Чувствам се зле! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14308)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Чувствам се зле!
преди: 12 години, 2 месеца, прочетена 2149 пъти
Здравейте! Искам да споделя нещо с вас, което може би ще ви се стори глупаво, но много ми тежи! Преди 2м. се записах на шофьорски курсове... преди 2 седмици ми мина изпита и взех книжка, но какво се случи на изпита. Карах добре... не наруших нито едно правило, но понеже много се притеснявах колата ми изгасна мн. пъти. Изпитващия каза:" Да приемем, че гасненето на колата беше от притеснение, оценка- ДА". Аз много се зарадвах, предположих, че наистина е усетил, че се притеснявах. Вярно, не бях доволна от себе си, защото докато се учех да карам никога не ми беше гаснала колата, но...

След изпита се обадих на баща ми да дойде да ме вземе. Качих се в колата е той ме попита как е минал изпита. Казах му, че мн пъти ми е изгаснала колата, а той отговори: " добре, че се обадихме". Оказа се, че се познавал с изпитващия и го предупредил, че съм му дъщеря. Като разбрах цялото ми щастие си замина!!! Не можех да се примиря... все си мислех, че поне това съм направила без помощ!!!

Днес, понеже инструкторът ми беше много готин, мн печен, млад... мн го харесвах и се разбирахме много добре, реших да отида при него, да му занеса една бонбониера ид а го попитам дали съм си заслужила книжката. Като го попитах, той каза... ти караше много добре, не допусна нито една грешка, но заради това гаснене трябваше да те скъса... Почувствах се още по-зле и заради това, че той е разбрал, че съм "връзкарка".

Чувствам се много зле... , като нищожество! Значи... баща ми се е съмнявал в мен щом се е обадил предварително... нз какво да правя... много ми е зле. Ще кажете, че това са глупости, но... НЕ! Винаги някой ме подбутва, никога нищо не съм направила сама... защо не ме оставят да опит... и да сгреша, да знам, че аз съм се опитала!!! И сега... сигурно никога няма да се кача на кола... въпреки, че грешката ми не е кой знае каква и няма да коства живот... Не знаете какво усилие ми костваше да погледна инструктора в очите!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 2 месеца
hash: 99b3460bdd
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Е как да не си опитала да направиш нещо сама, нали никой не се е явил на изпита вместо теб. По време на обучението явно вниманието ти е било насочено по-скоро върху външния вид на инструктора отколкото на това което се е опитвал да те научи и като си знаела за притеснението си не е трябвало да явябаш на изпит. Това че си гасила колата действително е грешка за късане

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: f7747fd517
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Докато кормувах не ми се е случвало никога да ми изгасне колата... , явно беше от притеснение, кракът ми трепереше и не можех да го контролирам :) а това, че харесвах инструктора ми беше много полезно, защото попивах всичко, което ми каже :) Доказателство за това е, че не допуснах друга грешка освен тази на изпита.... но въпреки това се изложих:X

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: ec39768327
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Спокойно. Аз допуснах две абсурдни грешки на изпита си, но въпреки това, оценката беше "ДА". И за мен никой не се е обаждал. Не съм сигурен, че обаждането е било ключовото. Според мен просто е видял, че нямаш други грешки и му е било ясно, че си притеснена. Все пак и те не са вчерашни и могат да различат грешка от притеснение, от такава, допусната от неумение.
На листовките си била ти, в колата пак си била ти. Взела си си изпита ти, не на баща ти обаждането. Спокойно може да считаш това за изцяло свой успех.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 323e688da8
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Много ти благодаря.... наистина ме накара да се почувствам добрер надявам се да си прав/а :)))

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 323e688da8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   упс... сега видях, че си писал в мъжки род :) извини ме! До преди да започна да посещавам този сайт си мислех, че само ние момичетата се вайкаме и споделяме някакви неща, които ни тежат... но явно съм се заблуждавала :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker