Тя по висока - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121112)
 Любов и изневяра (29686)
 Секс и интимност (14353)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3173)
 Образование (7298)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18502)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Тя по висока
преди: 12 години, 3 месеца, прочетена 2393 пъти
Здравей те. Преди около година се запознах с едно момиче-бяхме колеги, след извесмо време си паснахме по характер и започнахме да излизаме заедно но се криехме от начало поради куп причини.

Тя е по висока от мен около 15 см. в наяалото за това не ставаше и дума междо нас всичко си вървеше супер, докато не разбраха родителитени. И тогава започнаха проблеми данисе заяждат че имаме такава разлика във височината не било хубаво, било грозно, но все пак по важно е дасе разбираме и обичаме.

Не малко пъти семе си говорили за това, след нападките от родителите ни сме се карали и пак смесе сдобрявали и сега след 10 месеца тя ми каза че неможе да свикне с това че аз съм по нисък от нея притеснявало я чувсталасе некомфортно, а до преди няколко дни нямаше нищо такова.

Явно нападките на родителите са я изнервили до краен предел. А аз толкова държа на нея, бих напражил всичко за да е с мен, и от неина страна беше така до този момент не иска дасме заедно неможе да приеме разликата във височината. Какво да правя, как да си я върна. Знам че ме обича но нападките и идват в повече и и става кофти дая нападат и иска да се спрат тия обиди, но само заради това немога да я оставя, толкова ми е скъпа че немога да живея без нея.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 3 месеца
hash: bfd72d5942
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не те заслужава, щом те е зарязала заради външни фактори (родителите си). Заслужаваш момиче, което ще те обича и приема такъв, какъвто си, още повече, че точно височината си не можеш да промениш.

Не се унижавай и разбери, че това не е била Любовта на живота ти. Ако иска - сама може да се върне при теб. Ако ли не - да духа супата. Горе главата и продължавай да търсиш любимата жена!

Лаура

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 51fcfe5fd4
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   човек да знаеш романтична вечеря скъп подарък и да признаеш че си по нисък така тя ще знае че и имаш доверие

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 6af1b4999a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Маааале и такива родители ли имало? Значи аз май съм извадил късмет, и моята е по-висока от мене, ОК не с 15, а по-скоро с 5см, но точно пък от родители никога не е имало коментари по тоя въпрос, или поне не ми е известно. С приятели сме се бъзкали чат-пат, но изцяло в кръга на майтапа...

Не знам какво може да направиш, освен да я убедиш, че животът си е неин и тя трябва да си го гради и да си взема решенията, а не родителите й. Но тя ако досега не е стигнала до това прозрение, не знам...

Кубрат

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 0c04cbc7bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   играй баскет

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 285b42341b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   До "2" : Коментарът ти е такъв погледнат от страни:"Бях да зная, много шише, отново ще когато един искам да отивам. Високо ръст, а когато. Един жена давай, така когато един мъж баба му! " Такива глупаци като теб и един коментар за цяр не могат да дадат! Не си ли прочете коментара, бе? Можеше да дадеш някакъв съвет на човека. Ана момчето ще кажа :Не вземай под внимание такива коментарии които са написани от неграмотни и неуки хора. Избирай ги, те си личат по препинателните знаци!

 
  ...


...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 3c50f607f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Авторе - прежали я! Ще бъде най-добре за теб. Щом се оставя другите да й казват как да живее, то няма значение дали ще е сега или по-късно, но тя пак ще вземе важно за живота ви решение под влияние на чуждото мнение. Не си струва да загубиш още време, за да разбереш това, което ти казвам сега!
Номер 5 - наистина втори номер не знае какво е пунктуация и главна буква, съветът му е абсурден (тя няма нужда той да признава, че по-нисък от нея, защото никъде не е споменато тя да е сляпа; описаните мерки най-вероятно няма да повлияят на мнението й, а и едва ли момичето се страхува, че нашия герой й няма доверие) и липсват някои глаголи, но неговия коментар се разбира по-добре от дадения от теб пример (т. е. хващам общия смисъл). Твоето е по-скоро като интервю с Димитър Пенев, когато той стане на 80+ години.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker