Самичко ми е - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (122777)
 Любов и изневяра (30155)
 Секс и интимност (14525)
 Тинейджърски (21994)
 Семейство (6598)
 Здраве (9692)
 Спорт и красота (4744)
 На работното място (3261)
 Образование (7376)
 В чужбина (1673)
 Наркотици и алкохол (1125)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1755)
 Други (18925)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Самичко ми е
преди: 15 години, 8 месеца, прочетена 3348 пъти
Никога не съм имала приятели. В гимназията да са били най-много 3-4, и то какви - само за шматкането насам натам, веднага щом завърших и се разпръснахме, повече не се потърсихме. Проблемът е, че съм твърде сериозна за годините си (20г). Моите връстници ходят по кафета, дискотеки, кръчми, докато аз не обичам шумните места, предпочитам разходка в градината пред опушеното заведение на приказка. И това е проблемът - че никой друг не предпочита това, което аз искам. Така си загубих "приятелите". Седя си вкъщи, няма кой да ми се обади за две думи да ме чуе как съм, да се видим, да ми дойде на гости. Кукувам си, а за млад човек, на 20, това май хич не е добре.

Другият проблем е гаджето ми, с което живеем - заедно сме от много време, той по цял ден е на работа и съответна - аз сама вкъщи. Не ми е интересен да излизаме някъде заедно, а с когото и да се запозная, щом разбере, че си имам пресериозен приятел, просто ме забравя.
До кога ще бъда сама и защо всички момчета си търсят само гаджета, нима чистото приятелство между момче и момиче наистина не съществува!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 8 месеца
hash: f5c52024c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (302620 гласа)

1.   Не може да съществува дълго време приятелство между момче и момиче без да се появят чувства поне при един от двамата. Пробвала съм неколкократно и винаги прераства в любов.

Потърси някакво занимание - курс по танци, курс по език където освен, че ще се забавляваш, може да се запознаеш с нови хора и евентуално да завържеш някакви приятелства. В същото положение на самота като теб съм и на мен това ми помогна. Успех!

 
  ...
преди: 15 години, 8 месеца
hash: 15b0487317
гласове:
1 2 3 4 5
  (249408 гласа)

2.   Спокойно! Винаги ще се намери, човек като теб. Аз също съм момиче и предпочитам приятна вечер под звездното небе, от колкото запушените кафенета и дискотеки. Премирих се с това, че съм сама. Защото разбрах, че съм нещо много повече от останалите, ти просто си ги надраснала и ще го разбереш, но след известно време. Сега живей така, както сърцето ти подсказва. Не се поддавай на "другите". Имай собствено мнение и си дръж на него. С течение на време ще намериш твоя пътник, за изгубения влак.
Успех! :)))
SFA

 
  ...
преди: 15 години, 8 месеца
hash: 3d2ffe755d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220497 гласа)

3.   Само ще кажа че разбирам много добре какво ти е с тази разлика че не живея с приятеля си гадно е да си сам и да няма с кого 2 приказки да си кажеш ако искаш дай имейл да си говорим по спокойно.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 8 месеца
hash: cde3d0face
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Здравей, аз искам да ти кажа това макар че съм по малък и представлям нещо като и аз незнам как да се опиша може би жертва на самотата донякъде моят случай е подобен защото аз имам много познати ама ти просто като излезнеш еи така чайче кафенце и просто да си отбиваш времето и но не би споделила лични и интимни неща с тях щото ги знаеш дъртите клюкарки :D Те не са дърти но, а относно това за приятелсвото м/у момче и момиче чисто приятелство според мен има начин да сте много близки (дори и от малки) и да си споделятв всичко и бе да се влюбвате но както казва N1 ВСИКО Е ВЪЗМОЖНО (аз се познавам с момиче от 2 годинки дори и моите и неините родители се рабират толкова че дори си викат " мара сватя" :D тя е много красива (ВСИЧКИТЕ ЛУДВАТ ПО НЕЯ. НО ТЯ НЕ ГИ ДОПУСКА ДО СЕБЕ СИ) и всички ми се дразнят и си мислят че се харесваме аз им казвам да правят каквото искат и те не ми вярват, но ето аз немога да се влюба в нея извинявай ако съм те оттекчил с моят ''Роман" -бих искал да си разменим skype да си побъбрим :) (на 17 сам ) :)

 
  ...
преди: 15 години, 8 месеца
hash: e3f4c45b7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Намери си още едно гадже.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker