Споделете и ваши сънища - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121047)
 Любов и изневяра (29671)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Споделете и ваши сънища
преди: 12 години, 4 месеца, прочетена 2185 пъти
Значи това е темичка, в която всеки да споделя нещо интересно за сънищата.. Ваши различни сънища, а и малко да ми помогнете с тълкуването на моя сън..
Така ситуацията е, че се местя в ново училище и понеделник съм на училище.

Сънувах някакво момче, непознато, много хубаво обаче.. мой тип красота.. - понеже съм танциорка - показва ни нещо ново в танците. Аз съм хваната за него и си говорим, лафим. После като седнахме за почивка, той дойде до мен целуна ме, прегърна ме и всички ни се радваха.. След това се озоваваме в някаква къща и почти не си говорим, но уж че се харесваме, така го чувствах.. След това се случва че излизам с една позната от града където ще се местя и и разказвам какво се е случило, радостна.. в отговор от нея получавам "Той не те харесва изобщо" събудих се в ужасно настроение..


Дали е свързано с преместването ми.. необвързана съм, т. е не харесвам никой.. има една стара лубов, но не мога да го нарека влубване.. просто ми е издигнат в очите, искам да е добре, макар да не влизам в ежедневието му. Но определено не сънувах него.. определено.. и по външен вид и по характер момчетата бяха различни (меко казано). По-скоро ми заприлича на едно момче, което бях срещнала преди около 2 години.


Не вярвам в сънища и не съм някаква откачена ;д.. Просто не сънувам или поне не помня сънищата си сигурно вече година-две и сега изведнъж този сън си го спомням толкова ясно.. все едно бях там.. какво мислите? .. Дали е просто сън или някакво предупреждение и т. н.. Споделяйте и ваши сънища, разни интересни случки.. Ще съм изклучително благодарна на модераторите, ако публикуват историята ми.. :)) Лек ден и усмивки ;)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 4 месеца
hash: 1242959f61
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Като малка често сънувах херурзи на очи, но това си имаше причина -- до мен имаше една картина с един клоун и някакви-си очи.. А и си спомням, че гледах един страшен филм черно-бял филм с родителите ми..
Друг сън имах, че гоня някакъв кактус-птицечовка :о по полята и изведнъж се озовавам във вкъщи; тоя кактус може да се трансформира като котката ми и аз трябва да го убия. Баща ми набива на кол едната котка, но другата до нея се трансформира в кактуса и него убиваме; изведнъж се показва котката ми и аз царя от щастие хд
Баща ми често е лош в сънища. Като малка имах сън за един чадър. Аз и едно момче от класа имахме еднакви чадъри и или той вземаше двата или аз.. И така.. сънувах, че баща ми ми взема чадъра. Майка ми ме е чула да викам на сън "ДАЙ МИ ЧАДЪРА" ;дд
За лош тати :3 имам още един сън.. С "М" бяхме у тях.. аз бях излязла и отидох до нея пак.. Целия им апартамент беше в зелена слуз, а М знаеше, че това е дело на баща ми, който не одобрява приятелството ни и е зъл. М се обажда на полицията, за това къде живея, че нося очила, имам бенка и т. н.. Аз я чувам и си тръгвам. Свалям очилата, слагам си шал зареди бенката и си тръгвам. Полицаите ме спират като заподозряна. Единия полицай каза, че нямам бенка и ме пусна. Това е може би най-смешния ми сън хД;
Често в сънищата съм престъпник и се окривам..

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 24e901a6b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Снощи сънувах как се целувамееееее с бъдещата ми жена..
Невероятен сън... :))))))))))))

Мирослав

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: d725040384
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Темата за сънищата винаги ме е вълнувала, защото сънувам адски много, всяка вечер. Еднозначен отговор на въпроса "какво сънуваш" не мога да дам. Знам само, че се сбъдват доста често.
Веднъж сънувах, че ме изпитват по биология, аз отказвам да изляза да говоря и ми пишат двойка. На следващия ден всичко се случи едно към едно, дума по дума, както беше в съня ми.
Мисля, че сънищата отразяват нашето емоционално състояние на подсъзнателно ниво. Напълно възможно е да те "предупреждават" за нещо, което ще се случи. Като цяло не трябва да се вманиачаваш на тема "тълкуване на сън", защото ще се побъркаш от мисли кое е правилно или не е, как да постъпиш, ама защо постъпваш така и т. н.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 323d5a28fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Преди няколко години сънувах един сън, който поне за мен е интересен за разказване.
Понеже нали съм комунист трябва и тематиката да бъде такава. Сънувах че съм шофьор на военен патрул, защото има още капиталисти желаещи да си върнат властта с оръжие. самия патрул се състои от два автомобила В първия автомобил са натъпкани войниците. Уредил съм се да шофирам джипа на началника, който е герой от войната и много дисциплиниран съсредоточен и способен да решава проблемите със замах всички му се прекланят и уважават. Всичко вървеше спокойно докато не стигнах ме до един мост (сега не си представяйте `Аспарухов` мост, а малък на височина 2-3 метра колкото да минава поточето)Скроили ни засада и ни атакуваха първия джип беше обгърнат в пламъци. Командващия веднага излезе от джипа и откри огън, с което успя да повали един от противниците ни, но много скоро и той трябваше да се прикрие зад едни скали и така аз останах сам срещу 3ма противника без оръжие, а само с един пълнител за автомат. Трябваше да действам бързо иначе щяха да разкрият позицията ми и да елиминират командира поне той заслужаваше да се измъкне. Забелязах че от ляво на изгорелия автомобил се приближава вражи войник, който не подозираше за мене И какво да видя този човек беше един мой дългогодишен колега (човек на който винаги съм държал приемал съвети и сме си помагали. По характер сме спокойни и единственото, което ни различава са годините той е с 20г по-голям от мен). Хванах го за автомата и успях да го насоча към земята. тогава проехтяха няколко изстрела, които преминаха до крака ми. Първото което му казах след като му взех оръжието беше
-много си смотан не уцели
С един скок се озовах във фланга на врага от тази позиция ги гръмвах всички-само трябваше да презаредя
Но тогава чух колегата си да казва със самоувереност без да се обръща с лице към мен сякаш не му пукаше, че мога да го застрелям в гръб. -Ти ще ми кажеш, че не съм уцелил, я се погледни целия. До този момент се виждах победител другите с нищо не ме превъзхождаха. Погледа ми се насочи върху тялото ми и се виждаха няколко огромни рани. Оставаше ми половин секунда живот, колкото да размисля за живота си и осъзнах, че съм губил през цялото време запитах се защо и сега се случва. Отговора дойде много бързо просто съдбата ми е отредила да бъда неудачник.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker