Нищо не ме прави щастлива - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121052)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Нищо не ме прави щастлива
преди: 12 години, 3 месеца, прочетена 5226 пъти
Здрав, млад човек, уж всичко ми е наред, а просто сякаш нещо ме измъчва отвътре всеки скапан ден. Не знам какво да правя, първо си мислех, че ако променя някой неща в живота си, които не харесвах, всичко ще се нареди, но не стана така. Взех да изгубвам желание да общувам с хората, предпочитам да си стоя вкъщи на топло и да си гледам филми.

Направо не знам какво става с мен-бях душата на компанията, а сега дори и компания не искам да имам. Просто ми е писнало от всичко и всички. Чувставам се добре единствено, когато спортувам, защото само тогава не мисля за нищо.

През останалото време-или безразличие или едно гадно тягостно настроение. Всичко започна миналата година по това време (до преди това животът ми си беше прекрасен). Просто ми се случиха много ужасни неща, все едно след друго. В началото се борех, гледах напред. Виждах и хубавите моменти между лошите и това ми даваше смисъл да продължа. Казвах си, че са само временни неща.

Но напоследък осъзнавам, че сякаш съм се изчерпала, нямам сили да се боря с всички тези неща вече. Искам да си събера багажа и да замина някъде, да се скрия от всички. Макар да знам, че няма да помогне. Но не мога да имам и един ден почивка насаме със себе си! По цял ден съм на лекции( уча в чужбина и присъствието е повече от задължително), а през останалото време или съм на работа, или съм прекалено изморена, за да правя каквото и да било.

Не мога да си взема отпуска, камоли пък да напусна. Това е единственият ми доход. И не се оплаквам, защото знам че има много хора без работа, а на мен парите ми стигат, а и работя по специалността си. Но просто сякаш нищо не е както трябва.
Моля ви, дайте ми съвети как да си възвърна равновесието, само да не са от рода на „иди на псохолог“, защото нямам нито време, нито излишни пари за това.
I, 20

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 3 месеца
hash: cb92c36f0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   според мен се справяш много добре, и аз бях така няколко години, чувствах се полубог.

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 1980d7e055
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Намери си гадже/секс, ще се почувстваш много по-добре. Просто трябва да си намериш ново нещо, което да очакваш с нетърпение.

Death_Blade ^

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: b6ccda9f6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Щастието е жадувано и мечтано, постига се когато сме
готови за него ;) Обикновенно след някой изтощителен и
изчерващ силите ни период. Както е при теб! В период си,
тежък със симптоми за депресивност. Случва се, чак сега,
си отреагирала на ужасните неща които си преживяла.

Отминали са, но са оставили следи в душата ти, в
съзнанието ти.

Монотонност е при теб проблема, като заседнала си в една
еднообразност. Нямаш много време, нищо ново не се случва,
и спомените оживяват, припомняш си, натъжаваш се, слънцето в теб помръква, и така ден след ден. Можеш ли да живееш и за напред по същия начин? Не мисля че би
могла! Звучиш ми, като момиче, което някога е била много спокойна, обнадеждена, весела, щастлива, колкото е могла :) Но днес, е минало много време, от както последно си
разпуснала, си се забавлявала, дните са сериозни, малко си и изнервена, и гледаш филми, за да убиеш времето, напрежението, за да не мислиш, за всичко което те смущава, натъжава и тормози. И няма как да си щастлива, щом губиш желание да си! ...

"Нищо не ме прави щастлива. " Защо чакаш? Какво чакаш? Ако нищо което е при теб, не те прави щастлива, излез, огледай се и преоткрий щастието си. Намери това което ще те направи щастлива ;) Предвид ежедневието ти, мисля, че липсата на щастие, е защото се чувстваш самотна. Мисля, че част от щастието което искаш, се крие в това да бъдеш с друг, и с него да споделяш своето време. Пoвярвай, така би се откъснала от всички тъжни мисли и би била щастлива, или поне, по-спокойна и силна. Запознавай се с нови хора, ако сегашните не ти вдъхват доверие. Не стой само в къщи, живота е приключение, впусни се в него, изживей го :)


~winterfire~

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 59de0dcd3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Здравей! И аз се чувствам по същия начин. Лошото е, че много млади хора май сме така.
Остави някакъв имейл /ако може де/
Ж20

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: f2a25c8278
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Номер 3, тва е супер тъп коментар. Авторке, браво за това че и ходиш на работа и на лекции и то учиш в чужбина. Радвай се за това. Нормално е да си в такова положение, тъй като, така е когато почнем работа-живота ни е сив, постоянно правим едно и също и почти нямаме време да се позабавляваме по какъвто и да е начин. Но помисли какво би ти донесло щастие и започни да се занимаваш с него. Недей да се отчайваш, горе главата, това няма да продължава вечно, това еднообразие.

 
  ...


...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 80a4d96138
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   Аз се чуствам по абсолютно същия начин, може би защото твърде много негативни неща са ми се случили в живота. И аз ходя на работа и на лекции, но имам чуството че съм влязъл в някакъв монотонен роботски цикъл от който няма излизане. Но въпреки всичко всяка сутрин си слагам изкуствената усмивка на лицето и се боря с това в което съм се превърнал, с надеждата някой ден да се оправят нещата и да бъда щастлив. Бори се и ти, в крайна сметка поне това че даваш всичко от себе си ще ти носи надежда.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 63ba0056a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   И аз съм така... Момиче съм, на 13 години... Сигурно ще ми се смеете, но единственото, което ме прави щастлива е... Хари Потър. Не, не говоря за Даниел Радклиф /който е уникален/, а за героя от книгите... Просто човешкия живот е нещо толкова... скучно... Животът ми е скучен и нищо не се случва.. Уча в нормално училище, догодина сигурно ще ходя в езикова гимназия, по - нататък университет и някаква професия... Това е толкова скучно, искаше ми се мечтите ми да бяха реалност...
П. П В някакво интервю ли, какво беше, някакъв човек беше казал, че не може Роулинг сама да е измислила всичко и той вярва, че наистина някъде съществува нещо такова... Магии и куидич... Подкрепям го, как ми се иска да е реалност <3

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: ad637333ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Искш ли да излезем заедно, искам да се запозная с теб.

Модератор: Напомняме, че сподели.нет не е сайт за запознанства

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker