Как преодолявате изпитанията? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121152)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Как преодолявате изпитанията?
преди: 12 години, 4 месеца, прочетена 2174 пъти
Здравейте, дами и господа. Така - искам сега една положителна тема да бъде пусната, за това аз съм инициаторът.

Моля разкажете за най-трудните си житейски ситуации и след това кажете как сте се справили с тях. Много от хората, които влизат в този сайт се надяват да получат съвети от хора надживяли проблемите, така че ако отделите 5-10 минутки, сигурно може да помогнете на много хора.

Кога е бил най-тежкият ви период в живота? Какво се случи тогава и как се справихте?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 4 месеца
hash: bf67294dde
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Слушам адски много музика. Понякога човек просто не може да не мисли за негативните неща и проблемите. Затова слушам музика почти постоянно, поне малко да ме разсее. От опит мога да кажа, че времето лекува всичко, просто трябва по един или друг начин да изживеем случилото се, то вече се е случило и е факт. Не можем да го променим.

*Syndrome

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 7a0ae18ca2
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Поздравления, много ми хареса темата, жалко, че не са писали повече хора.

Всеки реагира различно на неприятните моменти в живота. Едни мълчат, други плачат, някои пият, други бият, псуват, не спят.
Преживяла съм много трудности. Крепи ме единствено мисълта, че тези моменти ще ми калят характера, ще ме направят по-силна, опитна. И мисълта, че съм сама. Когато знам, че съм сама, знам, че сама трябва да се справя и никой друг не е в състояние да реши мой проблем или да ми помогне. Когато знам, че имам подкрепата на някого се отпускам сякаш и много лесно се предавам.

Подкрепям номер 1, времето наистина лекува много рани и променя много хората, но трябва да има някакви събития, някакво развитие. Ако застанеш на едно място и се съсредоточиш само в нещо, колкото и време да мине, едва ли нещо ще се промени.

В самите ситуации, в повечето случаи обичам да съм сама, самотата и спокойствието ми позволяват да се съсредоточа в проблема и да измисля някакви варианти за решаването му. Рядко усещам нужда от нечия подкрепа, но пък усетя ли я е смазващо силна.

А за най-тежък момент като се замисля се откроява един, но той е прекалено личен дори за анонимен сайт. Просто съм го запазила само за себе си.

Когато ми се случи нещо много лошо - плача (не винаги), сипвам си едно голямо питие ( по възможност силничко ), паля си една тежка цигара, пускам любима музика и просто си повтарям, че трябва да се справя или да измисля нещо. Не обичам да говоря за моите проблеми с друг. Ако някой не настоява да му споделя какво се случва с мен, аз първа никога, не си търся кошче за душевни отпадъци. Не ми допадат и хора, които за най-малкия проблем започват да звънят на приятели и да ги занимават. Вече дори ме дразнят жените, които ми се обаждат, за да излезем и реват как някой ги е излъгал или как са се скарали с някого. Според мен всеки сам трябва да се справя и да се научим да сме малко по-самодисциплинирани, силни и целенасочени - това е пътя към преодоляването на което и да е изпитание.

Още веднъж - поздравления за темата.

Лоша

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 4eb57dd48a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Пуснах я темата, защото наскоро стигам до извода, поне в моя живот, че най-важното е просто да не се отказваш. Каквото и да става, ако седиш едва ли ще отмине и да, едно от най-важните неща както номер 2 каза е самодисциплината. Това има огромен ефект, просто не мога да опиша колко, ако човек спре да си търси извинения и прояви дисциплина.

Аз също много мрая хората да ми реват на рамото, при това за някакви дреболии в моите очи - например напуснала ги е приятелката, или нещо такова, което не води непосредствено до края на живота. Няма непреодолими изпитания стига човек да прояви волята да се избави от тях. За мен може би един от най-силните моменти беше, когато разбрах, че наистина съм сам в този свят... но не по този депресарския начин, а че просто съм сам и не е необходимо да очаквам помощ от другаде, защото сам трябва да се справя. Това ми помогна доста в някои отношения.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker