Липсва ми доброто старо време - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Липсва ми доброто старо време
преди: 12 години, 3 месеца, прочетена 2922 пъти
Не съм от хипитата, които ще парадират за 70-те или 80-те, а ще припомня колко готино беше не много отдавна, но все пак минало. Бях тийнейджърка в периода 1998-2002. 1999 и 2000 бяха най-яките години в целия свят. Музиката беше истинска. Слушаха се "Бекстрийт бойс", които много хора не одобряваха, но бяха много по-талантливи от чалгите, от Джъстин Бийбър и т. н. Също "Хенсън", а пък и по-старите групи бяха на върха точно тогава. Да не говорим за киното. Гледаха се най-суперските филми като "Америкаански пай", "Кръгът на Доусън"(той беше сериал), "Пич, къде ми е колата? ", " Клубът на разбитите сърца".... а сега какво се гледа?

Изобщо знаете ли тези филми, които споменах? Знаете ли велики млади актьори като Шон Уилям Скот, Кер Смит, Джеймс Ван Дер Бийк, Джеси Мос, Брендън Фер? Те са забравени, а нямат още 35 и не спират да работят! Какво стана с някогашните филми, където се разказваше за луд купон със малки закачки, а не сборища наркомани, проститутки и сбивания по долнопробни заведения. Съжалявам за гадния ми израз, но такъв е животът. Липсва ми доброто старо време! Сега хората зяпат "Пепел от рози", перли, мерли... само турски сериалчета, които минават в рев и клетви! "Трий Хил" и "Свръхестествено" ги бива, но за жалост са само те в днешно време. Всичко друго латино приказки и турски измислици! Някога имаше хубав латино сериал "Руби", но другото западна. "Бар Наздраве" е доста стар, но забавен.
Публикувайте историята, иначе ще се влудя. Моля ви...!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 3 месеца
hash: b606bc20c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Да и на мен ми липсва това време, и аз като чуя някоя песен от 90'те ми навява ужасно много спомени от това време. НО не живея в миналото нито пък мечтая за някакво бъдеще, което ще е идеално и няма да има проблеми и т. н. А просто съм в настоящето, там където ТИ сам определяш какъв да е животът ти НАПРАВИ ГО И ТИ!

NoBody

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 6e4d8f64a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Филмите и музиката, които си посочила като "суперски" са под всяква.

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 6472fc6816
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Може би сме горе-долу набори. Аз също бях голяма фенка на Бекстрийт бойс и Хенсън. То като си тийн нещата изглеждат по-различно. Сега, предполагам си на 25+ и е съвсем нормално нещата да не ти харесват. То не всичко са музика и филми. Онези години ти се струват по-добри, защото тогава нямаш отговорности, не се ангажираш с други неща. Вече не си на 15-16 и би трябвало други неща да те вълнуват. Но за съжаление, ако в личен план не ти е много интересен живота, обръщаш внимание на тези неща. Не искам да те засягам. Просто мисля, че трябва да се надживее това минало. Аз също страдам за едно време. На мен също към 2000 г. ми беше най-лудото и забавно време. Пораснах, промених се. Живота ме завъртя и сега други неща ме вълнуват. Но всеки е различен. И все пак, ти на колко си години? :)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: a3b4e96453
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз съм от по-старото поколение и нищо не мога да заменя от доброто старо кино от 90-те и страхотната музика от 80-те. Сега всичко се изчерпа откъм идеи и се правят само безмислици.
М38

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: e32920357e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Аз тогава бях дете, но и на мен ми липсват. Гледал съм абсолютно всичко, което ти си посочила и мога да ти кажа, че по супер7 дават нов сезон на "Кръгът на Доусън". А другото няма как да върнем напред, но не се отчайвай! Времето се мени.... на баба и дядо им липсват 60те и 70те, на мама и татко - края на 80те, а на мен 90те - началото на 2000те, но това не ти пречи да си фен на това. Аз харесвам готически рок, метъл и т. н. и се дразня, че емо и готите сме недооценени, но все пак си живея живота!

Ian_the fucker

 
  ...


...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 7b4fa95293
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Е аз пък си спомням с удолоствие 2007. Тази година и периодът от 1999-2002 и са били най-щастливите етапи от живота ми. Спомням си как 2007 гледах в захлас Кеч и Междузвездни войни и нищо друго не ме интересуваше. Нямаше ги камерите в училищата , нямаше такива като Джъстин Бобър и Селена Гомез. Тв сериалите бяха нормални.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 8 месеца
hash: ed00ae5132
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Абе хора, без значение от времето, в което сте живели вие , в което живеем ние и в което ще живеят новите поколения, без значение от предпочитанията на масите, нищо не ви пречи да си гледате и слушате това, което ви харесва.
Да, и аз съм отчаяна от тази чалга-култура и от хора, които дори не знаят какво слушат и какво гледат.
например най-големите расистчета слушат чалга като си мислят, че това е бългърска музика, а всъщност музиката е турска, циганска и арабска, само текстът е бългърски! А те си мислят, че е бългърска музика и за това на абитуриентски балове и купони се слуша само чалга. Не разнообразна музика, това означава да се слуша всичко, а само чалга и е наистина плачевно!
Авторке, а ти като си ценител на истинското изкуство, някога била ли си ценител на бългърската музика и бългърското кино?
Дори и сега през 21 век има хубави бългърски сериали и филми със сериозни актьори, които обаче са неоценени, или пък са обявени за второ качество, т. кат. сега хората са луднали по турските и индийските сериали или пък се опитват да се правят на американци и гледат точно най-големите американски бози като „Здрач“ и други прпостотии. Честно казано не съм особено запозната с повечето холивудски филми, нямах време да гледам, нито пък със сериалите, които не гледам, даже не знам именат им, знам само тези, които ми харесват като „Двама мъже и половина“, „Малкълм“ или евър грийни като „Напълно непознати“ и „Дарма и Грег“.
Но има и хубави бг сериали.
„Революция z“ бешe супер свеж бг сериал и не е някаква боза. „Пистолет, куфър и 3 смърдящи варела“- някой ще каже, че това е пълна кретения, но всъщност някои от героите са сравнително трудни за изпълнение, дали келешите, които записват актьорско майсторство, само защото няма какво друго, биха могли да се справят? Или „Живи легенди“, „Тилт“, „Love. net“ и пр.
Новите бг филми не са по-лоши от старите, когато актьорите ни са на ниво! Има още много примери освен тези двата!
Хората на изкуството, истинските, често са неоценени приживе, бързо забравени.
Това е реалността. Дори и ти авторке, не си споменала бългърски имена на актьори, музиканти или сериали. Значи ние самите не познаваме себе си, фенове сме на чуждото, защото е по-популярно и то най-вече на „скандалното “, понеже е нужно някой да прави грозни и вулгарни неща, за да си запази името и да има повече гледания на клиповете, колкото и ограничено да звучи това.
И да не си мислиш че през Доброто старо време са били оценявани хората, които заслужават?
Истината е, че масата определя стереотипите и това, което се „се харесва, което се гледа, което се слуша“, но истинските ценители определят това, което е наистина добро за тях и го поддържат, като продължават да ходят на кино и театър, да слушат хубава музика и да ценят изкуството и хората, които го заслужават.
Според мен всеки период от развитието на човечеството и изкуството, е време, в което изгряват нови звезди и доста често истинските оставят в сянка, но те се борят за поддръжка на изкуството, а не за слава, като Криско, 100 кила и някакви измислени „Творци“.

*Silver Moon*

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 2e26fb95c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Липсва. Ми. Старото. Време. Имаше. Доктор. Куйн лечителката. Як. Сериал беше. Турските сериали не струват

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 2e26fb95c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   О. Сериалите. Едно време са. Яки. Як сериал. Е. Спасители на плажа. Супер. Як сериал

 
  ... горе^
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 2e26fb95c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Едно време имаше един як. Сериал сьдружници по неволя як сериал. Маделин и. Дейвис. Яки ся

 
  ...

...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: ffe8633fd7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Тези времена ти се струват хубави, просто защото си бил тийн тогава и е нормално. Аз също тогава бях на 15-18 години, и на мен музиката от този период повече ми харесва от сегашната. Сега също има нелоши неща обаче. Хубава музика има правена и преди този период. Колкото до филмите, ако се замислим реално, не са чак кой знае какво. Примерно "Американски пай" ми е мега тъп, а "Пич, къде ми е колата" не съм сигурен дали съм го гледал. Общо взето американските комедии не ми харесват с малки изключения. Годините си бяха хубави просто, защото бяхме ученици и ни беше весело. И сега да съм ученик, няма да ми е зле. Принципно, всичко зависи от средата. Преди също се слушаше чалга, не толкова много, но се слушаше. И мен до преди няколко години често ме избиваше на носталгия по минали времена, но си дадох сметка, че сега не живея по-лошо от преди. Е, нямам толкова много приятели около мен и не правя същите лудории, което от време на време наистина ми липсва, но пък от друга страна сега имам възможност да правя други неща, които пък преди не съм можел.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker