Въпрос към мъжката част - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29697)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6470)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Въпрос към мъжката част
преди: 12 години, 4 месеца, прочетена 5429 пъти
Искам да попитам мъжете какво мислят за жените по отношение на това, че са по-слабия пол, че са по-безащитни, че раждат деца. Съжалявате ли ги, подигравате ли им се, доволни ли сте, че не сте на тяхно място и като цяло смятате ли, че живота на жената е по-неприятен? Питам сериозно и ви моля да отговаряте каквото наистина мислите, а не с шеги.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 77

преди: 12 години, 4 месеца
hash: 647de4e0de
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Аз, като мъж, нито ги съжалявам, нито им се подигравам, а ги уважавам и ценя. най-голямата тъпотия е да се оплакваш от пола си, защото всеки сам си избира тялото, в което се ражда. Всеки е играл ролята и на жена, и на мъж в миналите животи.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: dfc9ca7273
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Еми то не зависи дали си мъж или жена, а какъв ти е живота, какъв човек си ти. Аз лично се възхищавам на жените, които на мен ми харесват. Извивките на тялото, мириса на косата, деликатната, мека кожа, оплеменяващите очи.. ( не говоря за характер защото всеки човек е различен, и в много от тях ще се намерят много неща, на които много да се радваш ). Тяхната деликатност и женственост е чисто и просто омайваща.
Когато видя момиче, което ми харесва, аз съм готов да я защитавам на всяка цена, и ще направя всичко възможно, че дори и едно косъмче да не й падне от косата.
Лично аз не виждам нищо по-ценно от жената, която обичаш, и децата, които ще имаш от нея в последствие.

-Death_Blade ^

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 6b465b2545
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Здравей,

Мисля че ролята на жената е най-великата-появата на нов живот. Като цяло на вас ви е по-трудно, но затова сте доста по-силни психически

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: ed5c5b7bd0
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Мисля, че е по-приятен, но с по-малко възможности.

По-точно по-малко натоварващ, по-лек като цяло. Защото всеки мъж се опитва да угоди на жената до него. Примерно да и направи нещо, да направи така, че да не й се налага да работи.

Но да ти кажа, никога не се интересувай от такива теми! Приеми се такава, каквато си и се самоусъвършенствай. Въпроси от типа: "Какво щеше да стане, ако бях англичанка", "А ако бях мъж? ", "А ако родителите ми бяха богати" и прочие само вредят. Всеки е различен. Гледай си живота и не се поставяй на мястото на някой друг.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 2b2cd7c6ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Жените може да са гаднярки и вещици, но истината е че в един дом без мила, грижовна л любяща жена е пусто... Така си мисля аз, М 30

 
  ...


...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: ca965a87e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   От авторката- благодаря ви за отговорите, но вие ми казвате какво харесвате в жените, ясно е, че жените ви харесват на външен вид, и ви харесват косата, кожата и т. н, а аз питам дали ги съжалявате и дали се радвате, че не сте на тяхно място за типичните женски проблеми?

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 253061720e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Едни при трудни моменти не са твърдоглави, при веселби и други хубави неща са много отегчени, даже също така затворени, но други не са такива...

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 6685a7b307
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Авторке, задай си въпроса дали някога някой мъж е искал да се беше родил жена и дали жени не са искали обратното. Не включвам травестити. Отговорът е ясен, но пък не ви ли писна от тези теми?

П. П. Да искаш да се беше родил мъж и да искаш да си в мъжко тяло със съзнанието, което имаш сега, са две много различни неща.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: ca965a87e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Каква искаш да кажеш с това, че жените искат да са мъже ли? И че да си мъж е по-хубаво-така ли?

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 3e60927e1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ами в по-голямата част от света, нещата стоят точно по този начин. Жените са по-ниско платени, с по-голяма безработица от мъжете, заемат по-ниски длъжности и имат по-малко възможности за реализация... просто защото могат да раждат деца. В България, самият въпрос за раждаемостта поставя много работодатели на нокти - трябва да осигуряват (част от) майчинството, да държат работното място свободно за години напред. А бе, неудобна работа за манталитет, настроен да реже всякакви "излишни" и "допълнителни" разходи, където всичко опира до това да се напълни гушата на правилното корумпирано лице, да се търсят връзки и въобще в място, където много хора едвам свързват двата края, е това да бъдеш майка.

С други думи, на една жена трябва да й се падне джакпота не един, а два пъти:
- Да случи на свестен работодател, който да не си прави оглушки, да й плаща това, което й се полага, както и да поеме отговорност, когато излезе в майчинство.
- Да случи на свестен мъж, който няма да избяга от отговорност, когато нещата станат сериозни... и който да продължи да бъде подкрепа за жената, дори в трудни времена (което, за голямо съжаление, просто не е така - огромна част от жените са жертва на насилие от страна на половинките си).

Тези две неща не само, че са доста трудни за намиране, но и жената не разполага с цял живот за тях. Един мъж може да създаде поколение и на 50 години, проблем никакъв, особено с ин-витро... но не и за жената, чието тяло е най-способно да износи здраво дете през двайсетте и в най-лошия случай, ранните тридесет години... освен ако не се допре до ин витро и посяване на ембриона на родителите в сурогатна майка... но като че ли не е същото? Много е тъпо да се лишава една жена от възможността да има такова уникално преживяване, да носи и да роди дете, не защото не е искала (това е съвсем друг въпрос), а просто защото модерното общество като че ли не дава възможност на една жена, която иска да е независима и да използва пълния си капацитет, да стане майка.

Така че, да... съжалявам жените. Според мен им е много по-трудно, отколкото дори самите те осъзнават. Трудностите и сексизма спрямо тях започва още от училище, където момчетата, правили секс с 5 момичета са "пичове", докато момичата, правили секс с 5 момчета са... "курви". И най-тъжното е, че колкото и да се считаме за разумни, този тип поведение произлиза от инстинктите ни - природно заложено е в гените на мъжкаря да "сее" във всяка женска, която му се предложи, но да търси и да се отдаде на най-капризната, докато последната търси само най-впечатляващия... просто щото така се предават най-силните гени на новото поколение.

 
  ...

...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: fa76061222
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Която жена си мисли, че е по-лесно да си мъж, си няма грам понятие за какво става дума...

Кубрат

П. П. Не твърдя, че е по-лесно да си жена.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 4c024cb5ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ами да - прав си. Незнам защо мъжете и жените дори физиологично и биологично не са равноправни, а всички камъни са в градинката на жената. Редно ли е само, защоно си се родила с дупка да страдаш цял живот и всичките проблеми да са на твоя гръб, а мъжете да са толкова добре устроени и само да се подиграват на нас жените. Не е честно. Да се родиш мъж е най-голямата привилегия

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 6685a7b307
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Авторке, естествено, че всяка жена с малко мозък, би предпочела да се беше родила мъж в мъжки свят.
10, това с инстинктите го разправяй на някой друг, инак освен парадокса с това, че хем жените трябва да са девствени, едва ли не, хем- опитни, мога да добавя и този, че хем трябва да се възбуждат само от жени и да правят секс с тях, хем да искат истински само мъже. Още много неща има....

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: de847b2000
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Абе тая тема, така поднесена, не е ли позакъсняла с 30-40 години (за Цивилизования свят)? !

Нели

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 6b7a3cf039
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Моето скромно мнение.
Сегашните мъже не са мъже, много им се е улеснил живота през последните 60 години, затова и жените започват да им завиждат защото животът на жените макар с обезболяващи, пералня и миялна машина не се е улеснил дотолкова в сравнение с мъжкия. Отдавна обикновените мъже не умират в война, дори в казарма не ходят, отдавна не ходят в гората за дърва и нямат на идея как се оре или сее нивата на ръка, а жените все още раждат като преди с минимална акушерска помощ, все още отглеждат децата, все още метат, шетат, перат.
Докато преди 60 години да си от мъжки пол е означавало на 12 год да пасеш овцете на цялата махала т. е. да ходиш на работа.

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 3a773453b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Аз съм жена и се имам за достатъчно силна и никак не съм беззащитна. Освен това дали ще имам деца, или не-решавам аз!

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: fa76061222
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   15, да ама тия перални и миялни нали някой трябва да ги купи? А преди това и апартамент не е зле да има? Айде ти тръгни изкарай 100 бона да осигуриш покрив над главата за семейството си, пък тогава завиждай... Може преди на 12 да си бил овчар (което не го определям за тежка професия), но с това си осигурявал един начин на живот, който за времето си е бил добър.

Че в днешно време физическото натоварване е по-малко, е вярно, но това не прави "уреждането на живота" като цяло по-лесно...

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 4c024cb5ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   На мен пък друго ми е интересно- не ви ли е гнусно, че жените имат цикъл- уж трябва да са нежни, чисти и красиви същества, а всъщност картината всеки месец и то по няколко дни изобщо не е такава. Жените в мензис изобщо не миришат добре, по цял ден само за него мислят и как да не се нацапат, само сменят превръзки и тампони, а освен това са нервни

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 4c024cb5ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   До намер 13- значи според теб всяка по-умна жена иска да е мъж. Това значи, че умните жени са нещастници, цащото е много гадно да осъзнаваш колко си прецакан и то само, защото си се пръкнала жена- защо природата е толкова гадна към нас???

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 6685a7b307
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   19, не да е мъж за самото нещо да си мъж, по-скоро за да е на мястото на мъж, заради придобивките. В смисъл, много жени приказват колко било прекрасно да си жена, но все пак трябва обективно да се гледа. Прецакани сме да, но не може само за това да се мисли. По-скоро трябва една жена да се опита да подобри положението си колкото се може повече, само с мисли колко сме прецакани, нищо няма да направим, но ако си затваряме очите- също.

 
  ...

...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: fa76061222
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   18, аз съм мъж и никога не ми е било гнусно от жени в цикъл. Дори нямам против да правя секс в това време - става мацано, ама после се измиваш и готово...

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 35e2cc7d56
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   До №20- е как да не се мисли, че сме прецакани, като е точно така, а това, че е прекрасно да си жена е най-голямата глупост. Освен това не мога да разбера какво са виновни жените, че са се родили жени, че живота им да е толкова по-гаден и неприятен в сравнение с този на мъжете. И защо да му се не види всички привилегии са за мъжете?

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 6685a7b307
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   22, нещо определено ли се е случило?

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 35e2cc7d56
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   Ами да. чудя се как може да се приказват такива глупости колко прекрасно било да си жена- то направо си е гнусно с тези мензиси, кървища и какво ли още не, но както винаги никой мъж не иска да ми отговори на въпроса какво мисли по тази тема? Какво мислите например за това, че жените се измъчват всеки месец, а освен това раждането далеч не е най-приятния процес.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: e5d08a6e02
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   Като мъж се радвам, че не съм жена. Не трябва да се гримирам през 5 минути, да имам препълнен гардероб, да харча луди пари за дрехи и гримове, и да мъкна чанти където отида :-) Но да ти тажа, жените не могат да се мерят по суета с мен...

 
  ...

...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 9bd0a7ee24
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   Ами да - определено има за какво да се радваш. Жените са много прецакани същества

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 92cb6d21da
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   Ами за жените които мислят че са прецакани с цикъл раждане, болки да вземат да си махнат детеродните органи и така нито ще имат цикъл, нито ще раждат. Дали си мъж или жена няма никакво значение ако се чувстваш зле в кожата си. И никой уважаващ себе си мъж не се подиграва на жената до него а камо ли да я бие. Намерете си свестни мъже вместо да се оплаквате колко сте прецакани.
Маги

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 6685a7b307
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

28.   Маги, Нека се опитам все пак да направя нещата маалко по-ясни за теб. :Д 1-во, жена, която иска деца, няма избор, нали? Това е мноого далеч от акъла. 2-ро нямаш си никаква идея какво се случва в компания само с мъже, било то и в научни среди и за подигравките, които се изсипват с/у жените, а и никой мъж не би искал да се беше родил жена с изключение на травеститите, които са нещо друго. Това, че ги казвам тези неща съвсем не означава, че си нямам мъж, който последното нещо, което би тръгнал да прави, е да ми посяга. :Д

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 92cb6d21da
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

29.   О има избор естествено-да си осинови. И защо мислиш че нямам идея какво се случва в мъжки среди-аз работя предимно с мъже. пак ще кажа че мъже които нямат комплекси и се уважат не се подиграват-примери колкото щеш но не тук е мястото да ги пояснявам
Маги

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 9ade50fa68
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

30.   Маги-Маги, когато мъжете са сами обожават сексистките вицове и закачки, обожават да се подиграват на жените си, на любовници и приятелки, както и да се хвалят, кои с коя е била и коя, каква е била в леглото.

Затова и мъжете се дрезнят да имат една колежка например с тях - разваляш им вечерта.

Но и между жени разговорите не са по-малко сексистки. Нормално си е.
Аз лично се радвам, че съм жена. Имам красиво тяло, дълга коса, не някаква висулка между краката, плешиво теме и косми навсякъде.
Мога да си имам деца, да си чувствам бебето в мен, докато расте, докато от сега знам - бащата няма да присъства дори на раждането.
Да си жена е готинко.
Кой, както си го направи!

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 6685a7b307
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

31.   Маги, как реши, че това да си осиновиш дете и да имаш такова, което е твоя плът и кръв е еднакво? Омръзна ми от такива дивотии, що за глупости. Естествено, че искам дете, което да е мое и не ме интересува дали било егоистично или не, това не означава, че миналата седмица ми беше приятно за пореден път да се въргалям от болки, докато не взех отново вредния аулин. Социалните проблеми, които произтичат от физическите, обаче, са много по-големи и поне те могат да се оправят. И на мен вече ми писна в такива теми само за менструации да се говори, тъй като нищо не могат да направят мъжете за да се подобри това, а и не ни е виновно обществото за тях. Когато ме боли не мисля: "о, колко е лошо, че съм жена", но определено не може с толкова лека ръка да се отрекат физическите мъки на жените.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 9bd0a7ee24
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

32.   Към №31 - въпроса е защо изобщо сме принудени да понасяме тези физически мъки, с какво сме го заслужили. Само, защото сме имали лошия късмет да се родим жени сме длъжни да търпим. Няма нищо по-хубаво от това да се родиш мъж - разбира се, че никой мъж няма да иска да е жена - да не е луд? Но както винаги мъжете не се влючват, за да кажат какво мислят по въпроса

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 9bd0a7ee24
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

33.   Де да беше толкова лесно да си махнем детеродните органи -това да не е бръкни си -вземи си, а и кой лекар ще се съгласи. Само не разбрах кое му е готинкото да си жена???

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 7204febb3b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

34.   Зад всеки преуспял мъж стой по една умна жена. На мен си ми харесва да съм жена дори и само за това че мога да родя а мъжете не могат и болката си струва. На вас щом не ви харесва си сменете пола за друг съвет не се сещам. Или продължавайте да се вайкате как много боли и как все сте прецакани. Стегнете се момичета вие сами афиширате цикъла си като че ли само вие го имате. Ако ви се подиграват то замислете за държанието си. На мен никой не ми се е подигравал. И на мен ми идва, и аз съм раждала но не го афищирам и не се оплаквам постоянно. Ама каквото и да ви кажа вие пак ще ревете че сте прецакани.
Маги

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 721100aa1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

35.   Момичета, вие добре ли сте? Никой не си избира какъв да се роди, мъж или жена, здрав или болен, нито си избира кога ще умре. Само жената може да е майка, да се грижи и възпитава, да полага майчински грижа, да дава нежност, топлина, утеха. Защо всички си спомняме гостбите на баба, а не тези на дядо, например? Да, жените имат нужда от подкрепа, но мъжът пък имат нужда от жена. Не сме две половинки на една цяло, всеки със своите предимства и недостатъци. Какво пък да кажем за красивите и умни жени, дето нищо не ги боли в месечните дни, мъжете се бият за тях, всичко им се отдава. Това е удивително създание, достойно за възхищение. Жените съм забелязал, че доста повече се шегуват, мъжете са повече хейтъри. Изобщо във всяко едно човешкло същество има положителни и отрицателни черти, така че да си живеем живота и да благодарим за това, което имаме. Да не забравяме, че мъжете имат жените, а жените имат мъжете :) Аз съм си казвал блазе им на жените, защото мъжете остаряват по-бавно и невидимо, както се казва остаряват като катедрали. Какво по-хубаво да имаш до себе си човек на който да се надяваш. А мъжете трябва да се борят в този мъжки свят, за да благоволи някоя, да ги хареса, мъжете са постоянно на битка, жените пък се възпитават и учат на други неща. Изобщо този въпрос по темата не стои. Чудя ви се как тръгнахте да обсъждате цикли и детеродни органи.

 
  ...

...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 8d97a6cbc5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

36.   "Никой не си избира какъв да се роди, мъж или жена, здрав или болен, нито си избира кога ще умре. " - абсолютно ли си убеден в това?

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 721100aa1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

37.   Като изключим самоубийците, и то успешните такива съм абсолютно убеден. Само не ми излизай с някакви източно-философски дрънканици, защото току виж си се преродил в свиня или боабаб, образно казано. И да, това никой не си го избира, както казах, освено ако не си причини смъртта. Все пак има нещо по-голямо от нас, ако бяхме всевластни, защо седите тук и пишете и се оплаквате от положението си. Пък то не е и за оплакване, замислете се, колко по-зле има от нас.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 5923835d31
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

38.   Ето една малка закачка от мен.

Не визирам всички жени а само болшинството, с които съм се сблъсквал в живота си.

Предварително се извинявам ако съм засегнал някого!

Що се отнася до „истинските мъже” – моля да не ме заливате с тесногръди коментари, това е мое мнение и искам да видя какво мислят другите по въпроса.

„Мъжете жертви на жените или жените жертви на мъжете? ”

Частичен отговор от мен:

Жената се събужда сутрин в дом построен от мъжете.
Слага вода да кипне в съд и върху печка направени от мъжете.
Сяда на маса и стол, направени и сложени там от мъжете.
Чете вестник, написан от части от жени но напечатан и доставен от мъжете.
Похапва си зърнена закуска произведена от мъжете.
Отива да си вземе душ завъртайки кранчето направено и сложено там от мъжете.
И ето какво чудо, топла вода потича от невероятно комплексна система, направена от мъжете.
Шофира към работа в кола построена от мъжете, с бензин извлечен, произведен и доставен от мъжете.
По пътища построени от мъжете.
Влиза в офисна сграда построена от мъжете.
Отива до бюрото си, пуска си компютъра и гледа през прозореца си към един град, построен от мъжете, пълен с потенциални клиенти за бизнеса.
Отива до кухнята и там 15 литровата бутилка с вода е свършила.
Тя погалва ухото си и в този момент забелязва небрежно посръбващ кафе колега.
- Колега, извинете колега!
- Би ли сменил бутилката с вода моля.
- Много мило от твоя страна.

Тя го заковава с фалшива ни безкрайно миловидна усмивка. Но колегата сляп за истинската цена и искреност на това отношение, в екстаз от полученото внимание се хваща на кукичката.
Когато вдига тежката бутилка от стойката, тя въздиша самодоволно, нейният ден е започнал!
Тя ще прекара следващите 12 часа, казвайки на други хора какво да правят.
Това е нейната представа за работа.
И ето това същество, нямащо никаква идея от къде идва всичко, как се произвежда и няма дори и малка представа от това как работи света, е сложено да го управлява! (реферирам към квотата за 40% женски управленски кадри в Европа) Може би защото няма нищо друго със съответна стойност, което да прави.


Източник:
The rude guy

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: d53c447208
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

39.   До 38... и мъжът се ражда от женската утроба, чака да му бъде измбърсан нааканият задник от някоя жена, за да може цял живот да завинтва кранчета....

Да не забравяме, кой е създал мъжете, кой ги е износил, родил, кърмил, обличал и търпи днес глупавите им излияния по нета. (... и именно някоя учителка за жалост ги е научила да пишат и четат, за да четем днес глупости ние)

Л.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 7324ac4b95
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

40.   Еми, към 38 какво да кажа, чакай и аз да взема да напиша подобно изказване, кой какво прави.

-Мъжа 9 месеца стои в утробата на жената, 9 месеца взима от калциите и, 9 месеца се храни, оцелява и преживява благодарение на нея. ( тя през тва време повръща, боли я, не и е комфортно)
-Ражда се, отново благодарение на жената. (ако беше направила аборт например? )
-Чака да му се смени наа.... памперс, да бъде нахранен, подмит, приспан, че и да си поиграят с него.
- Поотраства, учат го да пише, да чете, да познава цветовете, жената го учи и на уважение към другите, към морални ценности, учи го как да си избира приятелите; прави го човек!
- Майката, това слабо, злобно, коварно, мръсно, долно и да не забравим- мазно същество го защитава и го пази, бърше му сълзите и сополите...
Така минават още години да го сложим зрял човек над 18 годишен
- Сутринта става и се облича с дрехи ушити от жена
- яде закуска направена от жена му
-Чете вестник, написан от части от жени
- Заглежда се по колежките и прелестите им, ау колко мило към жена си...
- Изкарва си работния ден, прави, каквото прави и се прибира
- Сяда си спокойно на диванчето, жена му чисти, готви, грижи се да не живее в кочина...
- Вечерта се раздава малко точка 18, в която ако жената не участваше щеше да е точна 1/8, щото с ръчичка... така...

Хайде, да не спорим кой пол повече е допринесъл, едни без други да сме умрели, буквално. Приемете го, подобни спорове са безсмислени, а тези изказвания са жалки. Освен ако не беше целен раздор и караници из сайта, не виждам смисъл от копирането на изказването на някакъв си rude guy.
Имаше си една поговорка: Мъжът строи къща, жената я прави дом. (едно без друго какво става- нищо! )
Зу-За

 
  ...

...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 30dc9a4868
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

41.   И да афишираш и не цикъла си съществува за съжаление -и аз говоря, че мъжете се подиграват на жените като цяло, а не на някоя конкретна жена, която едва ли не по цял ден говори за цикъла си. Едва ли не още малко ще кажеш, че мъжете не знаят, че жените имат цикъл и раждат ли? Да не мислиш, че не се радват, че на тях не им се случват тези "чудесни " неща

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: a379b3a963
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

42.   Драги дами, това е просто виждане. Просто един въпрос.
Моля четете, кой на кого жертва нали?

Женската революционна дейност според мен преминава в феминистки псевдо нацизъм!
Много модерно стана мъжа да бъде малооважаван и малтретиран психически.
Вижте какво става, да речем в комедийно шоу.
Да ритнат по телевизията мъж в топките се приема като смешно.
Ако ритнат една жена в слабините обаче, това си е нападение?
Аз обаче подозирам от къде идва това, именно от желанието на жената да управлява всичко, като в семейството.
Вие драги дами се срамувате от себе си и не можете и не желаете да играете на равни начала с мъжете, това е.
Щом се имате за толкова "активни" заради по-горе изписаното, кажете ми това възможно ли е без един или множество мъже да избутват всички останали аспекти на живота на гърба си.
Тоест искате да кажете, че заради изпълнението ви на половината родителски дълг, мъжете са обречени да са ви роби?
нека да видим, представете си един ден без мъжете да правят нищо, само един ден.
Ще настане хаос, обществото ще се парализира.
Аз не омалошажавам жените, просто не ми е приятно отношението им както се вижда по-горе.
За мен това си е чиста проба сексизъм.
Ето, че мъжа дърпа собствената си тежест в добрите случай.
Когато обаче той не се държи като един послушен уред и започне да проявява някакви малки желания, се надига бунт, и те са виновни.
Дами моля ви, аз не видях един мъж да се изказва агресивно по ваш адрес.
Само погледнете но. 39, 40, 41, що за безобразие, така ли се гради общество, дом без мъж е като дърво без корени!
Аз не казвам, че ние мъжете сме по-добри отвас жените не ме разбирайте погрешно. просто казвам, че ние мъжете също сме хора и не е редно да омаловажавате труда ни и да ни третирате като роботизирани слуги.
Ето при мен например имаше ситуация.
Работя 13 часа, прибирам се вкъщи.
Слагам масата, жена ми си гледа сериала, аз храня детето, сменям му памперса, оригвам го и го приспивам.
Към полунощ искам да припадна в леглото си и тогава чувам гласът на любимата, аа посудата, кой ще измие?
хайде мия. Позле отивам в спалнята - жена ми "Преоблечи детето сигурно се е изпотило".
Тук си позволих да възразя.
Жена ми каза, че била уморена защото цял ден гледа детето и било мой ред да се включа.
Ок питам аз, а аз на курорт ли съм бил цял ден???

и така към 2 сутринтта си лягам скапан, заспивам и ето хоп будилника ме буди в 6:30 сутринтта и аз пак на работа.
Това се повтаря непрекъснато.
И съм сигурен, че тук им предостатъчно татковци в моето положение.
е това справедливо ли е кажете ми?
Значи, работя, чистя, гледам дете вечер, нося пари, пазарувам, сгъвам дрехи, сменям памперси, спя по 4 часа на нощ.
И жена ми безмилостно продължи докато не ме вкара в болница от изтущение.
Но аз съм си виновен исках да проявя разбиране, да тежко и е и т. н.
Ето това е моя птоблем, вие жените ни приемате за даденост, нямате скруполи и не се замисляте за миг как се чувстваме.
не знам майчин инстинкт или какво но не е добре работата.
Ако искаме да успеем като общество и като държава, първо трябва да оправим семейставата си и да спрем войната помежду си.

И ето по мое предложение, тъштата да се изпрати на заточение, защото знаем, че когато мама не е доволна никой не е.
И не само това, тогава от теб не се очаква да показваш симпатия или съчувствие, от теб се очаква да кървиш и да се самонаказваш.
Ето репликата на моята тъща " Яд ме е за нещо и не знам защо"

така драги дами, колкото и да ви уважавам ви казвам, че всеки има своя принос, и всичко си има граници.

Днешното държание към мъжете е още по-лошо от колкото патриархалния стой по викторянска ера към жените.
Тяхното мото е било "Жени и деца с предимство" и да мъжете са умирали заради това.

На днешно време обаче се гледа на мъжа като на необходимо зло, недодялан, и какво ли още не.

Продължавайте в същия дух и много бързо в рамките на още 2-3 поколения ще стане ПУК! и можете да заживеете като жените в ислямските държави под шириата.
помислете за това.
Всичко, което имате дължите на мъжете си, всишко!

Като заключение искам да кажа, поздрави за онези жени, не произвеждащи чучула а хора, защото и такива има.

Лек ден и поклон пред разумната жена. ( не визирам 39, 40 и 41.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: ccc115e545
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

43.   Жената според мен има нужда от същество с мъжоподобна форма, широки рамене, високо, добре облечено, с хубава кола, дом, висока заплата, хубави зъби, готина коса, и всички характеристики на това да е водач на мъже.
Също така трябва да бъде въргалящо се нищожно, безлично, саможертвено кученце на жена си, освен когато трябва да е доминантен, но не прекалено доминантен. Също трябва да може да чете мислите на жена си, но само тогава когато се очаква от него. през останалото време да остане объркан и в нужда от женско напътствие по всяко време. Да има страхотен голям член и т. н. но мисля, че вече схващате карниката. Някаква вариация на този списък винаги присъства в женски списания, вестници, телевизий, и и зобщо навсякъде.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 30dc9a4868
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

44.   Напротив точно мъжете са тези, които умаловажават жените и едва ли не се държат все едно са втора категория хора. Точно мъжете не разбират колко ни е трудно, защото ние физически дори много повече страдаме от вас. Вие не кървите всеки месец, нямате болки, не си съобразявате почивките според това кога ще ви дойде и не раждате. Знаеш ли колко е гадно да си на работа, когато от болки не можеш да си вдигнеш глават, а освет това постоянно тичаш до тоалетната да се сменяш. Не не знаеш и за щастие никога няма да разбереш

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 271c20addd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

45.   Aз съжалявам жените, въпреки, че съм жена.
Винаги трябва да се драматизира и нещата да се усложняват.

Имам цикъл от единадесет годишна, никога не ми е пречел, ако ме е боляло съм взимала лекарства, а ако съм била изнервена не съм се оправдала с него.
Деца не искам да имам, никой не би ме накарал да раждам, пък и след, като има милиони изоставени деца винаги мога да си осиновя. Също винаги мога да си замразя яйцеклетки и да имам деца и на 90. Самата бременност не е важна, важно е да продължиш родът си.

Харесвам си пола. Не искам да съм мъж.
Мога да си позволя толкова много неща, които мъжете не могат.

Най-лесно е да си обвиняваш полът, расата, цветът на косата или цикълът за проблемите си, да се оправдаваш и да драматизираш.

Минала съм през толкова неща... Един мензис ли да ми е проблемът? Ха!

Това да съм жена е благословия. Това да имам мензис, гърди и да мога да родя - също.
Вие сте едни слаби и лигави неблагодарнички.

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 6a2f4fcd81
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

46.   Ето доказано, жената винаги има причина,
В това да се съгласи за нещо обаче.... няма да стане.
Ех жени жени...
Чакаий малко Н. 44, искаш да ми кажеш, че нормалните ти биологични функций ти досаждат и те възпрепядстват.
И това ти дава картбланш?
Вие жените искахте еманципация, и какво стана???
о ние сме по-слаби, ние горките, откажете се от този експеримент и проблеми няма да имате.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 6a2f4fcd81
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

47.   Да, Жени, не си мислете, че ние мъжете ще имаме съчувствие за такива неща, хаха, иа иди и носи и строй по цял ден, хвани една вибрационна болест от инструментите с които работят мъжете или силикоза като минните работници и после ми говори за страдания.
Хленченето прио жените е спорт!

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 6685a7b307
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

48.   47, такива като теб явно и на мъже- жени го обръщат, обикновено съм ви слушала за "тия хора в офисите дето си клатят краката". Много мъже си работят не физическа работа и мога да ти кажа, че като нямаш акъл и образование да работиш нещо такова, се сърди на себе си. Прогресът на човечеството не се дължи на такива като теб, а на доста по-умни. Ако не си забелязал хората сме много по-слаби, бавни животни с далеч по-притъпени сетива от другите и само умът ни ни прави нещо повече. Така че, физическата сила си я ползвай със здраве на физическата си работа и остави по-умните да правят истинските неща, докато им вършиш черната работа.

П. П. Една позната умира от рак, хванат докато е работила със стара ксерокс машина.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 30dc9a4868
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

49.   Ами то всъщност и да ни съжаляват не е никак хубаво-едва ли не, горките те, но за съжаление наистина сме такива. Не, че един цикъл ще ни спре, но все пак защо по дяволите изобщо трябва да се мъчим с него? Да беше измислено да е 1 ден или да няма никакви болки и дискомфорти, а то мацаници, кървища, болки и т. н. Голяма гавра е това с жените! Да се мъчат и това е - нямат друг избор

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 6a2f4fcd81
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

50.   48,
коментарът ми е свързан с това, че лекувам хора.
В тази връзка, ще си говорим за образование ли?
Това виждам в практиката си!
И да докторската титла ми служи доста добре!
Но вие както винаги искате да обиждате, да омаламожавате.
Моля ви намере ти си друг отдушник за психишните маниакални психични нарушения

 
  ...

1-50 от 77
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker