Как ще изглежда България след 60 години? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120673)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14308)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Как ще изглежда България след 60 години?
преди: 12 години, 3 месеца, прочетена 2958 пъти
Та така. Уча математика и обичам да разсъждавам. Народа ни мрази управляващите си. Това е ясно на всеки. Мрази ги от цялата си душа. Да с право. България е най-бедната страна в ЕС и една от най-бедните в Европа.

Производство нямаме, демографски изчезваме, като народ, говоря за българския етнос. За това българите, винаги търсят спасителя. Това е заради факта, че мразят всички, които са управлявали до сега.

Царя беше спасителят, но се провали и след два мандата във властта партията му изчезна. Сега Бойко е новия спасител. Как смятате, дали и неговата партия, ще изчезне след време, ще се стопи, като НДСВ. Да РЗС и тя беше, нещо като новия спасител, за нея е ясно, вече нява да я има.

Е Янето може и да е депутат от ГЕРБ или от друга партия. Всички са просто сладурчета. Направо да ги схрускаш. Въпроса ми е какво, ще стане като се изчерпят спасителите. Кого ще изберем. Или пък, ще се стигне за размирици. Какво е политическото ни бъдеще, това ви питам, вас хората.

Може и да изберем Атака, те не са били във властта до сега и това е възможно. Просто с тази тема проверявам има ли истинска демукрация. Ако я сложат, значи я има, ако ли не, значи ще имам гости скоро време. Проблема е в това, че сме прекалено търпеливи.

Видяхте протест и няма АСТА, след това. Имам и още едно въпросче. Как ще изглежда България след 60 години.

Статистиките казват, че българския етнос ше е малцинство, може ли това да стане и какво следва от това ако е факт след 60-0 години. Мнозенство ще са ромите, казва статистиката. Това е което ви питам и искам да знам мнението ви.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 3 месеца
hash: 5c5d8eb03b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   "Спасители"??? К'ви спасители те вълнуват бе човек? Единствените които могат да ни "оправят" сме самите ние! Ако чакаме на някои друг, на готово няма да го бъде...

А относно бъдещето това само един бог знае какво ще е. Статистики колкото щеше всеки ден изниква нова - един път ще са малцинство, друг път ще стана в пъти по-вече от сега. дрън -дрън та пляс

NoBody

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 2dfcb3ab52
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Подкрепям номер 1.
Мога да допълня само, че статистиците правят прогнозите си, взимайки едни данни от миналото.
Аз си спомням, че през 90-те имаше бум на абортите и никой не раждаше. Имаше някаква прогноза, че до 2015 чрез емиграция и смъртни случаи сме щяли да сме 5 милиона. Е, не познаха - икономиката си стъпи на краката, много хора, които бяха отлагали с години си родиха деца (и то българи! ), приеха ни в ЕС и НАТО, Гърция и Испания фалираха и принудиха много нашенци да се върнат, македонците също си направиха български паспорти, много учат и работят у нас.

Авторът, освен с неграмотността си, прави впечатление и със заучените и необмислени неонационалистически пропагандни пароли.

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: c732c01d02
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Хора питам ви точни неща, вие нищо не казвате. Автора съм и не съм нацист, националист или някакъв, не претендирам за нищо, а просто разсъждавам. Питам ви как ще изглежда България след 60 години и кой ще изберем да ни оправи, по-следващите избори, това искам да знам. Добре де, аз съм тъп и то доста, за това искам да ми кажете как ще изглежда България, това ви питам вас хората, мене автора ме оставете, аз уча математика и това е, нищо повече.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: ce9f214df2
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Статистиките нищо не могат да ти кажат. Ако статистиките някога са били верни, то ние да сме изчезнали от картата. Не знам кой ще се избере следващия мандат, но който и да е няма да ни оправи. България в момента няма нужда от последовател на ЕС, има нужда от лидер, човек готов да рискува, готов да поеме нещата в свои ръце, а такива- няма. След 60 години... не, всъщност, наистина не искам да знам какво ще е положението. Ако народа не се стегне, ако не се увеличи бройката на свестните националисти сме на никъде, или ще сме си имигрирали, или ще живеем по американските стандарти.

Лошото е, че сякаш наистина ние си вярваме, че някой ще се качи на власт и всичко ще е наред. Забравяме, че всичко си зависи именно от нас, народа, най-голямата послойка.
Зу-За

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 5c5d8eb03b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Добре де, авторе, какво те топли тебе колко ще са Българите? Както казваш учиш математика... БРАВО! Дай да посмятаме малко, а?

Към 1 февруари 2011 година населението на Република България е 7 364 570 души. Жените са 3 777 999, или (51. 3%). Мъжете са 3 586 571 или (48. 7%).

Това далеч не показва, колко са реално Българите, нали се сещаш и сам? Има и хора в чужбина, който се определят като Българи и т. н. Стигаме до извода, че статистиките не могат да кажат нищо окончателно, а само времето има това "решение"

"Може и да изберем АТАКА, те не са били във власт' - по тая логика и аз не съм бил навласт, дай избери и мен (Няма значение, че бъкел невдявам от политика)
Според теб АТАКА ще ни оправи? Как? Чрез геноцид? Чрез "силна ръка", както се изразява Волен? Така ли според теб "ще ни оправят".

NoBody

 
  ...


...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: b26bdcff5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   От номер 2 - много добре казано NoBody, само че при последното преброяване няма как да са вътре и хората, живеещи в чужбина - страницата за преброяване по нета се отваряше само от България, както и идваха хора да проверяват, кой реално живее там, където се е преброил. Реални са значи данните от последното преброяване.

Как си представям България след 60 г. ли?

Ами просто една по-малка страна в ЕС, която вече ще е настигнала от поне 40 години по стандарт на живот страни като Германия и Франция.
Представям си една пъстра страна, в която ще имат място всички - не само етническите българи, а и всеки, които иска да работи, да си плаща данъците и да живее според законите ни.

Същност - всичко е само инсинуации.

Представяте ли си да бяха питали хората преди 60 г., каква ще е България през 2012. Сигурно щяха да кажат, че ако САЩ не са ни пуснали атомната бомба, капиталистическия блог ще се е сринал, западярите ще са умрели от глад и ще се блъскат нелегално да минат в комунистическа България, където ще управлява внука на Тодор Живков, хората ще са дочакали да им построят Москвичите, които са заявили преди 30 години, Черно Море ще има 5 хотела, в които ще могат да почиват само богоизбрани срещу долари...

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: c732c01d02
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   А така хора, вие сте големи оптимисти, браво. Искам рзсъждения, въображение и хопотези, колкото си може повече. Не разбрах за изборите, кажете кой мислите, ще спечели. Номер 6 не всичко е институции, ама един важен фоктор наречен манталитет. Като се появят чудженци, то те ще са и с друг манталитет. Пример ако са афганистанци, то за тях да те наръгат с нож, защото си им нанесъл обида е съвсем нормално, а мнозинството променя закони и институции. От тази глидна точка ако тези хоре са мнозинство, то би имало закон за наръгванито с нож, заради обида и то, не би било незаконно или, ще има само глоба. Ако пък мнозинството са роми, то жененето преди 25тата година, ще е неписано правило, а кражбата не би било да се наказва строго, ще има примерно порицание, при кражба, а не затвор и тем подобни. Държавата се прави от хора, нови хора, нова държава. Искам фантазия, как би изглеждала тя. Номер 6 забавен си, с тва за комунизма оби рибата просто супер беше, а така, много яко.

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: d7ea76b039
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Забравяш че ще станат много промени който ще променят правилата на играта. Я разгледай примерно Петролния пик. Сегашния строй е установен с революция 1989 рано или късно ще се смени с нова революция въпроса е кога. Перолния пик дава 1 възможност, пръво проучи темата и тогава спори.

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 76c5144010
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   След 60 ли? Ами 90% роми, 10% други. Радвам се, че няма да съм тук.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: b8b835098a
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Мислех да ти отговоря сериозно, но стигнах до думата "демУкрация".
Доста е възможно след 60 години 90 процента от хората да са неграмотни.

 
  ...

...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: c732c01d02
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Хора автора съм, има и доста по-неграмотни от мене, а плус тве клавиатурата ми е доста зле, както и целия ми комп, да виновен съм, само не разбрах, кой ше спечели по-следващите избори и тези, не вярвах, че българите СМЕ аполитични, до такава степен, че даже една хипотеза да не извадител. Искам смелост, кажете, все пак нали уж всеки се интересува от политика, налии имаме развото гражданско общество, а сега пълно затишие, надявам се да е пред буря, а не да се намирам в пустиня. Да прав си най-вроятно след 60 години 60 процента, няма да знаят да пишат, тва е нормално ако етноса не е български, а бушменски, но не е изключено.

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 73df3c6571
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   България след 60 години...
5 милиона цигани, които са седнали на главите на 1 милион нещастни българи, които се влачат по земята от една страна - от тежестта на мангалите, от друга - от собствената си унизена съдба. Ето това ще е България след 60 години.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 445d10872c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Нашите прости жени, ако могат да се наричат такива, ще я напълнат с цигани...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker