Правене на подаръци на жена - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121038)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Правене на подаръци на жена
преди: 12 години, 3 месеца, прочетена 3675 пъти
Здравейте!
Темата може да ви се стори малко глупава, но ще се радвам да чуя мненията ви.

Мъж съм на 30 години. Преди няколко месеца се запознах с едно момиче на 26. Много ми допада, хубава е, интелигентна, всичко си е както трябва.

За 8-ми март и купих голям букет цветя и сребърно бужу. Исках да я зарадвам. Проблема е че когато и ги поднесох, тя сякаш се натъжи и и стана неудобно. Каза че не може да приеме бижуто, твърде много било за нея и т.н. Много се изненадах, все пак не е накякъв супер скъп подарък или нещо такова. После ми каза че в предишните и връзки никой не и е правил никакви подаръци. Най-много са и подарявали по една роза и това е - никакви бижута, никакви дрехи нищо.

Аз съм правил на предишните си приятелки подаръци и смятам че е нормално. Не говоря за някакви скъпи неща, в рамките на нормалното. От една страна се учудих, от друга ми стана тъжно. Предишните ми приятелки дори сами си искаха, а това момиче не беше получавало нищо през живота си. Та стана ми чудно и искам да попитам и другите мъже и жени как стоят при тях нещата? Има ли и други жени като нея, защото често да си призная малко се усъмних в началото, защото е хубаво момиче, но от друга страна е от бедно семейство и е трябвало сама да се бори в живота. Та как стоят нещата при вас?
До мъжете- правите ли подаръци на приятелките си и смятате ли че е нормално?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 3 месеца
hash: 55e9825f51
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ако в няква куха и само за спорта... естествено, че и цвете няма да и взема!
Но ако момичето е специално за мен бих си дал и последните пари за да я зарадвам винаги съм правил жестове, но си зависи от случая

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 69de62289b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Евала, не спирай да я правиш щастлива, споко ще свикне, радвай се, че си открил жената, която заслужава да и се правят тези жестове.
То жените са най-красиви когато им се подарява нещо- освен ако е некои темерут.

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: ef15e79469
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   само едно ще ти кажа - НЕ ИЗПУСКАЙ ТОВА МОМИЧЕ!!! ЗА НИЩО НА СВЕТА!
не е свикнала, по-нататък ще приеме :)
разбира се, че правя подаръци - жените много се радват на цветята :) - това е задължително нещо но не само на празници!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: b18d571869
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Момиче съм. Не знам, но ми е все тая дали ще ми подаряват подаръци или не, даже като се замисля ми е по-добре без подаръци. Най-много едно цветенце и това е. Някои момичета са по-скромни просто, не си направил нищо лошо. Нормално е да се подаряват подаръци.

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: f009c7abe8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   На 23 съм и имам приятел от 3 години. Преди да бъда с него, съм получавала много подаръци. За мен евтин подарък няма. Важен е жеста. Аз също обичам да правя подаръци, независимо дали с повод или без. Понякога просто виждам нещо малко символично и го купувам, за да зарадвам човека до мен. Адски е сладко да видиш как греят очите на любимият човек, защото си решил да го зарадваш просто ей така. Понякога съм взимала и шегаджийски подаръци, за да разчупя ежедневието :) Но сегашният ми приятел не ми е подарявал почти нищо. Аз не съм пропускала повод, а да не говоря за нещата които съм му подарявала и без повод. Не е въпроса в парите, възможност има, а както споменах по-горе бих се зарадвала и на роза. Просто самият факт, че той е отделил половин час да ми хареса нещо и го е купил с идеята да ме зарадва, ме прави адски щастлива. Но не.. никога не получих подарък за коледните празници, за свети Валентин, за 8 март, дори за рождения ми ден. Понякога това ме е натъжавало. Приемам че е просто такъв, но понякога е хубаво да правиш компромис със себе си. Колкото и да се е натъжила приятелката ти, това е защото може би наистина си първият който я изненадва така. И няма такова момиче, което да не се зарадва на подарък. Така че спокойно. Не говоря за нещо скъпо и главозамайващо. Но не пропускай поводите и колкото и да те убеждава, че не иска подаръци, повярвай ми... не е така :)

 
  ...


...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 0035f61c46
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Всяка жена обича подаръци. Ако я научиш и тази, ще почне да ти иска.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 4bd19bc8e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Същото е и при мене приятел. И аз бях шокиран като тебе и втрещен. Отивал съм на РД на едно момиче, отидах с цветята... бях единствения с цветя, това първо, второ-само аз донесах подарък, гривничка Сваровски, както и да е. Нямах нищо с това момиче, но ми стана странно как от още 20-тина момчета един не се сети да донесе цвете поне. А с приятелката ми? Същото като с твоята. Никой не бил й подарявал, неудобно й било... Знаеш ли какво започвам да си мисля аз? Не е проблема в момичетата, в мъжете е. Гледам съседите си, мъже на по 30-40 години, един не съм видял да купи цвете за жена си даже, дори на 14 февруари, хайде, католически ден било, ама и за 8-ми март не видях. Много простаци са се навъдили, нямат никакво отношение към жената и когато се появат такива като мене и тебе с галантно поведение и обръщащи внимание на дребните наглед, но важни детайли като жестовете на внимание излиза, че сме странни типове и непопаднали в точната страна и време.

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 6811a76410
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Браво, на такъв мъж като теб. Моят мъж не ми подари нищо нито за Коледа, нито за Нова година, нито за Свети Валентин, нито за 8-ми март, аз не държа на подаръци, а само на жеста на уважението и на това да бъда ценена като жена, която му е родила детето можеше поне за 8-ми март да ми подари нещо наистина се надявах и желаех да ми бъде засвидетелствано малко внимание, но вече свиквам:)))А ти може би си намерил своето момиче и винаги и с повод и без повод и прави подаръци, за да се чувства желана.

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 678fa7c7bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Еми, притеснила се е, защото не е очаквала такова нещо. Един женски съвет от мен - такива подаръци като бижута подарявай за по-сериозен празник като Коледа, рожден ден. На 8 март се подаряват цветя :)
Много е хубаво, че си се сетил. Само че за съответните празници подарявай съответните подаръци. Ще ти дам пример за някои.

Коледа - нещо по-скоро практично ( хубава книга и сувенир или нещо, което знаеш, че ще й хареса )
Свети Валентин - голям букет от красиви цветя и луксозна кутия бонбони.
Рожден ден - тук вече можеш да се охарчиш яката. :)
8ми март - цветя и картичка с хубаво послание.

Успех! :)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 9eed07dcd3
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ето поредният хванал се на въдичката "аз подаръци никога не съм получавала" така кавалерът се чувства гузен за постъпката на всички мъже и почва да подарява всяка седмица, уж тя да свикне и да и бъде показано, че е обичана, ха ха след време идва момента на сърдене ако подаръкът не е достатъчно скъп.

 
  ...

...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: ec7547d79f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Според мен момичето ти е скромно и добро, затова се е притеснила. Радвай се, че не е някоя, която иска скъпо подаръци и те гледа в ръцете на всеки празник.
Аз лично не обичам подаръци, защото не съм сигурна дали ще ми харесат, а ми личи, когато не ми допадне нещо, колкото и да се правя на изненадана и доволна. Най-малкото, което е, не слагам даденото нещо. Имам подарени сребърни обеци с гривна комплект, които не съм слагала никога и няма и да ги сложа. Не обичам да нося сребро, злато или каквото и да било. Всеки е различен.
Имах едно гадже, което на един Осми март ми подари блузка. Беше ужасна. Сложих я ведмъж, за да не го обидя и дотам. Нито модела ми харесваше, нито цвета ми подхождаше. В този ред на мисли е по-добре нищо да не ми подари, отколкото да отбива номера.
Откакто съм семейна е друго. Като ми хареса нещо, си го купувам и си го "наричам"-това е за празника, в зависимост от това кой празник е. Хем аз доволна, хем съпругът ми.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker