Писна ми - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120674)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Писна ми
преди: 12 години, 2 месеца, прочетена 1925 пъти
Здравейте! Пиша ви моята история и плача иска ми се да се махна от всичко и всички, нямам си никой и няма кой да ме разбере! Скъсвам се по цял ден от работа за да мога да живея нормално, и все не мога.

Проблеми в къщи, проблеми на работа, проблеми в любовта! Точно на Нова година се скарахме с приятеля ми с който живеехме почти две години заедно, през това време живеех като затворник ядях бой, но нали бях свикнала.

Винаги обвинявах себе си! Прибрах се в къщи! Върнах се пак на същото дередже. От всякъде обещания че всичко ще се промени, а аз винаги прощавам. Нямам миг спокойствие постоянно съм в напрежение какво ще стане днес. Не съм добре с нервите имам проблеми с здрарвето, не знам дали ще мога да имам деца, обливат ме вълни а сам само на 22години. Какво да правя вярна съм до край на пияния си баща, на откачения си приятел, на работата си. А те ме съсипват! Няма кой да ме разбере, падам ставам и пак продължавам!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 2 месеца
hash: e6bdd8eeda
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Спенс - писна ми .. поздравввв :) слушай повече музика и гледай комедии !!! пуши качествена мара и се кефи на работата

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 3e8803e04a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ако искаш да избягаш от всичкия този стрес, трябва да избягаш от България.

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 2c9cd09bd9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   ... и е време да се местиш. Не друг квартал, а в друг град, друга държава даже. Започвай да се оглеждаш!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 2071c67bdb
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

4.   Горкичката ти! :) Лесно можеш да вземеш решение. Защо се спираш? Ехооо, не виждаш, те те съсипват! Колко би могла да уздържиш на това прекомерно напрежение, млада си, не им се оставай да те тормозят. Е да, вероятно имаш чувства към човека с който си, ама споед мен си е повече навик! Имай уважение към си, що за мъж ще е този, щом ти посяга, та това любов ли е? ! ... Помисли добре! Той си мисли, че може да си позволи всички, защото знае, че имаш нужда от него, си казва, че си му в кърпа вързана, че не можеш да бъдеш с друг. За него си се превърнала в слабохарактерна. От такъв човек, очаквай само да те използва. Защото то му даваш тази свобода, да си играе с теб! Това миличка не е живот...

Добро и отговорно момиче, като теб, заслужава повече! :)
Ето какво ти предлагам да направиш!!! На първо време, спри да се страхуваш, нищо не би изгубила, ама както живееш с така, всеки ден ти губиш своята увереност и самочувствие! ... Личното ми мнение е, че приятеля ти, не заслужава нищо. А ако те е страх от самотата, споко, няма да си сама, ще се намери по-добър за теб. И така, дай си един ден, в който да не правиш каквото всеки ден, да можеш да прочистиш мислите си, и да вземеш правилното решение. И прекрати отношенията си с приятеля си, очевидно, той не е човека за теб! Не е нужно да му даваш обяснение, имаш много причини да го направиш! А щом от сега ти посяга, представи си какво може да направи по натам, напълно да реши да доминира над теб, да те задушава и да те направи много нещастна, не заслужаваш това!!! :) Твоя човек, има проблеми, ама едва ли ще се промени, освободи се и се върни към живота, не е късно.

А за проблемния си баща, ако можеш му помогни, ако не, то поне опитай :) Не си длъжа да търпиш капризите им! И ти си човек и ти имаш право да живееш. Не си съсипвай здравето и нервите за хора които не те заслужават.


~winterfire~

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 28aa12989b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   мноо акъл давате на момичето що не земете вие да емигрирате? а ако вече сте го направили си трайте без да дърпате хора навън не всеки търси лесния избор в живота

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker