Просто знам, че няма да стане - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121047)
 Любов и изневяра (29671)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Просто знам, че няма да стане
преди: 15 години, 6 месеца, прочетена 3008 пъти
Здравейте! От 4 години харесвам едно момиче, но така и не събрах смелост да и го кажа и си загубих шанса, като се преместих в друг град. Между другото, тя разбра от "най-добрия-ми-приятел" още на първата година, спря да говори с мен, поздравяваше ме все по-рядко и по-рядко. Едва на последната година започнахме да правим разговори от сорта 2:2 изречения.

Сега единствения начин да видя нейна снимка е от личните и профили в 2-та сайта за запознанства, където се е регистрирала. Не пропускам, влизам през час. Преди свалях и снимките й, но разбрах, че единствения начин да я забравя е да спра да свалям снимките й и да посещавам профилите й. Сега влизам по 2-3 пъти на ден, не мога да се откажа, но снимки не свалям!

Добре, ОК, тази история приключи, загубих битката, точка! Поне, ако можете ми дайте съвет, как да си намеря приятелка, с която да общувам свободно, да мога да споделям и още мнооого други. Намирам се в един нов град, далече от всичко старо. На моменти започва да ми проблясва и се питам как да стане. Не ме бива, пък и не ми се опитва, защото се опасявам момичето, на което предлагам, да не ми се исмее и да се пуснат слухове, както ще стане. За всичко си има хора :) , сами разбирате, както при първия случай. Просто знам, че няма да стане. Не съм с нищо по-специален от останалите хора. Дори, като малък, преди да завърша, в училище бях просто един зубър. Все пак - и кучетата не ги харесват такива. Не съм с нищо по-различен, с нищо не се отличавам, затова и не ми потръгна при първия случай, нищо че съм разкрит от "приятел". Може би го правеше за добро, защото знаеше, че никога не възнамерявам да се разкрия на тази-която харесвах тогава и още харесвам днес.

ПС: Всичко е реално и нито една дума не е фантазия.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 6 месеца
hash: d23a3a0be6
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Недей да избързаш с решенията си, тово че си в нов град според мен ти е от доста голяма полза. Премисляй си ходовете добре. Това, че вече гледаш по 2 3 пъти НА ДЕН профила на момичето което си харесвал, и все още харесваш се и голямо постижение, определено ще се справеш! :)

 
  ...
преди: 15 години, 6 месеца
hash: 825b3c5909
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ех значи, как ме е ят на такива. Защо не си и признал, ако беше споделила чувствата ти щеше да бъдеш най-щастливия човек на света. Чакал си цели 4 години, докато накрая съдбата не те е отдръпнал от нея.

Сега вече след като всичко е свършило, трябва да я забравиш. До колкото разбрах сте от различни градове, няма смисъл да се измъчваш. Започни от начало с друго момиче, отдай се на същата любов и нещата ще потръгнат.
Желая ти успех!
И ако искаш остави ми скайпа си или мейла си, аз съм такъв човек, че можеш да разговаряш с мен за каквото поискаш, стига да имаш желание. :)

 
  ...
преди: 15 години, 6 месеца
hash: f9667e1b3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Аз ти вярвам братле, че не си измисляш и казваш истината:) то си личи да ти кажа :))) то се вижда, че търсиш помощ. Според мен за да си намериш нова приятелка и да общуваш с нея приятно и т.н. трябва да забравиш старата мацка, до това се опира всичко;) не говоря на изуст а ти давам собствения си житейски опит. Опитай да оставиш всичко старо и минало там някъде в миналото, в стария град...и започни на чисто, не се притеснявай да рискуваш и нека когато печелиш да ти е за насърчение, а когато губиш да не спреш да рискуваш, напротив да продължаваш напред. Пожелавам ти много успех и любов, ти я заслужаваш !!!

 
  ... горе^
преди: 15 години, 6 месеца
hash: deb2dc486c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Pозната история :( и аз съм била в подобна ситуация
ти сам каза преместил си се в нов град значи трябва да имаш нови колеги започни да общуваш повече с тях
една любов не се забравя просто остaва на заден план и за съжаление миналото не може да го заличим ...

Зубър бил като ученик е и какво ?! трябвада си смотаняк и глупав та да си готин ли така ли мислиш,защото така аз разбрах изказването ти ?!

За всеки влак си има пътници знаеш това!момичето което харесаш първо я опознай дръж се с нея като приятел не и налитай веднага опознай я като характер и ще и станеш приятен според мен

 
  ...
преди: 15 години, 6 месеца
hash: ff4ea13b0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Напротив. Отличаваш се и точно в това ти е проблема. Но по лоша е липсата на самочувствие." и кучетата не ги харесват такива" е лоша самооценка. Има момичета, които мечтаят точно за отговорно и преследващо целите си момче. Като си мълчиш, обаче тя няма как да разбере, че я харесваш. Може да ти откаже, но това не е нито смешно нито срамно. Огледай се за друга и ...това е. Повярвай, скромността не е престижна. Ако пък не си внушаваш, че всяка е единствена, знай, че може и да се чудиш някой ден коя да избереш... Успех

 
  ...


...
преди: 15 години, 6 месеца
hash: 672bbb04be
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Добре тук и аз ще се включа приятелю защото съм харесвал момиче цели 3 години и познай..... нищо не стана ако си мислиш че имаш някакав шанс момичето от старият ти град и все още мислиш за нея и я обичаш опитай последен път върни се по някакъв начин там кажи и всичко по телефон или по каквото и да е било а дали ще ти каже да или не няма значение на теб ще ти олекнте кажи и така както винаги си мечтал а ако не стане ще ти кажа открий нова любов по света се ще се намери момичето за теб не знам на колко години си но ще видиш сичко след време ще си доиде на мястото запомни ме и си спомняй за моите думи дано ти провърви в живота пожелавам ти го както и на мен ми провървя..... чао от мен ако ти трябвам за някакъв съвет не съм перфекния но мога да ти дам пиши пак на тая тема ще ти дам скайп.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 4 месеца
hash: 4328092704
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Ако искаш да постигнеш нещо чети по-надолу и мисли:

1. Спри да посещаваш профила й.Всички знаем, че можеш да се бориш за нея, но заслужава ли си ?? Не си заслужава ! Огледай се, замисли се колко приятелки имаш и те колко уникални са, сами по себе си.
2. Намери си занимание. Полезно занимание, най-добре спорт. По този начин ще се забавляващ, ще завръзваш нови контакти, ще придобиваш нови знания и опит и интереси.
3. Почни да четеш.Четеш каквото ти е интересно, аз бих ти препоръчал научна литература.
4. Имай търпение към хората, трудно става на тази възраст хубавото. Не скачай веднага към желания обект.По флиртувай с нея, подразни я малко, точно толкова, че да се закачате и двамата без да се обиди.
5. Разнообрази си ежедневието. Бъди по-общителен с хората, но не прекалявай. Давай на момичетата да разберат, че немгат да постигнат нищо повече от приятелството ти.Тогава ти ще можеш да си посочиш коя да бъде, а не тя да избира.

Горните 5 точки са от личен опит и са само една малка част от това което правя заради такъв (подобен) случей като твоя.Тая глава ни е да мислим, не да я навеждаме като неможе да имаме това което искаме ! И най-важното, не позволявай чувствата да ти пречят !!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker