Асоциалните хора - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120688)
 Любов и изневяра (29591)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9554)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18392)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Асоциалните хора
преди: 12 години, 1 месец, прочетена 5897 пъти
Забелязвате ли, че напоследък броят на хората, които не умеят да общуват се увеличил и продължава да нараства??

Аз също съм от аутсайдерите, но не мога да разбера кога станах такава или винаги съм била. Ако започна да изреждам неприятни случки и хора, които са ми били много близки, но са ме предали, вероятно някъде дълбоко там се корени проблема ми, но това не е от значение сега.

Според вас, защо хората, които не общуват нарастват с всеки изминал ден? Народа не стана ли крайно лицемерен и злобен за да понася на всеки? Хората тотално отказват да общуват с т. н "нормални хора", които лично за мен не са нормални, а неосъзнати енергийни вампири, търсещи слава и признателност у всички. С нежелание се ходи на училище/университет/работа. При всеки удобен момент се търси извинение за да не отидеш. Къде е свободата? С какво право се опитвате да я отнемете и да убедите човек в вашите убеждения? Това го казвам, защото постоянно чета много 'самоуверени и гъзарски' коментари от много надути зад монитора, хора. Е, на мен лично отдавна ми изчезна желанието да общувам с хората. Не ме заслужават. Жалко, че и в сайт като този, в който можем да споделим проблемите си, се намира някой, който да се опита да ни наложи мнението си, ме той е прав, а ти не.

Моля модераторите да публикуват темата ми. Ще ми бъде интересно да прочета различни мнения по темата.

Негативни коментари със сигурност ще има, свикнала съм, така че пишете каквото искате!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 1 месец
hash: 4ca8520992
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Просто се опитай на теб да ти е добре, мнениет0 на другите няма зна4ение, не търси ничие одобрение за теб самата, и се опитаи да зап0чне6 да к0нтактува6 п0ве4е с най- близките ти хора. прави нови к0нтакти няма ни6т0 л060, д0ри в раб0та или у4илище ще ти бъде п0-приятн0 ак0 има х0ра с к0йт0 да си п0г0в0ри6, не са всички гадняри, така ти се струва. И аз съм изпитвал същ0т0 и знам какв0 има6 предвид, 0стави х0рата да те 0п0знаят и да харесат не6т0т0 в теб, м0же би си пр0ст0 п0-труден характер и нем0гат да видят истинската теб 0т пръв п0глед! с времет0 не6тата 6те се наредят пр0ст0 0питваи сре6ти и к0нтакти. надявам се да съм ти п0м0гнал : ]

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 58c5f8e8f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   И аз съм така и ми много кофти, никога не съм има приятелка, а приятели почти нямам. По цял ден скучая в къщи. Дори на моменти нервите ме гонят и изпадам в някаква паника, от това, че съм сам и, че ще остана сам. Студент съм, но нещата не се получават. Хората ме отблъснаха и те ме изолират и става една. Не искам да е така, но не зная какво да направя.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 174fdd4707
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Здравейте! Амм къде е свободата? Свободата е навсякъде, но протегнеш ли да грабиш от нея с пълни шепи съдбата те затваря в твоя собствен свят, в който не допускаш никого... или не искаш да допуснеш. Жалко е...!! Обичаме твърде рядко, мразим твърде често, смеем се твърде малко, лягаме си твърде късно, събуждаме се твърде уморени. Отидохме до Луната и се върнахме, но ни е трудно да прекосим улицата и да се запознаем с новия съсед. Добавихме години към човешкия живот, но не добавихме живот към годините.

Мимс, 18

 
  ... горе^
преди: 12 години, 28 дни
hash: 468e043f4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Да, броят ни се увеличава. Ако тръгна да изброявам причините за това, ще се наложи да изпиша поне 20 реда. Ще се задоволя да кажа, че според мен решението за нас е да започнем комуникация по Интернет един с друг. Няма да намерим свестни хора извън нашата група, защото извън нея са тези, които са ни подтикнали да бъдем такива, каквито сме! Може да звучи крайно, но така ще имаме шанс да направим нещо за подобряване на живота си, а и ще затворим устите на приказливите простаци, които оправдават своята група с репликата "Вие искате да се правите на жертви! " Не мога да говоря от името на всички, но аз го правя по принуда, а не по желание. Дадох много шансове на околните, за да намеря поне един човек, който си струва да познаваш. Резултатът е плачевен. Няма да се принизявам и да общувам с елементарни същества, които имат пълния комплект физиологични функции, но никаква мозъчна дейност!
Мимс, приятно е да прочетеш нещо толкова смислено от момиче на 18 години!

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 78668819b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   И аз мисля че трябва да се запознаем всички които сме такива :)

 
  ...


...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: aefd030928
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Чудесна идея, би могло да се направи нещо като група във фейсбук или клуб някъде в интернет, може и там всеки да сподели историята си. Прекрасно разбирам авторката и другите коментирали тук, аз също съм асоциален и отчаян от обществото, имам и невроза. Тъжното е, че повечето хора трудно могат да разберат някого, ако не са минали през това, през което е минал той/тя.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 1 месец
hash: 0bfa66e0f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

8.   До болка те разбирам, а съм вероятно доста по-малка от теб. Всеки ден в училище ми е ад, всички мислят за толкова повърхностни и глупави неща.. Само си намират причина да се заядат и да ме оплюят, без да съм ги засегнала по някакъв начин. И всичко това ме товари и ме натъжава много. Всички само знаят да се делят и после да се плюят един другиго. Правиш добро, отвръща ти се с лошо. Просто отчайващо. И наистина не знам какво да направя и как да се справям. Трудно ми е да изградя контакт с подобни хора. С който не съм се сближила, той не ме е предал и използвал. Хората ли са такива, аз ли съм сбъркана, не знам. И също като теб търся отговори и не ги намирам. Всеки е свободен да придаде какъвто желае смисъл на живота си, в опити да оправдае факта, че колкото повече мислиш и търсиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Момиче, 15г.

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: 3387364489
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Много интересна тема. Аз съм мъж на 44 години. Много мъдри неща са написани в темата.
Тук пишат явно по-чувствителни хора, които са много ценни. Обаче как да се променят нещата към по-добро. Явно и на нас не ни се иска да сме сами.
Според мен - трябва да занижим очакванията си към другите. Те просто са това, което са. Така както и ние сме това което сме.
Правиш добро - връщат ти зло казвате. Ами - да, това е. Не трябва да го приемаме като трагедия, а философски. На когото мога - помагам. Като не мога - не вредя. Оставяме ги да се занимават с ежедневните битовизми или каквото им хареса. Успявал съм да се запозная с интересни хора през интернет, които имат подобно на моето мислене. Имам късмета и част от моите връстници да не са зомбирани от този див материализъм в момента. така че пътища винаги има.
Фейсбук група не е нещото, което е необходимо. Мисля си че фейсбук е някаква месомелачка, която може да премели и изплюе всички докоснали се до нея и съм решил колкото мога да издържа без фейсбук. По-добре - други сайтове..

 
  ...
преди: 10 години, 26 дни
hash: 3da8698497
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   И аз съм в същото положение. Първоначално, в продължение на години, когато излизах пиех, за да мога да понасям хората около мен. Просто не можех да издържам да слушам глупости. Изключително емоционално натоварващо е. Наскоро си казах, че ми стига толкова, че по добре да си стоя сама вкъщи, да чета книги и да се занимавам с нещо, от колкото да си съсипвам здравето с хората около мен. В последствие спрях да си вдигам телефона и да влизам във фейсбук и скайп като се изолирах от всичко и от всички. Но честно казано и това положение не ме устройва. Липсват ми социалните контакти, но искам те да са с умни и интелигентни хора, които не лицемерничат и лъжат за всичко. За съжаление обаче все не успявам да попадна на такива..

 
  ... горе^
преди: 10 години, 23 дни
hash: 49c1c7de3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Има и хора като нас, факт е, че сме различни. И не - не сме смахнати или нещо не както трябва. Просто имаме друг начин на мислене, просто масата с техните посредствени разговори не ни понася. Свястни сме и сме разпръснати...
Жалко, че никой ни работи по въпроса да направи група или нещо по въпроса и за нас...

 
  ...

...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: cf90159672
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   И аз съм така като всички коментирали по-горе и аз се чувствам по същия начин. Чувството е отвратително да нямаш с кой да си кажеш 2 думи а си заобиколен от безчувствени индивиди. За тази цел съм направил група в фейсбуук, която се казва Асоциални хора. Всеки който иска може да се присъедини нека се съберем.

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 4822cd8c37
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   14, не намирам групата.. ако си я направил тайна за това не се открива.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 11 месеца
hash: d4d594d109
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

16.   Просто не ми се говори за: пиене, мъже, секс, дискотеки, гримове, готвене, бебета, деца, комшийки, приятелки, сериали, политици, коли, беднотия, сметки... Да, асоциал съм!

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 102ed0a850
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Няма такова нещо "аутсайдери"! Има хора осъзнали истинското лице на нещата и такива които не са! Тези които не са осъзнали, наричат аутсайдери тези които са осъзнали!

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 4822cd8c37
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

18.   Аз също съм асоциален, но не защото отказвам да общувам, а защото имам социална фобия. Изключително трудно е за човек със социална фобия да се впише в обществото. И все пак и аз това съм го забелязал, че повечето от хората са изключително повърхностни, простовати, лицемерни...

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: d734d2c120
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   Точно такива хора срещам. Безчувствени са, и говорят глупости. Ако, се оплача и съм нещастна слушам глупави неща от тях. А, аз се чувствам глупава вече. И как няма? Никога не общуват с мен. А, когато си говоря с някого няма какво смислено нещо да си кажем. Явно е защото не съм им от семейството. Не оценяват човек. Държат се с мен нагло и арогантнно донякъде. Сигурно, виждат примера от други хора. Другото обяснение е, или просто мен да ме мразят, или да не ме харесват. Дори вече като, ме поздравят не искам да им отговарям.

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: e28c35d083
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   Лудите не знаят че са луди... просто другите не ги разбират :)
Това разбира се е шега (или пък не). Факт е че не живеем сами в пещера на върха на планината. Живеем в общество, което понякога е "болно", което е също относително, защото трябва да има критерии, според които да е "болно" и те да общностни, общочовешки критерии, а не наши си и индивидуални. От друга страна, ако приемем че хората от обкръжението ни са "ограничени" или "смотани", а ние не сме, защо тогава не сме се наложили като лидери??? Не е ли логично, след като сме "по-добре" от конкуренцията?

Замислете се

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 6abe23d6a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   И аз съм такава, даже съм доста тежък случай, но с тази разлика, че знам защо. Като се започне с това, че мързеливата ми майка ме държеше до 7год. възраст вкъщи. Мързеше я да работи и за това не съм ходила на детска градина. А за разходка, или да ме заведе някъде да си играя с други деца дума да не става. Колко по-лесно е да си седи по цял ден вкъщи, да пуши и да гледа сериали, нали? И дори и по цял ден заедно не ми обръщаше никакво внимание. Ето за това не мога да общувам с хора, схващам бавно, понякога имам чувството, че съм доста глуповата. Освен това намразих хората и живота като цяло. С право казват хората, че първите седем са най-важни.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 3659e5fe7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   Здравейте всички, предвид прочетените по горе коментари и аз явно съм Асоциален вече. Повече от 5 6 години нямам нито приятели нито приятелка... всички ме дразнят с празноглавото си държание и мислене. Млад мъж на 34 съм, работя в магазин, а там социалния контакт е важен... уж съм контактна личност, а немога да вържа две приказки с никое ново лице.. а да не говорим с жена. Незнам аз ли съм тъп или хората около мен прекалено лицемерни. Ще се радвам да срещна хора които са като мен защото ми е омръзнало да си стоя в къщи.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: b7998751f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   Онези, заради които се чувстваме така, заради които се чувстваме презрени, затрити и осмени, разберете, никога няма да се почувстват ВИНОВНИ.! Истинските ВИНОВНИЦИ изкарват нас ненаред: а тези хора са БОЛШИНСТВОТО хора - в България и по света.!! Повечето хора са ЛОШИ. Точно тези, които претендират, че са ,,нормални".. .
Ние ,,рядкото" заебани хора сме ценни. Страдаме заради Глупаци без Ниво на Съзнание.. . Тези елементарници ни контролират и ни вменяват чувство на вина. И тяхната.. хем Глупост, хем Осъзната жестокост се приема .. за нещо отдавна установено. Карат ви да се самозашлевите, а не да зашлевите тях. Вие Страдате, но хората са безскрупулни. По принцип, хората се радват, когато се поддадем на слабостта и Приписваната вина.. . И психолозите са на страната на преобладаващата част хора. На Тираните, Дразнителите и Глупаците.
Психолозите и хората, ни манипулират, колкото да прехвърлят отговорността на нас.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker