Изкуството на анализа - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121179)
 Любов и изневяра (29705)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Изкуството на анализа
преди: 12 години, 3 месеца, прочетена 4659 пъти
Вероятно вече доскучах на хората от кафенето и затова отварям нова тема. Който желае може да пище и да ме пита всичко без ограничение на въпросите, които ще задава на мен и на всички останали. Можем да си се анализираме на воля както и да си задаме всякакви въпроси.
започвам със самата себе си като факти и анализ.

Бяла жена на възраст между 30-35. Вероятно омъжена и с дете а може и две. Обича интелигентен разговор без обиди. Има различни интереси и понася критика. Има образование и не зависи от никой. На моменти откача в положителен смисъл. Обича ектремни спортове и хобита. Не се влияе от това какво ще кажат хората.
Ами това е сега сте вие.
Маги

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 59

преди: 12 години, 3 месеца
hash: d6809ad186
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Хахах, Маги ви обаче сте се навили да ме оставете сам, самичка горе в кафето. Какво те кара да си мислиш че ти или някой друг е доскучал? Аз също се чувствам натрапчива тук, но пък много ми допадат такива разсейващи темички.
Браво, хубаво си го измислила.
Успех!!!
~ЛуДкАрКаТа~

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 699ad0e787
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей, Меги

Аз съм човек, който много обича да спори, но с умни хора. Хора, които знаят какво говорят и имат достатъчно умствен багаж. Които можеш да убедиш в своята правота, а не просто за спорта.

Не разбрах нещо, как така да се анализираме? По начина на мислене и писане ли...? Ако да, какво ще търсим. Защото нали знаеш, че при един анализ се търси нещо. Или пък психологически....? Бих се радвал да кръстосаме шпаги в словестен двоубой, и както каза сама без обиди и грубости :)

NoBody

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 709b184312
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Ще излезеш ли с мен? :-D :-D


Мирослав

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 488f56e4a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Каквото прецениш н2, това търсиш. Личностен, поведенчески, какъвто анализ искаш такъв прави. Само не ми е ясно защо си избрал псевдоним означаващ Никой. Ти за никой ли се смяташ.
Маги
П. П. Лудкарке не те оставяме сама в кафето, ама от толкова кафе ще вдигна кръвно.

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 488f56e4a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   №3 точно такъв въпрос не бях очаквала. Не, няма да изляза с теб, защото така ще се развали красотата на виртуалното комуникиране. И поради ред други причини.
Маги

 
  ...


...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 699ad0e787
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Хайде, аз ще си позволя да задам първата тема! (Ако не са ме изпреварили вече) И вас ли ви дразни "показността" и кумерсиализацията на празниците, примерно: 14 февруари - т. нар. Св. Валентин - само в този ден ли трябва да се показва, че се обичаме? Само на 3 март ли трябва да се правим на големите патриоти? Не искам да обиждам никои, но просто ужасно ме дразни тази показност и то само в определени дни...


Не, не се смятам за никой. Просто понякога е по-важно това какъв си от това кой си, нали? Иии... честно казано понякога толкова ми се иска да бъда никой че не знам направо...

NoBody

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 488f56e4a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Номер 6 по повод твоя въпрос, един приятел казва за 8ми март "Цяла година бият жените си, на 8ми им подаряват цветя". Според мен когато на човек му е заложено, той го прави през цялата година не само в определени дни.
По повод псевдонима ти-Името не прави човека, човека прави името.
Пнеже зададе въпрос напиши и твоето мнение.
Маги

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 699ad0e787
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Мисля, че е ясно мнението ми, но все пак... Не го харесвам това !!!! Как ще се наречеш патриот, когато само и единствено на 3ти март развяваш знамето, спориш за историята и говориш колко велика нация са Българите. А през другите време плюеш като селяндур върху всичко българско?

/Засегнах точно този "празник", защото имах едно преживяване преди буквално няколко дни. Иначе и за другите празници мога да кажа по нещичко/

Точно вечерта преди 3ти се прибирах от работа и видях една жена от балкона си да окачва знамето наопаки и й направих забележка, че не е така, че това е в знак на война и т.н... А тя ме напсува и започна да обижда, казвайки: "Ти ли ще ми кажеш бе, келеменце малко. К'во от това, че си студент, нищо не разбират боклуци като вас!" - и други "похвали" имаше, но да не се отклоняваме от главната тема!

Много съм съгласен с теб, все пак не съм името си избрал името си, ей така... абе дълга история ,)

Аз се отсрамих, като зададох първия въпрос, сега си ти /или някой друг/

NoBody

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 488f56e4a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Защо точно nobody?
Маги

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 699ad0e787
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Маги! Много ме изненадваш (!!! ) Нали самата ти пусна тази тема, за да се анализираме, за да се „опознаваме”, а не виждаш и най-очевадното...

Защо според теб съм с псевдоним? Защо не съм с истинското си име? Ето защо: Защото тук събличам душата си, без опасения, че ще бъда осъден от обществото. Можеш спокойно да разкажеш най-мръсните си тайнички и дори за някакъв проблем, който искаш да решиш... без много шум! Тук съм истинския Аз... Ще ти задам и още един въпрос. Ако псевдонима ми беше, примерно "Гошко" /спокойно, не се казвам така/ щеше ли да пробуди някакъв интерес? Едвали.... Псевдонимът на човек може много по-добре да го опише, отколкото името дадено от родителите му, не си ли съгласна?

Водил съм се по няколко критерия при избора му: ТО Е АНАГРАМА, но няма да казвам на какво, кого и т. н. Името трябва да е достатъчно загадъчно, за да ме скрие от евентуални недоброжелателни познати, който следят този сайт. Да е достатъчно прозрачно, за да ме разкрие на хората, който настина ме познават и могат да мислят аналитично. (А те се броят на пръстите на едната ръка). А също и псевдонимът ми е Герой от един разказа, написан от почти неизвестен, но гениален автор... /поне според мен/

За заключение, ТИ НЕ ОБЩУВАШ С ПСЕВДОНИМА, А С ЧОВЕКА ЗАД НЕГО. МОЛЯ ТЕ, ПРАВИ РАЗЛИКА МЕЖДУ ТЯХ!

P. S. Забеляза ли, че не ти отговорих точно на въпроса... их, начииии колко съм бил мръсен xD


NoBody

 
  ...

...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 488f56e4a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Напротив, NoBody, Ти ми отговори много точно и съвсем ясно. Само да те поправя че при анаграма буквите се използват само по веднъж. След като е литературен герой значи това произведение ти е хсресало и се оприличаваш с героя по някакъв начин. Повярвай ми псевдонима може да каже много за автора му. Само не разбрах какъв е въпросът ти към или към следващия.
Маги

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 699ad0e787
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Хайде, пак ще съм аз! Според теб достатъчно ли е да си талантлив, добър в нещо, за да успееш в живота? ! Имам предвид познавам много хора с дарба в една или друга област, а се провалиха! Било то от мързел, някакъв порок или просто от хорската злоба и завист... Твоето мнение?

Относно псевдонима ми: Да, знам, че в анаграмата буквите се използват по веднъж, но аз не съм човек, който се води по някакви правила или ограничения...

P. S. Забелязваш ли, че само аз и ти си лафим :)

NoBody

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 236031883e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Забелязвам, но честно казано не ми пука. И да ти отговоря, ако човек иска нещо достатъчно силно той ще успее. Много често изкарваме виновни други, за нашите собствени грешки. Не винаги хорската злоба е виновна за неуспехите ни, а самите ние.
Маги

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 236031883e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   За да отговоря на молбата ти, Кубрат, изчетах всички фантазии по два пъти. Стигнах до извода, че в сексуален план обичаш да доминираш над партньорките си, така че на теб отговарят предимно две фантазии. Първата е 156 и малко ми е трудно да обясня, но съм почти сигурна, че принадлежи на теб. За нея няма какво толкова да се каже освен мечтата на притежателя и да прави секс, с еднакви, но и различни жени и доминиращото насилие над приятелката му. Втората е 159 и също е доминираща, но над много жени. В нея преобладава повече желание за насилие. Не знам защо но много мъже си представят. че изнасилват. което разбира се не ги прави изнасилвачи, но имат някакво такова тъмно желание. Не знам дали съм познала, но мисля че първата повече отговаря на характера ти. Ако искаш пиши дали съм познала. Интересно ми е какво мислиш за моите фантазии?
Маги

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: d5611c9bc5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Маги, сори за късния отговор, прочетох ти мнението още в петък, но реших да отложа да ти отговоря на спокойствие, и то кво стана...

Права си, 156 е от мен. Според мен си познала не толкова по съдържанието, колкото по стила на изказване. Повечето коментари, особено пък тези за фантазии, са доста хаотично написани. А 159 не е от мен, и дори не мога да кажа, че ми харесва - твърде ми е пошла :-) Тук предполагам си се подвела по това, че човека в началото си е казал пола и годините, които по една случайност съвпадат с моите.

Интересно, не знам защо си с впечатление, че обичам да доминирам? От време на време го правя, когато ми дойде музата, но не бих казал, че ми е конкретна цел. Дори втората част от фантазията ми ме изненада самия мене и може да се каже, че е новост. Може би донякъде е провокирана от това, че наскоро "открих", че и приятелката ми се кефи на по-хард изпълнения. Всичко започна от една сцена в един филм, където изнасилваха едно момиче, вързано с белезници, и то доста брутално го изнасилиха (след това й течеше кръв отзад, не стана ясно точно откъде, все пак не беше порно филм). При следващия ни секс тя ми сподели, че се е възбудила от крясъците на момичето докато са я изнасилвали. Останах като гръмнат честно казано, предвид че дори на мен ми беше гадно да гледам това изнаслнване, но бях много приятно изненадан от тази нова нейна черта. Оттогава правим по-твърд секс. Та може би от там е повлияна тази част от фантазията ми. Първата част с близначките си я имам от много време.

Впрочем като четох фантазиите също останах много изненадан колко жени фантазират да бъдат изнасилени. Познавам една-две, които са споменавали подобни неща, но не съм мислел, че е толкова масово явление. Дори май жените са по-брутални във фантазиите си от мъжете, при мъжете е по-скоро тройки и такива неща.

Допадна ми също така фантазията с тройка с девствено момиче, но и там описания начин, по който са станали нещата, ми е твърде хард, дори бих казал садистичен. И впрочем и там жената (авторката на коментара) е била тази, която е вършила "гадориите"... Като се замисля, колкото и да е възбуждаща идеята двама човека да отворят девственица, не мисля, че бих го направил реално, това би било голяма травма за момичето. (Предполагам де, не мога да се поставя на мястото й... )

За твоите фантазии... честно казано още преди да стане ясно, че са твои, ми допаднаха, не знам защо. Никога не съм си фантазирал конкретно за тези неща, но след като ги каза, ми харесаха и бих участвал с удоволствие :-) Особено в това с градския транспорт. Другото с дискотеката не ме влече толкова, може би защото вече ми се е случвало нещо подобно на живо (е, без частта с маската разбира се... ).

Тъй, сега ти си на ред :-)

Кубрат

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: e7b7569b1b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Кубрат, ами да си кажа честно мисля че обичаш да доминираш, защото в една тема го беше намекнал. То кой ли не обича? Това с дискотеката го бях споделила с мъжа си и той ми помигна да я изпълня. Т. е. Тогава мъжът с маската беше той. Беше възбуждащо и много много еротично. Това за градския транспорт ми е фантазия която не бих искала да стане действителност, но много ме възбужда. А най-любимата ми фантазия е за пасажера. Тя се породи много отдавана когато гледах "Титаник". Не знам защо и не знам как, но само като си помисля и настръхвам. Ако се случи не знам дали това би ме върнало към живот, но самата представа просто ме побърква.
А иначе да ти кажа, за изнасилване си фантазират жени, които никога не са го преживели. Уверявам те, че да те пребият като куче и да чукат където заварят не е от най-приятните преживявания. За мъже разбираемо е да ги възбужда, но жени не мога да си го обясня.
Е както казах 156 съм почти сигурна и явно съм познала. Не само по начина на писане, но и по други неща. А на теб ти беше по лесно, защото знаеше кои са моите фантазии.
Твой ред е да кажеш нещо. Примерно би ли искал фантазията ти да стане реалност?
Маги

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: c636ca383b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Маги, ами какво да ти кажа... Това за потъващия кораб ако трябва да съм напълно честен не ми допада особено... Не знам дали си падала в ледена вода, но усещането никак не е възбуждащо, всичко ти се спаружва, включително оная работа, и поне като мъж може да забравиш за секс :-) Като жена най-много да надървиш циците, не знам :-)

За изнасилването е ясно, че не е приятно, няма нужда да ме уверяваш. Но ти говориш, все едно си имала подобни преживявания, вярно ли е? Надявам се, че не... Предполагам, че и жените, които си фантазират за това, са наясно, че не е приятно, точно както и ти си наясно, че не искаш да си на потъващ кораб, но след като те кефи - кефи те, кво да направим. За мъже не знам кое е "разбираемо" да ги възбужда, но мен никак не ме възбужда идеята да изнасилвам. Просто не е приятно да се опитваш да правиш някакъв секс, а отсреща да ти се дърпат непрекъснато, не се получава нищо... Възбуждащо е, когато е приятно и желано и за отсрещната страна, но пък тогава вече не е изнасилване.

Дали искам да ми се сбъдне фантазията... Ами тази за близначките определено искам, да :-) За съжаление е малко вероятно... Познавам две двойки близначки, едните са доста... непривлекателни бих казал (вече са и женени де, но и да не бяха, все тая). Другите две са добри, но там пък едната е близка приятелка на моята приятелка, така че няма да се навие (Много тъпо, повечето хора когато изневеряват с приятелка на партньорката, приятелката е навита, а проблемът е как да не разбере партньорката... при мене е обратно, с партньорката ще се разбера някак си, но приятелките й се правят на много честни и се дърпат, щото явно са гузни или де да знам кво... Тъпа раота. )

Както и да е, във всеки случай и двете двойки близначки не са еднояйчни, така че отпадат като кандидати за фантазията. Всъщност еднояйчни близначки не познавам никакви :-/ Познавам еднояйчни близнаци, а те на всичко отгоре са ми и втори братовчеди... Пак тъпа раота :-)

Та така, драга ми Маги :-) Не е лесно това с фантазиите...

Кубрат

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: bd85cdd51c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Кубрат, падала в съм в много студена вода и да ти кажа си беше гадничко. Ама човек като иска да прави секс на такива места да си търпи последиците.
Това за изнасилването, да, случи ми се кога бях на около 18г. и доста дълго не допуснах мъж до себе си. Но пък ме направи по силна и човека, който съм сега. Но някакси не мога да фантазирам за такова нещо, просто винаги за друго се сещам. А за близначките, аз имам такива приятелки. Хубави руси момичета, но пък те винаги се опасяват от същото, че приятелят на едната може да спи с другата по грешка. И да ти кажа честно и а съм се питала дали двама близнака(подразбирай еднояйчни) правят секс по различен начин.
Разкажи още някоя фантазия, че ми стана интересно. После ако искаш и аз.
Маги

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: be3157ec28
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Маги, приятелят ми е ходил като студент с еднояйчна близначка, а по-късно и със сестра ? (ужасен е бил). Казва, че втората е била мноооого по-страстна.

Всеки явно си е личност. Генетиката не е всичко, човекът е страшно сложно създание.


П. П. Съжалявам за случилото се, но се радвам, че си го преодоляла. Имам позната, станала също жертва, и то на 5-ма като ученичка. Онези лежат 5 г. в затвора за това, но тя е доста странна. Пада си по BDSM, но тя трябва да е властната, иначе просто не може, обича да унижава, дори бие мъжете... няма нормална връзка...

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 95faf77029
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Някак си Маги не ми звучи реалистично, това че си била изнасилена, а сега правиш такива кипящи фантазии за тройки и прочие. Всмисъл нищо против фантазиите и аз съм жена и ги имам, странно ми е че колкото и време да е минало трябва да имаш нотка на стрес и малко ужас от такива брутализми.

Nature

 
  ...

...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: be3157ec28
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   До 20 от 19

И от кога тройката е брутализъм?

Като е била изнасилена, това не я прави по-малко жена. Болни са изнасилвачите, не тя

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: bac6589ecf
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Н29 къде прочете че имам фантазии за тройки и брутализми? А дали ти звучи реалистично за мен това няма значение.
Маги

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 8ca0a0732d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   Номер 20, първо аз не съм видял фантазии на Маги за тройки. Обратно, нейните са за съвсем нормален секс между двама човека, просто обстоятелствата са различни.

Второ, нито тройката, нито 4-ка, 5-ца и т.н. не е брутализъм сама по себе си. Брутални изпълнения може да има и с един партньор, а даже и сам(а).

Трето, аз подразбирам, че случката при Маги е била с един човек, не с много, така че не виждам връзка между изнасилването и по-различно отношение към тройки.

Четвърто, ако ти не си имала подобни преживявания (което разбира се не ти пожелавам!), откъде знаеш какво е, че да кажеш кое е странно и колко време след това трябва да имаш стрес?

Не искам да се заяждам по никакъв начин, но наистина много си омешала нещата.

19, я ги дай тия близначки насам :-) Що се отнася до изнасилената ти позната - може да си го е търсила, не знам. Аз наскоро установик, че и моята си пада по BDSM или по-скоро само DSM, разбира се в доста софт вариант, без камшици, маски и други такива изгъзици. Мен това никога не ме е привличало, дори като попадна на такъв тип порно и ми става гадно, но за голямо мое учуване установих, че на живо и мен ме кефи... конкретно с тази партньорка поне.


Кубрат

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: bac6589ecf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   Н 19 късмет е извадил приятеля ти с тези близначки. Както и по горе споменах винаги съм се чудила дали двама напълно еднакви по външен вид души правят различен секс. Колкото до приятелката ти стжелявам, дори не искам да си представя 5ма. Но явно в секса се държи така поради тази причина.

Н 20 няма откъде да знаеш колко време ми е било нужно, за да превъзмогна. Преодолях го с помощта на мой добър приятел и си обещах, че няма да позволя да ми се случи пак. Реших, че ще работя нещо с което да бъда полезна на хората. Именно това, което преживях ме промени и ме направи по-добър човек. А ако си чела в други теми съм казвала, че не бих искала 3ки, 4ки и пр.

Кубрат, правилно предположи, че е бил само един, но след това се чувствах все едно са били няколко. Няма да навлизам в много подробности, но такива мъже, които изнасилват ги влече чувството на безпомощност у момичето. Тях имено това ги възбужда момичето да плаче и да се дърпа. За да избегна друга такава ситуация съм скачала от 2рия етаж на блок и съм се прибирала на стоп от едно село в 1 през нощта. Човек се учи от грешките си. Не допуснах да се паникьосам, защото иначе не един а цели 6-7 щяха да ме оправят при това пияни. И за да не си помислиш, че съм си го търсила ще ти кажа, че и двата пъти когато ми се размина, приятелки ме наредиха така. И оттогава съм абсолютно сигурна, че дружбата между две жени винаги е заговор срещу трета. Аз май вече достатъчно казах за себе си. Твой ред е.
Маги
П. П. Ако пак ми кажеш че ще споделиш на кафе ще трябва да дойдеш до Варна.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 4f942e0b91
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   Маги, няма да те питам как точно става така, че приятелки те "нареждат" да останеш сама в някакво село с банда пияни пръчове...

По въпроса за близначките, ако и ти се чудиш колко ще са различни в леглото, тогава защо не фигурира нещо такова като твоя фантазия в темата? Или пазиш занапред?

П. П. -то ти звучи чак малко заплашително, ама така както си го написала, чак се изкушавам напук да кажа, че ще споделя на кафе :-) Между другото, ти мани майтапа, но сега около Великден наистина имам път към тоя район, та може верно да си ковнем една среща. Като лек жокер в тази насока може да погледнеш темата "Защо брюнетките се мислят за по-умни? " (стара е), по-специално коментари 67 и 69.

Казваш, че е мой ред да казвам нещо, само че мене в момента наистина нищо не ми хрумва, може би защото е 2ч. посред нощ. Та викам да бягам, пък ако ми хрумне нещо интересно, ще пиша.

Кубрат

 
  ...

...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: f5cf9618a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   Кубрат, дори и да не ме питаш вероятно ти е интересно как се стигна до това с приятелките. Първия път ходихме на рожден ден. Уж тя отиде да помага в кухнята, а половин час никаква я няма. Светнах се че нещо не е наред. Отивам до тоалетната и гледам външната врата заключена, а ключ няма. Върнах се обратно в стаята и мисля. Не мога да остана сама с няколко коча при това почерпени. Пушеше се само на терасата, а тя е обща за две стаи. Излязох да пуша и скочих от втория етаж. Добре, че отдолу не беше асвалт, а градинка.
Втория път отиваме (с друга приятелка) в едно село. Ситуацията подобна, тя се чупи и ме заряза. За първи път в живота си бях благодарна на външна тоалетна. Прескочих оградата и да ме няма. Излизам на някакъв път около мене гора. Умирах си от страх. По едно време до мен спира кола, вътре трима. Е викам си моето момиче тука вече загази. Качих се де защото ме беше страх сама по пътя. Двете момчета слязоха в съседно село, а ние с шофьора продължихме. докара ме до нас и ми каза"Помни, че не всички мъже са изроди".
Това са случките и оттогава приятелки жени нямам.
Маги

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 617b845135
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   20, как според теб изглежда реалното? Знаешли колко е болезнено потърпевшия, да чуе подобен коментар?
Това е една от най-тежките травми, които са почти неизлечими.
~ЛуДкАрКаТа~

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: c8181156e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

28.   Здравей Маги какси?
Ако не се лъжа беше казала, че може всичко да питаме.
Според теб какво значи истинското приятелство, и имали изобщо такова? След това ще ти кажа защо те питам.
Поздрави!
~ЛуДкАрКаТа~

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 7ad4acb2cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

29.   Здравей Лудкарке,
Какво значи истинско приятелство ли-ако ти се обадят в три посред нощ да ти кажат "Убих човек", а ти попиташ "Къде ще го заровим? "Да, според мен има истинско приятелство и съм щастливка, че имам такива приятели. Поздрави.
Маги

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 5b4e1c3fc5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

30.   ... 29примера, който даваш ми звучи нереално и дори елементарно като сцена от филм... такива неща не се случват в живота, така както и истинско приятелство почти не съществува... или може би твоите приятели си ги преценила със звън по тел в три през нощта... :)... а да... и не питам нищо за да отговаряш... ЗАРА

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 3ed08eb6d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

31.   Филмите са направени от реалността на живота. Това, че има хора които не, са открили истинското приятелство, незначи, че няма-макар и малко. Благодаря за отговора. ~ЛуДкАрКаТа~

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: d745e85ece
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

32.   Зара, отговора ми не беше предназначен за теб, така че не знам защо се почувства длъжна да напишеш коментара си.
Лудкарке, не каза какво е за теб приятелството?
Маги

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 5aa06da287
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

33.   Здравей Маги!
За мен приятелството е, едно от най-ценните неща в живота ми.
А, то значи-човек, който непоставя никакви ограничения мжду това приятелство.
Също изцяло подкрепям твоето мнение.
Аз лично бих рискувала живота си за един истенски приятел-но само ако и той направи това.
Поздрави!
~ЛуДкАрКаТа~

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 946eea57f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

34.   Здравей!
Също така`, искам да те питам...
Кой според теб е истенски приятел... мъж, жена или и двата пола?
Ако прекалявям, МОЛЯ да бъда извинена!
Поздрави!
~ЛуДкАрКаТа~

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: d745e85ece
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

35.   Естествено, че не прекаляваш. Приятелството не зависи от пола, а от човека. Но повечето ми истински приятели са мъже.
Маги
П. П. Ще те посетя в кафето ти.

 
  ...

...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 50d54b95e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

36.   Идеята на темата е била добра, но коментарите нямат нищо общо за съжаление

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 50d54b95e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

37.   Аз съм наред!
Разкрепостена секси бабка. Свободолюбива и страстна. Имам 99 мъжа и съм вярна на всичките до един!
Баба Пенка

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: a566a9e37f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

38.   Еми давай номер 36, сложи един коментар, който да има нещо общо.
Хах, бабо Пенке, поздравявам те, че си вярна на всичките си 99 мъже. Много е трудно, предполагам.
Поздрави,
Маги

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 5b4e1c3fc5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

39.   ... 38 паразитният израз''еми''явно го използваш във всеки коментар, но под някои пропускаш да се подпишеш.... :)ЗАРА

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 50d54b95e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

40.   Маги, аз съм номер 36 пак Баба Пенка. Благодаря за разбирането, трудничко е признавам.

 
  ...

...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 8c072a428c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

41.   Муаха, Зара и Маги, не разваляйте боя с караница :-) Бягам да си взема пуканки, а вие загрявайте!

Кубрат

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: a566a9e37f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

42.   Бабо Пенке, аз съм толерантен и широко скроен човек, за това и те разбирам. Макар, че моят 1 мъж ми стига и за 99. Сърдечно те поздравявам.
Кубрат, на подобен род провокаций знаеш, че не се поддавам. Все пак не може да съм приятна на всички, Какво ли значи паразитен израз? Може би знаеш, за да ми задоволиш любопитството.
Маги

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: a8e51f957b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

43.   Здравейте:
Бабо Пенке, били споделила ,как се снабдиди с тази бройка? Аз лично, се мъча да стигна до там ....ама нещо все нестава. Каква е химията?
Поздрави:
~ЛуДкАрКаТа~

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 50d54b95e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

44.   В тази бройка са подбрани само най-добрите от най-добрите! Те сами прииждат като мухи на вкусно сладко от смокини!
Поздрави,
баба Пенка:)

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 8c072a428c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

45.   Маги, паразитна дума (или израз, ако са няколко) е когато на всяко второ изречение казваш нещо, което не му е там мястото. Класически паразитен израз на село е "Ръйш ли" :-) И аз от време на време се хващам, че използвам паразити, макар и по-малко очебийно...

Друг паразит, който ти често ползваш, е това със задоволяването на любопитството... нещо много задоволяване ти е в главата :-) Тва с любопитството е само за пред хората. С което се връщаме отново на темата за анализа...

Ейй, че ме бива да извъртам нещата беее :-)

Кубрат

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 382263d4a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

46.   Дааа,много те бива да извърташ нещата.Все пак благодаря за...задоволяването(на любопитството де).Та след като ме анализира пак,дойдохме си на темата.
Маги
П.П. Да не те оТЕКчавам повече...

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 8c072a428c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

47.   Маги, недей, че все пак сме в тема за АНАЛиз, та не знам дали искаш да ме отеКчаваш...

Кубрат

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 382263d4a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

48.   Кубрат, мисля, че това за искането вече сме го минали.
Маги

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 50d54b95e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

49.   Ах, вие безсрамници! баба ПениС

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 8c072a428c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

50.   Ъ, Маги, какво искане? Кубрат

 
  ...

1-50 от 59
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker