Недоволните ще спасят България... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120989)
 Любов и изневяра (29664)
 Секс и интимност (14341)
 Тинейджърски (21870)
 Семейство (6458)
 Здраве (9583)
 Спорт и красота (4693)
 На работното място (3165)
 Образование (7292)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18470)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Недоволните ще спасят България...
преди: 12 години, 3 месеца, прочетена 2038 пъти
Да недоволните. Тези със самосъзнание, тези смелите, палещи колите на ромските босове, те единствено те. Хората борещи се на протести с глупостта на влестта. Хората спрели АКТА, тези преборили американските интереси с шистовия газ, тези борещи се за природата на българие, тези хора, смелите, бунтарите, истинските българи. А другите са най-големия и враг.

Те работят и живеят в най -бедната страна от Европейския съюз, но са доволни от това. Заплатата им стига да си купят сирене от пилешко мляко и месо от жилите на крава, но са щастливи от фактае, че хапват боклуци и носят дрехи втора употреба. Те са деградиралите, те са тези слушашти песента за Банана, Буболечка и други кретении и смятащи ги за гениялни произведения на музиката.

Те са безполезни твари. Те са хората без морал, те са тези които, излизат със 14-15 години, с момичето от 6, 7 клас и говорещи им за любов, те са повредени хора. Да живеят недоволните, те ни спасиха от турците, те ще ни спасят и сега от блатото в което живеем и гледаме децата си. Много неща трябва да се променят, не може хитове да са, първо бяхме 2-ма, , апосле станахме тълпа, за едната бройка. Не е нормалночивек, убил младо момиче, и избягал в чужбина, за да не бъде хванат, да е изкарван жертва и да е свободен след това, не е нормални ромите от Красна поляна да ходат по улицата и да викат смърт на българите, не не е нормално.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 3 месеца
hash: db2ff9f944
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Лесно е да си недоволен, да палиш коли и сгради, трудното е да работиш, за да се промени нещо действително.

Вечно недоволните гърци са пример за това, какво става, когато „недоволните“ и синдикатите са силните в едно общество.

Много по-трудно е всеки ден да ставаш рано, да ходиш на работа, да си плащаш данъците, да водиш и взимаш децата си от училище, да мислиш, какво ще сготвиш в рамките на бюджета си, да изпереш, изчистиш, осигуриш уютен дом на мъжа и децата си.

Микро-светът ни, най-малката социялна единица - семейството, тя е истинското трудно нещо, а множеството от такива единици, множеството от граждани в крайна сметка правят обществото, определят благоденствието и БВП на глава от него. Не политиците, не висшите мениджъри, не ЕС, а ние самите ковем нашето днес и утре.

АСТА между другото не я подписахме, защото именно ноемалните граждани БЕЗ ДА ЧУПЯТ И ПАЛЯТ в Западна Европа се вдигнаха с хиляди. Нашите 100-тина анархисти не промениха и не могат да променят никого и нищо.

Предпочитам да нося дрехи втора употреба, отколкото да обрека децата ми на БЕЗбъдеще, да работя всеки ден, за да мога да ям КАЧЕСТВЕНА храна от село, вместо да вися по „протестите“, да чупя и паля.

От какво да сме недоволни?
Преди 21 г. бяхме една комунистическа диктатура, фалирала държава с над 20 мил. долара дълг (много пари на онова време), следваха пълната анархия, безхлебието, студа и дните на Мутрите.

Днес си живеем сравнително спокойно и много сме постигнали като народ БЕЗ ЧУЖДА ПОМОЩ. В ЕС и НАТО сме, имаме стабилна икономика и политика, строи се инфраструктура, целите държавни дългове са под 5 мил. евро, левът е стабилен и дори подценен, продължителността на живота се е повижила с 1.5 г. при мъжете, имахме преди година бейби-бум...

И най-вече - не „недоволните“, а множеството работещи и ГЛАСУВАЩИ хора постигнаха това, за да има вие, какви коли и сгради да горите, защото ние градим.

Замислете се над това.


П.П. От турско робство ни освободиха русите и ОРГАНИЗИРАНИТЕ български отряди - все организирани и работещи хора.
Априлското възстание на „недоволните“ потопи страната в кръв, кръвта на мирните люде, които НЕ СИ ДАДОХА вярата и свободата.

Всяка свобода е платена с кръвата на цивилните, мирните жени и деца. Не го забраяйте!

ж.27

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: c6156b69cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   От кого ще я спасят? От доволните ли!?

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 2ba5d1dc30
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

3.   Съгласна съм с теб, Авторе, но по мое лично мнение народа си е доволен и кротува. Каквото и да стане, каквото и да правят, всички си стоят кротичко и само се оплакват. Сега и с тия бонуси - разправяха 2 години как нямало пари за това, нямало пари за онова. Майчинството го оставиха 240лв, пенсиите ниски, няма надбавки, вдигнаха месеците, които трябва да работиш за майчинство, че да не дават много пари и изведнъж се оказва, че пари има, но само за някои. И ние пак стоим и ги гледаме умно и дотам. Няма оправия, малко са будните хора, за съжаление!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: d0d89a154f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Има много недоволни, но от оплакване полза няма, а от действие!!

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: e5d89b685c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Смешна работа просто ние за 20 милярда дълг фалирахме и щяхме да закриваме държавата, а на гърците им дадоха 100 милярда евро и ище толкова им упростиха.
Автора е прав. С работа за жълти стотинки не се гради бъдеще, а се обричат децата на тази страна и техните деца на още по-голяма мизерия.

 
  ...


...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 5f73eab317
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Истината е по-средата. Трябва да недоволстваме за нещата, които наистина са несправедливи. Истината е че шистовия газ и АКТА са глупости и добре че ги разкарахме. От друга страна, трябва да се замислим, колко произвеждаме, за да искаме по-добър стандарт. Работа трябва, работа. Но трябва и да внимаваме, да не сме овце. Защото опити да се прокарват лобистки интереси винаги ще има, докато я има псевдо-демокрацията.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 91ba0d42d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Съгласен съм напълно с коментар 1. Само да добавя - 99% от хората дето излизат да протестират са овце. Нямат идея защо протестират, не мислят за алтернативите и последиците, и най-лошото е, че организаторите им ги използват за партиини интереси. Помня как великата екологична партия - Зелените, дето организира повечето от еко протестите плащаше на участниците, а те идваха само за парите без изобщо да знаят за какво става въпрос. Или пък като едни дето с усмивка се подписваха под петиция против диводородния оксид (вода). Така, че единственото нещо което правят тези хора е да вдигат шум и да притискат правителствата да взимат лоши решения, от които ще намаже я някой партия, я някоя фирмичка.

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 376ea4cae6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Съгласна съм с теб! Но за да СПАСИМ България, трябва да се ИЗБИЯТ много много хора от правителството, и хората, и въобще да започнем на ЧИСТО както се казва.

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: db2ff9f944
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Номер 8 - и ти ли точно ще дойдеш да ни оправиш??? И после 1 от народа като каже, че си за трепане, какво ще правим?

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 376ea4cae6
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   От 8: я по-спокойно! Просто изразих своето мнение. Ако бяхме единни, нямаше да сме на това дередже сега. Все още можем да се обединим може би... а може би не. Всичко зависи от нас хората. Но според мен, ако продължаваме да я караме така...до нищо добро няма да доведе това.

 
  ...

...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 7ef78dc008
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Подкрепям номер 1, само да поясня за Априлското въстание - без него Руско-турската освободителна война нямаше да започне през '77, а на доста по-късен етап, защото именно чрез въстанието Европа най-сетне си даде сметка за жестокостите на турците.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker