Магия с пирони - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121169)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Магия с пирони
преди: 12 години, 3 месеца, прочетена 14518 пъти
Здравейте,
явно съм заобиколена с близки хора, които правят магии на мен и моето семейство. Винаги съм се плашела като съм ги намирала, така и не знам кой ги прави - имам само подозрения. Ако има някой по-вещ в това ще съм благодарна за следната магия. За нея нищо не намерих в Интернет и не знам дори за какво е. Преди 14-15 години видяхме, че над врата ни има забити пирони и отгоре по стълбището. Един приятел каза, че това е магия за смърт. Аз исках да ги извадя, но не ми дадоха да ги пипам, т.к. съм болнавото дете в семейството и много си ме пазят. В края на краищата нашите оставиха нещата така. Казаха, че това са глупости и т.н., но с времето забелязвах как тези пирони се вадят и някой друг ги вади, не падат на земята, защото само ние си метем. От около 6 години си стояха само 4 пирона на стълбището и бях решила, че този който ги вади се е отказал, миналата година бяха 4, но вчера ги преброих - 2. Това ме стресна. Явно, който го е направил не е забравил и сега продължава. Реших да ги извадя преди него, пък да става каквото ще. Някакви съвети относно свалянето им. Аз ли да съм, външен човек ли да е. Даже си мислех да ги махна и да забия още 6 нови :)

Единственото сходно, което намерих е за албанска магия, свързана с епилепсия (от която съм болна аз), но там пише, че пирони се забиват в земята за изцерение (по 3). Не знам изобщо какво се случва. Не искам да ходя на врачки. Пироните бяха 11, когато ги видяхме, имаше празна дупка и липсваха, може да са били общо 12 или 13. Сега са само 2. Ще му се не види и злите хора. :(

Дайте ми съвет за тази магия, аз другите ги хвърлям направо в реката без много да му мисля - кукла (приличаща на мен, със същата прическа като мен и специално ушита рокличка) между стари играчки, конци с коси на възли в чантата ми, карта със змия в саксията, два шоколада в пощенската кутия и жалейка под стъпката. За тези се сещам. Моля Ви давайте съвети и аз съм изумена от тези откачали, ама ще махам пироните.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 3 месеца
hash: 743fa7310e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мога да ти разкажа как аз махнах 3 сливи които ми бяха дадени от една съседка за която бях разбрала че прави магии на мъжа ми. Той е болен също от епилепсия от дете. Аз съм вярваща и винаги се моля на Бог да ни пази от магии и той ни пази. Та тази жена ми подари 3 сливи. Аз я изчаках да си тръгне и ги метнах в двора и. За година и нещо умряха 3 ма души в семейството и и включително и тя от този двор. Значи представи си каква магия ни е направила. Но Бог я стовари върху нейната глава. Съветвам те да махнеш всичко което е като магии в къщата си и да се молиш на Бог да ви пази. Не бой се той ще ви помогне и забравих да се похваля след като умря тази жена моя съпруг взе да се оправя и почти няма припадъци. Моя съвет, чети библията и се моли на Господ. Бог да ви пази!

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: ad1dca41fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

2.   Не вярвам в магии, но определено много би ме изкефило ако хвърля няколко пирона в парцал или някаква друга глупост пред вратата на някой малоумник, и той после да умира от шубе месеци наред :)

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: bad068ef36
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

3.   Пиронът е рядко срещан атрибут в магиите. Символиката му е " с пирона да бъде закован ковчега". Това е магия за смърт. Моли се на Бог. Доколкото знам ако мага е по-силен от теб и тръгнеш сама да разваляш магията ще стане по-лошо. Затова намери компетентен човек да развали магията.
~*Отхвърлената*~

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 63c9e1938a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

4.   Да, това е магия, че ще ви разпънат на кръст цялото семейство!
Абе вие добре ли сте бе, хора??? ! На мен ми се струва, че трябва с чук да ви бият в тиквите да ви дойде акъла! Колко яйца и конци - черни и червени съм намерила пред вратата и топки с косми и пръст и какво.. сега ти пиша от гроба!? ! Магии на некому м...

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: c621443740
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Преди 1 месец свекърва ми идва на гости в нашето жилище. След като си тръгна намерих във всяка една от стаите по един ръждив пирон. Усъмних се, че може да е магия, но си казах това е глупост. Веднага от следващият ден започнаха някакви страшни скандали и то за глупости с мъжът ми. Някой ще сподели ли, ако се е сблъсквал с подобно нещо и как да постъпя? Как да разваля магията, ако наистина ми е направила?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker