Притеснение плюс антисоциалност - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Притеснение плюс антисоциалност
преди: 12 години, 1 месец, прочетена 3496 пъти
Хора, които не за изчели цялата тема да не слагат коментари. Искам коментари само от хора, които имат същия или сроден проблем като моя. Искам да са напълно ясни с проблема ми и тогава да изявяват мнение.

На 21 години съм и вече от 3 години съм антисоциален и нямам нито един приятел, а много ми се иска да има такива. Ходи ми се по дискотеки по барове или купони, но няма с кого. Преди бях в една компания от 5-6 човека, но всичко се развали и от тогава съм съвсем сам и по цял ден си седя вкъщи. Не ме мислете за някой бот, споко не съм такъв. Мисля, че съм хубаво симпатичен, уча вече в университет и всичко ми е на 6 освен контактите. До сега съм бил на 3 работи и от 3-те ги напуснах, защото не успях да се впиша в обстановката. Адски съм притеснителен без повод по някой път. Изчервявам се за нищо когато съм пред много хора или пред някой непознат. В повечето случаи не знам какво да кажа или как да започна разговор. От гадното притеснение си бъркам думите, които казвам и за това по някой път гледам изобщо да не говоря. Добър човек съм и на мравката път, ще сторя. Искам да си намеря приятели независимо от външността им и пола.

Преди като движих с "добрите ми приятели" бях душата на компанията, но 3 години след това съм обратната страна на нещата. Земен човек съм и винаги гледам да има първо за другия и чак тогава за мен. В интернет си общувам свободно, но стане ли въпрос за на живо съм трагедия. Напълно сигурен съм, че умея да се забавлявам, но няма с кой и това ме съсипва. Искам да си намеря такъв приятел, че като примерно убия човек той да ми отговори " Брат казвай къде, ще го закопаем". Искам да ходя на фитнес или на железа в някое даскало да се набирам, ама ме е срам да ходя сам. Сбъркан ли съм и аз не знам... Мразя изкуствени хора, които не са себе си само за да се харесат на другите. Тук пред моя блок всеки ден се събират някакви алкохолици и може да са всякакви, но поне за заедно и се смеят и с ръка на сърцето си признавам, че им завиждам адски много. Нито пари ми трябват, нито лукс. Искам да имам поне 1 приятел на който да му казвам всичко каквото мисля. Някой, ако има решение за моето състояние да каже. Нямам нищо против да се съберем хората, които имаме сходен проблем. Аз съм винаги на среща. Който е като мен или е с подобен проблем да ми пише на скайп veselq4eto90 или на имейл veselq4eto@abv. bg и да си помогнем взаимно.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 1 месец
hash: d19cbd9b6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не трябва да си толкова мил / добър. Бъди по - стегнат.. дръж се като истински мъж. Пък и какво е това ''veselq4eto''.. звучи супер гейско.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 34eda91909
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ми това си го измислих на секундата и друго не ми дойде на ум. Този скайп си го направих само за връзка с хората от сайта. А като ти гледам забележката ти е доста "тактична". Май си пропуснал първите редове от това дето съм писал. А и това си ми е характера да съм добър. Аз не съм преструвка и не мога да си сменям характера или отношението все едно съм някой часовник. Повече мнение от тебе не желая, защото ти нищо не ми каза.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 768b0b442b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Здрасти! Доста хора имат този проблем, включително и аз. Не знам какво да ти кажа освен да се отпуснеш и да не го мислиш толкова, да не ти пука. Наистина не знам какво да те посъветвам и аз се изчервявам и ми е много кофти, поради тази причина нямам никакви социални контакти и се чувствам адски тъпо. Успех!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: 66ec7f04a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Първо научи разликата между антисоциален и асоциален.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: bf1cffdaa2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   С тоя твой хем мил, хем сопнат характер до никаде няма да стигнеш мойто момче : )

 
  ...


...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 34eda91909
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   От Автoра: А бе аз горе мисля, че бях достатъчно ясен, че не се нуждая от коментари , които са лишени от всякаква логика или коментари , които не ми дават никакъв съвет като коментар номер 1 и номер 5. Аз знам че 2 и 2 е 4 , но въпроса е как си намерил резултата. Не съм някакъв бот или психично болен. Нормален съм като всички други хора , просто единственото нещо от което имам нужда е това да си намеря истински приятели. Също така целта на темата , която съм пуснал е да си пиша с хора , които са наясно с моя проблем или поне да е сроден. Не желая да тук да пишат хора , които нямат нищо общо с моето положение. Който знае какво ми или е на моето дередже нека да пише да дава съвети и да споделя.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: 5c2f535424
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Виж не те поэнаваме лично че да энаем какъв точно е проблемът.
Според мен цялата работа идва от това че се притесняваш и нямаш достатъчно самочувствие.
Страх те е ако кажеш или направиш нещо да не те помислят эа ''смотан''. ( Не каэвам че си такъв не бърэай да скачаш. )
А можеби и не даваш шанс на околните да те опоэнаят и сам иэграждаш стени между себеси и тях...
Така...
Съвети какви да ти дам освен обичайните в такива случаи-да мислиш по-поэитивно, да си усмихнат, когато някой те эаговори да не се тревожиш дали ще кажеш нещо не на място, да се эапишеш на някакъв курс примерно, понеже там може да срещнеш други хора със сходни на твоите интереси...
Щом си студент эначи все пак ти се налага да общуваш със други хора, няма ли поне един човек там който да ти е поне симпатичен и ако има пробвай да се эапоэнаете и ако си допадате ето ти поне един приятел.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: c7c3807340
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Истината е че всеки е различен, всеки си има нещо, някакво занимание което го радва и го успокоява и занимавайки се с него, човека се чувства щастлив и забравя за всичко лошо което му се случва.
А до автора, първо да кажа че и аз съм срамежлив и притеснителен и изолиран от обществото.
Другите не ме разбират, до някъде ги гледам със насмешка, също както те ме гледат с насмешка.
Трудно ще намериш някой свестен с който да ходиш по дискотеките. Преобладават олигофрените. А и истински приятел щом търсиш, няма да го намериш там. Намери го някъде другаде и тогава вече ходете на дискотеки.
Замисли се кое те прави щастлив, кое занимание.
И след като разбереш кое занимание те прави щастлив, готово. Прави го и така няма да усещаш скука и няма постоянно да си мислиш за това, което те тормози.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 873ddc96ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   И аз съм така и съм в студентски град.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 1 месец
hash: 3be674a0b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Аз съм автора :) Пичовееее гледам статията и се смея :Д Не мога да повярвам , че това аз съм го писал. ОТ както повярвах в Исус Христос и спрях порнографията , пиенето , пушенето и всички глупости аз съм нов човек. Смел съм , самоуверен съм , приятели си имам , жена си имам вече от 2 години и скоро мислим да се женим. Въобще даже не мога да се позная с това , което съм писал. Истината е че порнографията и всичките пороци те правят срамежлив и подтиснат и ти си мислиш , че си болен , но като прекратих порнографията само след 80-тия ден почувствах разликата. Почнах фитнес , качих маса , мотивацията дойде , от там смелост самоувереност , хората и по - точно жените ме усетиха и това им се хареса. Вече си говоря спокойно с хората и хич не ми дреме от нищо. Добре че е Господ да ме освободи. На 120 тия ден вече имах среща с момиче , а не се беше случвало от няколко години...въобще Нов Живот.

 
  ...

...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 755bf9af12
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Поздравления, Авторе!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker