Кои са виновните за бедността на страната ни? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (122778)
 Любов и изневяра (30155)
 Секс и интимност (14526)
 Тинейджърски (21994)
 Семейство (6598)
 Здраве (9692)
 Спорт и красота (4744)
 На работното място (3261)
 Образование (7376)
 В чужбина (1673)
 Наркотици и алкохол (1125)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1755)
 Други (18925)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Кои са виновните за бедността на страната ни?
преди: 12 години, 7 месеца, прочетена 1712 пъти
Казвам в прав текст.

Виновни са хората с робската психика, коит оцеляват в мизерната срада на държавата ни, но все пак са доволни. Затънали са до шия в калта, а си мислят, че калта е петрол и ще им донесе пари. Не калта е черната тиня, на тяхното безхаберия и неучастие в държавата. Когато не ти пука и оставиш власт имащия да си прави каквото иска, то най-вероятно той ще злоупотреби. Не е виновен той, а ти приятелю, които си със заплата, колкото са седмичните пари на гръцка пенсионерка, или месечните джобна на първолак англичанин, но си доволен от това. Седиш си в къщи, докато ония горе , във върха на управлението краде и продава родината ти за жълти стотинки, в името на собственото му благо, с една дума комисионна.

Да господин министъра, ще продаде рудника, които струва 2 милярда за 2 милиона, като ще вземе 1 милион, като комисионна, тя не е незаконна, той не прави нищо лошо. А вие, докато похабяват ресурсите на бащините ви земи, си седите, спокойно и си люпите семки. Вие сте виновни.

Сега разбрах, защо робството е било 500 години. Да заради такива като вас, които си седят вкъщи, докато турската власт им взима децата и им пали нивите. Малко са били недоволните, като мен. Да наречете ме лош, пияница, кретен, но ако стане лошо ние, недоволните ще ви спасяваме. Ние недоволните, ще спасим България.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 7 месеца
hash: f665e1479e
гласове:
1 2 3 4 5
  (302620 гласа)

1.   Прав си виновни сме си ние българите, с нашето мислене. Страната ни не е чак толкова бедна. Проблема е, че има хора, милионери и милиардери, в тях са парите. Ние позволяваме да ни крадат, а никой не прави нищо, от къде са им тези пари? Дори и ГЕРБ, някои имаха очаквания в тях, но са пълни дупки. Чудя се следващия път дали да не гласувам за ДПС така на инат, и по късно да си взема за жена туркиня, в които има все още много положителни черти, а първото беше в кръга на шегата. Повечето, които са милионери днес са с пари дадени им от комунистите в началото на прехода. Като се започне с един милиардер, който беше застрелян преди 9 години и други като него. Парите са в тях и никой не прави нищо, не са виновни само политиците виновни са хората. И след това не се правете на обидени, когато Борисов казва "Лош човешки материал ", защото в България верно е такъв. Нещата могат да се оправят и всичко това зависи от нас. Изключително съм разочарован, че оня ден на протеста през ЮЗУ против високите такси имаше само 8 човека. И за заключения пожелавам тези такси да ги увеличат тройно през следващите три години, а ДДС да стане 30 %. Това заслужаваме.

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 6d9e168268
гласове:
1 2 3 4 5
  (249408 гласа)

2.   Като си толкова революционно настроен, защо не направиш нещо, а? Май не ти стиска. И аз мога да пиша темички в нета денонощно как трябва ние самите да променим нещо, но нали се сещаш, че точно такива като тебе, които само говорят много, нищо не вършат. Стани, направи нещо стойностно и после ми говори...

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 2cc3773dc0
гласове:
1 2 3 4 5
  (220497 гласа)

3.   Автора съм. Който прави нещо го мислят за луд или за подставено лице, винаги е така. Ходил съм на протестите за шистовия газ, за опазване на природата и за акта и ще продължавам да се боря, призовавам ви станете, стига спане. България събуди се, ти спиш предсмъртен сън. Хората са виновни , хиладапъти повече от властта, а и тя самата идва оттях, от народа, от вас.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker