adadaef
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

14.   Мързела не мори а мъчи! Боже какви хора има...

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: fd620fe721
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

15.   Не е вярно, аз съм най мързеливия, но ме мързи да ви обяснявам!

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 6a354a24e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Ако ти или сестра ти имаше на детски години интерес към щатите, сега може би бащата щеше да уреди някоя от двете ви на работа там... :)

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 459ea47aac
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

17.   А ти като го осъзнаваш всичко това, защо по дяволите не си размърдаш отпуснатия задник, че да стане и от тебе човек някой ден??? Покажи темата и коментарите на майка ти-да, да види, как я обвиняваш в нещо което осъзнаваш, но не се отказваш от него. Твоето чисто и просто е немърливост и неуважение към теб самата. Като искаш да си самостоятелна и си мислиш, че така ще си оправиш положението вземи се премести от вас и без това можеш да си го позволиш.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 5fe65718c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Ето ме и мен, приятели!
Много ме мързя, но се обръснах цялата вчера. Смятам тези дни да отида на гинеколог, тъй като не съм ходила от 14 годишна и мисля, че е хубаво да отида. Много ще ми коства разбира се в този студ да изляза. Трябва да си записвам час, да ходя до там и т. н. Освен това трябва да си купувам нов лаптоп, а не ми се ходи до Технополис, а и незнам какъв да взема точно. Не вярвам много на онлайн търговията, а и не мога да плащам в брой, немога да тегля от кредитната карта, та имам много задачи за тази седмица. Дано да ги свърша, а не да ги отложа както винаги. Ще се гордея много със себе си, ако успея.
Стискайте палци.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: f8a4b4f69c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Аз ти казах - това не е мързел, това е болест (не го казвам в обидния смисъл). Най-вероятно си в депресия.
Последното, което ще ти помогне, е да се самообвиняваш. По-добре се самосъжалявай (това ще ти помогне повече, наистина! ).
Аз пък бих те посъветвала следното: Иди на почивка!
Звучи нелогично, но всъщност не е.
Точно приятните емоции помагат при депресия, хронична умора - за мен това си е болест като всяка друга!
Направи го и го приеми като лечение, защото ще е точно такова.

Решението дали да ми повярваш, е твое! Стискам ти палци!

Нели

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: cc100e8d5d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Как така цялата, и косата си ли обръсна?

 
  ...

...
преди: 12 години, 25 дни
hash: 2d3c3730a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

21.   Хахаха, супер ги бъзикаш всички тука ! ;)
Продължавай в същия дух.
момиче на 16

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: ad235efc40
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Аз ако имах толкова пари като нея щах да си направя хоспитализиран да помагам на болните хора. Мама почина преди няколко седмици от расейки в мозъка гледах я 14 години не работих седях и а гледах по някога я болише цяла нощ. сестра ми винаги казваше чи съм мързеливи и не работя мяма не искаше да я оставям сама. Мама беше на легло дигах я сямя сега ми и многа тежко без мама незнам как ще се справя.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 4715b5f091
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   Депресия. Търси психиатър.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker