Къде да хабя цялата тази енергия? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121047)
 Любов и изневяра (29671)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Къде да хабя цялата тази енергия?
преди: 12 години, 3 месеца, прочетена 1801 пъти
Здравейте!
Чудех се в кой раздел да си публикувам питането и накрая реших да е в "Други", защото ми се вижда най-подходящо като място. Дано да съм го улучил точно.

За себе си трябва да кажа, че съм мъж на 32години. Работата и личният ми живот са уседнали и спокойни и така е от години. Не че не ми харесва - харесва ми. Обаче от известно време се случи нещо много любопитно, което не очаквах, че ще протече по този начин.

Бях дългогодишен пушач и пушех по много нещо на ден - повече от кутия. Обаче един ден преди близо два месеца реших да спра цигарите. Ей така - да си докажа дали ще мога. Понеже съм голям инат реших да не пробвам заместители, да не купувам "Табекси" и други, а да карам само на гола воля.
И май съм на път да успея. Още ми се допушва от време на време, но откак казах "не" наистина не съм и посегнал към фас. А и желанието за пушене сякаш постепенно намалява.

Обаче сега изникна друго. Нещо съм в някаква еуфория ли, не знам как да го нарека, но постоянно ми се прави нещо. Трябва все да съм в движение, да влагам енергия, да не се застоявам на едно място, а казах, че работата ми е статична. Сексуалният ми мерак изведнъж стана направо животински, постоянно ми се прави секс. Ако зависи от мен ще го правя всяка вечер и всяка сутрин, че и по повече. Приятелката ми взе да мрънка, че прекалявам, пък се сърди след като й казах, че си допълвам на чекии. Това с цел да изпрося повече, но не ми свърши работа.

Освен тая работа, много ми доскучава, ако се заседявам дълго на едно място. Едвам дочаквам да свърши края на работния ден, гледам бързо да приключа със задачите и после само приказвам простотии. Колегите се оплакват, че ги разсейвам и им преча да работят.

От известно време играех мач по веднъж на седмица след работа, но след като спрях цигарите почнах да ходя по два пъти. Вчера бях и днес вече пак ми се ходи. Преди само си седях в защита и оставях по-малките да бягат, а напоследък търча като обезумял. Вчера не спрях да тичам от врата на врата, вкарах им няколко гола и като свърши мача само на мен още ми се играеше.

Освен всичко друго, като седна да пия, пия като звяр. Много добре влиза алкохолът без цигари и освен това много по-трудно ме хваща. Обаче си дърпам със застрашителни темпове. Снощи след мача опуках двеста водка и две бири, което никак не ми попречи на секса.

Та това е положението при мен. Странно чувство на еуфория и желание за екшън ме е обхванало. Пичовете на моята възраст стават все по-мудни, говорим, либидото им май спада, мързи ги, а аз ще се пръсна от хормони и адреналин. Всички и всичко ми изглеждат едни заспали, едни флегматични, а аз търся къде да си вложа енергията. Нормално ли е за човек на моите години? И какво да измисля, че да изливам някъде желанието си за секс, за спорт и за динамика?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 3 месеца
hash: 97d8280ed0
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не мога да ти помогна много, но когато говориш за възрастта си, все едно не говориш за 32 г., а за 52. Не че омаловажавам проблема ти, но не мисля, че не е нормално точно заради възрастта.

Нели

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: fddf500815
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ти си в разцвета на силите си. И аз като прочетох как говориш за възрастта си се върнах да препрочета- да не би да става въпрос на много по-възрастен, а аз да не съм разбрала.

Първо- поздравления за волята и за това, че си успял с цигарите. Аз бих те посъветвала да ходиш на фитнес. Изготви си една натоварваща програма и ходи през ден. Тъкмо и жена ти ще се радва на готиното тяло, което ще направиш..

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 98d3489e61
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Нели, хайде спести си коментарите. Ти колко мъже на 32 познаваш? Дори и много да са, пак смятам, че обобщението ти е прибързано. Авторе, разбирам те. Жена съм, почти на твоята възраст, в почти същото състояние. Само дето не пия в тракива количества, а пазарувам в още по-разрушителен устрем. Истината с излишъка от енергия е, че трябва да се употребява и изразходва. За мен най-добре секса върши работа. Лошото е, че засега ми е само блян ;(. Сменяй гаджето :)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker