Ще получа ли отговор - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121167)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Ще получа ли отговор
преди: 12 години, 2 месеца, прочетена 1988 пъти
Какво ти остава да направиш когато разбереш, че човека с който искаш да си, за който мислиш всяка секунда дори не иска да бъде с теб?

Не от намеци и пр. , а от директно "не искам да съм с теб". Отношенията ни бяха заплетени... разделихме се за известно време, след което разбрах от други хора, че си е намерил приятелка. (бяхме разделени за по-малко от месец). Потърсих го, за да разбера защо толкова бързо ме е заменил, след като не бяхме "приключили " както трябва.

И докато се осъзная вече планирахме къде да ходим лятото, къде ще сме на неговия РД и т. н. След това той изчезна+изключен телефон. Това продължи седмица-две, след този период получих залъгващ смс от вида"имах много работа, но като се освободя веднага ще се разберем да се видим". Чаках.... и така чаках 3 седмици, а от него нямаше и следа.

Направих си регистрация във фейсбук и го намерих, нямаше как по друг начин да се свържа с него. Обяснението му за това изчезване беше "нали ти казах че ще ти се обадя като се освободя", но аз не се примирих толкова лесно с такова глупаво оправдание, след което последва неговото откровение "обичам приятелката си, не искам да съм с теб". Попитах го защо ме е излъгал, че няма приятелка -отговор никакъв. Започна да ми обяснява как не трябва да го търся повече, но защо без дори 1 причина. Защо след като е имал приятелка беше с мен?

И как толкова бързо забравяш човека, на който до вчера си се "молил" да е с теб? Защо след като му дадох шанс той го пропиля? Защо дори приятелство не иска да има между нас? На тези въпроси вероятно никога няма да получа отговор от него, затова потърсих помощ тук, с надеждата някой преживял подобно нещо да даде съвет. Благодаря!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 2 месеца
hash: 7430347a3b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Приятелството между бивши гаджета е същото като приятелство между полицай и затворник, между продавачка и крадец, между изнасилена и изнасилвач и още много примери. Този бивш... остави го, явно не разбира какво пропуска и не те заслужава :) Пак ти казвам да не се тормозиш за някой, който не го осъзнава. Дано да го преодолееш, успех.


_/_ e |< /.

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 439ad0e35d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Някои момчета казват, че искат да си търсят гадже, без изобщо да имат време за свои познати, близки и роднини. Ако те е блокирал по интернет, по-добре си закривай всички регистрации, с които си писала.

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 117233b07d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   мила до болка ми е познато...! Аз този човек още не мога да го забравя.. мнго ще трудно но нали знаеш всичко се връщаа...!!! После той ще ти се молии... да го приемеш..!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker