Трябва ли мъж да плаче пред жена? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (84223)
 Избор на редактора (161)
 Любов и изневяра (19161)
 Секс и интимност (9979)
 Тинейджърски (18816)
 Семейство (4057)
 Здраве (6914)
 Спорт и красота (3625)
 На работното място (1628)
 Образование (4766)
 В чужбина (1066)
 Наркотици и алкохол (836)
 Измислени истории (702)
 Проза, литература (1338)
 Други (11166)
 
Зъбни импланти
Възстановете Вашата усмивка в рамките на седмица!

Зъбни импланти - цени

 

  

Споделена история от Други

Трябва ли мъж да плаче пред жена?
преди: 6 години, 9 месеца, прочетена 8192 пъти
Трябва ли мъж да плаче пред жена? Много често в живота на мъжете има трудни моменти (останали без работа, някоя тежка болест, силна любов, голяма загуба) в които им се плаче. Някой може никога да не са плакали, разбира се има и изключения.

Какво предизвиква в жената и как приема това като види мъж да плаче?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
 
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 9 месеца
hash: 9b99b4b82c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1.   Зависи. Аз лично нямам нищо против, стига да не реве повече от мен :D

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: a4d5b4f168
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

2.   Сега, ще ти го кажа като мъж, който е плакал само 1 път в живота си пред жена и то не рев както ти го описваш някой да те гали по главата, а ти да ридаеш, а просто ми бяха насълзени очите, защото наистина ми беше много тъжно. Наложи се разбира се да прекратя срещата. Защо?

Мъжът по принцип е опората във връзката, той е "силното рамо", ако започнеш да ревеш пред жена и прехвърляш отговорност, която природно не е нейна. Ако не се чувстваш добре просто остани сам и реви колкото искаш, не го показвай пред жената, само ще я притесниш, а ти няма да се чувстваш по-добре от това, че и на нея и е кофти повярвай ми.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: da359d7225
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Това пък що за условие е?
Ако не споделиш емоциите - радостите и болежките си с най-близкия си човек, то с кого?
И какво значение има мъж ли си, жена ли си, ако ти е толкова тежко, че без сам/а да искаш заплачеш?

Иначе театралното плачене е глупаво.
Ако не си достатъчно близък със съответния човек - също.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: ccac3a55ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

4.   Съжаление. Това предизвиква. За това съм на мнение, че мъжете трябва да стискаме зъби и ако ни се плаче да го правим по-рядко и то насаме.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: a89f7273a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Ще я разчувстваш, ще прояви състрадание

 
  ...


...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: a5acb377ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   ТВЪРДО И КАТЕГОРИЧНО НЕ! Според мен за това сме мъже, за да сме силни и да се справяме с всичко, а и да сме упора на половинките си (ако имаме такива) Какво ще стане, ако имаш някви проблеми и започнеш да цивриш и оплакваш колко ти е зле? Как ще те гледа половинката ти?

Тук много жени ще кажат, че обичат да виждат "мъжки сълзи", но я се сетете в един биг брадър имаше един дето не спираше да циври... и аз не разбрах защо. Как го гледахте? А?

NoBody

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: f58fbab3ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

7.   Не знам какво предизвиква у една жена, защото не съм жена. Но ако приемаш и мъжко мнение по въпроса - не трябва да се плаче нито пред жена, нито пред друг мъж.
В скобите си описал четири различни житейски събития. Аз съм ги изпитвал всичките. Наистина това са моменти, в които на всеки би му се доплакало и това е най-човешкото нещо. Но другите не трябва да гледат как плачеш, поне аз така съм се самовъзпитал. Плаках при смъртта на две жени, които играха основна роля в живота ми, но сам. Затворих се, заключих се, залостих се направо и се наревах. Никой не го видя и никой не го разбра.
Може би звучи твърде гордо, а за някои - направо горделиво, но така трябва да бъде. Най-унизително за един мъж е да буди съжаление, особено пък да бъде съжаляван от жена.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 41976cc1c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   И мъжете са живи човешки същества все пак. И те имат емоции. Едва ли има мъж, който никога да не е плакал. Ако пред мен се разплаче близък мой приятел или партньора ми не би ме накарало да го сметна за по-малко мъж или за ревльо, ако това ти е питането. Емоциите не трябва да се задържат. Случвало се е партньора ми да се разстрои пред мен и така само ми е показал, че сме достатъчно близки и ми има достатъчно доверие, че да може да се разплаче пред мен.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 8a94c2ea55
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   Струва ми се най-нормалното нещо на света. Никога не съм разбирала какви са тези "неписани правила", че мъжете не бива да плачат. Глупости. Като ти се реве - ревеш, колкото ти душа иска и толкоз. Много по-добре е вместо да задържаш всичко в себе си.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: f46f3c424d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

10.   Пред мен са плакали двама мъже досега... бившият ми приятел и един много близък приятел от детинство. И в двата случая бях съпричастна и не ми се стори странно никак дори, всички сме хора и това е съвсем нормално, понякога просто трябва да излеем емоциите си... няма нищо странно в това. Когато човек е тъжен и наранен и понякога сълзите сами идват... какво да се прави, по - добре си го излей :). Аз не приемам, че мъж който плаче не е мъж, напротив, щом има смелост да заплаче пред жена - значи е истински мъж... но това си е мое виждане.

Виждала съм и приятели и колеги мъже, които са на границата да заплачат било от ярост или от лоша новина, но са се въздържали... така че зависи от човека срещу теб, може да е по - емоционале, може и да е по - сдържан, но всеки мъж е плакал поне веднъж през живота си, все пак и те са хора, нищо че са мъже и кой за бога определя кой може да плаче и кой не, какво като е мъж и какво като се е разплакал пред жена... толкова ли е ненормално?!?!

 
  ...

...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 60ae1cffda
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

11.   Ехх... Мъжът, може да е мъж, но пак е човек! Не мисля, че сълзите са само даденост на жените :) Но се възприемат от мъжете като признак за слабост, знаете, какви са представите за един мъж, здрав, силен, още малко опреличен на митична непоклатима скала :))

Ииии... в тези обществени представи, е прието по-някакви си неписани правила, че мъжът е добре да не знае какво са сълзи!... Ама и мъжете имат чувства, нищо че рядко ги показват, поради някакви си лично свой си виждания. Интересното е, че всеки взема позицията в живота си, за която има свободно място, за която се счита че е правилна :D Пример ли? Тъй като много носят черни слънчеви очила, и когато отидеш да си избираш, се колебаеш между каквото избират много и каквото искаш ти! Та и тук е същото! ;D

Надявам се да не мислите, че мъжете не знаят какво са сълзи, разбира се че знаят!... Едва ли е имало мъж на
който в голяма трудност, да не е искал да се разплаче,
но нали се иска да е силен, и просто не го е правил!...
Мъжете имат трудни моменти, защото не споделят нищо, трупат всичко в себе си, като понасят големи емоционални товари, наред с физически. Което е неправилно! Лично аз, не виждам нищо лошо понякога да се покаже и малко чувственост, или да се сподели. Не е слабост, да покажеш че си човек, слабост е да се мислиш за непогрешим, за безчувствен, или неемоционален. Иии това се усеща с времето, колко повече държиш всичко във себе си, и не го показваш, става все по-трудно да се понесат следващите житейски изпитания.

Ха, мъж не би пакал пред коя да е жена! А само пред тази която обича силно, а само пред тази която го разбира. И тъй като това се случва много рядко, добър въпрос е, какво ако един мъж плаче пред една жена?!... Защо не? Зависи за какво е!... Първо че това показва, че даденият мъж, има тази жена за най-близкият си човек. А и че не е безсърдечен, че има чувства, и че има нужда по всякаквa вероятно от нейната любов и разбиране!!! ;)

Хммм... а какво би предизвикало в една жена, ами това го знае самата жена :D Предполагам че за нея, би било много трогателно. Ако го обича, няма как сърцето и да не трепне, при вида на любимия и който е толкова натъжен!

Знаете ли как се лекува тъга? :) С много смях и забавления :)) Еее.. за една връзка, за една любов, все някога ще има и малко сол, за да може след това, захарта да е по-ослаждаща се!... :)


~winterfire~

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: fe6dd6ebbb
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

12.   наскоро ми се случи това.. и за първи път в живота ми.. предложих на приятеля ми да се разделим защото имаме постоянно спорове.. а той се разплака пред мен и каза че не иска.. честно казано малко се шокирах незнаех нито какво да кажа нито какво да направя.. много ме натъжи и заболя заради това.. нито изпитвам съжаление нито каквото и да било.. аз съм човек който не обича и не иска да наранява никого и предпочитам да освободя някого от моето присъствие от колкото да го натоварвам.. по принцип този човек казва че много ме обича а в същото време не го показва по никакъв начин.. доста често се чувствам "самотна с някого ".. и изведнъж сълзи наистина си е малко шокиращо..

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 0f6b64404c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   winterfire казваш, че трябва да НЕ НОСИМ всичко в себе си? А как ще гледаш на някои, който се оплаква постоянно от трудностите си, от живота си, приятелката му го изоставила и не знам си какво още?? Защо да превръщаш някои в кошче за морални и душевни отпадъци? Защо трябва да знае някои какво ти е? Все някои ден, това което си му казал ЩЕ БЪДЕ ИЗПОЛЗВАНО СРЕЩУ ТЕБ В ЖИВОТА!

№12 Ето затова говоря, че вече не го гледаш със "същите очи", а със съжаление! Да и ние сме хора! Да, и ние плачем, но не трябва да го правим пред жените (си)... поне така аз мисля.


NoBody

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 2040dddf50
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   колкото и страно да ви звучи един мъж никога няма да си покаже сълзите пред жена на която няма доверие това че един мъж показва сълзите си на една жена ознаяава че тоъ и има огромно доверие освен това мъжете също са хора съшо имат чувства това че предпочитат никой да не ги вижда докато плачат не значи че не плачат

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: eb64867790
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   доколкото прочетох дотук всички мъже пишат че не трябва, всички жени че трябва чие мнение ще приемеш зависи от теб

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 60ae1cffda
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   До NoBody (номер 13)

Виж какво NoBody, мислиш ли че аз не ги знам тия неща? ! ... Как ще гледаме ли, а как гледаме сега. Да не би да е да е нещо прекрасно, а? Събират се двама, и какво става! Обикновенно от мъжкия пол, какво се получaва, едно мълчание, и таене, не само на някакви си чувства, а на всичко! ... Защото ние мъжете не обичаме да говорим за себе си, да споделяме и тнк :)) А до какво води това, хайде замисли се! До влошаване на връзката, и как иначе. Като няма добър комуникешън, за жената ще е проблем! Не може ти да споделяш от себе си, и да не очакваш това и от другия! Вие, чете ли историйте в тоя сайт? Колко пъти срещам такива, в които мъжът бил студен, не говорел, не споделял нищо, как да го накарам да се отпусне? ! Е, според теб, дали е отредено на един мъж да се прави на много силен, или да бъде човек!

Кое е по-правилно. Аз мисля, че това с мъжа е скала, канара, камък, планина, стълб, са някакви архаични мисли от не знам си кога :D Мъжът така или иначе е тези неща, особено ако има жена която да обича и закриля :) Нима за теб да покажеш че и ти имаш чувства, е слабост! Слабост е обратното, да се правиш и мислиш за непоклатим! Силният не се страхува да покаже чувствата си, точно това го прави силен!!! Oбратното, те прави свит и студен! ...

Хммм... "кошче за душевни отпадъци", ето още един клиширан израз! ... Това го казват хората които не ги е грижа и не им пука за другия. Какво? Като не казваш и показваш нищо на една жена, и тя не усеща ли! Много по-тежко би било мълчанието пред натежаващия проблем, на место да се сподели свободно. За да не стане, след някой и друг ден като гръм от ясно небе :)

"Все някои ден, това което си му казал ЩЕ БЪДЕ ИЗПОЛЗВАНО СРЕЩУ ТЕБ В ЖИВОТА! " Глупости, теб ако те е страх само от мнението на другите, зле за теб! Всички сте се барикадирали като насред трета невидима световна :)) Кой какво щял да каже, тя как щяла да ме гледа! И не знам си що си? Като че ли това е най-важното, уви, за вас мислещите така, най-важното е не любовта ви, а вашата гордост! Е, за мен гордостта е променлива величина, но любовта е по-важна. И ако това ще значи да покажа свойте чувства и настроение, бих го направил, на драго сърце :)


~winterfire~

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 368e06fbf0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Ще ти кажа моето мнение като жена.
Веднъж с моя приятел се скарахме много жестоко. Ние сме много близки и му знам всички слаби места. Той ме беше наранил много и трябваше да му го върна, затова го ударих в едно от слабите му места. Той се обърна и тръгна към вратата (бяхме у нас), но аз не исках да свършваме така, исках просто да му го върна. Спрях го преди да излезе, като го погледнах- той плачеше. Разплаках се 1 защото осъзнах какво направих и 2 защото ми стана много сладко като го видях да плаче. Наистина много ми е сладко момче да плаче, защото те са по-силния пол и щом плачат значи наистина има нещо сериозно. Но ако момчето ми реве всеки ден за някоя глупост няма да го търпя въобще.
Лорче

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 51f4c74670
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Видях мъжът ми разплакан вда пъти за тия 12г откакто сме заедно. Не знаех как да реагирам и какво да кажа. Действах инстинктивно. Сипах в две чаши водка подадах му едната и седнах до него. Нищо не казвах просто мълчах. В един момент си изтри сълзите и сам ми каза какво го мъчи. Заедно намерихме решение на проблема. После той ми каза, че съм постъпила така както постъпват мъжете един към друг и това е било най-правилното в случая. Това е от мен, дано съм помогнала на някой.
Маги

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 6d3ebe0e1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   Само веднъж съм чувала приятелят ми да плаче. Да, чувала, защото беше по телефона.
Понеже тогава беше женен за друга, аз не издържах и реших да си тръгна.. Хвърлила си бях карата за телефон, бях си взела друга и изобщо бях напуснала дори страната, за да не ме намери, а и да не ми напомнят нещата там за нас.

Не бяхме се чували и виждали точно 5 дни. Направих „грешката“ да си отворя мейла. Там беше ми написал само четири изречения (не си пада по сантименталностите) „Ако си жива, обади се. Искам да знам, ако си жива. Обичам те. Липсваш ми“ (беше ми забрането иначе да му се обаждам, за да не видела жена му).

Е, казах си - поне заслужава да знае, че съм жива.
Обадих му се и го заварих на другия край на света, също в хотелска стая с 15 часа разлика. Той спеше. Събудила съм го явно и като ме чу, почна да плаче. Говорихме 1 час., изяснихме нещата между нас и той ми каза, че не е плакал от 4-годишен.
Казвам му „Е, как така, нали баща ти почина“. Не бил плакал. Плакал като си представил, че може да ме е блъснала някъде кола и той никога няма да разбере, никой няма да го потърси, да му се обади, защото никой не знаеше за нас. Нямаме и общи близки и познати, за да остане връзката неразкрита - никой нямаше да се сети за него. Представил си живота без мен и почнал да плаче просто.

Сега сме заедно, той се разведе. Има порастнали деца, с които има много добра връзка. Дано никога повече не го видя да плаче!
Действително не знаеш, какво да направиш.
При жената е лесно, много говорене, прегръдка, да си изплаче душата, при мъжа не помага това. Тогава зарязах новото си бъдеще заради него и НЕ СЪЖАЛЯВАМ.

Ако не беше плакал, едва ли щях да го направя, честно казано. Не бих му повярвала, че ще се разведе. Понякога един мъж трябва да плаче пред жена.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 947470637a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

20.   Веднъж приятелят на моя близка приятелка се разплака пред мен, отношенията им още не бяха ясни. Той плачеше, защото я обичаше безнадеждно и не можеше да си представи да я загуби. Беше ясно, че е спонтанен изблик на емоция, но беше най-милата гледка, която бях виждала. Тогава си помислих колко бих се трогнала аз, ако видя приятеля си в такава светлина. Това, че мъжът се е разплакал пред жена, не го прави слаб или уязвим, напротив - напомня на жената, че до себе си има човек все пак. Мъжкото его понякога е излишно :)

 
  ...

...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: e686e5163a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

21.   Защо почти висчки казвате че мъжете винаги трябвало да стискат зъби.. да си мълчат и тем подобни. Мъжете не са от желязо!! И на тях все някога им идва в повече!! .. А към въпроса ти аз лично смятам, че няма нищо лошо да си излееш душата пред някое момиче та дори и да ревнеш пред нея. Все пак зависи и от момичета има такива, които не ги интересува за чуждите болежки и дори не биха обърнали внимание. Намери момиче, пред което наистина можеш да излееш мъката си.. повярвай - няма нищо лошо в това! Един съвет - ако тя започне да ти дава съвети какво да направиш за в бъдеще недей да се инатиш пред нея че нямало да стане еди си какво и постоянно да намираш отрицателните неща в това, които ти казва. Просто приеми, че тя е загрижена за теб и иска да ти помогне. Успех!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: e8c37841f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Зависи от плачът и честотата.
Може да ме разтърси и трогне, може и да ми стане противен. Зависи от ситуацията. Но като цяло ми става мъчно и на мен.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: a4d5b4f168
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

23.   Номер 2 съм. Вижте сега, може да се "случи", но подяволите не правете жените силния пол!!! Ние сме мъжете, моля ви... трябва да се стегнем, жените вече достатъчно неща сами правят, недейте да си сменяте ролите. И да ви се реве не го правете пред тях, само ще ги натъжите.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 07a7703e35
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   Е мъжа все пак е човек, а не някоя машина, та да не може да плаче. И има неща пред които не можеш да се въздържиш- било то загуба или друго нещо. Като младеж ( на 23 не мога да кажа, че съм мъж, а и не искам) мога да кажа, че плача не бива да е средство, с което да молиш някоя жена да остане с теб, но има други неща, от които просто не може да се въздържиш. Например един познат на моите години, загина при катастрофа.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 4 месеца
hash: cd9afeadb3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

25.   Всичко до тук написаното е съвсем правилно, но... Никой не бе писал как се чувства при зададената ситуация, а то е постоянно един мъж да плаче.
И майка ми и аз сме сякаш приклети с това, е... тя все пак, малко или много промени нещата за себе си, но аз...

~Winterfire~, казваш че няма нищо лошо? Лъжеш се. Жената има достатъчно главоболия на главата си, а мога да ти кажа, че аз съм ( или бях) в подобна ситуация. Не знаеш какво е да плаче пред теб един мъж, като постоянно те депресира. Първият път - добре. Стори ми се мило и това найстина показваше, че ме обича ( поне в общи линии). И втория и трятия и четвъртия, но... взе да ми писва. Какво ме натоварва излишно с непрестанните си сълзи? Що съвети съм му давала, що подкрепа... нищо. Плачеше повече от мен, а това направо бе... В началото се опитваше да го скрие, но за мен човекът е като отворена книга и просто... някакси успях да го накарам да споделя с мен. Прикриваше сълзите си пред останалите, но пред мен не можеше. И добре, но той плаче за съвсем глупави неща. Например, че съм казала това, после онова... и после - рев. Когато виждаш един мъж да плаче, естесвено му имаш повече доверие по отношение на вашата връзка и... правиш грешка след грешка. Глупави, премислени, но просташки грешки от твоя страна. После обаче поставих ултиматум - или ще престане да плаче за глупости, или просто се разделяме. Да, разделяме, защото това бе като непрестанен тормоз за мен. Еее да ама, вдигнах му акциите прекалено много. Сега понеже ще учим в различни градове, нямало да можем да се виждаме. Два пъти бяхме на ръба да се разделим и... обичам го. Да плакал е, но направи много за мен, даде ми нещо все пак и... Сега не плаче - въобще. Студен е към мен, сякаш съм му трън в очите. Не можем да се понасяме, по телефона сме като чужди, а като се видим... Ужасно е. Какво искам да кажа - просто един мъж няма лошо да плаче пред една жена ( Един, два пъти е нормално. ), но постоянното хленчене не е препоставка за стабилен мъж. Каква сигурност би ти дал един мъж, ако например негов приятел е починал и той ти реди сълзи дни наред? Просто мога да кажа, че мъжът е сградата, жената основата. Ако сградата рухне, то и основата заминава.

Съвет за мъжете - не плачете. За това имате жени, за да им споделяте, за да ви окажат морална подкрепа, за да ви дадат съвет, но не, за да ви гледат сълзите. За мен един мъж трябва да плаче само три пъти в живота си - за майка си, за брат си/сестра си ( ако има такива) и за децата си. Останалото се поема от тези за които си мислите. Сега се моля найстина да намеря някой който да ми даде опора и сигурност, а не сълзи и болка.

 
  ...

...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 11a7018310
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   25, направо ме разби с това "Каква сигурност би ти дал един мъж, ако например негов приятел е починал и той ти реди сълзи дни наред? "
За мен това си е повод за рев, полът няма значение. Сълзите са си терапия срещу стреса и се чудя защо да само на жените да ни е позволено да я ползваме. Каква стабилност може да ти даде мъж, който таи всяка болка в себе си и на няма 40 го тръшне я инсулт, я инфаркт?

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: c8caa62ef0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   Не.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 955e0ffec6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

28.   темата по-скоро би трябвало да се формулира "Може ли мъж да плаче пред жена" или "Ако мъж плаче пред жена, тя ще го помисли ли за мекушав".
естествено, че може да плаче, и той е човек, стига да не му става навик :-) при трагичен повод е напълно допустимо. е, не трябва да е практика при никой от двата пола:-)) най-лошото е ако някой го използва като средство за емоционално изнудване...

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 08e585a59a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

29.   Стига да не плаче за жена

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 597bf4637b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

30.   Аз съм плакал заедно със момиче, но имаше защо.

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: b685535afb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

31.   Пред мен са плакали трима мъже . Баща ми и двама колеги . Когато татко плачеше и аз заплаках . Единият колега му се насълзиха очите заради бившата му любима , липсваше му много се трогнах , защото не очаквах че един мъж може да е толкова сантиментален . Другият колега му се плачеше заради беда станала с негова близка . Може да се каже , че ще се впечатля , защото мисля че мъжете са студени и безчувствени същества , а сълзите показват точно обратното

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 8add5d524a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

32.   Защо да не плаче пред жена. Хора са все пак. Зависи и от ситуацията и повода. Това показва, че са останали някъде истински мъже. НО вече, ако плаче ЗА жена-тогава въпросът е съвсем друг. Ако плаче за жена, то той никога няма да обича така друга както нея..!

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 8add5d524a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

33.   Само истинските мъже плачат. Другото са безсърцати в къвички "мъже". Само истинският мъж плаче, независимо повода и причината, от които е породен неговият плач. Това не е слабост, а напротив показва че имат сърце и доброта в тях. Такива мъже са истински.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 458c9e086d
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

34.   Прочетете книгата, , мъжете са от марс, жените от венера, ,

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 582be90c3c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

35.   Ако изгубиш дъщеря си и се разплачеш и някой се подиграва с това... Пич, смени си приятелкте!

 
  ...

...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 8ca14ab5eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

37.   Мога да кажа че тези които казват тук че не трябвало мъжете да плачат не са изобщо прави!!! И мъжете са хора и те имат емоции все пак...

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 25bd81b3d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

38.   Едни от нaй- емоционaлните моменти между мен и съпругът ми ( огромен мъж с aгресивен вид и много обичa дa се прaвинa лошо момче ) :
Когaто ми предложи дa споделя животa си с него. Кaзaх ДA, той първо се ухили, нaгрaби ме и... се рaзплaкa.
Попитaх дaли плaче от мъкa или рaдост :-), смяхме се кaто луди през сълзи и двaмaтa.
Няколко години по- късно в болницa. В същност изглеждaх по- зле, от колкото бях, но следите от кaтaстрофaтa бяхa ужaсни около месец. Първият път кaто ме видя просто се рaзтресе и се рaзревa кaто мaлко дете. Опитaх нещо дa му кaжa, но устaтa и въобще лицето ми бяхa подути много и сaмо узмучaх. Той избягa от стaятa и след 2-3 мин. се върнa, кaто отчaяно се опитвaше дa изглеждa спокоен.
Бяхме със синът ни сaми в другa държaвa по спешнa рaботa, кaто се нaложи дa удължим престоя. В крaйнa сметкa трябвaше дa остaнем 3 месецa, никогa не бяхме се рaзделяли със съпругът ми зa толковa много време. Той пък по същият проблем трябвaше дa остaне в стрaнaтa, в която живеем. Когaто нaй- после се върнaхме, той естествено беше нa летището. Рaзтвори си широко ръцете и ни грaбнa и двaмaтa и сълзите му течaхa свободно, дори не се опитa дa ги прикрие.
Кaкво чувствaх в тези моменти ли? ! Любов, толковa много любов! Огромният ми мъжествен съпруг, силният ми съпруг, "лошото" момче, покaзвaше в тези моменти колко крехък и рaним е, когaто стaвa въпрос зa семейството му, зa нaс.
В никaкъв момент не съм изпитaлa съжaление, не ми е пaднaл в очите, нaпротив, сaмо любов и оновa чувство нa топлотa и нежност.
Но, не си предстaвям някaквa крaйност- ревливa коконa в мъжки облик, имaщ нуждa от постоянно внимaние и утехa.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 8a7b8c8b94
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

39.   Жените имаме друга нервна система. Не сме по-нежни, нито по-слаби, просто нервите ни избиват по-често на сълзи, в което няма нищо лошо. От хормони ли е, поведенчески модел на обществото ли е, не знам. Не съм мъж за да знам на тях колко често им избива на рев. Два пъти са плакали мъже пред мен. Единият си беше момче на 20 години, но другия мъж над 40. И двата пъти се уплаших - много по-силни и истински ми се видяха сълзите от женските. За това повече не искам мъж да плаче пред мен - колкото и да триумфирам в дадения момент, видя ли сълзите му се плаша.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: f8673c684c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

40.   Виждала съм мъж да плаче и честно казано ми беше доста неудобно. Особено единия път. Другият път го приех по-нормално защото беше на погребение и всички бяхме доста разстроени. Обаче първият път направо се шокирах когато мъжът ми се разплака и то без да е станала голяма трагедия. Дори не помня точно какъв беше поводът, но беше ами... ъъъъ... доста неловко.

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 17 дни
hash: 568a16a192
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

41.   И двата пола имат емоции, но мъжете издържат на болка повече. Всеки мъж е имал и тъжни моменти, и всеки може да се разплаче при тия моменти. Това са измислици, всеки може да плаче.

 
  ...

...
преди: 9 месеца, 17 дни
hash: 53beea02fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

42.   Ж/35 Случвало ми се е два пъти. Единият път се почувствах невероятно че мъж има толкова доверие и е себе си пред мен. Почувствах че ме приема безрезервно. Другият път плаках и аз дори много дълго след това защото някак си разбрах че аз предизвиквам мъка която не се побира в него. Още помня тази нощ.

 
  ...
преди: 9 месеца, 16 дни
hash: 86a2c33a32
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

43.   Питайте Тити Папазов)Сериозно,що за въпрос?И мъжете и жените са хора и плачат и се смеят когато им дойде това е нормална реакция за да не гръмнеш отвътре!Разплакал си се пред жена е и?Като бебе си ревал постояно на майка ти на главата и не те има за смотляк!И аз съм плакал когато съм се чувствал зле и момичето с което бях ме прегръщаше и утешаваше и още съм с нея,не съм станал по-малко мъж заради това,напротив ,виждала ме е всякак и това ни сближи още повече,затова сме партньори в живота,да споделяме чувства,емоции всичко!Останалото е глупави предразсъдъци!

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 28 дни
hash: 7cc44c94c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

44.   Аз също съм мъж и си поревавам след скандали, почти съм като оня от биг брадър както каза номер 6, но трябва да знае че човека Миро се казваше като и аз, имал е тъжни моменти затова е циврил но какво да се прави

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker