Подобрени флирт съвети - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121189)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Подобрени флирт съвети
преди: 12 години, 4 месеца, прочетена 3539 пъти
Преди да започна, важно е да обърнете внимание на факта че винаги има изключения, при всеки едно дадено нещо може да е различно, и да има различно значение от общоприетото. Да не говорим че всеки човешки характер е уникален (донякъде).

I. Body Language - Езика на тялотo.

1. Първото впечатление винаги е най-важното. На жената й трябва около 50 секунди, за да се влюби в човек. 10 секунди -начин на обличане и ухание. 10-секунди Телосложение. 20 секунди начин на говорене, и още 10, как се държите с нея.

а)Най-очевидното, винаги поддържайте добра хигиена, и бъдете добре облечени, ако планирате да флиртувате. Повърхностни или не, хората винаги (несъзнателно) преценяват други по облеклото им (или поне се опитват). Почвайте разговора винаги с усмивка, и стабилен очен контакт. Никой не обича, докато говорите с някого да се оглеждате настрани и в други хора.

2. Уханието също е важен фактор. Противоположните полове винаги подлудяват при уханието на другия пол (ако им харесва уханието).

3. (Към мъжете) Винаги бъдете уверени в себе си, но не изглеждайте твърде самовлюбени. Гледайте да сте забавни, и никакви изтъркани клишета, освен ако не сте сигурни ще сте подобри атмосферата. Хубав начин е да се почне разговора с невинен комплимент.

4. По време на разговор: Ако свършите с идеите за разговор, вместо да мълчите и се чудите, започнете да говорите за нещо, което на вас ви харесва.. Пример: Чувал/а ли си за кафенето Дерп, чувам че там правят най-страхотните палачинки, би ли искал/а да дойдеш с мен някой път да ги пробваме.
-Ако забележите, продължихте разговора с нещо интересно ( и вкусно ), и направихте много хитра покана за среща.

а) Ако по време на разговор не сте сигурни дали човека, с когото говорите ви харесва, започнете да налюдавате какво прави. При мъжете: Ако стъпалата им са насочени към вас, значи проявяват интерес към вас. (Момичетата го правят на несъзнателно ниво). Същото важи и с разстоянието. Колкото по-близо до вас е представителя от другия пол, толкова повече ви иска.

б) Ако по време на разговор, постоянно прокрадват погледи към устните ви, значи са съблазнени да ви целунат. Същото важи и за зениците. Ако са разширени, и знаете че е станало след като вие сте дошли, значи много ги привличате.(физически)

5. Физически контакт.- Още един начин да разберете дали ви харесват е, ако постоянно си намират причина да ви докоснат/погалят (каквото и да е) дори мимолетно докосване. И за двата пола това действа подлудяващо.(принципно)

II. Разговаряне.

1. Бъдете възможно най-наблюдателни. Внимавайте какво говори, защо го казва, как го казва, начина по който го казва. Наблюдавайте всяка реакция докато вие говорите. Така постепенно ще можете да разберете все повече и повече за човека, което ще води към по-лесно намиране за теми на разговор, а и разбирането на самият характер на човека.

В момента не мога да се сетя повече, но ако се сетя, ще добавя.

Повтарям. Всеки човек е различен, при всеки човек едно или друго нещо може да има коренно различно значение, от това което вие си мислете, така че внимавайте.

-Death_Blade ^

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 4 месеца
hash: 1835146a66
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   От автора: Към жените:

Пак напомням, при всеки може да е различно но предимно:

При флиртове- Мъжете обичат, когато им обръщате внимание. Някой обичат да се правите на недостъпни, други не. Обичат, когато им се усмихвате и поддържате погледа си върху тях, или тялото им. За повечето физическите контакти (ако ви харесват доста) са влудяващи, и се борят с импулси да не ви се нахвърлят ;) Когато им пращате усмивки, мъжете стават по-уверени към целта си (вас).
Както и жените, мъжете обичат да ги опивате на всякъде, да показвате страст и желание и тн.

-Характери: При всеки е различно, няма какво да се каже освен... винаги бъдете себе си.

-Death_Blade ^

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: f5b1518717
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ето едни неща, които досега са ми действали безотказно.
(насочено е за жени)

- Погледнете го настойчиво, почти безизразно, докато той не си вдигне погледа. После бързо сведете очи, или се направете, че сте гледали някъде зад него... след около 4 сек пак забийте очи в неговите и бързо отместете поглед с усмивка на устните, сякаш си представяте срамните неща, които да пробвате него.

- На парти. Танцувате, танцувайте с приятелките си и лекичко се блъснете в него. Извадете най-невинното си изражение, погледнете го с усмивка и лекичко сложете пръсти на ръката му, отстрани, малко под рамото (за по смелите върха на пръстите на гърдите му, на нивото на зърната му). После размърдайте устни. Важното е да не казвате нещо познато "Извинявам се" или "Съжалявам". Измислете си някакъв набор от срички... нещо, което няма смисъл и не го казвайте с глас, само устните да се размърдат - в повечето случаи мъжът се навежда и пита "Какво? ". Тогава можете вече да кажете: "Казах, че съжалявам... "
(Не го правете ако музиката не е силна и има опастност да разбере, че сте издрънкали някоя глупост)

- Наведете се! Не да си изпъчите задника срещу него, а супер разсеяно, все едно въобще не забелязвате, че има други хора наоколо... примерно оправете крачола на панталона си... зад вас обаче да няма никой, нека обекта, с който ще започвате флирт, ви гледа отпред и леко в анфас... да види самото движение, а не задника. Задникът вече са го огледали всички... така или иначе

- Изглеждайте беззащитна! Позволете на мъжа насреща да "ви спаси" от скука, от друг натрапник, от "пияната" ви приятелка, от силната музика... Не да сте кисела, нервна и да недоволничите, а просто да изглеждате така сякаш имате нужда някой да ви измъкне оттам.. веднага!

Има мъже, които обичат да превземат непревземаеми крепости. Това си е набор от поведенчески маниери, трябва просто да седите, да изглеждате стилна, силна, умна... раменете са изправени, вие притежавате това място, гледате всички с леко снизхождение, което той вижда.. не ви е скучно, вие сте там, където искате да бъдете и ще общувате само с човек, с който поискате да общувате. Тук много върви "преценяващия поглед". Спирате поглед на мъжа, който усещате, че ви зяпа и го оглеждате дръзко, самоуверено и спокойно от главата да петите... а после с усмивка позволявате да ви доближи, или леко вдигате чаша, за да му кажете наздраве.

Ако вече разговаряте...
- Той казва нещо смешно и вие го докосвате, смейки се, случайно, сякаш без да искате, сякаш, за да се подпрете на него, че да не паднете от смях. Много личи ако се закрекотите на някоя несполучлива шега.
- Изтърсете някаква фраза, която "упс" изплъзна ми се.. " от типа на "Мога да си говоря с теб часове наред.. " - сякаш се изненадвате от това каква находка е този мъж. После веднага побързайте да се "засрамите". Понякога минава и шутовщината. Примерно казвате "Този сутиен така ме стяга. " веднага след това затискате с ръка устата си, сякаш въобще не сте искали да кажете това и се надсмивате над себе си.. "Толкова съм глупава" или още по-забавното "Ужас! На глас ли го казах? " и след това сменяте темата!

Ако ви е поканил на танц... всяка песен има някакви думички, които значат много неща... изпейте му ги, докато танцувате... от типа на "желая те" "побъркваш ме" - на български, на английски - все тая. Не му пейте обаче "обичам те" "ти си моят живот" или т. н. Не цялата песен, а само някоя избрана фраза. Докато го правите натъкмете изражението на лицето си и очите, мимиките да са в тон с изпятото.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker