Аз съм фантазьорка! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (122777)
 Любов и изневяра (30155)
 Секс и интимност (14525)
 Тинейджърски (21994)
 Семейство (6598)
 Здраве (9692)
 Спорт и красота (4744)
 На работното място (3261)
 Образование (7376)
 В чужбина (1673)
 Наркотици и алкохол (1125)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1755)
 Други (18925)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Аз съм фантазьорка!
преди: 12 години, 7 месеца, прочетена 2993 пъти
Здравейте, искам да споделя нещо, което няма с кого да споделя в реалния си живот. Аз съм една много симпатична и привлекателна жена. Не го казвам за да си правя реклама, просто исках да знаете, че имам хубава външност, която обаче никога не ми послужи за нищо..

Завършила съм висше образование, но в момента съм без работа. Все се прицелвах нагоре, исках по- престижна работа. Работила съм и в телевизия за кратко. Напуснах, защото не получавах достатъчно - 350 лева като водеща на предаване в частна телевизия. Исках да работя в телевизия, да бъда известна, да правя интересни предавания и да срещна различни хора. Сега стоя в къщи без работа. Чувствам се ужасно. Мечтая да замина за Щатите, но нямам пари... Във Фейсбук имам връзка с един американски продуцент и мениджър, пишем си, той ме покани да го посетя в Холивуд, но аз разбира се не му казах, че нямам средства. В момента съм на издръжка на майка си, което ме гнети ужасно. От провинцията съм, до сега живеех на квартира в София, но напуснах, защото не можех вече да плащам никакви сметки..

Човекът за когото разказвам се занимава с модели, има собствено шоу, живее в Лос А нджелис. Снощи си писахме на чат линията, аз му засвидетелствах своето уважение. Днес споделих с майка ми, че искам да замина за Америка, да се срещна с този човек / тя знае, че го познавам от интернет /. Майка ми каза, че съм една фантазьорка и това е глупост. Трябва тук да търся работа и да си устройвам живота. Прекъснах този разговор, за да не се скараме. Мислех, че някои мечти се сбъдват... Мислех, че мога да успея като по чудо. Чувствам се глупаво. Давам си сметка, че съм се отдала на илюзии, но така горещо желая да замина! ... За нищо няма да съжалявам, тук никой не ме оцени и никой не се интересува от мен!

В София се хващах за по 300-400 лева някъде, или аз напусках, или ме уволняваха. Работила съм и като детска учителка, цял месец чаках да взема мизерната заплата... Какво да правя? Не съм и семейна, с мъжете нещо не ми върви, разделих се с приятелят ми, който е известна личност, но е женен, не искаше да поеме отговорност за мен и да ме вземе. Доколкото знам, той не живее с жена си, но няма развод. Аз не издържах да бъда в това положение и му казах, че няма смисъл повече. Не знам сега накъде -сама и без работа само с мечти...

Аз нямам нищо, освен илюзии... Нуждая се от съвет, ако има какво да ми кажете. Благодаря.
Амира

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 7 месеца
hash: 6bc32c28f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (302620 гласа)

1.   Аз бих рискувала да замина... Какво пък веднъж се живее

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: b70feb32d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (249408 гласа)

2.   ... остави илюзиите настрана и осъществявай мечтите си... ЗАРА 36

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: d853e55590
гласове:
1 2 3 4 5
  (220497 гласа)

3.   Благодаря ви!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 391023442b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Говори с него и му кажи че нямаш средставата.. ако е зайнтересован от теб не би било проблем да се намери начин да отидеш :) Ако се изключи невъзможния брой идиоти, Америка си е много хубава страна :)

-Death_Blade ^

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: ca5d03c5cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   И за какво са ти известни и ти да бъдеш известна. Намери си нормално момче и си живей нормален живот.

 
  ...


...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 4d5a363355
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Внимавайте, Годпожице

Това ми напомня за случая със сестра ми. Запозна се с един възрастен италианец, който беше много добър и уважителен, обеща й работа в Италия в неговия бар, като барманка.
И така, тя му повярва, отиде там, почна работа в Бара като барманка. Обаче всяка услуга от неблагочестив се плаща, и той почна да й прави интимни намеци. Добре че Бог беше с нея, та едно момче я спаси, иначе душата й щеше да погине.

И тя беше решена да успее, вярваше в мечтите си.

Сега си мисля, ако това момче не се беше намесило, може би тя щеше да пропадне окончателно.

Мечтите са мечти, но нека бъде не каквото ние желаем, а каквато е волята Божия!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 4d850a1d47
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Авторке, тук след моя пост може да ме нападнат, но ще си кажа мнението.
Предлагам ти, да слезеш на земятя. Прекалено много летиш, заради това си на това положение. Има хора които работят и за по 250 на месец, и са със семейства-а ти се мръщиш на 300-400 лв. Мечтите не хранят гърлото. Трябва да почнеш от ниското, за да стигнеш на високо-обаче постепенно.
Авторке, "БЪРЗАЙ БАВНО"
^^^^ЛуДкАрКаТа^^^^

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: b66aad4f9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Бягай в Америка, докато все още имаш някакви възможности за реализация на твоя капацитет. Чисто и просто, това е положението - в България трябва или да имаш връзки, или да си доволна на трохи, или да си главорез.

Съжалявам, че такова ми е мнението. Аз имах възможност да замина в миналото и да си устроя живота, обаче бях невъзможен идеалист и си казах "Абе, дай да си остана в родната страна". Меко казано вече съжалявам за взетото решение.

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: dad7e193be
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Гледай повече Дискавъри, Нешанъл, не малко момичета като теб са заминали и никога на са видени отново...

 
  ... горе^
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 8b19d33a02
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Аз бих те посъветвала да заминеш, но при познати. Това с интернет не е много смислено, после може да нямаш пари и да се върнеш...

 
  ...

...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: ba3a181c4b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Не ламти за слава... обичай си човека до теб и мама и тате и да не ти пука...

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 13367d4964
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Напълно подкрепям Лударката! Противно на псевдонима й, това е най-"неналудничавото" мнение от всички. Не виждам защо мисли, че ще я нападаме.

Авторке, хабер си нямаш колко си далеч от това, което искаш да постигнеш. Стоиш и чакаш някой да те забележи. И да ти даде "достатъчно" пари. На всичко отгоре гаджето ти виновен, че е останал с жена си, а не искал да "поеме отговорност" за тебе и "да те вземе". Чшшш? ! Ти в ред ли си? Кой друг да поеме отговорност за тебе, ако не ти самата? Детската градина свърши, дето учителките носят отговорност. След 18 хората сами отговарят за себе си. И не искал да те вземе - ами ти кво си, да не си хамбургер на витрината, че да те вземе? Ако се имаш за такава и се държиш като такава, точно това ще направят с тебе - ще те вземат, ще те сдъвчат, след което или ще те изплюят, или ще те изсерат. Избери си.

Викаш даваха ти 350 лв. и ти бяха малко. Колко ще са ти достатъчни? 1000? 3000? 10 000? Да ти кажа - колкото и да вземаш, ще са ти малко. А ти кво направи, за да вземаш повече пари? Махна се, тва направи. Предаде се. От първия път. Що не поседя 1-2-3 години в тая телевизия, дето беше, да посъбереш малко опит, пък после да кандидатстваш в по-голяма телевизия, вече имайки нещо зад гърба си, с което да докажеш, че СТРУВАШ парите, които искаш. Вместо тва сменяш работата през няколко месеца - ами много ясно, че така няма да те вземат никъде на сериозна работа, аз като видя такова CV тва за мене значи "тая и тя не знае кво иска, за кво да я вземам като след 3 месеца или ще се махне, или аз ще я махна и пак трябва да търся някой, по-добре да не си губя времето".

А, и на тоя продуцент не възлагай много надежди. Не те знам по ква линия си го намерила, но поне го питай кво продуцира и после виж в Гугъл дали зад тия заглавия стои наистина неговото име. Много си наивна, ако вярваш, че сериозен продуцент или въобще зает човек ще тръгне да си лафи ей така с тоя и оня във Фейсбук. Знаеш ли колко са като тебе, ако на всяка отделяше толкова време, трябваше денонощието да има 240 часа. Ти сигурно вярваш и че в профила на Бойко Борисов във Фейсбук той сам си качва нещата... Мога да се обзаложа, че той никога не се е логвал там и не си знае паролата.

Наистина нямаш нищо, освен илюзии. Хората за илюзии не плащат, а за свършена работа.


Кубрат

 
  ... горе^
преди: 12 години, 7 месеца
hash: e913450fb4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Напълно съгласна съм с номер 7. За къде бързаш? Някога работила ли си извън България? Излизала ли си сама без никого и без да знаеш език, да работиш на някаква работа дето и идея си нямаш дали съществува? Аз съм го правила и да имах късмет, но късмет е точната дума, защото работата и квартирата не се оказаха лъжа. Какво лошо има в това да работиш за 250- 300лв? Да няма да забогатееш, но и от глад няма да умреш, а поне ще можеш достойно да се гледаш в огледалото. Преживяла съм доста гадни неща, защото преди време като реших да замина не послушах майка си, но и аз не зависех от никого. Винаги съм имала пари за обратен билет и не сам ги харчила по никакъв повод.
Ако много държиш замини, но се постарай така да го направиш, че винаги и по всяко време да можеш да се върнеш.
Хората в чужбина са други. Ако закъсаш няма на кого да разчиташ дори и хляба да ти купи. И от кога познаваш този човек? Аз познавам един такъв които иска да ме вземе при него вече 2год, но още не съм тръгнала. Няма и да отида, докато той не дойде за да се опознаем.

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 91817b99cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   „цял месец чаках да взема мизерната заплата... “

Ами сори - всички сме в това положение, поне неоткритите от Холивуд.
Иначе, на не се точи за САЩ, няма да ти дадат виза, защото си безработна.
Кубрат е на 100% прав.
Кубрате, погледни мнение номер 8, преди да се върнеш в България. У нас подобни с лопата да ги ринеш. Мрънкат по цял ден и това е. Авторката е пословичен пример, до къде може човек да стигне така...

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 9ce5e1f192
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   В Америка ще бъдеш още по-зле отколкото в България. Америка не е място за безпомощни хора в нулева позиция, особено в днешно време. А този продуцент за когото говориш, най-вероятно е криминален тип, който ще те набута в някой стриптийз бар. Какво ще правиш там непознаваща никого и без пукната стотинка ? Ще си му робиня. Кубрат е прав. Кой сериозен продуцент ще тръгне да се занимава лично по Интернет с тоя и оня. Нали разбираш, че твоята автобиография с нищо не би предизвикала интерес в тамошните професионали среди ?

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: fecf5a8920
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Номер 14, да ясно ми е, че в БГ е пълно с мрънкалници. То ако не беше, нямаше да сме на тоя хал. Не че иначе всичката ни е наред, ама поне ако хората бачкаха както трябва, вместо да се оплакват, щяхме да сме ехеее...

Има и много други недостатъци прибирането в БГ, не е само тоя. Но спазвайки точно същия принцип, за който става дума тука, да не се оплаквам и да не са ми другите виновени, а да си гледам собствената паница, имам намерение въпреки това да се прибера. Пък вече кво ще излезе - квото сабя покаже!

Кубрат

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 878137f6a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Кубрате, ти си знаеш. Има иначе негативи - отново губиш приятелите си, начина си на живот, почваш на чосто в станала ти чужда страна. Проблем може да бъде и манталитетът, културата, ако си бил в по-голяма държава и страна преди това например, защото България си е малка страна. Затова пък всички се знаем, намираш хората, коиото ти трябват много бързо, както и приятели. Хората са гостоприемни, отворени и лесно те допускат до себе си, до начина си на живот, дори да не си българин и да не знаеш български (само в началото ги е страх да не се изложат пред чужденците, после забравят и стават нормални).
Недостатак е и пенсията, която ще получиш, но има много варянти да се осигуряваш допълнително. Най-българският и най-разумният е да си вземеш собствено жилище, което за нас в държавата на мъжа ни беше що-годе невъзможно. Работодатели има от цял свят, но и там трябват връзки и трябва да живееш в София - но като цяло - в България е хубаво, спокойно, има по-малко педофили и изнасилвачи и мога да се разхождам и вечер спокойно, защото винаги има хора навън... Животът е евтин, прост, първичен, хората са по-близки до големите, важните неща в живота. Животът е труден, но задружен и сладък.

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 20982ecf4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Номер 17, звучи точно като за мен :-)

Може ли само да попитам от колко време сте се прибрали в БГ с мъжа ти и приблизително с какво се занимавате? Питам с чисто "проучвателни" цели, не конкретно заради тебе...

Що се отнася до пенсията, тя никъде по света не е решение... Ако разчиташ само на задължителната пенсия, ще си умреш в мизерия навсякъде... Има много по-разумни начини да си вложиш парите - жилището е един от тях, но има и други.

Кубрат

 
  ... горе^
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 8dcffb06ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Здрасти, Кубрат...
от месец май, но пътуваме и доста, така че не ни стягат шапките още. Занимавам се с изкупуване на лоши кредити с чужди капитали.
Има в момента работа за специалисти в София. Началната заплата за абсолвент от Запада е към 2000 лв. нето. Търсят хора в Болканкар, АВВ, в НР, финансовия и счетоводен сектор.....

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 6765ce5d2b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   А, в НР не мерси, имам поне 2-3 познати, които работят там и са много горди с това, ама като разбрах, че НР имат в България само съпорт и нищо друго... ми стана смешно :-) Съпорт = телефонист, или в най-добрия случай драскач на мейли (поне не ти надуват главата).

Кубрат

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker