Агресия - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121185)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18520)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Агресия
преди: 15 години, 5 месеца, прочетена 2964 пъти
Здравейте аз съм момче на 24 водя нормален живот работя, уча и така нататъка. Преди 8 години започнах да тренирам бойното изкуствно наречено винг чун, вече толкова много време се занимавам че съм се превърнал в накаква бойна единица :) Висок съм, не съм някой напомпан - съвсем нормален съм. Въпроса е в това че толкова съм задобрял че мога да премачкам сума народ без да ми мигне окото, това нещо провокира у мен тъмната страна на нещата, всеки който ме дразни бива бит, докато шофирам ако някой ми се заяде излизам от колата и ако е още там почвам да го мачкам, последния път един с една лада така ме изнерви, излязох той тръгна да бяга с колата и аз с такава сила я ударих в багажника че си счупих 3 пръста.. Както и да е, веднъж в едно кафе в махалата премачках 3-ма тинейджъри защото бяха седнали на нашата маса която бях резервирал, обичам да използвам уменията си, знам че мога да смачкам почти всеки и това ми дава някакво самочувствие, когато го учех ме предупреждаваха че може да стане така, но аз казвах че само при самозащита. Бях се поуспокоил, но излезна един филм за него онзи ден, снощи го гледах и днес жаждата ми за бой е огромна всичко се възвърна - чакам само някой да стъпи накриво за да си отбия,
КАК ДА ГО СПРА това?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 5 месеца
hash: d1cb15507c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Как да спреш ли? Ами вземи си намери друг начин за "вдигане" на самочувствието! Смешно е да избиваш комплекси чрез агресия, извини ме, но за мен си е точно това! Човек като теб не може да бъде обичан, а само да внушава страх.

Виждам, че ти сам не можеш да се познаеш или по - скоро не ти харесва "новото ти аз". Похвално е, че се осъзнаваш, защото това означава, че искаш да се прмениш. Направи го! Чети, намери си по - мирно хоби и впечатлявай останалите с всичките си останали качества, но не и с това, с което само ще ги прогониш.

Ако наистина желаеш да се промениш, благодарение са силната воля, която възпитават тези бойни изкуства, ще можеш! Само си помилси какъв респект внушават монасите от Шао Лин - именно защото за тях боя е последната възможност, но интелекта и скромността им са достатъчни, за да ги гледаме с неистово възхищение!
Успех!

 
  ...
преди: 15 години, 5 месеца
hash: 83fcffda4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Комплексарска история на човек, който не може да си решава проблемите по друг начин и решава, че е голямата работа да бие хората. Е, нека те светна, че това вече не е на мода. Тва, че можеш да биеш не ти дава право да го правиш. Абе какво ли ти говоря изобщо ..

 
  ...
преди: 15 години, 5 месеца
hash: a1cc62f0e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Следващия път подгони някой не с ладичка, а с кола за над 100 000 евро и го пребии за разнообразие. Гарантирам ти, че след това ще имаш достатъчно време да размишляваш в гипсова вана ;-) Ако от това все пак има полза, после си хвани едно момиче и за разнообразие не го пребивай, а прави редовен секс. Успех. ВП

 
  ... горе^
преди: 15 години, 5 месеца
hash: 8cbdc94863
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Хахахаахахх туи не е вярно някои си го е измислил напълно бааа чи то полицаите нямаше ли да го хванат и да го затворят бил бойна единица баси тъпото чи той напрао да земи да учасва във филма терминатор 4 туи са пълни измислици който го вярва е голям глупак пфф

 
  ...
преди: 15 години, 4 месеца
hash: 6627f71000
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Синко, нека те светна за някои неща от живота, пък ти хубаво помисли докъде ще стигнеш, ако я караш в същия дух. Аз съм доста по-дърт от тебе и вероятно доста по-хилав и по-дребен. Ако ме срещнеш, можеш да ме отвееш с една ръка. Но надали ще ме убиеш. И после аз ще те съсипя, буквално ще ти видя сметката. Може да си мислиш, че няма работещо правосъдие, но се лъжеш жестоко. Точно на такива като теб Темида хич, ама повярвай ми, хич не им прощава. Съдиите никак не обичат извършителите на телесни повреди и им удрят доста тежки присъди. Осъдителни. Лично съм вкарвал в затвора юнаци като теб и лично съм наблюдавал след това в какви хленчещи момченца се превръщат. Та си помисли хубавичко доколко е добре да се ебаваш с хора, които не познаваш и колко лесно е да си намериш майстора. Овладей си агресията докато е време, защото инак няма да свършиш добре. Това е приятелски съвет, а не закана. Засега.

 
  ...


...
преди: 15 години, 8 дни
hash: ed889ddb86
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Природа, кво да правиш, нищо лошо няма в това да изразяваш себе си :) Само не знам преди 8 години къде си учил винг чун. Според мен ти си лъжец и си гледал някой филм, който ти е повлиял на психиката като ти е подтиснал чувството за малоценност и си искал да си представиш несъществуващата реалност, в която ти си над всички.

На много хора им се случва от време на време, ама това което ти е донесло усмивка докато си писал статията след няколко часа ще те забие в депресия защото не вярваш наистина да е така. Според мен нямаш капка агресия в тебе, даже те е страх от насилието :)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker