Идеи за татуировки - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121152)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Идеи за татуировки
преди: 12 години, 3 месеца, прочетена 13091 пъти
Здравейте! Момиче съм и ще си правя татуировка тези дни. В момента разпитвам приятели и познати с татуси, за да ме посъветват къде мога да разчитам на качествено мастило и добре свършена работа. Между другото, от Пловдив съм.

Ами историята около татуировката започна още преди 2-3 години. Адски ми харесват семплите и нежни татуси, без значение къде, но досега не ми достигаше смелост, а и време да се поинтересувам допълнително, но този момент дойде и ми се иска в най-скоро време и аз да се похваля с някое мъничко украшение по кожата :)

Пиша, за да ви помоля да ми дадете идеи за малки (до големината на един железен лев в диаметър) и интересни предложения за татуировка, защото нищо от това, което съм виждала до момента, не ме е грабнало. Няма определена причина, поради която ще си правя татуировка, просто... искам да имам и това е :)

Ще ми се нещо, което би могло да се прикрие след време и да не е нещо, което всички си правят (арабски надписи, текстове на песни, изтъркани от употреба цитати и т.н.). Най-вероятно няма да е на рамото или от вътрешната страна на китката, така, че ако мога да ви ориентирам като местоположение, ще е или на гърба, или по костта към лакътя отзад на ръката :) Чувала съм, че там болката се понася най-много. Ако имате някакви идеи какво бих могла да си татуирам, а и къде в Пловдив се работи чисто и качествено, ще съм ви благодарна да споделите :) Лек и позитивен ден от мен :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 3 месеца
hash: f490d46511
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

1.   Като за начало прочети за символиката на татуировките, разбери според символиката каква татуировка най-много ще ти допадне татуировката не е шега работа тя трябва да представлява твоята история написана върху теб.

Rebel

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 77e4c75f9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

2.   Аз мога да те посъветвам да не търсиш съвет от други за такива неща... Защото може да ти хареса на даден етап, но после - не! И аз бях се запалил преди година-две, но все не се решавах, защото нищо не ми допадаше. Но един ден я видях и си казах това е за мен... направих я на ръката си. Тя е латинска сентенция, не е някакво клише или нещо, което всеки е виждал и знае какво означава. А е нещо което много отговаря на характера ми, както и на живота ми като цяло. Работя в 5* ресторант, където такива неща са недопустими, затова си я направих, съвсем дискретна и по никакъв начин не се издава. УСПЕХ!

NoBody

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 4496d48c2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Ммм и аз тези дни се интервсувах точно за татуси и разпитвах един приятел (и аз съм от Пловдив), та той ми каза, че най - добре работели трима - Жоро от "Диви и красиви", Жоро от "Мопс" и Божо - само, че тоя Божо е неоткриваем, много го хвалят... ама на. Моя приятел си е правил при Жоро от Мопс и сега трета ще си прави, та и аз ще отида с него да поразпитам, само че аз искам татуировка по специална причина, наистина е хубаво да си имаш такава, в смисъл татусите са нещо с което изразяваш себе си, за мен поне са нещо лично.... и тъй като надписът си е мой ще е с египетски йероглифи, надявам се да е правилен... все пак разпитах едно момиче което учи египтология и ми помогна много, Моят ще е на гърба на лопатката, просто там я виждам, като се сетя за татуировка.

Съвет е да си напишеш нещо лично, нещо свързано с теб, все пак нали за това са да ти напомнят :) имай предвид, че премахването е доста болезнено, така че внимавай с избора си, да не съжаляваш някой ден! Отиди при татуистите и ги разпитай предварително, аз моя приятел го разпитвах три часа хах, тъй като ме бяха наплашили с инфекции и т. н - не че няма риск, но аз съм си паника.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 210980ba76
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Татуировката е нещо много лично. Тя се прави с идея, има смисъл за човека, който я носи, изразява нещо, което човека намира за важно. Освен това, цял живот ходиш с нея. МНОГО добре си помисли. Ако просто си нарисуваш нещо, колкото да се фукаш пред приятели и да гъзарееш по морето - помисли пак. След две години ще искаш да я махнеш, ама работата там е болезнена, неприятна и оставя белези. На много познати съм го обяснявал това, без ефект - сега мине не мине и слушам оплаквания по темата.
Така че, недей да питаш случайни хора в нета, на ТЯХ какво би им харесало, защото ТИ ще го носиш това. Седни, удари едно яко мислене, прочети тук-там за символиката и смисъла, които носят различните татуировки, гледаи галерии из нета... накрая евентуално ще разбереш какво искаш.

bile

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: eb9afa120d
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

5.   Важна за теб дата, изписана с римски цифри (има доста такива но датата ще е уникална защото ще е важна за теб самата.
Паяче, ягодка, лапичка, нота, пеперудка, звезда, цвете.... има много варианти, а и от студиото може да ти предложат каталог с мноого варианти!

Аз имам надпис на тила от преди няколко години ивече много съжалявам да го имаш в предвид!

 
  ...


...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 10c2b8a883
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Толкова малка татуировка изобщо няма да стой добре ще стой като голяма бемка или петно някакво ако искаш да си правиш нещо си направи голяма и качественна все пак е за цял живот пък и ако няма смисал за тебе този татус бъди сигурна след 3 месеца ще се чудиш как да го махнеш

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: f19d01605b
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Според мен няма как някой да ти даде идея, за мен татуировката трябва да я почувстваш. Да си я измислиш сам и най-важното е да означава много за самата теб. Аз имам татуировка(тъй окачествената от теб "каквато всички имат")надпис на арабски. Просто от всички езици които си бях набелязала, арабския най-много ми хареса как изглежда. Надписът означа нещо което има смисъл за мен и ми дава сили да вървя напред. Направих си я в Пловдив, студио Тети. Аз моята си я направих като подарък за 25-тият ми рожден ден. Пиши какво си решила да си татуираш, много ми е интересно какво ще решиш.
Успех :))))))

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: c89d19985d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Татус хората си правят обикновено когато има нешо важно за тях... а ти май ще си правиш от джан съклет

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 5ae189bbbb
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

9.   С размери до 1 лв е много малка и след 10 -15 години няма да си личи какво е защото татусът ще се е деформирал.
С тези размери добре би стояла татуировка с някакви китайски йероглифи или някакви нотички, зведички, сърчица и нищо друго.
За момиче би подхождало цветя ето ти линк с идеи http://www.google.bg/search?hl=bg&q=tattoo+flowers&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.,cf.osb&biw=1024&bih=608&um=1&ie=UTF-8&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=WMZkT-7vNYKk4gSxt9S0CA

може да е по-голяма, но поне ще прилича на нещо и ще е красиво.

Lola

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: ab71362c5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   “During your life, never stop dreaming. No one can take away your dreams” .. "Reality is wrong. Dreams are for real.” Мене ми харесват тези две фрази :)

 
  ...

...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 1a60d764cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Здравей момиче искащо татуировка "просто така".
Ще направиш грешка ако си направиш тази татуировка..! Както по горе са ти обяснили добре.. това не е шега работа..! Аз исках татуировка с години и ето от 2 месеца вече имам..! И идея си нямаш колко много значи за мен тя. С години търсих и разглеждах какви ли не татуировки.. докато един ден просто не казах:искам и ще си направя точно тази! след това мое изречение нито за секунда повече не се зачудих..! Отидох при толкова известния Божо от Пловдив! Направи я по прекрасна от колкото си я представях.
Колкото до мястото на което ще я правиш.. няма такова на което да не боли. Ти си избрала гърба, е в грешка си че там болката е що годе търпима..! Когато е на кокал-болката е ужасна! Помисли добре къде да е, за да не се откажеш когато в средата на рисуването й не издържиш на болката. Колкото до това каква да е.. тук не е мястото за този съвет. Ти сама трябав да почувстваш каква е! Ще я носиш цял живот. Всеки които я види ще те пита: Какво е значението й? и ти няма как да кажеш:ами в един сайт ми я предложиха.. няма значение!
Помисли добре, когато почувстваш и решиш каква да е.. Може да ми пишеш тук и да те заведя дори до студиото на БОжо, тъй като знам доста добре къде е, познавам се с него и знам че върши работата си похвално..!
Е успехи.. Ако има нещо, пиши тук, а аз ще следя публикациите ти :)) чао

Fuckin'Perfect :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker