От Сън дълбок се събуди! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

От Сън дълбок се събуди!
преди: 12 години, 2 месеца, прочетена 1826 пъти
Днес е националният празник на България!
Не мога да опиша с думи гордостта която изпитвам към миналото ни... към смелостта на героите ни!
Към хора които са пожертвали собствените си животи, за да може вие сега да живеете свободни!
Лошото е, че не знаем какво да правим със свободата си!
Днес герои няма... всеки гледа как да напълни гушата си... и все я пълни и все не му стига!
Алчността, завистта и лъжата се приемат като нещо нормално.
Корпупцията и празните обещания са пропили политиката ни.
По улиците виждам унили хора, смачкани и обезнадеждени от твърде малките заплати, твърде големите сметки, твърде вискоте цени!
Славни времена, а? !
За това бъдеще ли предците ни лееха кръвта си...
Аз не искам да го повярвам!
Не искам да повярвам, че свободата за някои е да могат безнаказано да пълнят джобовата си жадно... жадно да грабят с пълни шепи!
Затворите ни са пълни с кокошкари, а истинските престъпници нагло се разхождат по улиците!
Културата ни опира до мазен циганин с много грим, токчета и къса рокля... До изрусена ку*ва, която не знае дори броят на буквите в българската азбука!
Жените не харесват този модел, но той бива налаган на всякъде знаете ли какво ме попита един познат от чужбина като попадна случайно на "Планета" Защо у вас порно актрисите пеят? !
Те се опитват да бъдат като тях носят къси поли и много грим и предпочитат да бъдат оценявани като сексуален обект, а не като личност!
После се оплакват, че мъжът им изневерява... тялото бързо омръзва, но пробвай да накараш мъжът да се влюби в умът и характера ти!
Ще е вечно твой! За това сме известни като държавата на проститутките... за това чужденците идвам тук на секс туризъм, а не за да видят чудната ни природа!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 2 месеца
hash: b15c174c8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Всички се оплакват, никой не прави нищо ...

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 924d7ccc62
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Добро, вдъхновяващо начало ... но тези комплексарски вопли във втората пловина (аре пак жените са виновни някому) направо ме отвратиха.
Жена съм. Работя СЕДЕМ дни в седмицата, за да поддържам семейството си. Вече съм се роботизирала. Жените около мен също работят, но не за да заделят заплатата си за козметика.
Как, мислиш, понася вечната българска криза жената в България? В масовия случай - разкъсана между дома, децата и работата. Подценявана, твърде често ниско платена, привлекателна - но често без самочувствието на европейката и американката.
И за капак - те такива мрънкащи хленчила като теб я товарят с обвинения, че била такава - онакава..за да оправдаят своята неспособност да се преборят за по-смислен живот.

Явно който търси проститутки, на такива попада.

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: f355af8011
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Омръзна ми от псевдо патриоти, от хора като автора с манипулиран разум. Това, което е чел в учебника по история го е приел за единствена, пълна и цялостна истина.
Защо, бе авторе, защо не си размърдаш мозъчето, защо не проумееш, че не сега се появиха "Алчността, завистта и лъжата" имало ги е и ще ги има просто ти им отдаваш по-голямо значение манипулиран от телевизионни предавания и тем подобни. Имало ги е и по турско време има ги и сега. Виж №2 нима е единствена в Бг, не, не е просто никой не ти я дава всеки ден по телевизията, никой не ти я натрапва за да се гордееш с такива като нея.
Някой жени се опитват да изглеждат като "певиците" от най проста женска суета, не, че няма друго което да оцениш в нея просто мъжете изпростяха и никой не казва на не гримирана жена, че е хубава например. Тя намира единственият начин за да й каже някой, че е хубава да покаже краката или гърдите си.
Проституцията е най древната професия имало я е откакто свят светува. Не си ли се замислял защо тези жени се продават те не са само ромки от тях има и много образовани и интелигентни българки. Да ти кажа продават се защото Мъже /нарочно е с главна буква/ не останаха в Бг няма достатъчно мъже който са с възможности да издържат една жена всекидневно и затова си я наемат само временно. А когато има пазар се намира и стока. Значи пак мъжете виновни. А тези който идват за секс туризъм, това търсят, ако го няма, няма да дойдат в бг ще търсят там където го има.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 6ea0300e1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Така е права си. и Ето сега доволните от жалкото полужение на България, които бачкат за месечна заплата, колкото са джобните на първолак от Великобритания, ще почнат да те критикуват. Те са виновни за всичко, тези търпеливците с робската психика, истраха в сърцето. Браво момиче, ти виждаш, за разлика от тях слепите. Те сами избират да са слепци. Да живеят хората като теб, недоволните, борещите се, ходещите на протести, палещи къщите на Цар Киро, да живеят. А вие слобо духовни, същества, мълчете. Вие сте тотално деградирали, вие питате дали да кажете на шестокласничката, с която се натиската, че я обичате, вие, вие дегенарати, които живеете в нищета, но си мислите че сте богати. Вие , вие, вие, мразя ви.

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 4ef65944bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   От сън дълбок се събуди! - Ама не мога, спя като пън... И да биеш тъпана пак няма да се събудя:)))
Noood

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker